Le Cordon Bleu Australia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ελάτε μαζί μας!

Ιδρύθηκε στο Παρίσι το 1895, το Le Cordon Bleu έχει γίνει η πιο σεβαστή μαγειρική, τη φιλοξενία και τον τουρισμό σχολείο στον κόσμο. Τα προσόντα μας αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο.

Le Cordon Bleu Αυστραλία προγράμματα είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και έχουν αναπτυχθεί αποκλειστικά από κορυφαίους ειδικούς. Με προσόντα από το Le Cordon Bleu θα είναι στην πρώτη γραμμή της μαγειρικής και φιλοξενίας γνώσης. Μας αρέσει να την αποκαλούμε το διαβατήριό σας για τον κόσμο.

τα προγράμματα σπουδών μας

Le Cordon Bleu Αυστραλία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών, προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στις μαγειρικές τέχνες, τη φιλοξενία, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.

Όλα τα προγράμματα μας έχουν σχεδιαστεί με είσοδο από τη βιομηχανία. Προσφέρουν ένα τέλειο μίγμα της θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης. Με βάση την εργασία Ολοκληρωμένη Εκμάθηση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος όλων των προγραμμάτων, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, και να οικοδομήσουν δίκτυα κλάδο σας.

Η εστίαση στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σημαίνει ότι, όταν αποφοιτήσουν, θα είναι πλήρως εξοπλισμένα με τις δεξιότητες και προσωπικές ιδιότητες για να πετύχει σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία.

Γιατί Αυστραλία;

Οι φοιτητές αποφασίζουν να σπουδάσουν στην Αυστραλία λόγω της θαυμάσια διαφορετική κουλτούρα, τον πληθυσμό, το κλίμα, τη γεωγραφία και την ιστορία της. Μπορούν επίσης να επιλέξουν την Αυστραλία, επειδή είμαστε μια από τις καλύτερες χώρες του κόσμου για τους μαθητές με βάση συνδυασμό των φοιτητών, το προσιτό κόστος, την ποιότητα της δραστηριότητας ζωής και του εργοδότη.

Le Cordon Bleu έχει μια ιστορία σχεδόν 25 χρόνια στην Αυστραλία. Έχουμε ζωντανή, state-of-the πανεπιστημιουπόλεις τέχνης στο Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Αδελαΐδα και Περθ.

Αδελαΐδα προσφέρει μια αίσθηση του χώρου και της ελευθερίας. Είναι ένα μικρό, χαλαρό και εξαιρετικά προσιτή πόλη με ένα πολύ διάσημο φαγητό, το κρασί, την παραγωγή και τις τέχνες του πολιτισμού.

Μελβούρνη είναι πολύ κοσμοπολίτικη και πολυπολιτισμική. Έχει ψηφιστεί η πιο βιώσιμη πόλη στον κόσμο, λόγω της δυναμικής του τρόπου ζωής του, και το υπέροχο φαγητό και κρασί.

Περθ έχει uncrowded παραλίες, τα φρέσκα θαλασσινά, ο καιρός είναι ζεστός και η αφθονία του χώρου και την άγρια ​​ζωή. Υπάρχει επίσης μια κοσμοπολίτικη πόλη και καφέ πολιτισμού να ικανοποιήσει κάθε όρεξη.

Σίδνεϊ είναι μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Με σκηνικό της το υπέροχο λιμάνι του Σίδνεϊ, είναι ένα κόσμημα της μεγάλης ομορφιάς. Σίδνεϊ είναι η Μέκκα του μυθικού πολιτιστικές, ψυχαγωγικές, φαγητό, κρασί και τα ψώνια εμπειρίες.

Τοποθεσίες Campus - Συνεργάτες Παράδοση

Αδελαΐδα, Νότια Αυστραλία: Διεθνές Κέντρο TAFE Α.Ε. Regency Τουρισμού, Φιλοξενίας και Τροφίμων Σπουδών, Ημέρες Road, Regency Park, Νότια Αυστραλία.

Μελβούρνη, Βικτόρια: Holmesglen, Moorabbin Πανεπιστημιούπολη, 488 South Road, Moorabbin, Victoria 3189

Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία: TAFE NSW, Ινστιτούτο Βόρειο Σίδνεϊ, Ryde College, 250 Blaxland Road, Ryde, Νέα Νότια Ουαλία.

Περθ, Δυτική Αυστραλία: Βόρεια Μητροπολίτης TAFE, 16 Aberdeen Street, Northbridge, WA 6003

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος του διεθνούς διαχείρισης φιλοξενίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Αυστραλία Αδελαΐδα

Υψηλούς στόχους και τοποθετήστε τον εαυτό σας για μια επιτυχημένη καριέρα σε εκτελεστικό επίπεδο με αυτό το ένα του-ένα είδος μεταπτυχιακό πρόγραμμα. [+]

Master of International Management Φιλοξενίας Υψηλούς στόχους και τοποθετήστε τον εαυτό σας για μια επιτυχημένη καριέρα σε εκτελεστικό επίπεδο με αυτό το ένα του-ένα είδος μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Στη διάρκεια των σπουδών, να αγκαλιάσει τις ευκαιρίες απασχόλησης να συμμετάσχουν, να μάθουν και να διαμορφώσει μονοπάτι σταδιοδρομίας σας με το λαμπρό πρόγραμμα μάθηση κατά την εργασία Ολοκληρωμένη Le Cordon Bleu, βοηθώντας τους μαθητές να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, τις γνώσεις και τις δεξιότητες σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας. Δημοσιεύθηκε στην πανεπιστημιούπολη στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Αυστραλίας από τη σχολή της Σχολής Διοίκησης, της Master of International Management Φιλοξενίας οφέλη σε μεγάλο βαθμό από τη συλλογική εμπειρία και γνώση βιομηχανίας μακροχρόνιο συνεργάτη μας. Προσφέρονται σε: Αδελαΐδα Σταδιοδρομίας Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Δωμάτια Διευθυντής της Διεύθυνσης Maitre d 'Hotel, Διευθυντής Εκδηλώσεις, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού. Δομή του προγράμματος Έτος 1 στις πανεπιστημιουπόλεις (12 μήνες) Διαχείριση της ποιότητας των υπηρεσιών Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Περιβάλλον Οι άνθρωποι Οργανισμοί και Ηγεσία Λογιστική Διαχείριση Μάρκετινγκ Κινδύνων και Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης Διαχείριση Φιλοξενία σε διεθνές πλαίσιο Έρευνα και Λήψη Επιχειρηματικών Αποφάσεων Έτος 2: στις πανεπιστημιουπόλεις (6 μήνες) στρατηγικός Αρχές Επιτυχής Σχεδιασμός Φιλοξενίας Έργων Εφαρμοσμένη Διοίκηση Φιλοξενίας Έτος 2: βιομηχανία φιλοξενίας ΕΜΠΕΙΡΙΑ (6 μήνες) Εφαρμόστε τις δεξιότητες και τις τεχνικές που έμαθε στις πανεπιστημιουπόλεις κατά τη πορεία των σπουδών σας σε ένα πραγματικό φιλοξενία των επιχειρήσεων. Βασικές πληροφορίες Διάρκεια: Δύο χρόνια με πλήρη απασχόληση. Το ακαδημαϊκό έτος αποτελείται από τέσσερις όρους 11 εβδομάδες και περιλαμβάνει εμπειρία στον κλάδο της φιλοξενίας έξι μηνών. οι κάτοικοι της Αυστραλίας μπορούν να αναλάβουν το μέρος του χρόνου... [-]

Επικοινωνία

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Διεύθυνση Regency Park 5010, Australia
Ιστοσελίδα https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Τηλέφωνο +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Διεύθυνση South Road 488
Moorabbin 3189, Australia
Ιστοσελίδα http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Τηλέφωνο +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Διεύθυνση Aberdeen Street 16
6000 WA, Australia
Ιστοσελίδα https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Τηλέφωνο +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Διεύθυνση Blaxland Road 250
Ryde 2112, Australia
Ιστοσελίδα http://www.cordonbleu.edu/sydney
Τηλέφωνο +61 1800 064 802