Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το RMIT είναι ένα παγκόσμιο πανεπιστήμιο τεχνολογίας, σχεδιασμού και επιχειρηματικότητας.

Ένα από τα αρχικά τριτοβάθμια ιδρύματα της Αυστραλίας, το Πανεπιστήμιο RMIT απολαμβάνει μια διεθνή φήμη για την αριστεία στην επαγγελματική και επαγγελματική εκπαίδευση, την εφαρμοσμένη έρευνα και τη δέσμευση στις ανάγκες της βιομηχανίας και της κοινότητας.

Το RMIT είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τέχνη και το σχεδιασμό. Αρχιτεκτονική; Εκπαίδευση; Μηχανική; Ανάπτυξη; Πληροφορικής και Πληροφοριακών Συστημάτων. Διοίκηση Επιχειρήσεων; και τις μελέτες επικοινωνίας και μέσων ενημέρωσης.

Η κληρονομιά μας

Το RMIT ιδρύθηκε το 1887 ως Κολλέγιο Εργασίας για Ανθρώπους με σκοπό να φέρει την εκπαίδευση στους εργαζόμενους της Μελβούρνης.

Οι τοποθεσίες και οι εγκαταστάσεις μας

Οι πανεπιστημιουπόλεις μας στη Μελβούρνη και στο Βιετνάμ διαθέτουν βραβευμένα κτήρια και μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις στον κόσμο.

Η εκπαίδευσή μας

Το RMIT κάνει τη ζωή των σπουδαστών μας, του προσωπικού μας και της κοινότητάς μας διαμέσου των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων.

Διακυβέρνηση και διαχείριση

Η χρηστή διακυβέρνηση και διαχείριση είναι ουσιαστικής σημασίας για τη διασφάλιση της επιτυχίας και της βιωσιμότητας του Πανεπιστημίου.

Τα κολέγια μας

Το Πανεπιστήμιο RMIT προσφέρει προγράμματα σπουδών σε 17 σχολεία σε τρία ακαδημαϊκά κολέγια.

Ένα από τα αρχικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αυστραλίας που ιδρύθηκε το 1887, το Πανεπιστήμιο RMIT είναι πλέον το μεγαλύτερο τριτοβάθμιο ίδρυμα με περισσότερους από 84.000 σπουδαστές, συμπεριλαμβανομένων 13.000 σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Οι βαθμολογίες μας

Κατάταξη QS

Το RMIT έχει μια κατάταξη QS 5 αστέρων για την αριστεία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

15ο ανώτατο πανεπιστήμιο στην Αυστραλία και 250ος στον κόσμο *

21 ο στον κόσμο και 5 στην Αυστραλία μεταξύ των πανεπιστημίων ηλικίας κάτω των 50 ετών (2019 QS Top 50 κάτω από 50 δείκτες)

40ος στον κόσμο για το διεθνές προφίλ του ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου *

108η στον κόσμο για την φήμη του εργοδότη (8η στην Αυστραλία και 3η στη Βικτώρια) *

12η στον κόσμο για Τέχνη και Σχεδιασμό (με την υψηλότερη κατάταξη στην Αυστραλία) ^

22η στον κόσμο για την αρχιτεκτονική και το χτισμένο περιβάλλον (4η υψηλότερη στην Αυστραλία) ^

95η θέση παγκοσμίως για την απόκτηση πτυχίου (8η στην Αυστραλία) #

Μεταξύ των 100 κορυφαίων πανεπιστημίων παγκοσμίως στο ^:

 • Εκπαίδευση
 • Μηχανικών (Πολιτικών και Διαρθρωτικών)
 • Μηχανική (Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική)
 • Πληροφορική και Πληροφοριακά Συστήματα
 • Επικοινωνίας και Μελετών Μέσων
 • Μελέτες ανάπτυξης
 • Επιχειρηματικές και Διοικητικές Μελέτες
 • Λογιστικά και οικονομικά

Μεταξύ των κορυφαίων 150 πανεπιστημίων του κόσμου στο ^:

 • Μηχανική (Χημική)
 • Μηχανική (Μηχανική, Αεροναυπηγική και Βιομηχανία)
 • Γεωγραφία
 • Κοινωνικές επιστήμες και διαχείριση

* 2018-19 QS World University Rankings

^ 2019 QS Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων ανά Θέμα

# 2019 Πτυχιούχοι Επαγγελματικής Κατάταξης QS

Οι βαθμολογίες QS συγκαταλέγονται στις πιο σημαντικές και ευρέως παρατηρούμενες διεθνείς βαθμολογίες των πανεπιστημίων.

Άλλες βαθμολογίες

Το RMIT κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 400 πανεπιστημίων του κόσμου παγκοσμίως στην Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων το 2018.

Το RMIT κατατάσσεται επίσης στη ζώνη των 401-500 στην παγκόσμια πανεπιστημιακή κατάταξη της Times Higher Education 2017-18 και στην 74η θέση στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Το RMIT κατατάσσεται στη 268η θέση στο 2018 Leiden Ranking 4, την κατάταξη των κορυφαίων πανεπιστημίων υψηλής έρευνας παγκοσμίως.

Η RMIT είναι η 19η στον κόσμο στην κατάταξη της μόδας 2017 Global Fashion School και η 9η θέση στα Top 10 Global Graduate Business Fashion.

Το RMIT είναι 97ο παγκοσμίως και 13ος στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού στην κατάταξη του 2018 QS Global Executive MBA. και κατατάχθηκε στην κορυφή του κόσμου 151-200 στο 2018 QS Full-Time MBA.

Η RMIT κατατάσσεται στην 33η θέση στην Παγκόσμια Executive MBA Rankings και στην 19η θέση παγκοσμίως για το Executive MBA πρόγραμμα στο 2018 Global MBA Rankings ( CEO Magazine ).

Αριστεία στην έρευνα

Η ποιότητα των ερευνητικών εργασιών του RMIT έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο Έρευνας της Αυστραλίας.

Στην πιο πρόσφατη αξιολόγηση Αριστείας στην έρευνα για την Αυστραλία, η RMIT βαθμολογήθηκε "πολύ πάνω από το παγκόσμιο πρότυπο" σε 13 ερευνητικούς τομείς και "πάνω από το παγκόσμιο πρότυπο" σε άλλα εννέα πεδία.

Η έρευνά μας σε 11 τομείς της επιστήμης (συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής επιστήμης), της εφαρμοσμένης μηχανικής και των εφαρμοσμένων μαθηματικών, καθώς και της αρχιτεκτονικής, των μέσων μαζικής επικοινωνίας και των επικοινωνιών, κατατάχθηκε μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο.

Βικτώρια Διεθνή Βραβεία Εκπαίδευσης

Στα εγκαίνια των Βικτωριανών Διεθνών Εκπαιδευτικών Βραβείων, η RMIT έλαβε το βραβείο Premier για τον Διεθνή Εκπαιδευτή της Χρονιάς και το βραβείο Αριστείας στη Διεθνή Εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο).

Αποφοίτων

Η κοινότητα αποφοίτων μας, με περισσότερες από 300.000 εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, περιλαμβάνει ηγέτες όπως ο CEO της News Corporation, Robert Thomson. Προεδρία BHP Billiton, Jacques Nasser. πολυ-βραβευμένο θεωρητικό φυσικό, Δρ Amanda Barnard? και πρώην Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ του Εδιμβούργου, Sir Jonathan Mills AO.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Δεδομένου ότι οι αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα είναι τώρα ένα θεμελιώδες μέρος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, το πρόγραμμα αυτό σας παρέχει την πλατφόρμα για ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Analytics είναι η επιστήμη και η τέχνη της ανάλυσης δεδομένων για να λαμβάνουν καλύτερα ενημερωμένες αποφάσεις.

Βασίζεται στην παράδοση της έρευνας στατιστικών και επιχειρήσεων, συνδυάζοντας εργαλεία και τεχνογνωσία από την επιστήμη των υπολογιστών, τη μηχανική και τις επιχειρήσεις.

Αυτό το μείγμα επιστημονικών κλάδων καθιστά τις αναλύσεις μοναδικές στην ικανότητά του να επιλύει κρίσιμα προβλήματα στον πραγματικό κόσμο. Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις που συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των οργανισμών, γεγονός που προσφέρει μια ικανοποιητική και αξιόλογη πορεία σταδιοδρομίας.... [-]

Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Με έντονη εστίαση στην εξερεύνηση σχεδιασμού με έμφαση στην ιδέα, το Master of Architecture της RMIT θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια εκλεπτυσμένη κατανόηση της αρχιτεκτ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η RMIT Architecture έχει διεθνή φήμη για την αριστεία του σχεδιασμού και ηγείται του τρόπου τόσο στην Αυστραλία όσο και στο εξωτερικό με την παραγωγή αποφοίτων που είναι καινοτόμοι σχεδιασμού.

Με έντονη εστίαση στην εξερεύνηση σχεδιασμού με έμφαση στην ιδέα, το Master of Architecture της RMIT θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια εκλεπτυσμένη κατανόηση της αρχιτεκτονικής, προσφέροντάς σας ταυτόχρονα ένα ποικίλο σύνολο προηγμένων δεξιοτήτων και μαθησιακών εμπειριών.... [-]

Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Θα αναπτύξετε τεχνικές και ηγετικές ικανότητες για να σας προετοιμάσουμε για δύσκολες θέσεις στις επιχειρηματικές και κυβερνητικές οργανώσεις. Το πρόγραμμά μας παράγει ηθ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πάρτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο

Αποκτήστε κορυφαίες γνώσεις πληροφορικής για τις επιχειρήσεις και μάθετε πώς να δημιουργείτε επιτυχημένες λύσεις επιχειρηματικών πληροφοριακών συστημάτων.

Γιατί να μελετήσετε την τεχνολογία πληροφοριών των επιχειρήσεων;

Θα αναπτύξετε τεχνικές και ηγετικές ικανότητες για να σας προετοιμάσουμε για δύσκολες θέσεις στις επιχειρηματικές και κυβερνητικές οργανώσεις. Το πρόγραμμά μας παράγει ηθικά και κοινωνικά υπεύθυνους επαγγελματίες έτοιμους να καινοτομούν και να οδηγήσουν στο μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον πληροφορικής.... [-]

Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Είτε ψάχνετε για μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή θέλετε να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των βασικών επιχειρηματικών λειτουργιών, αυτό το πρόγραμμα μάστερ σχεδιάζεται με ε ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η σταδιοδρομία σας μετά από ένα Master of Commerce

Είτε ψάχνετε για μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή θέλετε να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση των βασικών επιχειρηματικών λειτουργιών, αυτό το πρόγραμμα μάστερ σχεδιάζεται με εξελισσόμενους, παγκόσμιους χώρους εργασίας στο μυαλό.

Γιατί μελέτη εμπορίου;

Το RMIT κατατάσσεται στα κορυφαία 100 ιδρύματα παγκοσμίως για τη διδασκαλία των προγραμμάτων επιχειρήσεων και διαχείρισης. Η μελέτη ενός Master of Commerce μέσω της RMIT προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:... [-]

Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Το Master of Cyber Security θα σας προσφέρει τη γκάμα δεξιοτήτων που απαιτούνται για έναν όλο και περισσότερο συνδεδεμένο κόσμο, όπου η ασφάλεια των πληροφοριών είναι κρί ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Master of Cyber Security θα σας προσφέρει τη γκάμα δεξιοτήτων που απαιτούνται για έναν όλο και περισσότερο συνδεδεμένο κόσμο, όπου η ασφάλεια των πληροφοριών είναι κρίσιμη.

Το πρόγραμμα στοχεύει να σας εξοπλίσει με τα μαθηματικά, τεχνικά και επιχειρηματικά εργαλεία για να εξασφαλίσει τα πληροφοριακά συστήματα ενός οργανισμού.

Η Cyber Security αποτελεί ζωτική ευθύνη για οργανώσεις παντός μεγέθους και στον σημερινό δικτυακό κόσμο είναι πιο σημαντική από ποτέ.... [-]

Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Αυτό το πρόγραμμα σας προετοιμάζει για ηγετικούς ρόλους στη διαχείριση των μηχανικών και των τεχνολογικών οργανώσεων με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Θα αναπτύξετε δεξιότητες και εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα πρακτικών διαχείρισης μηχανικών.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσετε σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

σκέψης στρατηγικάαντιμετωπίζοντας τα προβλήματα από μια νέα οπτική γωνίααμφισβητώντας τις καθιερωμένες πρακτικές και τους κανόνεςανάπτυξη καινοτόμων προσεγγίσεωνκατανοώντας πώς να διαχειριστείτε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη τεχνολογική βάσηανάπτυξη μιας προσέγγισης συστημάτων για τον ορισμό προβλημάτων και / ή ευκαιριών... [-]
Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Αποκτήστε τις δεξιότητες πληροφορικής που χρειάζεστε, ανεξάρτητα από το φόντο του προγραμματισμού σας. ... [+]

Η καριέρα σου στην τεχνολογία των πληροφοριών

Με τις συνεχιζόμενες ελλείψεις δεξιοτήτων ΤΠΕ και τη ζήτηση για πτυχιούχους που αυξάνονται κάθε χρόνο, θα είστε σε θέση να εξασφαλίσετε ανταμείβοντας τους ρόλους σε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την εξειδίκευση των τεχνολογιών σας.

Γιατί να σπουδάσετε στο RMIT;

Με τις συνεχιζόμενες ελλείψεις στον τομέα των δεξιοτήτων πληροφορικής και την ανάπτυξη θέσεων εργασίας, χρειάζονται εργαζόμενοι τεχνολογίας όπως ποτέ άλλοτε. Επιλέξτε μία από τις ειδικότητες πληροφορικής μας και κωδικοποιήστε την καριέρα σας για επιτυχία.... [-]

Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Πάρτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο! Μελετώντας το MPA, κάνετε μια μακροπρόθεσμη επένδυση στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας και την ανάπτυξη του λογιστικού επαγγέλ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Πάρτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο

Μελετώντας το MPA, κάνετε μια μακροπρόθεσμη επένδυση στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας και την ανάπτυξη του λογιστικού επαγγέλματος παγκοσμίως.

Γιατί να σπουδάσετε επαγγελματικό λογιστικό;

Το Master of Professional Accounting της RMIT έχει σχεδιαστεί κυρίως για φοιτητές από μη λογιστικά περιβάλλοντα που θέλουν να αναπτύξουν μια κατανόηση των τεχνικών και κοινωνικών διαστάσεων στη λογιστική και τις επιχειρήσεις.... [-]

Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Γίνετε ηγέτης και πρωτοπόρος στην πρακτική αρχιτεκτονικής τοπίου με αυτό το βραβευμένο μάθημα. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αρχιτεκτονική τοπίου είναι μια πειθαρχία σχεδιασμού που λειτουργεί σε μια σειρά από δημιουργικές ιδέες, συστήματα διαβίωσης, φυσικά υλικά και μελλοντικές δυνατότητες. Πρόκειται για την προβολή, τη διερεύνηση και την προαγωγή καλύτερων τρόπων διαβίωσης σε έναν σύνθετο και ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο.

Το RMIT προσφέρει μια διακεκριμένη επαγγελματική εκπαίδευση, το Master of Landscape Αρχιτεκτονική πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Αρχιτεκτόνων Τοπίου (AILA). Το πρόγραμμα αναγνωρίζεται ως μια παγκόσμιας κλάσης εγκατάσταση για την προώθηση της γνώσης σχεδιασμού, της κριτικής σκέψης, και την υποστήριξη του σχεδιασμού μέσω της καινοτόμου διδασκαλίας και της έρευνας.... [-]

Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Προωθήστε τις δεξιότητές σας για την επιτυχή παράδοση σύνθετων έργων σε πολλές βιομηχανίες. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αναπτύξτε τη σταδιοδρομία σας στη διαχείριση έργων με ένα προσόν που είναι σε ζήτηση σε διάφορες βιομηχανίες.

Το Master of Project Management της RMIT θα σας εξοπλίσει με την διαχείριση της ζήτησης και τις δεξιότητες ηγεσίας που είναι απαραίτητες για τις επιχειρήσεις σε όλες τις βιομηχανίες.

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται ή αναζητούν να εργαστούν στον τομέα της διαχείρισης έργων. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για επαγγελματίες που επιθυμούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.... [-]

Αυστραλία Melbourne
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
124 La Trobe Street
3000 Melbourne, Victoria, Αυστραλία