The University of Western Australia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αποκτήστε μια εικόνα για το τι πραγματικά αρέσει η ζωή στο UWA και μάθετε τι απολαμβάνουν οι σπουδαστές μας περισσότερο.

Είμαστε υπερήφανοι που κατατάσσουμε την πρώτη θέση στη Δυτική Αυστραλία και τοποθετούμε τα κορυφαία 100 πανεπιστήμια παγκοσμίως.

5 Αστέρια για φοιτητή:

  • Δείκτης Δασκάλου και ζήτηση σπουδαστών (GUG 2018)
  • Επτά από τα μαθήματά μας κατατάσσονται στην Top 50 του κόσμου (QS 2018)
  • Βρισκόταν στην 91η θέση στα Top 100 των πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο (ARWU 2017)

Ζωντανή εμπειρία φοιτητών

Δίπλα στον ποταμό Swan, η πανεπιστημιούπολη του Perth είναι από τις πιο γραφικές στην Αυστραλία με κτίρια από εικονικά ψαμμίτη, που βρίσκονται ανάμεσα στους κήπους που περιγράφονται στην κληρονομιά. Είμαστε μόλις 10 λεπτά από την κύρια εμπορική και επιχειρηματική περιοχή του Περθ και κοντά σε πολλές από τις εκπληκτικές παραλίες της πόλης.

Στην πανεπιστημιούπολη, θα έχετε μια σειρά από βασικές ανέσεις για να απολαύσετε, όπως καφέ, βιβλιοθήκες, βιβλιοπωλεία, ζωντανό πολιτιστικό περιβόλι και τόνοι συλλόγων και κοινωνιών για να ενώσετε και να ζήσετε τη φοιτητική ζωή στο έπακρο. Το υποστηρικτικό φοιτητικό μας σωματείο σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας για εθελοντισμό, να πάρετε ανεξάρτητες συμβουλές για μια σειρά θεμάτων ή να παρακολουθήσετε ένα από τα πολλά ποικίλα γεγονότα που εκτελούνται και εκτός της πανεπιστημιούπολης.

Καινοτομική δομή μαθημάτων

Όποιοι και να είναι οι στόχοι σας, το πτυχίο UWA δημιουργεί έναν κόσμο δυνατοτήτων. Περίπου το 40% των σημερινών θέσεων εργασίας δεν θα υπάρχουν σε 20 χρόνια (CEDA, 2015), έτσι πιστεύουμε στην καλύτερη προετοιμασία για τη σταδιοδρομία του μέλλοντος.

Η καινοτόμος διάρθρωση των μαθημάτων μας είναι η μοναδική στο είδος της στο WA και βασίζεται σε ένα παγκόσμιο μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε τα ενδιαφέροντά σας και να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας ταυτόχρονα. Αυτή η ευελιξία σάς ξεχωρίζει από το πλήθος και είναι το κλειδί για τη μελλοντική αποκατάσταση της καριέρας σας.

Κατάταξη και βαθμολογίες

Πήραμε βαθμολογίες πέντε αστέρων στη ζήτηση των σπουδαστών και το δείκτη σπουδαστών: προσωπικό στον οδηγό καλών πανεπιστημίων 2018. Η UWA κατατάσσεται στην πρώτη θέση στη Δυτική Αυστραλία και αναγνωρίζεται διεθνώς ως πανεπιστήμιο Top 100. Επτά από τις θεματικές περιοχές μας κατατάσσονται στις Top 50 του κόσμου, σύμφωνα με την Κατάταξη Παγκοσμίου Πανεπιστημίου QS κατά Θέμα 2018.

  • Γεωργία και δασοκομία
  • Ανατομία και Φυσιολογία (13ο)
  • Πολιτική και Δομική Μηχανική
  • Τη Γη και τις Θαλάσσιες Επιστήμες
  • Μηχανική Ορυκτών και Μεταλλείων (11η)
  • Τέχνες του θεάματος
  • Αθλητικά θέματα

Μεταπτυχιακά αποτελέσματα

Ο πτυχίο σας UWA είναι μια επένδυση στο μέλλον σας. Οι απόφοιτοι μας υπερβαίνουν κατά πολύ τον εθνικό μέσο όρο των αρχικών μισθών και των ποσοστών απασχόλησης των μεταπτυχιακών φοιτητών. Γιορτάζουμε τις ισχυρές συνεργασίες στον κλάδο, προσφέροντας πρακτικές και πραγματικές εμπειρίες εκτός από τις πολύτιμες ευκαιρίες επαγγελματικής δικτύωσης. Αυτή η πρακτική προσέγγιση μάθησης εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εργοδότες και εξασφαλίζει ότι είστε έτοιμοι για καριέρα. Οι απόφοιτοι συνεχίζουν να εμπνέουν και να έχουν θετικές επιπτώσεις στην κοινωνία.

Αλλαγή του κόσμου μέσω της έρευνας

Ως ερευνητικό πανεπιστήμιο, είμαστε μέλη της ομάδας των Οκτώ (ένας συνασπισμός κορυφαίων πανεπιστημίων έρευνας στη χώρα) και ένα μόνο από τα δύο Αυστραλιανά μέλη του παγκόσμιου δικτύου πανεπιστημίων. Είμαστε, επίσης, ένα ίδρυμα του δικτύου Matariki για υψηλής ποιότητας, πανεπιστήμια υψηλής έντασης έρευνας, με ιδιαίτερη έμφαση στην εμπειρία των φοιτητών.

Με τα χρόνια, συνεχίσαμε να προσελκύουμε προσωπικό υψηλού επιπέδου, παγκοσμίως αναγνωρισμένο προσωπικό, ερευνητές και φοιτητές, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με το βραβείο Νόμπελ καθηγητή Barry Marshall, και λαμβάνουμε περίπου το 80% όλων των πόρων της έρευνας για τα πανεπιστήμια WA ετησίως.

Τοποθεσίες

Crawley

Address
Stirling Highway, 35
6009 Crawley, δυτική Αυστραλία, Αυστραλία

Ask a Question

Άλλη