Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

προφίλ Πανεπιστήμιο

Κατατάσσονται στην κορυφή 51 * πανεπιστήμια στον κόσμο, Το Πανεπιστήμιο του Queensland (UQ) είναι ένα από τα καλύτερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αυστραλίας με:

τα περισσότερα βραβεία για τη διδασκαλία της αριστείας από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας εξαιρετική επιλογή προγράμματος σε ένα ευρύ φάσμα τομέων σπουδών σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και έρευνα υψηλότερα επίπεδα βαθμού ευκαιρίες στους μαθητές να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία και να κάνουν πολύτιμες συνδέσεις με τους ενδεχόμενους εργοδότες μέσω της πρακτικής άσκησης και τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας η ευκαιρία να σπουδάσουν μέρος του πτυχίου τους στο εξωτερικό σε ένα από τα πολλά εξαιρετικά κατετάγη ιδρύματα εταίρους του Πανεπιστημίου.

Με πανεπιστημιουπόλεις με βάση μέσα και γύρω από την πόλη του Brisbane, θα απολαύσετε μια ποικιλόμορφη κοινότητα πάνω από 50.000 φοιτητές, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 12.600 ξένους φοιτητές από 140 διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

UQ είναι ιδρυτικό μέλος της εθνικής ομάδας των Οκτώ, μια ηγετική ομάδα της Αυστραλίας πανεπιστήμια που διεξάγει ένα σημαντικό τμήμα του συνόλου της πανεπιστημιακής έρευνας στην Αυστραλία, καθώς και ένα από τα μόλις τρία πανεπιστήμια της Αυστραλίας να είναι μέλος της παγκόσμιας Universitas 21, ένα συμμαχία επιτρέποντας UQ να προσφέρουν στους φοιτητές μοναδικές ευκαιρίες να συμμετάσχουν σε ανταλλαγές σπουδαστών και εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Μέσω αυτής της συμμαχίας, UQ μαθητές έχουν συμμετάσχει σε εκδηλώσεις όπως το πρόγραμμα Θερινό Σχολείο στο Μεξικό, Προπτυχιακά Συνέδριο Έρευνας στην Ιαπωνία και το πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στη Γουατεμάλα.

παγκόσμια κατάταξη

Σύμφωνα με τις QS World University Rankings Θέμα 2016, UQ κατατάσσεται νούμερο ένα στην Αυστραλία το Ορυκτών Πόρων και Μηχανικών Μεταλλείων (10η συνολικά) και Περιβαλλοντικής Επιστήμης (12 συνολικά). Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται 17η σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της Γεωργίας και Δασών και του 18ου στην Εκπαίδευση. άλλα QS UQ παγκόσμιο top-30 θέματα είναι τα εξής: Ψυχολογία (21), Αναπτυξιακών Μελετών (23), Χημικών Μηχανικών (25), Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (25), Λογιστική και Χρηματοοικονομική (26), Κτηνιατρική Επιστήμη (29) και Νοσηλευτικής ( 30).

εμπειρία των φοιτητών

Εκτός από την ευελιξία στην επιλογή του προγράμματος, UQ μαθητές επωφελούνται επίσης από την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα των εξωσχολικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Υπάρχουν ανταλλαγή ευκαιρίες για περισσότερα από 185 ιδρύματα-εταίρους σε 40 χώρες και η πρόσβαση σε περισσότερους από 200 συλλόγους και τις κοινωνίες, καθώς και αθλητικές και πολιτιστικές εγκαταστάσεις.

Το πρόγραμμα Βραβείο Advantage UQ προσφέρει UQ φοιτητές την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους και να ενισχύσουν την έρευνα, την ηγεσία και την πολιτιστική επικοινωνιακές δεξιότητες τους για να εξασφαλιστεί ότι είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Συνδυάζει τη συμμετοχή σε μια σειρά από συνεργασία εξωσχολικές δραστηριότητες σε τρεις βασικές κατηγορίες - Παγκόσμια και Πολιτιστικό αρραβώνων, Έρευνας και Επιχειρηματικότητα και Κοινωνική Ευθύνη και Ηγεσία - και θα σας δώσει πρόσβαση σε μια μοναδική σειρά συμπόσιο.

Ξεχωριστοί απόφοιτοι κολλεγίου

εξαιρετική απόφοιτοι 225.000 και πλέον του Πανεπιστημίου περιλαμβάνουν βραβευμένος με Νόμπελ, ο διευθύνων σύμβουλος του Fortune 500 εταιρεία, μια νικητής Όσκαρ, και οι ηγέτες στην κυβέρνηση, το δίκαιο, την επιστήμη, τις δημόσιες υπηρεσίες και τις τέχνες.

εστίαση της έρευνας

Το Πανεπιστήμιο διαθέτει εννέα παγκόσμιας κλάσης ερευνητικά ιδρύματα, και οι ερευνητές των οποίων οι καινοτομίες που έχει παγκόσμιο αντίκτυπο, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός τραχήλου της μήτρας εμβόλιο κατά του καρκίνου, την προστασία του εφοδιασμού τροφίμων στον κόσμο, και η εγκατάσταση του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού ηλιακού πάνελ στο νότιο ημισφαίριο. Ως φοιτητής UQ έχετε την ευκαιρία να διδαχθούν από την εργασία και παράλληλα με αυτούς τους ερευνητές.

Πού είναι UQ;

UQ έχει τρεις πανεπιστημιουπόλεις μέσα και γύρω από Brisbane, την πρωτεύουσα της πολιτείας του Κουίνσλαντ. Brisbane είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην Αυστραλία, μετά το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, και έχει ένα πολυπολιτισμικό πληθυσμό περίπου δύο εκατομμύρια.

Έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης σύγχρονης πόλης, αλλά διατηρεί τη φιλικότητα και τη γοητεία μιας μικρής περιφερειακής πόλης. Στην έκδοση του ταξιδιωτικού οδηγός Lonely Planet Αυστραλία το 2013, Brisbane ονομάστηκε "πιο cool πόλη της Αυστραλίας".

μία ώρα οδικώς νότια της πόλης, θα βρείτε τις χρυσές αμμουδιές και τα θεματικά πάρκα της Gold Coast. Βόρεια του Brisbane θα βρείτε τις παραλίες Ακτή Sunshine, εθνικά πάρκα, δάση και αξιοθέατα όπως η Αυστραλία Zoo. Ακριβώς έξω από την ακτή θα βρείτε τα παρθένα Stradbroke και Moreton Νήσων, τόσο δημοφιλής ημερήσια εκδρομή και προορισμούς διακοπών για τους ντόπιους και τους επισκέπτες. Brisbane έχει φιλοξενήσει πολλές μεγάλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Αγώνων της Κοινοπολιτείας, Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι και η σύνοδος κορυφής των G20 το 2014 ηγετών ».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε https://future-students.uq.edu.au * UQ κατατάσσεται στο top 51, όπως μετράται από το QS World University Rankings και την κατάταξη των επιδόσεων επιστημονικών εργασιών για την Παγκόσμια πανεπιστήμια. Το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται επίσης 52 στις ΗΠΑ News Best Global Πανεπιστήμια κατατάξεις, 55 στην Ακαδημαϊκή κατάταξη της Παγκόσμιας Πανεπιστήμια και 60 στο Times Higher Education World University Rankings.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

The University of Queensland

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται σε απάντηση στην απαίτηση για μια 2-ετή πρόγραμμα Masters από τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές MA-επίπεδο και επιθυμούν να αν ... [+]

Γιατί να μελετήσει το Master της Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται σε απάντηση στην απαίτηση για μια 2-ετή πρόγραμμα Masters από τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές MA-επίπεδο και επιθυμούν να αναλάβουν μια διατριβή προτού προχωρήσουν σε μια έρευνα υψηλότερο βαθμό. Αυτό το πρόγραμμα μεταπτυχιακών μαθημάτων προσφέρει σπουδών στους τομείς της Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και TESOL. Το πρόγραμμα έχει δύο αποστολές. Η πρώτη είναι να παρέχει ένα ποιοτικό πρόγραμμα επαγγελματικής ανάπτυξης για καθηγητές Αγγλικών και άλλων δεύτερη γλώσσα, και οι επαγγελματίες γλώσσα στη μετάφραση, διερμηνεία και άλλες δεύτερη γλώσσα περιοχές. Η δεύτερη αποστολή είναι να παρέχει στους φοιτητές μαθημάτων την ευκαιρία να εξερευνήσουν την έρευνα τις επιλογές και την ανάπτυξη ειδικοτήτων για περαιτέρω μελέτη.... [-]

Αυστραλία Αγία Λουκία Μπρίσμπεϊν Γκάτον
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Queensland

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τους δύο δικηγόρους και μη δικηγόρους που επιθυμούν να εστιάσουν τις σπουδές τους στο διεθνές δίκαιο. Σε ένα όλο και πιο διεθνοποιημ ... [+]

Γιατί να μελετήσει το Master του Διεθνούς Δικαίου

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τους δύο δικηγόρους και μη δικηγόρους που επιθυμούν να εστιάσουν τις σπουδές τους στο διεθνές δίκαιο. Σε ένα όλο και πιο διεθνοποιημένη κόσμο, το διεθνές δίκαιο διαμορφώνει όλες σχεδόν τις μορφές διεθνούς αλληλεπίδρασης, από τις επιχειρήσεις, στο εμπόριο, στη διπλωματία, και στον πόλεμο.

Οι άνθρωποι που ήδη εργάζονται ή ελπίζουν να εργαστούν σε μια ποικιλία των διεθνώς επικεντρώνονται τομείς, όπως η επιχείρηση, την πολιτική, την κυβέρνηση, και ο τομέας των ΜΚΟ θα επωφεληθούν από μια σαφή κατανόηση της δομής των διεθνών νόμων που διαμορφώνουν το διεθνές σύστημα, και πώς να εργάζονται στο πλαίσιο αυτών των νόμων.... [-]

Αυστραλία Αγία Λουκία Μπρίσμπεϊν Γκάτον
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The University of Queensland

Το πρόγραμμα Science Data στο Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ θα είναι η πρώτη στην Αυστραλία για να προσφέρει ένα προηγμένο επίπεδο της πληροφορικής, των στατιστικών, των μα ... [+]

Γιατί να μελετήσει το Master of Science Δεδομένων

Υπάρχει μια σημαντική και διαρκή αύξηση της ζήτησης για επιστήμονες δεδομένων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η επιστήμη των δεδομένων είναι ένα συναρπαστικό νέο τομέα της μελέτης που ισχύει σε ένα μεγάλο αριθμό της βιομηχανίας τομείς όπως η υγεία, η ενέργεια, τη χρηματοδότηση, την κατασκευή, καθώς και στην κυβέρνηση. η Dπρόγραμμα ΑΤΑ Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο του Κουίνσλαντ θα είναι η πρώτη στην Αυστραλία για να προσφέρει ένα προηγμένο επίπεδο της πληροφορικής, των στατιστικών, των μαθηματικών και της γνώσης των επιχειρήσεων που εφαρμόζονται στον τομέα της βιομηχανίας, της κυβέρνησης, των κοινωνικών και επιστημονικών πλαίσια και ισορροπημένο με τις βασικές ιδιότητες που σχετίζονται με την επιστήμη των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της ηθική χρήση των δεδομένων , νομικές εκτιμήσεις για την επιστήμη των δεδομένων, των επιχειρήσεων επικοινωνίας, hands-on εμπειρία με τις σχετικές μεγάλα εργαλεία δεδομένων και τεχνολογιών, καθώς και δημιουργική και διασπαστική σκέψη εφαρμόζεται σε σύνθετα προβλήματα. Οι απόφοιτοι από αυτό το πρόγραμμα θα είναι καλά εξοπλισμένο για την αντιμετώπιση πολύπλοκων προκλήσεων της επιστήμης των δεδομένων και να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στη μελλοντική ανάπτυξη της επιστήμης δεδομένων λύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. ... [-]

Αυστραλία Αγία Λουκία Μπρίσμπεϊν Γκάτον
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Exploring the UQ Advantage

A look at the UQ St Lucia campus