University of Southern Queensland (USQ)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Νότιας Κουίνσλαντ (USQ) έχει μια μοναδική κουλτούρα που επικεντρώνεται στη στήριξη, την ευελιξία και την ποιότητα της εκπαίδευσης. Όταν αρχίσει τις σπουδές σας με USQ θα ενταχθούν σε μια ζωντανή, πολυπολιτισμική και τη συμμετοχή της κοινότητας των φοιτητών δεσμευτεί για τη δημιουργία λαμπρό μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Σε λιγότερο από πενήντα χρόνια έχουμε γίνει μια εξέχουσα διδασκαλία πολυ-πανεπιστημιούπολη και ερευνητικό ίδρυμα που παρέχει εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 27, 000 φοιτητές από περίπου 116 χώρες να επωφεληθούν από τις ευέλικτες επιλογές μάθησης μας από τη μελέτη:

 • Στις πανεπιστημιουπόλεις σε μία από τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις μας Αυστραλίας
 • Μέσα σε απευθείας σύνδεση και εξ αποστάσεως εκπαίδευση
 • Μέσω ενός από USQ Παιδείας μας εταίρους σε όλο τον κόσμο

αναγνώριση

 • Πανεπιστήμιο No.1 στην Αυστραλία για την απασχολησιμότητα των αποφοίτων. Καλή Οδηγός Πανεπιστήμιο, 2017
 • USQ είναι αρ QLD του 1 πάροχος online μεταπτυχιακών σπουδών - Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, 2015 • USQ έχει 14 τομείς της έρευνας που βαθμολογείται με, ή παραπάνω, παγκόσμιο πρότυπο - αριστεία στην έρευνα για την Αυστραλία (ΕΧΕ) το 2015
 • USQ κατατάσσεται στο top 5 προγράμματα MBA στο Αυστραλία - Financial Review Group, 2015
 • USQ κατατάσσεται Νο.1 στο QLD για τους αποφοίτους μηχανικής σε πλήρη απασχόληση. (95,5%) - Πτυχιούχος Προορισμοί Έρευνα 2012-2016
 • Πτυχίο μας Επικοινωνιών (Δημοσίων Σχέσεων) βαθμός είναι διαπιστευμένο με το Ινστιτούτο Δημοσίων Σχέσεων της Αυστραλίας
 • Το Bachelor of Πληροφορικής είναι διαπιστευμένο με την αυστραλιανή Computer Society, (ACS)

Πού βρίσκονται;

USQ έχει τρεις πανεπιστημιουπόλεις μέσα στην περιοχή της Νότιας Κουίνσλαντ στην Αυστραλία? USQ Toowoomba, Σπρίνγκφιλντ USQ και USQ Ίπσουιτς. Κάθε πανεπιστημιούπολη βρίσκεται μέσα σε 2 ώρες το αυτοκίνητο του Brisbane, την πρωτεύουσα του Κουίνσλαντ.

Κάθε πανεπιστημιούπολη προσφέρει μια μοναδική και διαφορετική κουλτούρα των φοιτητών, μικρά μεγέθη τάξη, εύκολη πρόσβαση στην υποστήριξη και την ασφαλή και φιλική ατμόσφαιρα για να ζήσετε την χαλαρή αυστραλιανό τρόπο ζωής.

USQ Toowoomba παρέχει ένα τέλειο καταφύγιο για μελέτη, καθώς σας προσφέρει τα οφέλη ενός περιβάλλοντος της πόλης σε μια ατμόσφαιρα χαλαρή χώρας. απόσταση οδήγησης περίπου δύο ώρες με τα πόδια από το Brisbane CBD, μεγαλύτερη εσωτερική πόλη της Αυστραλίας προσφέρει επίσης πολλά να κάνουμε όταν κλείνετε τα βιβλία για την ημέρα και η πλήρης στις πανεπιστημιουπόλεις εμπειρία με κατοικημένη College καταλύματα.

USQ Σπρίνγκφιλντ είναι ένα κομβικό σημείο για την ψηφιακή παραγωγή και την απόδοση, συμπεριλαμβανομένου ενός state-of-the-art τηλεοπτικό στούντιο, ραδιοφωνικού σταθμού και πρόβα χώρους, καθώς επίσης και συνεργατικές αίθουσες διδασκαλίας και ολοκαίνουργιο εργαστήρια για την επιστήμη και την τεχνολογία. Βρίσκεται μόλις 35 λεπτά από το Brisbane CBD.

φυλλώδη πανεπιστημιούπολη USQ Ίπσουιτς έχει μεγάλη θέα σε όλη την πόλη και μια χαριτωμένη μείγμα από ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, μεταξύ των οποίων μια εκπληκτική βιβλιοθήκη που διαθέτει ένα ζωντανό τροπικό δάσος. Η πανεπιστημιούπολη είναι 55 λεπτά από το Brisbane CBD, και είναι προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία. Κάθε πανεπιστημιούπολη προσφέρει μια μοναδική και διαφορετική κουλτούρα των φοιτητών, μικρά μεγέθη τάξη, εύκολη πρόσβαση στην υποστήριξη και την ασφαλή και φιλική ατμόσφαιρα για να ζήσετε την χαλαρή αυστραλιανό τρόπο ζωής.

Υποστήριξη

USQ υποστηρίζει φοιτητής του είναι κάθε βήμα-of-the-τρόπο σε ολόκληρη μάθηση ταξίδι τους. Κάθε μαθητής έχει εκχωρηθεί το δικό τους Φοιτητής Λειτουργός Σχέσεις (SRO) από την πρώτη μέρα που συμβάλλουν στη βελτίωση της προσωπικής του εμπειρίας του πανεπιστημίου τους και να τους δώσει την καλύτερη ευκαιρία για να πετύχει στην τριτοβάθμια μελέτη, ανεξάρτητα από τον τρόπο που επιλέγουν να σπουδάσουν.

Επαγγελματικά διαπιστευμένο προσωπικό μας προσφέρει επίσης υπηρεσίες υποστήριξης για on-πανεπιστημιούπολη και σε απευθείας σύνδεση φοιτητές που κυμαίνονται από σας συναντήσουμε στο αεροδρόμιο μέσα σε online υποστήριξη.

Που να μείνω?

Εάν σχεδιάζετε να σπουδάσουν στις πανεπιστημιουπόλεις με USQ υπάρχουν μια σειρά από επιλογές καταλυμάτων που διατίθενται για κάθε τσέπη, όλα σε κοντινή απόσταση από το καθένα από τα πανεπιστήμια μας.

Θα έχετε τη δυνατότητα στις πανεπιστημιουπόλεις, off-campus και ιδιωτικά καταλύματα και φιλική ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει στην εξεύρεση μια κατάλληλη επιλογή για εσάς.

Τι θέλεις να μάθεις;

Τα προγράμματα USQ σχεδιαστεί με στόχο την προετοιμασία του κλάδου έτοιμοι, διεθνώς πτυχιούχους. Μπορείτε να μελετήσει με USQ στο Δίπλωμα, Προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και ερευνητικά επίπεδα και μπορούν επίσης να επωφεληθούν από Επαγγελματικής Ανάπτυξης Ενιαία Μαθήματα, Προγράμματα Pathway μας και Αγγλικής Γλώσσας για την ενίσχυση της σταδιοδρομίας σας.

USQ προσφέρει μαθήματα στους ακόλουθους τομείς πειθαρχία:

 • Επιχειρήσεων και του εμπορίου
 • Δημιουργικές Τέχνες και Media
 • Παιδαγωγία
 • Μηχανικών & Δομημένο Περιβάλλον
 • Υγεία & Κοινότητα
 • Ανθρωπιστικών & Επικοινωνίας
 • της τεχνολογίας των πληροφοριών
 • Νόμος και Δικαιοσύνη
 • Επιστήμες
 • Αγγλικής Γλώσσας

Σπουδές στις πανεπιστημιουπόλεις στην Αυστραλία

Επιλέγοντας να σπουδάσουν στις πανεπιστημιουπόλεις στην Αυστραλία σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής από τρεις πανεπιστημιουπόλεις, όλα βρίσκονται στο νότιο Queensland σε Toowoomba, Ίπσουιτς και Springfield. Η επιλογή της τοποθεσίας σας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το βαθμό που θέλουν να σπουδάσουν. Ως ένα on-πανεπιστημιούπολη φοιτητής USQ μπορείτε να βυθιστείτε σε ένα ασφαλές, φιλικό και πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Θα βρείτε εξυπηρετικό και προσιτό προσωπικό και καταλύματα που είναι βολικό και οικονομικά προσιτή.

Οι σπουδές εξ αποστάσεως (on-line) εκπαίδευση

Η επιλογή της μελέτης από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση σας δίνει την ευελιξία να συνεχίσουν να εργάζονται, ενώ θα μελετήσει και να παραμείνουν κοντά στην οικογένεια και τους φίλους. Ο βαθμός που λαμβάνετε είναι ακριβώς η ίδια με φοιτητές που σπουδάζουν στις πανεπιστημιουπόλεις. Η κύρια διαφορά είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράτε με ομιλίες σας και τους συμφοιτητές. Αυτό είναι όλα γίνονται online.

Έτοιμος να ισχύουν για USQ;

Εφαρμόζοντας να μελετήσει με USQ είναι εύκολο! USQ δέχεται αιτήσεις όλο το χρόνο. USQ δέχεται χιλιάδες αιτήσεις κάθε χρόνο, έτσι είναι σημαντικό να εφαρμόζεται νωρίς, για να βεβαιωθείτε ότι έχετε εξασφαλίσει μια θέση και για να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για σας να γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις σπουδών σας (δηλαδή των θεωρήσεων, οργανώνει οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Business και την καινοτομία (mbsi)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Αυστραλία Toowoomba +1 περισσότερα

Κάντε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα σας με Master of Business και την Καινοτομία USQ του. Θα είστε σε θέση να επιλέγουν δύο ειδικότητες που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας, να ενισχύσει τις γνώσεις σας και να συμπληρώσει τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σας. [+]

Είστε έτοιμοι για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία; Κάντε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα σας με Master of Business και την Καινοτομία USQ του. Θα είστε σε θέση να επιλέγουν δύο ειδικότητες που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας, να ενισχύσει τις γνώσεις σας και να συμπληρώσει τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σας. Majors βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων Big Data και Οπτικοποίηση Η διαχείριση των κρίσεων ψηφιακή μετατροπή επιχείρηση Ηγεσία οικονομικά Γενικός διεθνών επιχειρήσεων Επαγγελματική Επικοινωνία Βιώσιμη Επιχειρήσεων Η τρίτη συνιστώσα των σπουδών σας θα είναι ένα ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο θα διευρύνει τις γνώσεις σας σε καινοτόμες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα. Επιλέξτε είτε Εφαρμοσμένης Έρευνας ή να ξεκινήσετε Advanced Research. Η Εφαρμοσμένη Έρευνα έχει ένα πρακτικό έμφαση στις καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις για τρέχοντα θέματα του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας εμπειρίες ως σκηνικό για τις σπουδές σας και να αναπτύξει ένα ερευνητικό πρόγραμμα με βάση τις τρέχουσες χώρο εργασίας σας. Η εξειδίκευση Advanced Research θα σας επιτρέψει να αποκτήσουν μια σε βάθος κατανόηση των επιχειρηματικών συμφερόντων σας. Χρησιμοποιώντας μεθόδους έρευνας, θα διερευνήσει διάφορες προσεγγίσεις για τις επιχειρήσεις και τα προβλήματα επιχειρηματίας προβλημάτων. Αυτή η εξειδίκευση προσφέρει επίσης ένα μονοπάτι με βάση έρευνα σε διδακτορικό. Αυτός ο βαθμός δίνει έμφαση συνεργασία με άλλες ειδικότητες για να σας προετοιμάσει για τη λήψη αποφάσεων στο μέλλον - εξασφαλίζοντας σας είναι καλά εξοπλισμένο γι 'αυτή την εποχή της καινοτομίας. 3ο εξάμηνο πρόσληψη είναι διαθέσιμη μόνο μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Προϋποθέσεις Εισόδου Ένα πτυχίο ή ισοδύναμο σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με πειθαρχία... [-]

πλοίαρχος διαχείρισης έργου (τααλ)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Αυστραλία Springfield Toowoomba +2 περισσότερα

Θέλετε να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας προηγμένες δεξιότητες στη διαχείριση έργων; Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη βιομηχανία, το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων και το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων, Master of Διαχείριση Έργων USQ θα σας παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να είναι ηγέτης στον τομέα της διαχείρισης του έργου. [+]

Κατακτήστε την τέχνη της διαχείρισης του έργου Θέλετε να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας προηγμένες δεξιότητες στη διαχείριση έργων; Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη βιομηχανία, το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων και το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων, Master of Διαχείριση Έργων USQ του θα σας παρέχει με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να είναι ηγέτης στον τομέα της διαχείρισης του έργου. Εκτός από θέματα όπως η ηγετική ομάδα, την παράδοση του έργου, τη διαχείριση του έργου με βάση και τη διαχείριση του κινδύνου, θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε το βαθμό σας επιλέγοντας μαθήματα από MBA μας ή Master of βαθμούς Επιχείρησης και Καινοτομίας ώστε να ταιριάζει καριέρα σας. Ένας από τους πρόσφατους πτυχιούχους μας βραβεύτηκε με το Αυστραλιανό Ινστιτούτο του 2015 Queensland Υπεύθυνος Έργου του έτους Διοίκησης Έργου. Μπορείτε να ειδικεύονται τις σπουδές σας σε: βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων Big Data και Οπτικοποίηση Η διαχείριση των κρίσεων ψηφιακή μετατροπή επιχείρηση Ηγεσία οικονομικά Παγκόσμια Διοίκηση Επιχειρήσεων διεθνών επιχειρήσεων έργο Ηγεσία Επαγγελματική Επικοινωνία Ανάπτυξη και Διαχείριση Ακινήτων Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Στρατηγικό Μάρκετινγκ, ή Βιώσιμη επιχείρηση. διαχείριση του έργου της μελέτης στις πανεπιστημιουπόλεις ή σε απευθείας σύνδεση και να επωφεληθούν από την εντατική λειτουργία εργαστηρίου μας Έχετε την επιλογή να σπουδάσουν διαχείριση του έργου στις πανεπιστημιουπόλεις ή online και να επιλέξουν να σπουδάσουν μέσω εντατική λειτουργία του εργαστηρίου μας. Με αυτή την επιλογή, οι ολοκληρωμένη μελέτη υλικών που αποστέλλονται σε εσάς και το πρόγραμμα διδάσκεται μέσω εντατική μπλοκ διδασκαλία, όπου οι διαλέξεις ένα πλήρες εξάμηνο του συμπυκνωθεί σε δύο εργαστήρια 2 ημερών. Κατά... [-]

πλοίαρχος μηχανικής επιστήμης (mens)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια January 2018 Αυστραλία Toowoomba +1 περισσότερα

Αν θέλετε να γίνετε ένας επαγγελματίας μηχανικός, και να έχουν ένα πτυχίο μηχανικού τριετές αλλά χωρίς εργασιακή εμπειρία, το Master of Engineering θα φτάσετε εκεί. [+]

Αποκτήστε εμπειρία στον κλάδο Αν θέλετε να γίνετε ένας επαγγελματίας μηχανικός, και να έχουν ένα πτυχίο μηχανικού τριετές αλλά χωρίς εργασιακή εμπειρία, η Master of Engineering Θα φτάσετε εκεί. Σε αυτό το βαθμό, θα σας: να αποκτήσουν τα χέρια-για την πρακτική εργαστήριο και εμπειρία στον κλάδο για να σας προετοιμάσει για την εργασία στο επάγγελμα του μηχανικού εφαρμόσουν τις γνώσεις μελέτη σας σε ένα πραγματικό κόσμο πρόβλημα στην έρευνά σας έργο - ένα μεγάλο σκαλοπάτι για περαιτέρω έρευνα βαθμούς, συμπεριλαμβανομένου του διδακτορικού σας. Majors Γεωργικά μηχανήματα Εφαρμοσμένη Τηλεπικοινωνίες Έργα πολιτικού μηχανικού Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών περιβαλλοντική μηχανική Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών Μηχανολόγων Μηχανικών Μηχανική ενέργεια δομικές κατασκευές Χωρομέτρηση. επαγγελματική πιστοποίηση Οι μεγάλες εταιρείες Γεωργικών Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Μηχανικών Περιβάλλοντος, Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών ρεύματος Δομικών Έργων έχει χορηγήσει πλήρη πιστοποίηση σε επίπεδο επαγγελματίας μηχανικός από τους μηχανικούς της Αυστραλίας και οι απόφοιτοι είναι επιλέξιμες για ένταξη Μεταπτυχιακό στο επαγγελματικό επίπεδο . Οι μεγάλες εταιρείες των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών και Τοπογράφων χορηγηθεί προσωρινή διαπίστευση σε επίπεδο επαγγελματίας μηχανικός από τους μηχανικούς της Αυστραλίας. Η προσωρινή έγκριση θα επανεξεταστεί από τους μηχανικούς της Αυστραλίας για την πλήρη πιστοποίηση μετά την εμφάνιση του πρώτου εκπροσώπου της ομάδας των αποφοίτων. USQ επιδιώκει προσωρινή διαπίστευση από τους μηχανικούς της Αυστραλίας για τη νέα μεγάλη Εφαρμοσμένη Τηλεπικοινωνιών. Προϋποθέσεις Εισόδου πτυχίο μηχανικού 3 ή 4 χρόνια στη σχετική ειδικότητα ή ισοδύναμο ή ένα κατάλληλο πτυχίο μηχανικού τέσσερα χρόνια σε ένα μη-σχετικό εξειδίκευσης ή ισοδύναμο Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να πληροί τις ισχύουσες... [-]

πλοίαρχος πληροφοριακών συστημάτων (misp)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 8 χρόνια February 2018 Αυστραλία Toowoomba +1 περισσότερα

Μεταπτυχιακό Πληροφοριακών Συστημάτων USQ θα σας δώσει τις δεξιότητες για να επιτύχουν σε ένα ολοένα και πιο συνδεδεμένο κόσμο, όπου οι νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται κάθε μέρα. [+]

Ξεκινήσουν μια δυναμική καριέρα USQ του Μεταπτυχιακό (MSc) στην Πληροφορική θα σας δώσει τις δεξιότητες για να επιτύχουν σε ένα ολοένα και πιο συνδεδεμένο κόσμο, όπου οι νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται κάθε μέρα. Αυτός ο βαθμός θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες και την τεχνογνωσία για την αξιοποίηση του δυναμικού των υφιστάμενων τεχνολογιών, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών, για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αποκτήσουν επιχειρηματική αξία από τη χρήση της τεχνολογίας και των συστημάτων πληροφοριών. Ο τομέας της πληροφορικής έχει χαρακτηριστεί ως έχοντες σημαντική έλλειψη εκπαιδευμένων επαγγελματιών. Τώρα είναι μια μεγάλη στιγμή για να ξεκινήσει μια καριέρα που θα είναι δυναμική, παγκόσμια και στη ζήτηση. Μελετώντας το Master of Πληροφοριακών Συστημάτων είναι ιδανικό για επαγγελματίες με προσόντα σε τομείς εκτός της τεχνολογίας των πληροφοριών. επαγγελματική πιστοποίηση Το πρόγραμμα Master of Πληροφοριακών Συστημάτων προσωρινά διαπιστευμένος σε επαγγελματικό επίπεδο με την αυστραλιανή Computer Society. αποτελέσματα της σταδιοδρομίας Να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές σας ως επαγγελματίας και να αρχίσει την καριέρα σας σε μια σειρά από τομείς, όπως: αναλυτής επιχειρήσεων, αναλυτής συστημάτων, αρχιτέκτονας δεδομένων, των επιχειρηματικών διαδικασιών / μοντελοποίηση δεδομένων, προγραμματισμό επιχειρηματικών πόρων (ERP) αναλυτής, ο υπολογιστής εκπαιδευτής / υποστήριξη, γραφείο βοήθειας υποστήριξη, IT manager, IT πωλήσεων και ειδικός μάρκετινγκ, διευθυντής της αλλαγής, μηχανικός της επιχειρηματικής διαδικασίας, IT project manager, σύμβουλος, επιχειρησιακής συνέχειας (BCM) ειδικός, IT ειδικό ή υπηρεσία διαχείρισης της ασφάλειας. Προϋποθέσεις Εισόδου πτυχίο 3 ετών ή ισότιμο προσόν από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να πληροί τις ισχύουσες απαιτήσεις αγγλική... [-]

πλοίαρχος της έρευνας των επιχειρήσεων (MBSR)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 - 6 εξάμηνα February 2018 Αυστραλία Toowoomba +1 περισσότερα

Ο στόχος του Master of Business Research είναι να σας εκπαιδεύσει στην επιχειρηματική έρευνα υψηλού επιπέδου, είτε για ακαδημαϊκούς ή ανώτερους σκοπούς διαχείρισης. [+]

Πάρτε την έρευνά σας δεξιότητες σε ένα εντελώς νέο επίπεδο Ο στόχος της πλοίαρχος της έρευνας των επιχειρήσεων είναι να σας εκπαιδεύσει στην επιχειρηματική έρευνα υψηλού επιπέδου, είτε για ακαδημαϊκούς ή ανώτερους σκοπούς διαχείρισης. Θα αναλάβει ένα σημαντικό κομμάτι της έρευνας στον τομέα που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες γνώσεις σας και προηγμένες τεχνικές έρευνας για να εξερευνήσετε την επίλυση ενός προβλήματος διαχείρισης. Αναμένεται ότι η έρευνα που διεξάγει επί σειρά ετών, θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων γνώσεων, την ανάπτυξη της κοινότητας και λύσεις για τη βιομηχανία και την κυβέρνηση. αποτελέσματα της σταδιοδρομίας Το Master of Business Research θα ενισχύσει το ρόλο σας στην ανώτερη διοίκηση, ή να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στον ακαδημαϊκό χώρο. Είναι επίσης ένα σκαλοπάτι για την περαιτέρω έρευνα βαθμούς, όπως ένα διδακτορικό. Προϋποθέσεις Εισόδου 3-year bachelor-κατάλληλο βαθμό στις επιχειρήσεις, το εμπόριο ή σε σχετικό τομέα από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο Ελάχιστη ΣΔΣ του 5,0 σε μια κλίμακα 7.0 σημείο στο πτυχίο, ή τουλάχιστον 5,5 για τα 2ο και 3ο έτος του βαθμού Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια διατριβή στα συστήματα πληροφοριών πρέπει να έχει προγενέστερες μελέτες σε συστήματα πληροφοριών ή πληροφορικής. Σχετικά με την αίτηση, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει ένα περίγραμμα του θέματος διατριβής που προτίθενται να ακολουθήσουν Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να πληροί τις ισχύουσες απαιτήσεις αγγλική γλώσσα. Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί ένα ελάχιστο IELTS 6,5 ή ισοδύναμο. Εάν δεν πληρούν τις Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις που μπορεί να ισχύουν για τη μελέτη ενός Πανεπιστημίου εγκεκριμένο... [-]

πλοίαρχος της εκπαίδευσης (medf)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Αυστραλία Toowoomba +1 περισσότερα

Οι εκπαιδευτικοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ικανότητας των πολιτών να χρησιμοποιούν τις γνώσεις για να μάθουν, να αναπτύξουν και να συμμετέχουν στο σύγχρονο κόσμο μας. Το Master of Παιδείας έχει ως στόχο να επεκτείνει τις γνώσεις σας, βοηθώντας σας να γίνει ηγέτης στην Εκπαίδευση. [+]

Πλήρης Χρέωση Πληρώνοντας Περαιτέρω διδασκαλία καριέρα σας Οι εκπαιδευτικοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ικανότητας των πολιτών να χρησιμοποιούν τις γνώσεις για να μάθουν, να αναπτύξουν και να συμμετέχουν στο σύγχρονο κόσμο μας. ο Μάστερ της Εκπαίδευσης έχει ως στόχο να επεκτείνει τις γνώσεις σας, βοηθώντας σας να γίνει ηγέτης στην Εκπαίδευση. Είναι, επίσης, προσφέρεται εντελώς σε απευθείας σύνδεση, που σας δίνει την ευελιξία να μελετήσει οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Majors Ενηλίκων, επαγγελματική και Workplace Learning ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑ Εξέλιξη καριέρας Αναλυτικό Πρόγραμμα και Παιδαγωγική Ηγεσία Ηγεσία και Διοίκηση Εκπαιδευτικών Οργανισμών πολυπολιτισμική εκπαίδευση Online και Distributed Learning Άλλες ειδικότητες είναι διαθέσιμες εντός των Masters της Εκπαίδευσης (Commonwealth Υποστηριζόμενα Τόπος) πρόγραμμα. Ένα σημαντικό στοιχείο των σπουδών σας θα είναι ερευνητικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να επεκτείνει την κατανόηση σας για τον ρόλο της εκπαίδευσης στην κοινωνία, και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στο ταχέως μεταβαλλόμενο, πολυπολιτισμικές κοινότητες. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα έργο Εφαρμοσμένης Έρευνας ή Advanced Research. Η Εφαρμοσμένη Έρευνα έχει ένα πρακτικό έμφαση στις καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις για την επίλυση των τρεχόντων ζητημάτων στο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας εμπειρίες ως σκηνικό για τις σπουδές σας και να αναπτύξει ένα ερευνητικό πρόγραμμα με βάση τις τρέχουσες χώρο εργασίας σας. Η εξειδίκευση Advanced Research θα σας επιτρέψει να αποκτήσουν μια σε βάθος κατανόηση των συμφερόντων σας εκπαίδευση. Χρησιμοποιώντας μεθόδους έρευνας, θα διερευνήσει διάφορες προσεγγίσεις για την σύγχρονη εκπαίδευση, και να αναπτύξουν την επαγγελματική έρευνα δεξιότητες απαραίτητες για την ανάληψη περαιτέρω μάθηση. Αυτή η εξειδίκευση προσφέρει μια πορεία της... [-]

πλοίαρχος της εκπαίδευσης (medf)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Αυστραλία Toowoomba +1 περισσότερα

Οι εκπαιδευτικοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ικανότητας των πολιτών να χρησιμοποιούν τις γνώσεις για να μάθουν, να αναπτύξουν και να συμμετέχουν στο σύγχρονο κόσμο μας. [+]

Κοινοπολιτεία Υποστηριζόμενα Place Περαιτέρω διδασκαλία καριέρα σας Οι εκπαιδευτικοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ικανότητας των πολιτών να χρησιμοποιούν τις γνώσεις για να μάθουν, να αναπτύξουν και να συμμετέχουν στο σύγχρονο κόσμο μας. Το Master of Εκπαίδευσης: έχει ως στόχο να επεκτείνει τις γνώσεις σας, βοηθώντας σας να γίνει ηγέτης στην Εκπαίδευση προσφέρεται εντελώς σε απευθείας σύνδεση, δίνοντας την ευελιξία να σπουδάσουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε. Majors Παιδική ηλικία Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής Ειδική εκπαίδευση TESOL Άλλες ειδικότητες όπως η έρευνα μονοπάτι και ένα μονοπάτι υπό την ηγεσία φοιτητής που σας επιτρέπει να επιλέξετε οκτώ μαθήματα από τα πολλά μεταπτυχιακά μαθήματα Εκπαίδευσης σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στην προσωπική και επαγγελματική τους στόχους σας, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσα στα Masters της Εκπαίδευσης Full-Fee Πληρωμών πρόγραμμα. Ένα σημαντικό στοιχείο των σπουδών σας θα είναι ερευνητικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να επεκτείνει την κατανόηση σας για τον ρόλο της εκπαίδευσης στην κοινωνία, και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στο ταχέως μεταβαλλόμενο, πολυπολιτισμικές κοινότητες. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα έργο Εφαρμοσμένης Έρευνας ή Advanced Research. Η Εφαρμοσμένη Έρευνα έχει ένα πρακτικό έμφαση στις καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις για την επίλυση των τρεχόντων ζητημάτων στο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας εμπειρίες ως σκηνικό για τις σπουδές σας και να αναπτύξει ένα ερευνητικό πρόγραμμα με βάση τις τρέχουσες χώρο εργασίας σας. Η εξειδίκευση Advanced Research θα σας επιτρέψει να αποκτήσουν μια σε βάθος κατανόηση των συμφερόντων σας εκπαίδευση. Χρησιμοποιώντας μεθόδους έρευνας, θα διερευνήσει διάφορες προσεγγίσεις για την σύγχρονη εκπαίδευση,... [-]

πλοίαρχος της εκπαίδευσης (εφαρμοσμένης γλωσσολογίας)

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Αυστραλία Toowoomba +1 περισσότερα

Μια Master of Εκπαίδευσης (Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας) είναι ιδανικό εάν εργάζεστε με δεύτερη γλώσσα ομιλητές και τις κοινότητές τους, ή στους τομείς της λογοθεραπείας και της παθολογίας, συμμαχικές υγείας, ψυχολογίας ή κατάρτιση σε μια ποικιλία των ρυθμίσεων που απαιτεί δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης επικοινωνίας και σταυρό Πολιτιστικά αλληλεπίδραση. [+]

Ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης της επικοινωνίας σας Α Μάστερ της Εκπαίδευσης (Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας) είναι ιδανικό εάν εργάζεστε με δεύτερη γλώσσα ομιλητές και τις κοινότητές τους, ή στους τομείς της λογοθεραπείας και της παθολογίας, συμμαχικές υγείας, ψυχολογίας ή κατάρτιση σε μια ποικιλία των ρυθμίσεων που απαιτεί δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης επικοινωνίας και διαπολιτισμικής αλληλεπίδρασης. ευελιξία μελέτη Αν δεν είστε σίγουροι για το αν θα ήθελε να ολοκληρώσει μια ολόκληρη πτυχίο Masters, ισχύουν για τη μελέτη Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό USQ της Παιδείας, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εκπαίδευσης (Commonwealth Υποστηριζόμενα Place) ή Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Εκπαίδευσης (πλήρες ποσό πληρωμής) και να λάβει την πίστωση από σας μελέτες για το Master της Παιδείας, αν αποφασίσετε να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες Ένα σημαντικό στοιχείο των σπουδών σας θα είναι ερευνητικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να επεκτείνει την κατανόηση σας για τον ρόλο της εκπαίδευσης στην κοινωνία, και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στο ταχέως μεταβαλλόμενο, πολυπολιτισμικές κοινότητες. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα έργο Εφαρμοσμένης Έρευνας ή Advanced Research. Ο Εφαρμοσμένη Έρευνα έχει ένα πρακτικό έμφαση στις καινοτόμες και δημιουργικές προσεγγίσεις για την επίλυση των τρεχόντων ζητημάτων στο εκπαιδευτικό περιβάλλον. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας εμπειρίες ως σκηνικό για τις σπουδές σας και να αναπτύξει ένα ερευνητικό πρόγραμμα με βάση τις τρέχουσες χώρο εργασίας σας. Ο Advanced Research εξειδίκευση θα σας επιτρέψει να αποκτήσουν μια σε βάθος κατανόηση των συμφερόντων σας εκπαίδευση. Χρησιμοποιώντας μεθόδους έρευνας, θα διερευνήσει διάφορες προσεγγίσεις για την σύγχρονη εκπαίδευση, και να αναπτύξουν την επαγγελματική έρευνα δεξιότητες απαραίτητες για την ανάληψη... [-]

πλοίαρχος της μάθησης και της διδασκαλίας (πτερόρροια)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια February 2018 Αυστραλία Toowoomba +1 περισσότερα

Αν έχετε ένα πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα, εκτός από την εκπαίδευση και θέλουν να γίνει δάσκαλος του σχολείου, Master of Μάθηση και Διδασκαλία USQ θα φτάσετε εκεί. βαθμό το επίπεδο αυτό όλα τα νέα πλοιάρχου θα σας εξοπλίσουν με μια προηγμένη και ολοκληρωμένη κατανόηση της εκπαίδευσης και καλά σας προετοιμάσει για νέα καριέρα σας. [+]

Γίνε πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας δάσκαλος σε σχολείο Αν έχετε ένα πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα, εκτός από την εκπαίδευση και θέλουν να γίνει δάσκαλος του σχολείου, Master of Μάθηση και Διδασκαλία USQ του Θα φτάσετε εκεί. βαθμό το επίπεδο αυτό όλα τα νέα πλοιάρχου θα σας εξοπλίσουν με μια προηγμένη και ολοκληρωμένη κατανόηση της εκπαίδευσης και καλά σας προετοιμάσει για νέα καριέρα σας. Majors Πρωταρχικός ΔΕΥΤΕΡΕΎΩΝ επαγγελματική εμπειρία Υπάρχουν 60 ημερών από την εποπτευόμενη επαγγελματική τοποθετήσεις εμπειρίας και 20 ημέρες από μια ανεξέλεγκτη πρακτικής άσκησης σε 50 τοις εκατό του φορτίου διδασκαλίας σε σχολείο ή άλλο εγκεκριμένο εκπαιδευτικό πλαίσιο. Έχετε επίσης την ευκαιρία να αναλάβει κάποια από την επαγγελματική σας εμπειρία στο εξωτερικό. επαγγελματική πιστοποίηση Οι απόφοιτοι του Master of Μάθησης και Διδασκαλίας (Δημοτικό) μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο Queensland College of Εκπαιδευτικών για την εγγραφή των εκπαιδευτικών. αποτελέσματα της σταδιοδρομίας Ως απόφοιτος, θα είναι επιλέξιμες για την εγγραφή των εκπαιδευτικών. αποφοίτων Παιδείας μας έχουν επιτυχία στην εύρεση εργασίας σε όλη Queensland και τον κόσμο. Προϋποθέσεις Εισόδου πτυχίο 3 ετών ή ισοδύναμο σε μια πειθαρχία, εκτός της εκπαίδευσης με ελάχιστο ΣΔΣ του 4,5 από 7,0. οι υποψήφιοι πρέπει να δείξει πώς πριν από τις σπουδές τους ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις αυτές, υποβάλλοντας συμπληρωμένο Διδακτική Περιοχή - Έντυπο G με την αίτησή τους. Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να πληροί τις ισχύουσες απαιτήσεις αγγλική γλώσσα. Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί ένα ελάχιστο IELTS 7,5 ή ισοδύναμο. Εάν δεν πληρούν τις Αγγλικά γλωσσικές απαιτήσεις που μπορεί να ισχύουν για τη μελέτη ενός Πανεπιστημίου... [-]

πλοίαρχος του επαγγελματικού λογιστικής (MPAC)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 12 χρόνια February 2018 Αυστραλία Toowoomba Springfield +2 περισσότερα

Αν θέλετε να γίνετε ένας λογιστής και ήδη έχουν πτυχίο ή 8-μονάδα μη λογιστικής μεταπτυχιακό δίπλωμα, το Master of Professional Λογιστικών θα φτάσετε εκεί. Η έμφαση δίνεται στην πρακτική εμπειρία και την προετοιμασία σας διεξοδικά για το λογιστικό επάγγελμα, μέσω του προγράμματος μετατροπής αυτού του πλοιάρχου. [+]

Λογιστική είναι κρίσιμη Λογιστική είναι ένα κρίσιμο συστατικό οποιασδήποτε εταιρείας ή ιδρύματος. Λογιστική ως επάγγελμα έχει δει μια σημαντική αλλαγή κατά τις τελευταίες δεκαετίες, από αυστηρά οικονομική επίκεντρο της οικονομικής λογοδοσίας προς ένα πιο σύνθετο ρόλο στο πλαίσιο των επιχειρηματικών οργανώσεων και της διαχείρισης. Το λογιστικό επάγγελμα έχει επίσης επεκταθεί για να περιλάβει τομείς όπως τα συστήματα πληροφοριών, την αφερεγγυότητα και ιατροδικαστικές έρευνες. Αλλαγή σε μια καριέρα στον τομέα της λογιστικής Αν θέλετε να γίνετε ένας λογιστής και ήδη έχουν πτυχίο ή 8-μονάδα μη λογιστικής μεταπτυχιακό δίπλωμα, η πλοίαρχος του επαγγελματικού λογιστικού Θα φτάσετε εκεί. Η έμφαση δίνεται στην πρακτική εμπειρία και την προετοιμασία σας διεξοδικά για το λογιστικό επάγγελμα, μέσω του προγράμματος μετατροπής αυτού του πλοιάρχου. επαγγελματική πιστοποίηση Οι απόφοιτοι του πλοίαρχος του επαγγελματικού λογιστικού θα πληρούν τις απαιτήσεις των εκπαιδευτικών είσοδο τόσο του CPA Αυστραλία και Ορκωτών Λογιστών στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία (CAANZ), εφ 'όσον ένα συγκεκριμένο κατάλογο των θεμάτων που μελετώνται. Αυτό παρέχει Συνεργάτης των μελών του CPA Αυστραλία, η επιλεξιμότητα για να μελετήσει τις CPA Αυστραλία επαγγελματικές εξετάσεις και την επιλεξιμότητα για τη μελέτη των CAANZ επαγγελματικές εξετάσεις. Η επιτυχής ολοκλήρωση του Master of Professional Λογιστικών μπορεί να τύχουν οι μαθητές για τις εξαιρέσεις από το θεμελιώδες επίπεδο (9 χαρτιά) του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) εξετάσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του ACCA. αποτελέσματα της σταδιοδρομίας Ως απόφοιτος, τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας μπορεί να περιλαμβάνει δημόσια λογιστής, ορκωτός λογιστής, η εταιρεία λογιστής, γραμματέα της εταιρείας, οικονομικό διαχειριστή, σύμβουλος επενδύσεων,... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

πλοίαρχος της έρευνας της επιστήμης (MSCR)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα February 2018 Αυστραλία Toowoomba Springfield +2 περισσότερα

Το Master of Science (Έρευνας) σας δίνει τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας στην επιλεγμένη περιοχή της έρευνας της επιστήμης σας. [+]

Βελτιώστε την επιστήμη σας ερευνητικής σταδιοδρομίας Ο Master of Science (Έρευνα) σας δίνει τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας στην επιλεγμένη περιοχή της έρευνας της επιστήμης σας. Σε αυτό το βαθμό, υψηλά κίνητρα και υψηλά προσόντα σπουδαστές αναλαμβάνουν την προηγμένη μελέτη για να παράγει μια έρευνα που βασίζεται διατριβή που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες σας σε έναν εξειδικευμένο τομέα της γνώσης και να προχωρήσει περαιτέρω με την επιστήμη την έρευνά σας καριέρα. Μέσα σε αυτό το βαθμό θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής τριών ειδικοτήτων να επικεντρωθεί η έρευνα σπουδές σας. Αυτά περιλαμβάνουν: Εφαρμοσμένη Έρευνα Advanced Research Ψυχολογία Έρευνα Σε αυτό το βαθμό θα βρείτε την έμφαση να δοθεί στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων για να σας επιτρέψει να αναλάβει ανεξάρτητη έρευνα και την επαγγελματική πρακτική στην επιλεγμένη περιοχή σας. ο Master of Science (Έρευνα) (Εφαρμοσμένης Έρευνας) σας δίνει τα εργαλεία και τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να προωθήσουν την καριέρα σας στον τομέα της επιστήμης επιλέξει την έρευνά σας. Σε αυτό το βαθμό, υψηλά κίνητρα και υψηλά προσόντα σπουδαστές αναλαμβάνουν την προηγμένη μελέτη για να παράγει μια έρευνα που βασίζεται διατριβή που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες σας σε έναν εξειδικευμένο τομέα της γνώσης και να προχωρήσει περαιτέρω με την καριέρα σας. Ο Εφαρμοσμένη Έρευνα μεγάλες συνδυάζει την έρευνα και παρακολούθηση μαθημάτων για να ενισχύσει τις γνώσεις σας σε μια σειρά από διαφορετικούς κλάδους με βάση την επιστήμη. Καθ 'όλη τη Master of Science (Έρευνα), θα... [-]

Βίντεο

USQ International - Your future with USQ

Επικοινωνία

University of Southern Queensland

Διεύθυνση West Street 521-535
4350 Darling Heights, Australia
Ιστοσελίδα http://www.usq.edu.au/international
Τηλέφωνο +61 74631 5543

Τηλέφωνο

Τηλέφωνο