Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σκέφτεστε να σπουδάσετε στην Αυστραλία; Το University of Southern Queensland (USQ) υπερηφανεύεται για την παροχή της καλύτερης δυνατής υποστήριξης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σπουδών και σταδιοδρομίας σας. Οι φοιτητές USQ απολαμβάνουν μικρά μεγέθη τάξης, συνεργατικούς χώρους μάθησης και μια σουίτα υπηρεσιών υποστήριξης για να βελτιώσουν την εμπειρία της μελέτης σας. Με φοιτητές από περισσότερες από 80 χώρες και διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία και προγράμματα, μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη, εξωτερική ή σε απευθείας σύνδεση.

Σχετικά με εμάς

Το Πανεπιστήμιο του Southern Queensland είναι ένα δυναμικό πανεπιστήμιο αφιερωμένο στην παροχή ποιοτικών πτυχίων και προγραμμάτων σε ένα ευέλικτο και υποστηρικτικό περιβάλλον. Σε πάνω από 50 χρόνια, η USQ έχει γίνει ένα σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα, παρέχοντας εκπαίδευση παγκοσμίως από τρεις περιφερειακές τοποθεσίες: Toowoomba, Springfield και Ipswich. Έχουμε επίσης έναν κόμβο προσέγγισης που βρίσκεται στο Stanthorpe.
Οι σπουδαστές μας διδάσκονται από λέκτορες που είναι ηγέτες στους τομείς τους, οι οποίοι, όπως τα προγράμματα μας, παραμένουν ενημερωμένοι με το συνεχώς μεταβαλλόμενο πρόσωπο του κλάδου. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νο 1 στο Κουίνσλαντ για αποφοίτους με πλήρες ωράριο εργασίας (Έρευνα Πτυχιακών Προορισμών, 2014-2016). Ανεξάρτητα από το αν οι σπουδαστές μας σπουδάζουν στο διαδίκτυο ή στην πανεπιστημιούπολη, η εστίασή μας είναι να τους παράσχουμε εξατομικευμένη υποστήριξη.
Κάθε φοιτητής έχει πρόσβαση στους Υπεύθυνους Φοιτητικών Σχέσεων της USQ (SROs), οι οποίοι μπορούν να τους υποστηρίξουν μέσω του εκπαιδευτικού τους ταξιδιού.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Τα προγράμματα που προσφέρονται στο USQ έχουν σχεδιαστεί με στόχο την προετοιμασία έτοιμων από τη βιομηχανία, διεθνώς αναγνωρισμένων και ειδικευμένων πτυχιούχων. Στο USQ, μπορείτε να σπουδάσετε σε πτυχίο, προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και ερευνητικό επίπεδο. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τα Επαγγελματικά Εκπαιδευτικά μας Ενιαία Μαθήματα, τα προγράμματα Pathway και τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να βελτιώσετε την καριέρα σας.

Σχεδόν 28.000 φοιτητές από όλη την Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο επιλέγουν να σπουδάσουν στο USQ στους τομείς:

 • Επιχειρήσεις και εμπόριο
 • Δημιουργικές Τέχνες και ΜΜΕ
 • Εκπαίδευση
 • Μηχανική και χτισμένο περιβάλλον
 • Υγεία και Κοινότητα
 • Ανθρωπιστικές επιστήμες και επικοινωνία
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
 • Νόμος και Δικαιοσύνη
 • Επιστήμες
 • Ερευνα
 • Προγράμματα Αγγλικής Γλώσσας και Pathway
 • Επαγγελματική ανάπτυξη.

USQ Toowoomba

Το USQ Toowoomba είναι η αυθεντική πανεπιστημιούπολη και είναι άρτια εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων που ταιριάζουν σε μια σειρά από ανάγκες των φοιτητών. Η μεγαλύτερη από τις τρεις πανεπιστημιουπόλεις της USQ όσον αφορά το μέγεθός της, η USQ Toowoomba προσφέρει την πλήρη εμπειρία στην πανεπιστημιούπολη με καταλύματα σε κατοικημένους κολέγια και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων φοιτητικής ζωής που συμπληρώνουν το ακαδημαϊκό πρόγραμμα.

Το USQ Toowoomba βρίσκεται σε μια από τις μεγαλύτερες εσωτερικές πόλεις της Αυστραλίας, μόλις μία ώρα 40 λεπτά δυτικά του Brisbane και κοντά στο αεροδρόμιο Toowoomba Wellcamp.

Η USQ προσφέρει επίσης δωρεάν καθημερινή υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ USQ Toowoomba, USQ Springfield και USQ Ipswich, δίνοντας στους μαθητές περισσότερες επιλογές και ευελιξία να παρακολουθήσουν μαθήματα ανάλογα με τις ανάγκες τους.

USQ Springfield

Το USQ Springfield είναι μια νέα, σύγχρονη πανεπιστημιούπολη που βρίσκεται στην καρδιά μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές του Queensland.

Το USQ Springfield προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών επιλογών σε ένα ζωντανό περιβάλλον μόλις 25 λεπτά από το Ipswich CBD, 45 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν και μία ώρα από την Gold Coast.

Ένας κόμβος για την ψηφιακή παραγωγή και τις επιδόσεις του Πανεπιστημίου, η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει ένα βιομηχανικό κανάλι εκπομπής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εγκαταστάσεων και χώρους πρόβας, καθώς και αίθουσες συνεργατικής διδασκαλίας, ολοκαίνουργια εργαστήρια.

Ο προσομοιωτής πτήσης παγκόσμιας κλάσης της USQ Springfield είναι ο πρώτος του είδους του στο Κουίνσλαντ. Ο προσομοιωτής USQ είναι ένα στενό αεροσκάφος, όπου οι σπουδαστές αεροσκαφών μπορούν να αναπαράγουν μια ολόκληρη πτήση, τόσο κανονικά όσο και μη φυσιολογικά σενάρια ενώ ολοκληρώνουν ελέγχους και διαδικασίες.

USQ Ipswich

Η πανεπιστημιούπολη Ipswich της USQ βρίσκεται σε μια τοποθεσία πολιτιστικής κληρονομιάς σε μία από τις παλαιότερες πόλεις της Αυστραλίας. Έχουμε γίνει μέλος του Ipswich από το 2006, και καθώς η περιοχή μεγαλώνει, επεκτείνουμε τη δέσμευσή μας στην περιοχή.

Η φυλλώδης πανεπιστημιούπολη του USQ Ipswich έχει υπέροχη θέα σε όλη την πόλη καθώς και μια εκπληκτική βιβλιοθήκη με ζωντανό τροπικό δάσος. Η πανεπιστημιούπολη απέχει 55 λεπτά από την πόλη του Μπρίσμπεϊν, μία ώρα και 15 λεπτά από την Gold Coast και είναι προσβάσιμη με δημόσια συγκοινωνία. Στο σπίτι της Σχολής Υγείας και Ευεξίας της USQ, το USQ Ipswich περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένες παραϊατρικές εγκαταστάσεις κατάρτισης και νέα κλινικά εργαστήρια νοσηλευτικής, αθλητικά πεδία, καφέ και γυμναστήριο.

Online

Με τη σε απευθείας σύνδεση μελέτη στο USQ, είναι ευκολότερο από ποτέ για μια μελέτη να ταιριάζει με τη ζωή σας. Έχουμε επικεντρωθεί στην επιτυχία των σπουδαστών, έτσι ώστε να σας διευκολύνουμε να προσαρμόσετε τα πτυχία που εστιάζουν στην καριέρα μας, πλήρως διαπιστευμένα, στην πολυάσχολη ζωή σας. Στην πραγματικότητα, είμαστε το πανεπιστήμιο νούμερο ένα στο Κουίνσλαντ για αποφοίτους με πλήρη απασχόληση (Έρευνα Πτυχιακών Προορισμών, 2014-2016). Μπορείτε να σπουδάσετε με μερική ή πλήρη απασχόληση ή να αλλάξετε το φορτίο της μελέτης σας καθώς αλλάζει η ζωή σας - η αίθουσα διδασκαλίας σας είναι τόσο κοντά όσο ο υπολογιστής σας.

Οι φοιτητές μας που επιλέγουν να σπουδάσουν στο διαδίκτυο είναι πολύ ένα μέρος των κοινοτήτων μας στην πανεπιστημιούπολη και είναι πολύ ευπρόσδεκτοι να είναι μαζί με μας στην πανεπιστημιούπολη καθώς και να εκμεταλλευτούμε το ευρύ φάσμα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών υποστήριξης που έχουμε να προσφέρουμε.

Οι φοιτητές σε απευθείας σύνδεση μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ευέλικτη αίθουσα διδασκαλίας τους στο διαδίκτυο, η οποία τους επιτρέπει να επιλέξουν το πού μελετούν όταν σπουδάζουν και ακόμα και πώς μελετούν. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι πάνω από το 75% των μαθητών μας επιλέγουν να σπουδάσουν μέσω αυτού του τρόπου.

Διεθνής φοιτητική υποστήριξη

 • Δωρεάν συλλογή αεροδρομίων και μεταφορά στο κατάλυμα για νέους σπουδαστές που φθάνουν
 • Οικιστικά κολέγια και καταλύματα εκτός της πανεπιστημιούπολης
 • Διεθνής Ομάδα Εργασίας Φοιτητών στο Κέντρο Καριέρας USQ
 • Φοιτητική ευημερία, υγεία, συμβουλευτική και ευεξία
 • Υποστήριξη και υπηρεσίες πολλαπλής πίστης
 • Τακτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες μαθητών
 • Πόροι αναπηρίας.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της USQ International.

Που να μείνω?

Αν σχεδιάζετε να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη με το USQ, υπάρχουν αρκετές επιλογές διαμονής για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό - όλα σε κοντινή απόσταση από κάθε πανεπιστημιούπολη της USQ. Μάθετε περισσότερα για τη διαμονή με το USQ.

Είστε έτοιμοι να υποβάλετε αίτηση στο USQ;

Η αίτηση για σπουδές με USQ είναι εύκολη! Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και ξεκινήστε την εφαρμογή σας. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει καμία χρέωση για την υποβολή αίτησης στο USQ.

Ερευνα

Η USQ δεσμεύεται να διεξάγει έρευνα που δεν έχει μόνο ακαδημαϊκή σημασία, αλλά δεσμεύεται με τη βιομηχανία και τους ενδιαφερόμενους και συμβάλλει στην καινοτομία που ωφελεί τις κοινότητες μας, το έθνος και πέραν αυτού.

Το κλειδί της ερευνητικής μας κουλτούρας είναι η συνεργασία με τη βιομηχανία για την κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τομέας και για την ανάπτυξη νέων ιδεών και τεχνολογιών που έχουν πραγματικό αντίκτυπο σε ένα απτό όφελος. Έχουμε σημαντική ερευνητική ικανότητα και τεχνογνωσία στους ακόλουθους τομείς:

 • Γεωργία και αγροβιομηχανία
 • Αστροφυσική
 • Πολιτιστική κληρονομιά και αρχαιολογία
 • Ψηφιακή ζωή
 • Περιβαλλοντικές επιστήμες
 • Υγεία και επιστήμες συμπεριφοράς
 • Μαθηματικές επιστήμες και υπερηχητικές
 • Τεχνολογία υλικών και τεχνολογία μηχανικής
 • Περιφερειακή κοινότητα και οικονομική ανάπτυξη

Είμαστε διεθνώς αναγνωρισμένοι για το έργο μας σε μελλοντικά υλικά και σύνθετα υλικά, σε στενή συνεργασία με διεθνείς εταίρους της βιομηχανίας και άλλα ερευνητικά ιδρύματα, για να καθορίσουμε βιώσιμες φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις σε μερικά από τα μεγαλύτερα εμπορεύματα στον κόσμο.

Η USQ αναπτύσσεται επίσης γρήγορα ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των γεωργικών συστημάτων και στη διαχείριση βιώσιμων αγροτικών τοπίων με έρευνα στους τομείς των περιβαλλοντικών επιστημών, των υπολογιστικών και των μαθηματικών επιστημών, των γεωργικών επιστημών και της μηχανικής. Τα διεθνή ερευνητικά έργα στην Ασία συμβάλλουν στη βελτίωση της άρδευσης, της παραγωγής λαχανικών και της εμπορίας καφέ, μεταξύ άλλων.

Από τις σούπερ τροφές μέχρι την περιφερειακή επιβίωση του καρκίνου, οι ερευνητές μας εργάζονται για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους μέσω της έρευνας για την υγεία. Τα έργα περιλαμβάνουν την αντιμετώπιση των μοναδικών αναγκών των περιφερειακών και αγροτικών πληθυσμών με έρευνα που καλύπτει τα συστήματα υγείας, την επιστήμη και την τεχνολογία, την πρόσβαση και τη φροντίδα, την υποδομή και την καινοτομία. Οι ερευνητές της USQ διερευνούν επίσης τη δυνατότητα λειτουργικών τροφίμων να αναστρέφουν την ανθρώπινη παχυσαρκία και τις χρόνιες φλεγμονώδεις ασθένειες, παρέχοντας τα θεμέλια για την επίτευξη βέλτιστων οφελών στην υγεία για τη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με χρόνιες διαταραχές του τρόπου ζωής.

Οι φοιτητές μεταπτυχιακών σπουδών στην USQ έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και καθοδηγούνται από τους ερευνητές και τους συνεργάτες μας, για να προωθήσουν ένα δυναμικό και ικανοποιητικό περιβάλλον. Τα καινοτόμα προγράμματα του Higher degree by research (HDR) της USQ διευρύνουν τους ορίζοντες των μαθητών και τους προετοιμάζουν για προκλητική καριέρα στους επιλεγμένους τομείς, για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους για την απασχολησιμότητα και την καινοτομία.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

University of Southern Queensland (USQ)

Κάντε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα σας με Master of Business και την Καινοτομία USQ του. Θα είστε σε θέση να επιλέγουν δύο ειδικότητες που θα διευρύνουν τις γνώσει ... [+]

Είστε έτοιμοι για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία;

Κάντε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα σας με Master of Business και την Καινοτομία USQ του.

Θα είστε σε θέση να επιλέγουν δύο ειδικότητες που θα διευρύνουν τις γνώσεις σας, να ενισχύσει τις γνώσεις σας και να συμπληρώσει τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας σας.

Majors

Αγροτική επιχείρηση (δεν είναι διαθέσιμη το 2017) Big Data και Οπτικοποίηση Διαχείριση Κρίσεων Ψηφιακή μετασχηματισμού επιχείρηση Ηγεσία οικονομικά Γενικός διεθνών επιχειρήσεων Επαγγελματική Επικοινωνία Βιώσιμη Επιχειρήσεων ... [-]
Αυστραλία Toowoomba Springfield Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 - 72 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Queensland (USQ)

Θέλετε να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας προηγμένες δεξιότητες στη διαχείριση έργων; Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη βιομηχανία, το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Δ ... [+]

Κατακτήστε την τέχνη της διαχείρισης του έργου

Θέλετε να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας προηγμένες δεξιότητες στη διαχείριση έργων; Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη βιομηχανία, το Αυστραλιανό Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων και το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργων, Master of Διαχείριση Έργων USQ θα σας παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να είναι ηγέτης στον τομέα της διαχείρισης του έργου.... [-]

Αυστραλία Springfield Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 - 72 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Queensland (USQ)

Αν θέλετε να γίνετε ένας επαγγελματίας μηχανικός, και να έχουν ένα πτυχίο μηχανικού τριετές αλλά χωρίς εργασιακή εμπειρία, το Master of Engineering θα φτάσετε εκεί. ... [+]

Αποκτήστε εμπειρία στον κλάδο

Αν θέλετε να γίνετε επαγγελματίας μηχανικός και να έχετε πτυχίο τριετούς μηχανολογίας, αλλά καμία εργασιακή εμπειρία, ο Master of Engineering θα σας φέρει εκεί. Σε αυτό το βαθμό, θα:

να αποκτήσουν τα χέρια-για την πρακτική εργαστήριο και εμπειρία στον κλάδο για να σας προετοιμάσει για την εργασία στο επάγγελμα του μηχανικού εφαρμόσουν τις γνώσεις μελέτη σας σε ένα πραγματικό κόσμο πρόβλημα στην έρευνά σας έργο - ένα μεγάλο σκαλοπάτι για περαιτέρω έρευνα βαθμούς, συμπεριλαμβανομένου του διδακτορικού σας. ... [-]
Αυστραλία Toowoomba Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Queensland (USQ)

Μεταπτυχιακό Πληροφοριακών Συστημάτων USQ θα σας δώσει τις δεξιότητες για να επιτύχουν σε ένα ολοένα και πιο συνδεδεμένο κόσμο, όπου οι νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται ... [+]

Ξεκινήσουν μια δυναμική καριέρα

Μεταπτυχιακό Πληροφοριακών Συστημάτων USQ θα σας δώσει τις δεξιότητες για να επιτύχουν σε ένα ολοένα και πιο συνδεδεμένο κόσμο, όπου οι νέες προκλήσεις που παρουσιάζονται κάθε μέρα. Αυτός ο βαθμός θα σας δώσει τις απαραίτητες δεξιότητες και την τεχνογνωσία για την αξιοποίηση του δυναμικού των υφιστάμενων τεχνολογιών, να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών, για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αποκτήσουν επιχειρηματική αξία από τη χρήση της τεχνολογίας και των συστημάτων πληροφοριών.... [-]

Αυστραλία Toowoomba Springfield Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Queensland (USQ)

Ο στόχος του Master of Business Research είναι να σας εκπαιδεύσει στην επιχειρηματική έρευνα υψηλού επιπέδου, είτε για ακαδημαϊκούς ή ανώτερους σκοπούς διαχείρισης. ... [+]

Πάρτε την έρευνά σας δεξιότητες σε ένα εντελώς νέο επίπεδο

Ο στόχος της πλοίαρχος της έρευνας των επιχειρήσεων είναι να σας εκπαιδεύσει στην επιχειρηματική έρευνα υψηλού επιπέδου, είτε για ακαδημαϊκούς ή ανώτερους σκοπούς διαχείρισης. Θα αναλάβει ένα σημαντικό κομμάτι της έρευνας στον τομέα που σας ενδιαφέρει, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες γνώσεις σας και προηγμένες τεχνικές έρευνας για να εξερευνήσετε την επίλυση ενός προβλήματος διαχείρισης. Αναμένεται ότι η έρευνα που διεξάγει επί σειρά ετών, θα συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη νέων γνώσεων, την ανάπτυξη της κοινότητας και λύσεις για τη βιομηχανία και την κυβέρνηση.... [-]

Αυστραλία Toowoomba Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 - 6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Queensland (USQ)

Οι εκπαιδευτικοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ικανότητας των πολιτών να χρησιμοποιούν τις γνώσεις για να μάθουν, να αναπτύξουν και να συμμετέχουν στο σύγχ ... [+]

Κοινοπολιτεία Υποστηριζόμενα Place

Περαιτέρω διδασκαλία καριέρα σας

Οι εκπαιδευτικοί διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της ικανότητας των πολιτών να χρησιμοποιούν τις γνώσεις για να μάθουν, να αναπτύξουν και να συμμετέχουν στο σύγχρονο κόσμο μας. Το Master of Εκπαίδευσης:

έχει ως στόχο να επεκτείνει τις γνώσεις σας, βοηθώντας σας να γίνει ηγέτης στην Εκπαίδευση προσφέρεται εντελώς σε απευθείας σύνδεση, δίνοντας την ευελιξία να σπουδάσουν οπουδήποτε, οποτεδήποτε. ... [-]
Αυστραλία Toowoomba Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Queensland (USQ)

Μια Master of Εκπαίδευσης (Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας) είναι ιδανικό εάν εργάζεστε με δεύτερη γλώσσα ομιλητές και τις κοινότητές τους, ή στους τομείς της λογοθεραπείας και ... [+]

Ενισχύσει τις δεξιότητες διαχείρισης της επικοινωνίας σας

Α Μάστερ της Εκπαίδευσης (Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας) είναι ιδανικό εάν εργάζεστε με δεύτερη γλώσσα ομιλητές και τις κοινότητές τους, ή στους τομείς της λογοθεραπείας και της παθολογίας, συμμαχικές υγείας, ψυχολογίας ή κατάρτιση σε μια ποικιλία των ρυθμίσεων που απαιτεί δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης επικοινωνίας και διαπολιτισμικής αλληλεπίδρασης.... [-]

Αυστραλία Toowoomba Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Queensland (USQ)

Αν έχετε ένα πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα, εκτός από την εκπαίδευση και θέλουν να γίνει δάσκαλος του σχολείου, Master of Μάθηση και Διδασκαλία USQ θα φτάσετε εκεί. βαθμό τ ... [+]

Γίνε πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας δάσκαλος σε σχολείο

Αν έχετε ένα πτυχίο σε οποιοδήποτε τομέα, εκτός από την εκπαίδευση και θέλουν να γίνει δάσκαλος του σχολείου, Master of Μάθηση και Διδασκαλία USQ θα φτάσετε εκεί. βαθμό το επίπεδο αυτό όλα τα νέα πλοιάρχου θα σας εξοπλίσουν με μια προηγμένη και ολοκληρωμένη κατανόηση της εκπαίδευσης και καλά σας προετοιμάσει για νέα καριέρα σας.

... [-]
Αυστραλία Toowoomba Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Queensland (USQ)

Αν έχετε αποφοιτήσει σε διαφορετική περιοχή και θέλετε να μετακινηθείτε σε ΤΠ ή έχετε ήδη σπουδάσει πτυχίο πληροφορικής και θέλετε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές δεξιότ ... [+]

Βελτιώστε τις δεξιότητες πληροφορικής σας

Αν έχετε αποφοιτήσει σε διαφορετική περιοχή και θέλετε να μετακινηθείτε σε ΤΠ ή έχετε ήδη σπουδάσει πτυχίο πληροφορικής και θέλετε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές δεξιότητές σας, τότε αυτός είναι ο βαθμός για εσάς. Το Master of Computing Technology έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει στις τρέχουσες γνώσεις και τις δεξιότητές σας και να σχετίζεται με τις ανάγκες του επαγγέλματος ή της βιομηχανίας σας.... [-]

Αυστραλία Toowoomba Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Southern Queensland (USQ)

Αν θέλετε να γίνετε ένας λογιστής και ήδη έχουν πτυχίο ή 8-μονάδα μη λογιστικής μεταπτυχιακό δίπλωμα, το Master of Professional Λογιστικών θα φτάσετε εκεί. Η έμφαση δίνετ ... [+]

Λογιστική είναι κρίσιμη

Λογιστική είναι ένα κρίσιμο συστατικό οποιασδήποτε εταιρείας ή ιδρύματος. Λογιστική ως επάγγελμα έχει δει μια σημαντική αλλαγή κατά τις τελευταίες δεκαετίες, από αυστηρά οικονομική επίκεντρο της οικονομικής λογοδοσίας προς ένα πιο σύνθετο ρόλο στο πλαίσιο των επιχειρηματικών οργανώσεων και της διαχείρισης. Το λογιστικό επάγγελμα έχει επίσης επεκταθεί για να περιλάβει τομείς όπως τα συστήματα πληροφοριών, την αφερεγγυότητα και ιατροδικαστικές έρευνες.... [-]

Αυστραλία Toowoomba Springfield Αυστραλία Online
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Southern Queensland (USQ)

Το Master of Science (Έρευνας) σας δίνει τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας στην επιλεγμένη περιοχή της έρευνας της επισ ... [+]

Βελτιώστε την επιστήμη σας ερευνητικής σταδιοδρομίας

Ο Master of Science (Έρευνα) σας δίνει τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να προαγάγει τη σταδιοδρομία σας στην επιλεγμένη περιοχή της έρευνας της επιστήμης σας. Σε αυτό το βαθμό, υψηλά κίνητρα και υψηλά προσόντα σπουδαστές αναλαμβάνουν την προηγμένη μελέτη για να παράγει μια έρευνα που βασίζεται διατριβή που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες σας σε έναν εξειδικευμένο τομέα της γνώσης και να προχωρήσει περαιτέρω με την επιστήμη την έρευνά σας καριέρα.... [-]

Αυστραλία Toowoomba Springfield
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Κουίνσλαντ, Αυστραλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Κουίνσλαντ, Αυστραλία
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Μπρίσμπεϊν, Κουίνσλαντ, Αυστραλία
Address
Αυστραλία Online, Αυστραλία
Τηλέφωνο
undefined