Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σκοπός μας

Το Πανεπιστήμιο του Wollongong είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο με εξαιρετική φήμη για τα μαθησιακά του περιβάλλοντα σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων.

Η δέσμευσή μας προς τους μαθητές μας είναι εμφανής στους αποφοίτους μας, οι οποίοι αναγνωρίζονται για την ικανότητά τους, την ποιότητα και την επιτυχία τους στον παγκόσμιο χώρο εργασίας.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Το UOW είναι ένα διεθνές δίκτυο πανεπιστημίων και περιφερειακών κέντρων μάθησης. Μαζί με τους εταίρους μας, έχουμε μια ισχυρή και συνδεδεμένη παρουσία στις κοινότητές μας.

Είμαστε ένα νέο και ζωντανό πανεπιστήμιο με αμείωτες φιλοδοξίες. Εκτιμούμε την ερευνητική μας ικανότητα να ασχολείται με σύνθετα διεπιστημονικά προβλήματα. Το πνεύμα της έρευνας μας οδηγεί τα ερευνητικά και μαθησιακά μας περιβάλλοντα και το στόχο μας να κερδίσουμε μια θέση στο 1% των παγκόσμιων πανεπιστημίων.

Ιστορικό UOW

Στη μεταπολεμική εποχή ανάπτυξης και καινοτομίας, το νεοσύστατο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας ίδρυσε ένα τμήμα στο Wollongong για να εκπαιδεύσει τους μηχανικούς και τους μεταλλουργούς της τοπικής χαλυβουργίας. Το ίδρυμα αυτό αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε και το 1975 ψηφίστηκε νομοθεσία στο κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας, ιδρύοντας το Πανεπιστήμιο του Wollongong ως ανεξάρτητο θεσμό.

Η UOW είναι περήφανη για την πλούσια ιστορία που έχει αναπτυχθεί από τότε που πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες τάξεις το 1951. Το Πανεπιστήμιο έχει σίγουρα προχωρήσει πολύ: συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε μηχανικούς και μεταλλουργούς, αλλά τώρα εκπαιδεύουμε καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς και καινοτόμους.

118910_0E6A5287JPG.jpg

Ερευνα

Στο UOW είμαστε αφιερωμένοι στην έρευνα που κάνει τη διαφορά. Δίνουμε έμφαση σε εταιρικές σχέσεις και συνεργασίες για την επίτευξη πραγματικού αντίκτυπου. Δείχνουμε τη δέσμευσή μας στην καινοτομία, προσφέροντας μεγάλες ιδέες σε μια αυθεντική επιχειρηματική θερμοκοιτίδα Pathway . Χαιρετίζουμε τις ευκαιρίες να μοιραστούμε την έρευνα και τον συνεργάτη μας με την κοινότητά μας. Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον για να βελτιώσουμε τη φήμη της UOW για την ερευνητική αριστεία και την καινοτομία.

Ο τόπος, ο σκοπός και οι αξίες μας

Τα πανεπιστήμια δεν ήταν ποτέ πιο σημαντικά για το μέλλον μας. Σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει πολύ μεγάλες και σύνθετες κοινωνικές, περιβαλλοντικές και οικονομικές προκλήσεις, τα πανεπιστήμια μας θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο για να διατηρήσουν την Αυστραλία οικονομικά ανταγωνιστική και κοινωνικά συνεκτική. Ο τομέας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι στην πρώτη γραμμή της διαμόρφωσης των σύγχρονων πολιτικών και μιας σύγχρονης κοινωνίας.

Στο Πανεπιστήμιο του Wollongong (UOW) θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην προσφορά εξατομικευμένων εμπειριών και εξαιρετικών μαθησιακών περιβαλλόντων. Θα αναπτύξουμε ιδιαίτερα περιζήτητους πτυχιούχους που έχουν βιώσει ένα πανεπιστήμιο με έντονη έρευνα και ένα διδακτικό πρόγραμμα διανοητικά προκλητικό.

Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε εξαιρετικές έρευνες και αποτελέσματα παγκόσμιας κλάσης. Ο στόχος μας να κερδίσουμε μια θέση στο κορυφαίο 1% των πανεπιστημίων παγκοσμίως δημιουργεί μια ευκαιρία ανανέωσης και ανανέωσης.

118908_IMG_7990JPG.jpg

Η επόμενη περίοδος προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες:

  • Συνεχίστε την προσπάθεια να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό περιβάλλον έρευνας, ένα ισχυρό μεταπτυχιακό σχολείο και σαφή κίνητρα για να κατευθύνετε την εστίαση της έρευνας και την παραγωγικότητα.
  • Ολοκλήρωση της μετατροπής του προγράμματος σπουδών μας σε σχέση με τη ζήτηση των σπουδαστών, τα μεταπτυχιακά αποτελέσματα και τη χρήση της νέας τεχνολογίας.
  • Επενδύστε στους ανθρώπους μας να συνεργαστούν εσωτερικά και εξωτερικά για να επιτύχουν σπουδαία πράγματα.
  • Βελτιώστε τις πανεπιστημιουπόλεις μας και ευθυγραμμίστε τις εγκαταστάσεις μας με τις αλλαγές στα κέντρα πληθυσμού, το σύστημα που βασίζεται στη ζήτηση και τις αναδυόμενες ερευνητικές προτεραιότητες.
  • Αξιοποιήστε τη φήμη μας ως παγκόσμιο πανεπιστήμιο πολλών πανεπιστημιουπόλεων αναπτύσσοντας το διεθνές μας πρόγραμμα και το χαρτοφυλάκιό μας.
  • Συνεργαστείτε με τους εταίρους μας για να δημιουργήσετε μεγαλύτερα επίπεδα καινοτομίας και αντίκτυπου και να συμβάλλετε στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων.
  • Συνεργαστείτε με τους αποφοίτους μας για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο για ζωή.
  • Να διατηρηθεί ένα αποδοτικό και παραγωγικό πανεπιστήμιο επικεντρωμένο στην προσαρμοστικότητα και την οικονομική βιωσιμότητα.
  • Aspire να κάνει UOW ένα πανεπιστήμιο προορισμού και Wollongong μια πανεπιστημιακή πόλη.

Καθηγητής Paul Wellings CBE, Αντιπρόεδρος.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Applied Finance (Επένδυση) απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν προηγμένη γνώση της διαχείρισης επενδύσεων και χαρτοφυλακίων. ... [+]

Το Master of Applied Finance (Επένδυση) απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν προηγμένη γνώση της διαχείρισης επενδύσεων και χαρτοφυλακίων.

Θα μελετήσετε τη θεωρία και την πρακτική της οικονομικής διαχείρισης και θα αποκτήσετε κατανόηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Επιπλέον, θα αναπτυχθούν ανταγωνιστικές προσεγγίσεις στην εταιρική διακυβέρνηση και την επιχειρησιακή δεοντολογία και θα μάθετε πώς να παρέχετε προστασία έναντι κινδύνων χαρτοφυλακίου, χρηματοοικονομικών και εταιρικών κινδύνων.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Applied Finance με διπλή εξειδίκευση στις Επενδυτικές και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να επικεντρωθούν σε επενδύσε ... [+]

Το Master of Applied Finance με διπλή εξειδίκευση στις Επενδυτικές και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να επικεντρωθούν στις επενδύσεις, στη διαχείριση χαρτοφυλακίου και στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Ο βαθμός θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε τεχνικές, θεωρητικές και βιομηχανικές γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία και την οργάνωση - και τη συμμετοχή σε - τοπική και διεθνή χρηματοδότηση. Η Ειδική Επενδύοντας επικεντρώνεται στην διαχείριση επενδύσεων και χαρτοφυλακίου, ενώ η εξειδίκευση των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών επικεντρώνεται σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, καθώς και στη διαχείριση και δανεισμό τραπεζών.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Applied Finance (Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες) απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν προηγμένη γνώση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, της δι ... [+]

Το Master of Applied Finance (Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες) απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν προηγμένη γνώση των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, της διαχείρισης τραπεζών και του δανεισμού. Εάν εργάζεστε αυτήν την περίοδο στον κλάδο Οικονομικών ή σε έναν πρόσφατο μεταπτυχιακό, θα επωφεληθείτε από τις εξειδικευμένες γνώσεις που έχουν αποκτηθεί σε αυτό το μάθημα.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Ο Δάσκαλος Επιχειρήσεων σας επιτρέπει να είστε ο Δάσκαλος του πτυχίου σας, επιλέγοντας τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και τα οποία σχετίζονται περισσότερο με ... [+]

Ο Δάσκαλος Επιχειρήσεων σας επιτρέπει να είστε ο Δάσκαλος του πτυχίου σας, επιλέγοντας τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και τα οποία σχετίζονται περισσότερο με την καριέρα σας. Θα είστε εξοπλισμένοι με βασικές επιχειρηματικές γνώσεις και δεξιότητες μέσα από μια σειρά από βασικά θέματα, καθώς και μια έρευνα capstone.

Οι απόφοιτοι του Master of Business θα έχουν γνώσεις σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών τομέων που θα σας επιτρέψουν να κινηθείτε σε μια ποικιλία επιχειρηματικών σταδιοδρομιών.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Business Analytics έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει με τις βασικές δεξιότητες για να αναλάβει πραγματικές εργασίες Business Analytics σε μεγάλα επιχει ... [+]

Στον σημερινό κόσμο της τεχνολογίας, οι άνθρωποι και οι οργανισμοί παράγουν, συλλέγουν και αποθηκεύουν περισσότερα δεδομένα από ποτέ. Οι οργανισμοί σε διάφορες βιομηχανίες αναζητούν πτυχιούχους με δεξιότητες για να χρησιμοποιούν και να ερμηνεύουν αυτά τα δεδομένα για να ενημερώσουν τις επιχειρηματικές στρατηγικές και να προσδώσουν αξία στην επιχείρησή τους.

Το Master of Business Analytics έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει με τις βασικές δεξιότητες για να αναλάβει πραγματικές εργασίες Business Analytics σε μεγάλα επιχειρηματικά προβλήματα δεδομένων. Θα αναπτύξετε δεξιότητες και γνώσεις στις επιχειρηματικές αναλύσεις, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εφαρμογής των εργαλείων και των τεχνολογιών που απαιτούνται για την εκτέλεση περιγραφικών, προγνωστικών και προδιαγραφικών αναλύσεων και τον τρόπο εφαρμογής αυτών των εργαλείων σε επιχειρηματικό τοπίο.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Financial Management είναι κατάλληλο για στελέχη και μεσαία στελέχη που επιδιώκουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους σε έναν εξειδικευμένο τομέα των επιχειρ ... [+]

Το Master of Financial Management σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας αναπτύσσοντας περαιτέρω επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες και γνώση σε τομείς χρηματοοικονομικής διαχείρισης.

Θα μάθετε να σχεδιάζετε, να οργανώνετε, να κατευθύνετε και να ελέγχετε οικονομικές δραστηριότητες όπως η απόκτηση κεφαλαίων και η χρήση κεφαλαίων για επενδύσεις. Θα μελετήσετε θέματα όπως η διαχείριση επενδύσεων, η οικονομική στρατηγική, η ανάλυση των οικονομικών καταστάσεων και θα μάθετε πώς να αναθεωρήσετε το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και να κατανοήσετε τις αρχές των περιγραφικών και συμπεραστικών στατιστικών και των εφαρμογών τους στο επιχειρηματικό περιβάλλον.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Innovation ... [+]

Το Master of Innovation

Σε όλο το πτυχίο σας, οι ακαδημαϊκοί μας θα σας εξοπλίσουν με γνώση σε πρωτοποριακή ηγεσία, οικονομικές δεξιότητες για τους επιχειρηματίες, πώς να πλοηγηθείτε στην πολυπλοκότητα της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, τον προγραμματισμό της επιχειρηματικής καινοτομίας και τη δημιουργία και εμπορία νέων προϊόντων. Θα καταλάβετε πώς να αντλήσετε κεφάλαια και να αποκτήσετε λεπτομερή γνώση σχετικά με την πολυπλοκότητα της εκκίνησης, της ανάπτυξης, της διαχείρισης και της αξιοποίησης της καινοτομίας.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of International Business έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει και να διευρύνει τις δυνατότητες και τους πόρους των διαχειριστών επιχειρήσεων στο παγκόσμιο επιχειρη ... [+]

Το Master of International Business έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει και να διευρύνει τις δυνατότητες και τους πόρους των διαχειριστών επιχειρήσεων στο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Παρέχει την ευκαιρία να αποκτήσουν σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται από σύγχρονους διεθνείς επιχειρηματικούς οργανισμούς.

Θα μελετήσετε θέματα όπως η πολυεθνική οικονομική διαχείριση και η διαπολιτισμική διαχείριση, θα αποκτήσετε κατανόηση του διεθνούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος και θα μάθετε πώς να αναπτύξετε διεθνείς επιχειρησιακές στρατηγικές για την επίτευξη επιχειρηματικών στόχων.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Management σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας αναπτύσσοντας περαιτέρω θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις σε βα ... [+]

Το Master of Management σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας αναπτύσσοντας περαιτέρω θεωρητικές και πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις σε βασικούς τομείς διαχείρισης.

Οι απόφοιτοι του Master of Management θα έχουν εξετάσει τις οργανωτικές δομές, θα οδηγήσουν και θα εφαρμόσουν την οργανωτική αλλαγή, θα διαχειρίζονται έργα και θα αξιοποιούν τα οργανωτικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στην μεταβαλλόμενη παγκόσμια αγορά.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Marketing περιλαμβάνει μια εξερεύνηση των κινήτρων των καταναλωτών κατά την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Θα μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη ... [+]

Το Master of Marketing περιλαμβάνει μια εξερεύνηση των κινήτρων των καταναλωτών κατά την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Θα μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έρευνα αγοράς για να κάνετε πιο αποτελεσματικές αποφάσεις μάρκετινγκ.

Οι κορυφαίοι ακαδημαϊκοί μάρκετινγκ θα σας διδάξουν να εξετάσετε ποιος είναι ο πελάτης για να αναπτύξει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, θέτοντας αποτελεσματικά προϊόντα / υπηρεσίες στην αγορά. Θα μελετήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία προώθησης που ένας οργανισμός μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να ενισχύσει την ισότητα ενός εμπορικού σήματος, είτε ο οργανισμός είναι εμπορικός, μη κερδοσκοπικός είτε κοινωνικός φορέας.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Professional Accounting (MPA) έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν μια σταδιοδρομία στο λογιστικό επάγγελμα και επομένως οι τομείς της μάθησης και της γνώ ... [+]

Το Master of Professional Λογιστικής (MPA) έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν μια σταδιοδρομία στο λογιστικό επάγγελμα. Οι τομείς της μάθησης και της γνώσης για αυτό το πρόγραμμα εστιάζονται στην πρακτική της λογιστικής.

Το μάθημα εισάγει αρχικά τις θεμελιώδεις αρχές της λογιστικής, της οικονομίας και των πτυχών του οικονομικού συστήματος και στη συνέχεια προχωρά στη μελέτη συγκεκριμένων πεδίων γνώσης που είναι ζωτικής σημασίας για τους επαγγελματίες του λογιστηρίου. Θα αναπτύξετε γνώσεις και δεξιότητες για την εφαρμογή των λογιστικών αρχών κατά την κατάρτιση και ερμηνεία των οικονομικών καταστάσεων και θα σας επιτρέψει να διερευνήσετε τα τρέχοντα λογιστικά θέματα. Θα έχετε επίσης κατανοήσει τις διαφορές μεταξύ των λογιστικών αρχών και του φορολογικού νόμου και των φορολογικών επιπτώσεων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Management Ανθρώπινου Δυναμικού είναι κατάλληλο για στελέχη και μεσαία στελέχη που επιδιώκουν να προωθήσουν την καριέρα τους σε έναν εξειδικευμένο τομέα των ... [+]

Το Master of Management των Ανθρώπινων Πόρων επιτρέπει στους επίδοξους διευθυντές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην 'πλευρά των ανθρώπων' των οργανώσεων να αποκτήσουν επαγγελματικές δεξιότητες και γνώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα μάστερ σας εξοπλίζει με δεξιότητες για να δημιουργήσετε νέες ευκαιρίες και να προσαρμόσετε γρήγορα τις μεταβαλλόμενες συνθήκες στο χώρο εργασίας. Θα εξετάσετε τις δομές, τα συστήματα, τον πολιτισμό και την ηγεσία, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εφαρμογής των οργανωτικών αλλαγών και του τρόπου αξιοποίησης του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος στην παγκόσμια αγορά. Θα αναπτύξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να προσλάβετε και να επιλέξετε το κατάλληλο προσωπικό, να διαχειριστείτε τις επιδόσεις τους στην εργασία, να αναπτύξετε τις δεξιότητές τους, να διασφαλίσετε την ασφάλειά τους στην εργασία και να ασχοληθείτε με τις νομικές πτυχές της εργασιακής σχέσης.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Professional Accounting Advanced είναι ένα διήμερο πρόγραμμα σπουδών που απευθύνεται σε μη-λογιστικούς πτυχιούχους που επιθυμούν μια σταδιοδρομία στο λογιστι ... [+]

Το Master of Professional Λογιστικής (MPA) έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που θέλουν μια σταδιοδρομία στο λογιστικό επάγγελμα. Οι τομείς της μάθησης και της γνώσης για αυτό το πρόγραμμα εστιάζονται στην πρακτική της λογιστικής.

Το μάθημα εισάγει αρχικά τις θεμελιώδεις αρχές της λογιστικής, της οικονομίας και των πτυχών του οικονομικού συστήματος και στη συνέχεια προχωρά στη μελέτη συγκεκριμένων πεδίων γνώσης που είναι ζωτικής σημασίας για τους επαγγελματίες του λογιστηρίου. Θα αναπτύξετε γνώσεις και δεξιότητες για την εφαρμογή των λογιστικών αρχών κατά την κατάρτιση και ερμηνεία των οικονομικών καταστάσεων και θα σας επιτρέψει να διερευνήσετε τα τρέχοντα λογιστικά θέματα. Θα έχετε επίσης κατανοήσει τις διαφορές μεταξύ των λογιστικών αρχών και του φορολογικού νόμου και των φορολογικών επιπτώσεων των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Supply Chain Management παρέχει στους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εφοδιαστική, τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και τη διαχείριση των επιχειρήσ ... [+]

Το Master of Supply Chain Management παρέχει στους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εφοδιαστική, τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και τη διαχείριση των επιχειρήσεων τις δεξιότητες για τη διαχείριση της ροής των υλικών και των πληροφοριών εντός και μεταξύ των οργανισμών και άλλων σχετικών φορέων.

Θα μάθετε πώς να διαγιγνώσκετε τις υπάρχουσες διαδικασίες και τις αλυσίδες εφοδιασμού και πώς να εφαρμόσετε μια στρατηγική αλυσίδας εφοδιασμού μέσα σε έναν οργανισμό. Οι δεξιότητες και οι ικανότητες αναπτύσσονται σε θέματα όπως η πρόβλεψη, οι πωλήσεις και ο επιχειρησιακός προγραμματισμός και οι προμήθειες για να αναφέρουμε μερικές.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Wollongong Faculty of Business

Το Master of Project Management διερευνά πόσο αποτελεσματική διαχείριση μπορεί να προσφέρει στους οργανισμούς τη δυνατότητα να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν και να ελέγχουν τ ... [+]

Το Master of Project Management διερευνά πόσο αποτελεσματική διαχείριση μπορεί να προσφέρει στους οργανισμούς τη δυνατότητα να σχεδιάζουν, να εφαρμόζουν και να ελέγχουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Το μάθημα αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος παρέχει ολοκληρωμένες δεξιότητες και ικανότητες διαχείρισης του έργου για ολόκληρο τον κύκλο ζωής του έργου. από την εκκίνηση του έργου, τον προγραμματισμό, την εκτέλεση μέχρι το κλείσιμο των έργων και διδάσκει στρατηγικές για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ζητημάτων που συναντώνται στους επιχειρηματικούς οργανισμούς. Η ανάπτυξη νέων μορφών τεχνολογίας στη διαχείριση έργων έχει ωθήσει τους οργανισμούς να αναζητήσουν εξειδικευμένους διαχειριστές έργων που μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση των επιχειρήσεων τους.... [-]

Αυστραλία North Wollongong Sydney
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1.5 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά