Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε τη VU

Στο Victoria University (VU), θέλουμε να ακολουθήσετε το πάθος σας και να υπερέχετε στον κλάδο που πάντα ονειρευόσασταν.

Είμαστε ένας από τους θεσμούς που συνδέονται περισσότερο με τη βιομηχανία της Αυστραλίας και είναι ένα από τα κορυφαία 2% των πανεπιστημίων του κόσμου.

Θα μάθετε από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου που συνδυάζουν τη θεωρία με την πρακτική για να σας προετοιμάσουν για την καριέρα σας από την πρώτη μέρα.

Βιώστε το μοντέλο πρώτου έτους μας

Αλλάξαμε τον τρόπο με τον οποίο διδάσκουμε τα μαθήματά μας έτσι ώστε να απολαμβάνετε το πρώτο έτος όπως και κανένα άλλο - επικεντρώθηκε σε εσάς και την επιτυχία σας.

Επιτύχετε τις πρόωρες νίκες και την εμπιστοσύνη που σας έδωσαν για μια επιτυχημένη πανεπιστημιακή εμπειρία, με περισσότερη one-on-one φορά με εκπαιδευτικούς και πολλαπλά επίπεδα υποστήριξης.

Ο τρόπος διδασκαλίας του μπλοκ θα επεκταθεί στα θέματα του δεύτερου έτους το 2019 και τα θέματα του τρίτου και του τέταρτου έτους το 2020.

Οι σπουδαστές που ξεκίνησαν στη VU το 2018 θα αναλάβουν όλες τις σπουδές τους στο πλαίσιο του block mode καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ανακαλύψτε μαθήματα που οδηγούν στη βιομηχανία

Κατανοούμε ότι ο νούμερο ένα λόγος για τη μελέτη είναι η επίτευξη της καριέρας σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μαθήματά μας σχεδιάζονται μαζί με τη βιομηχανία, για να διασφαλιστεί ότι μαθαίνετε τις ικανότητες που αναζητούν οι εργοδότες - τώρα και στο μέλλον.

Επειδή τα μαθήματά μας είναι τόσο συναφή με τον χώρο εργασίας, πολλά από αυτά έχουν αναγνωριστεί από κορυφαίους οργανισμούς ως βιομηχανικά πρότυπα. Μόνο μερικοί από τους πολλούς οργανισμούς διαπίστευσης περιλαμβάνουν:

  • Αυστραλιανό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ
  • Αυστραλιανό Συμβούλιο Διαπίστευσης Νοσηλευτικής και Μαιευτικής
  • Αυστραλιανό Συμβούλιο Διαπίστευσης Ψυχολογίας
  • CPA Αυστραλία
  • Chartered Institute of Logistics and Transport Australia
  • Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών Αυστραλία
  • Βικτωριανό Ινστιτούτο Διδασκαλίας.

Ευέλικτες επιλογές μελέτης

Η ικανότητα να επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο σπουδάζετε είναι σημαντικός για την επίτευξη των στόχων σας. Γι 'αυτό προσφέρουμε μια σειρά ευέλικτων επιλογών μελέτης.

Είτε συνδυάζετε τη μελέτη με μια εργασία πλήρους απασχόλησης, εξισορροπώντας την οικογενειακή ζωή, είτε χρειάζεστε για να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας για να επιτύχετε στόχους σταδιοδρομίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε μελέτη για εσάς.

Υπηρεσίες υποστήριξης που λειτουργούν για εσάς

Προσφέρουμε στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης - από υποτροφίες και οικονομική στήριξη έως ακαδημαϊκή υποστήριξη, φροντίδα παιδιών και υπηρεσίες υγείας και ευεξίας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η μελέτη εξισορρόπησης με δεσμεύσεις εργασίας και ζωής δεν είναι πάντα εύκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μαθήματα και τα προγράμματα υποστήριξης έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους σπουδαστές από διαφορετικό υπόβαθρο την ευκαιρία να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία σας, οικονομικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο, θέλουμε να πετύχετε.

Μια φιλόξενη κοινότητα

Ζήστε μια ποικιλία πολιτισμών, θρησκειών και γλωσσών στο Victoria University (VU).

Όταν μελετάτε μαζί μας, θα μοιραστείτε μαθήματα, συνομιλίες και φιλίες με φοιτητές από περισσότερες από 175 διαφορετικές χώρες.

Επειδή οι μαθητές μας έρχονται μαζί μας από τόσες πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, έχουμε περισσότερους από 240.000 αποφοίτους της VU που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Κερδίσαμε το Βραβείο Πολυπολιτισμικής Επιχειρηματικότητας της Βικτωριανής Κυβέρνησης (εξωτερικός σύνδεσμος) το 2018 για την εξαιρετική υπηρεσία μας σε πολυπολιτισμικές κοινότητες.

Η παγκόσμια κατάταξή μας

Όταν επιλέγετε ένα πανεπιστήμιο, είναι σημαντικό να εξετάσετε πόσο καλά κατατάσσεται στην Αυστραλία και διεθνώς.

Αν και είναι σχετικά νέο θεσμικό όργανο, κάθε χρόνο η VU λαμβάνει μεγαλύτερη παγκόσμια αναγνώριση.

Παγκόσμιες ευκαιρίες έρευνας

Στο Victoria University (VU), μπορείτε να αναλάβετε συνεργατική έρευνα για και με τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και την κοινότητα.

Οι μεταπτυχιακοί μας ερευνητές βασίζονται στα κολέγια και τα εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα, συνεργάζονται με αναγνωρισμένο ερευνητικό προσωπικό και συμβάλλουν στις 600 εφημερίδες που δημοσιεύονται ετησίως - περισσότερες από τις μισές από τις οποίες εμφανίζονται στα καλύτερα περιοδικά του κόσμου.

Μια πρόσφατη έρευνα των μεταπτυχιακών μας ερευνητών βρήκε ποσοστό ικανοποίησης 93% με τα προγράμματα υποστήριξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Είμαστε επίσης ένα από τα μόλις επτά πανεπιστήμια της Αυστραλίας για να λάβουμε μια αξιολόγηση πέντε αστέρων από το Συμβούλιο Αυστραλιανών Μεταπτυχιακών Σωματείων για τις εγκαταστάσεις μας.

Οι ηγέτες στον αθλητισμό

Victoria University (VU) κατατάσσεται παγκοσμίως στον αριθμό 12 για την αθλητική εκπαίδευση. *

Ως ηγέτες στον αθλητισμό προσφέρουμε πάνω από 40 αθλητικά μαθήματα σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και επαγγελματικών σπουδών (TAFE). Η έρευνά μας στον τομέα της ανθρώπινης κίνησης και της επιστήμης του αθλητισμού έχει παγκόσμια φήμη.

Έχουμε ισχυρές φιλοδοξίες να είμαστε το κορυφαίο αθλητικό πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και παγκόσμιος ηγέτης στον αθλητισμό.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Victoria University

Το Master of Applied Information Technology (NMIT) είναι ένα ευέλικτο, διαπιστευμένο μάθημα, που παρέχει προηγμένη κατάρτιση για τους φοιτητές με πτυχίο πληροφορικής. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Master of Applied Information Technology (NMIT) είναι ένα ευέλικτο, διαπιστευμένο μάθημα, που παρέχει προηγμένη κατάρτιση για τους φοιτητές με πτυχίο πληροφορικής.

Θα βασιστείτε στις ικανότητές σας στον τομέα της πληροφορικής, προετοιμάζοντας τους ανώτερους IT ρόλους. Τα hands-on, τα πρακτικά μαθήματα σας επιτρέπουν να αναπτύξετε και να ενισχύσετε τις ικανότητες που έχουν διαμορφωθεί από τη θεωρία. Αυτό το μάθημα παρέχει ευελιξία μέσω της μάθησης πρόσωπο με πρόσωπο και μέσω διαδικτύου.... [-]

Αυστραλία Άγιος Αλμπάνς Werribee
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Victoria University

Μελετήστε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο λογιστικό πτυχίο με το Master of Business (Λογιστική). ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Μελετήστε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο λογιστικό πτυχίο με το Master of Business (Λογιστική).

Αποκτήστε μια ισχυρή βάση και εννοιολογική γνώση των πρόσφατων εξελίξεων στη βιωσιμότητα και τις παγκόσμιες τάσεις στη λογιστική. Θα αναπτύξετε εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα της λογιστικής, της οικονομίας και της χρηματοδότησης και θα μάθετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε σε μια ανώτερη λογιστική θέση σε μια ποικιλία βιομηχανιών.... [-]

Αυστραλία Μελβούρνη Werribee
Νοέμβριος 2019
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Victoria University

Σε αυτό το μάθημα Master of Business Enterprise Planning Systems, θα ανακαλύψετε πώς να εφαρμόσετε τάσεις των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας στα πραγματικά προβλήματα, ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Σε αυτό το μάθημα Master of Business Enterprise Planning Systems, θα ανακαλύψετε πώς να εφαρμόσετε τάσεις των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας στα πραγματικά προβλήματα, μαθαίνοντας από εκπαιδευτικούς που είναι ειδικοί στον τομέα τους.

Σε αυτό το παγκόσμιας κλάσης μάθημα, θα αναπτύξετε τις υπολογιστικές και επιχειρηματικές δεξιότητες για να εφαρμόσετε και να διατηρήσετε συστήματα ERP (Enterprise Resource Planning). Είναι σημαντικό αυτό το μάθημα να σας δώσει μια κατανόηση των επιπτώσεων που αυτά τα συστήματα έχουν στην επιχείρηση.... [-]

Αυστραλία Μελβούρνη Werribee
Νοέμβριος 2019
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Victoria University

Γίνε ηγέτης στον κλάδο των συστημάτων ERP (ERP) και SAP με το Master of Business Analytics (Professional) της VU. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Γίνε ηγέτης στον κλάδο των συστημάτων ERP (ERP) και SAP με το Master of Business Analytics (Professional) της VU.

Τα προγράμματα μάστερ των επιχειρήσεων της VU είναι παγκόσμιας κλάσης και εκτιμούνται ιδιαίτερα στον κλάδο. Έχουμε ισχυρές βιομηχανικές συνδέσεις, προσφέροντας πραγματικές εμπειρίες και ευκαιρίες δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης σας, θα αναπτύξετε πρακτικές και ενημερωμένες γνώσεις του λογισμικού SAP. Προσφέρουμε πρακτική εμπειρία και online πρόσβαση σε μια ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών και τεχνολογίας λογισμικού SAP Business Intelligence / Business Analytics (BI / BA).... [-]

Αυστραλία Μελβούρνη
Νοέμβριος 2019
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Victoria University

Αναπτύξτε μια κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής παροχής συμβουλών με το Master of Counseling στη VU. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αναπτύξτε μια κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής παροχής συμβουλών με το Master of Counseling στη VU.

Θα αποκτήσετε εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε ενήλικες, παιδιά και έφηβους, με έμφαση στη μάθηση σας:

συμβουλευτική και ψυχολογική θεωρίασυμβουλευτικές παρεμβάσεις και ψυχοθεραπευτικές θεραπείες (για ενήλικες, παιδιά, εφήβους και οικογένειες)πρακτικές δεξιότητες μέσω της μάθησης και της τοποθέτησης που βασίζονται στη βιομηχανία.... [-]
Αυστραλία Μελβούρνη Footscray
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Victoria University

Γίνετε ηγέτης στην κοινωνική αλλαγή, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αειφόρο ανάπτυξη σε παγκόσμιο ή τοπικό επίπεδο, με το Master of International Community Development. ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Γίνετε ηγέτης στην κοινωνική αλλαγή, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την αειφόρο ανάπτυξη σε παγκόσμιο ή τοπικό επίπεδο, με το Master of International Community Development.

Αυτό το μοναδικό, δημοφιλές πρόγραμμα προσφέρει μια εξατομικευμένη εκπαίδευση. Περιλαμβάνει πρακτική μάθηση στο χώρο εργασίας και βαθιά συνεργασία με τις κοινότητες και τους ειδικούς στον τομέα. Ο τέλειος συνδυασμός της μελέτης και της πρακτικής εμπειρίας θα σας κάνει να είστε έτοιμοι για μια εκπληκτική καριέρα.... [-]

Αυστραλία Άγιος Αλμπάνς
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά