Victoria University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε τη VU

Στο Victoria University (VU), θέλουμε να ακολουθήσετε το πάθος σας και να υπερέχετε στον κλάδο που πάντα ονειρευόσασταν.

Είμαστε ένας από τους θεσμούς που συνδέονται περισσότερο με τη βιομηχανία της Αυστραλίας και είναι ένα από τα κορυφαία 2% των πανεπιστημίων του κόσμου.

Θα μάθετε από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου που συνδυάζουν τη θεωρία με την πρακτική για να σας προετοιμάσουν για την καριέρα σας από την πρώτη μέρα.

Βιώστε το μοντέλο πρώτου έτους μας

Αλλάξαμε τον τρόπο με τον οποίο διδάσκουμε τα μαθήματά μας έτσι ώστε να απολαμβάνετε το πρώτο έτος όπως και κανένα άλλο - επικεντρώθηκε σε εσάς και την επιτυχία σας.

Επιτύχετε τις πρόωρες νίκες και την εμπιστοσύνη που σας έδωσαν για μια επιτυχημένη πανεπιστημιακή εμπειρία, με περισσότερη one-on-one φορά με εκπαιδευτικούς και πολλαπλά επίπεδα υποστήριξης.

Ο τρόπος διδασκαλίας του μπλοκ θα επεκταθεί στα θέματα του δεύτερου έτους το 2019 και τα θέματα του τρίτου και του τέταρτου έτους το 2020.

Οι σπουδαστές που ξεκίνησαν στη VU το 2018 θα αναλάβουν όλες τις σπουδές τους στο πλαίσιο του block mode καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

Ανακαλύψτε μαθήματα που οδηγούν στη βιομηχανία

Κατανοούμε ότι ο νούμερο ένα λόγος για τη μελέτη είναι η επίτευξη της καριέρας σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μαθήματά μας σχεδιάζονται μαζί με τη βιομηχανία, για να διασφαλιστεί ότι μαθαίνετε τις ικανότητες που αναζητούν οι εργοδότες - τώρα και στο μέλλον.

Επειδή τα μαθήματά μας είναι τόσο συναφή με τον χώρο εργασίας, πολλά από αυτά έχουν αναγνωριστεί από κορυφαίους οργανισμούς ως βιομηχανικά πρότυπα. Μόνο μερικοί από τους πολλούς οργανισμούς διαπίστευσης περιλαμβάνουν:

  • Αυστραλιανό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ
  • Αυστραλιανό Συμβούλιο Διαπίστευσης Νοσηλευτικής και Μαιευτικής
  • Αυστραλιανό Συμβούλιο Διαπίστευσης Ψυχολογίας
  • CPA Αυστραλία
  • Chartered Institute of Logistics and Transport Australia
  • Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών Αυστραλία
  • Βικτωριανό Ινστιτούτο Διδασκαλίας.

Ευέλικτες επιλογές μελέτης

Η ικανότητα να επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο σπουδάζετε είναι σημαντικός για την επίτευξη των στόχων σας. Γι 'αυτό προσφέρουμε μια σειρά ευέλικτων επιλογών μελέτης.

Είτε συνδυάζετε τη μελέτη με μια εργασία πλήρους απασχόλησης, εξισορροπώντας την οικογενειακή ζωή, είτε χρειάζεστε για να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας για να επιτύχετε στόχους σταδιοδρομίας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε μελέτη για εσάς.

Υπηρεσίες υποστήριξης που λειτουργούν για εσάς

Προσφέρουμε στους φοιτητές ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης - από υποτροφίες και οικονομική στήριξη έως ακαδημαϊκή υποστήριξη, φροντίδα παιδιών και υπηρεσίες υγείας και ευεξίας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η μελέτη εξισορρόπησης με δεσμεύσεις εργασίας και ζωής δεν είναι πάντα εύκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μαθήματα και τα προγράμματα υποστήριξης έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους σπουδαστές από διαφορετικό υπόβαθρο την ευκαιρία να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ανεξάρτητα από την προηγούμενη εμπειρία σας, οικονομικό και εκπαιδευτικό υπόβαθρο, θέλουμε να πετύχετε.

Μια φιλόξενη κοινότητα

Ζήστε μια ποικιλία πολιτισμών, θρησκειών και γλωσσών στο Victoria University (VU).

Όταν μελετάτε μαζί μας, θα μοιραστείτε μαθήματα, συνομιλίες και φιλίες με φοιτητές από περισσότερες από 175 διαφορετικές χώρες.

Επειδή οι μαθητές μας έρχονται μαζί μας από τόσες πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, έχουμε περισσότερους από 240.000 αποφοίτους της VU που ζουν και εργάζονται σε όλο τον κόσμο.

Κερδίσαμε το Βραβείο Πολυπολιτισμικής Επιχειρηματικότητας της Βικτωριανής Κυβέρνησης (εξωτερικός σύνδεσμος) το 2018 για την εξαιρετική υπηρεσία μας σε πολυπολιτισμικές κοινότητες.

Η παγκόσμια κατάταξή μας

Όταν επιλέγετε ένα πανεπιστήμιο, είναι σημαντικό να εξετάσετε πόσο καλά κατατάσσεται στην Αυστραλία και διεθνώς.

Αν και είναι σχετικά νέο θεσμικό όργανο, κάθε χρόνο η VU λαμβάνει μεγαλύτερη παγκόσμια αναγνώριση.

Παγκόσμιες ευκαιρίες έρευνας

Στο Victoria University (VU), μπορείτε να αναλάβετε συνεργατική έρευνα για και με τη βιομηχανία, την κυβέρνηση και την κοινότητα.

Οι μεταπτυχιακοί μας ερευνητές βασίζονται στα κολέγια και τα εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα, συνεργάζονται με αναγνωρισμένο ερευνητικό προσωπικό και συμβάλλουν στις 600 εφημερίδες που δημοσιεύονται ετησίως - περισσότερες από τις μισές από τις οποίες εμφανίζονται στα καλύτερα περιοδικά του κόσμου.

Μια πρόσφατη έρευνα των μεταπτυχιακών μας ερευνητών βρήκε ποσοστό ικανοποίησης 93% με τα προγράμματα υποστήριξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Είμαστε επίσης ένα από τα μόλις επτά πανεπιστήμια της Αυστραλίας για να λάβουμε μια αξιολόγηση πέντε αστέρων από το Συμβούλιο Αυστραλιανών Μεταπτυχιακών Σωματείων για τις εγκαταστάσεις μας.

Οι ηγέτες στον αθλητισμό

Victoria University (VU) κατατάσσεται παγκοσμίως στον αριθμό 12 για την αθλητική εκπαίδευση. *

Ως ηγέτες στον αθλητισμό προσφέρουμε πάνω από 40 αθλητικά μαθήματα σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και επαγγελματικών σπουδών (TAFE). Η έρευνά μας στον τομέα της ανθρώπινης κίνησης και της επιστήμης του αθλητισμού έχει παγκόσμια φήμη.

Έχουμε ισχυρές φιλοδοξίες να είμαστε το κορυφαίο αθλητικό πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και παγκόσμιος ηγέτης στον αθλητισμό.

Τοποθεσίες

Άγιος Αλμπάνς

Footscray Park Campus

Address
6V4X+GF Footscray, Vitória, Austrália
Άγιος Αλμπάνς, Βικτώρια, Αυστραλία

Μελβούρνη

City Flinders Campus

Address
300 Flinders Street, Melbourne VIC 3000
Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

Μελβούρνη

City Flinders Lane Campus

Address
301 Flinders Lane
Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

Μελβούρνη

City King Campus

Address
225 King Street, Melbourne VIC 3000
Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

Μελβούρνη

City Queen Campus

Address
256, 283, 295 & 300 Queen Street, Melbourne VIC 3000
Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία

Footscray

Footscray Nicholson Campus

Address
Corner of Nicholson and Buckley Streets, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Βικτώρια, Αυστραλία

Άγιος Αλμπάνς

Saint Albans Campus

Address
McKechnie St, St Albans VIC 3021
Άγιος Αλμπάνς, Βικτώρια, Αυστραλία

Λιακάδα

Sunshine Campus

Address
460 Ballarat Road, Sunshine VIC 3338
3020 Λιακάδα, Βικτώρια, Αυστραλία

Footscray

VU at MetroWest (Footscray) Campus

Address
138 Nicholson Street, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Βικτώρια, Αυστραλία

Σίδνεϊ

Sydney Campus

Address
160-166 Sussex Street, Sydney NSW 2000
Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία, Αυστραλία

Werribee

Werribee Campus

Address
Hoppers Lane, Werribee VIC 3030
Werribee, Βικτώρια, Αυστραλία

Ask a Question

Άλλη