Melbourne Polytechnic

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Melbourne Polytechnic παρέχει επαγγελματική κατάρτιση από το 1912 και σήμερα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων, πρακτικών προγραμμάτων TAFE (VET) και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεπεράσετε σε μια εξελισσόμενη και προκλητική αγορά.

Melbourne Polytechnic μαθήματα Melbourne Polytechnic σχεδιάζονται και αναπτύσσονται με τη συμμετοχή της βιομηχανίας για να δώσουν στους μαθητές τα καλύτερα αποτελέσματα στην απασχόληση.

Melbourne Polytechnic έχει πέντε μητροπολιτικές πανεπιστημιουπόλεις , το Preston, το Collingwood, το Epping, το Fairfield και τη Χαϊδελβέργη. Κάθε πανεπιστημιούπολη παρέχει μια ατομική, μοναδική και εμπλουτιστική εμπειρία φοιτητών.

Υπάρχουν επίσης έξι κέντρα κατάρτισης , το Northern Lodge - Eden Park, το Northern Lodge - Yan Yean, το Yarra Glen Racing Center, το Βόρειο AMEP (Κέντρο Ενήλικων Μεταναστών Αγγλικών) στο Broadmeadows, το Growling Frog Vineyard και το Meltene Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Με περισσότερες από 60.000 εγγραφές ετησίως, η Melbourne Polytechnic είναι διαπιστευμένη για να προσφέρει περίπου 550 εθνικά διαπιστευμένα μαθήματα , πολλά από τα οποία είναι διαθέσιμα είτε με πλήρη είτε με μερική απασχόληση. Παρέχει επίσης πάνω από 400 πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο μαθήματα.

Melbourne Polytechnic προσφέρει επί του παρόντος τριετή (και τέσσερα χρόνια) εξειδικευμένα πτυχία Bachelor και Master σε ένα μοναδικό hands-on μαθησιακό περιβάλλον και βέλτιστη έκθεση στη βιομηχανία:

 • Λογιστική
 • Γεωργία
 • Επιχείρηση
 • Εκπαίδευση (Πρώιμα Χρόνια)
 • Μελέτες πρώιμων χρόνων
 • Μελέτες Ίππων
 • Διαχείριση Φιλοξενίας
 • Απεικόνιση
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
 • ΜΟΥΣΙΚΗ
 • Μουσική βιομηχανία
 • Αμπελοκομία
 • Γραφή

Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες Pathways και βαθμούς άρθρωσης για να αναπτύξουμε τις ευκαιρίες για τους μαθητές μας. Το 2016 παρουσιάσαμε το Masters of Professional and Practicing Accounting με πιστοποίηση CPA, αποδεικνύοντας ότι είναι πολύ δημοφιλές ήδη από το πρώτο μεταπτυχιακό μάθημα που μας προσέφερε. Θα δημοσιεύσουμε λεπτομέρειες σχετικά με οποιαδήποτε νέα μαθήματα στον ιστότοπό μας μόλις ολοκληρωθούν.

Melbourne Polytechnic μαθήματα Melbourne Polytechnic προσφέρουν τη μεταφορά πίστωσης και την αναγνώριση προηγούμενης μάθησης σε φοιτητές που έχουν ήδη ολοκληρώσει ένα εθνικό δίπλωμα, προηγμένο δίπλωμα ή άλλα προσόντα.

Άμεση είσοδος Μεταπτυχιακά πτυχία (2 χρόνια) που ενσωματώνονται σε όλα τα προγράμματα σπουδών της Melbourne Polytechnic προσφέρουν σπουδαίες ευκαιρίες για περαιτέρω εκπαίδευση στην Pathway (μεταφορά πίστωσης και αναγνώριση προηγούμενης μάθησης).

Melbourne Polytechnic έχει επιτύχει διεθνή αναγνώριση με περισσότερες από 10.000 συμμετοχές στην ανοικτή θάλασσα ετησίως και 24 εκπαιδευτικές συνεργασίες στην Ασία και αναγνωρίζεται από την Βικτωριανή κυβέρνηση για την αριστεία στη διεθνή εκπαίδευση, κερδίζοντας τον καλύτερο πάροχο στην κατηγορία της το 2014 και επιλαχόντες το 2015.

Melbourne Polytechnic στενοί δεσμοί της Melbourne Polytechnic με τη βιομηχανία εξασφαλίζουν στους φοιτητές την ευκαιρία να τους χορηγηθούν επιχορηγήσεις δωρεάς από χορηγούς της βιομηχανίας, επεκτείνοντας επίσης τα δικά τους δίκτυα για μελλοντική επιτυχία.

Όπως η επιλογή ενός μαθήματος, οι συνθήκες κάθε μαθητή είναι διαφορετικές όταν έρχεται χρόνος για δίδακτρα και μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε μέσω της διάρθρωσης των τελών. Κάθε σελίδα του μαθήματος θα περιγράψει συγκεκριμένες αμοιβές ή θα επισκεφθεί τη σελίδα Διεθνών φοιτητικών αμοιβών για περισσότερες πληροφορίες.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Ανώτερα Διπλώματα » Όψη Πιστοποιητικά » Όψη Διπλώματα » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Πτυχίο Επαγγελματικής Λογιστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2019 Αυστραλία Melbourne

Προωθήστε τα λογιστικά σας προσόντα και τις επιχειρηματικές σας γνώσεις στην έρευνα, την περαιτέρω μάθηση ή την επαγγελματική πρακτική, με το Master of Professional and Practical Accounting (MPPA) της Melbourne Polytechnic . [+]

Προωθήστε τα λογιστικά σας προσόντα και τις επιχειρηματικές σας γνώσεις στην έρευνα, την περαιτέρω μάθηση ή την επαγγελματική πρακτική, με το Master of Professional and Practical Accounting (MPPA) της Melbourne Polytechnic .

Σχεδιασμένο για πτυχιούχους με προοδευτικούς, εργατικούς, επιχειρηματικούς προσανατολισμούς και για όσους επιθυμούν να υπερέχουν στον τομέα της επαγγελματικής λογιστικής, το MPPA προσφέρει πληθώρα ευκαιριών απασχόλησης, από το να εργάζεται ως ακαδημαϊκός σε CFO, σε οποιαδήποτε γωνιά της γης!... [-]


Βίντεο

Melbourne Polytechnic - Discover Different - Summer 17/18

Επικοινωνία

Melbourne Polytechnic

Διεύθυνση Melbourne, Victoria, Αυστραλία
Ιστοσελίδα http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Τηλέφωνο +61 3 9269 1200