Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η βελγική-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο ιδρύθηκε το 1950 για να προωθήσει τις επαφές μεταξύ του Βελγίου και της Ιταλίας. Είναι το σημείο της ονομαστικής αναφοράς αριστείας για κάθε εταιρεία που επιθυμεί να προωθήσει την επιχείρησή του και να διευρύνει το δίκτυό της στην Ιταλία και στο Βέλγιο και βρίσκεται στο κέντρο των Βρυξελλών κοντά στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Το Επιμελητήριο προσφέρει πράγματι ένα ευρύ φάσμα των διαφημιστικών υπηρεσιών, κατάρτισης, βοήθειας και συμβουλών, η οποία αντιπροσωπεύει ένα πλεονέκτημα για τα μέλη του. Από το 2009, η βελγική-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο συμμετέχει, ως επικεφαλής είτε ως εταίρος, σε διάφορες προσφορές και τα σχέδια της ΕΕ.

Για πάνω από δέκα χρόνια, η Βελγίου-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Σε συνεργασία με την Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Louvain-La-Neuve, Δίνει σε 30 μαθητές την ευκαιρία να κατανοήσουν και να βιώσουν την Ευρώπη και ευρωπαϊκά προγράμματα με το Διεθνές Μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές, η οποία λαμβάνει χώρα δύο φορές το χρόνο, από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο και από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, στις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

IMES - σύμβουλος σε θέματα πολιτικής και Έργων Σύμβουλος - Μεταπτυχιακό εντατικά μαθήματα για τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, τις πολιτικές και τις χρηματοδοτήσεις, προτάσει ... [+]

Η IMES (www.europeanmaster.net) είναι ένα μεταπτυχιακό εντατικά μαθήματα για τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, τις πολιτικές και χρηματοδοτήσεις με ειδικές ενότητες για τη χρηματοδότηση προγραμμάτων σε λεπτομέρειες, πρόταση διατύπωσης, τη διαχείριση του έργου της ΕΕ.

Αυτή η εντατική Δάσκαλος είναι οργανωμένη σε ένα πρόγραμμα 3 μηνών, που επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν ειδικές δεξιότητες και προσόντα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η μεθοδολογία Δάσκαλος διδασκαλία είναι μια πρακτική προσέγγιση, η οποία στοχεύει στη μεταφορά γνώσης μέσω της μάθησης μέσα από την πράξη της διαδικασίας. Περίπου 30 μαθητές από διαφορετικές χώρες και διαφορετικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον πλοίαρχο για κάθε έκδοση? Ως εκ τούτου, όλα τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά και είναι μια πολυ-πολιτισμική εμπειρία εκμάθησης που θα εμπλουτίσουν επίσης οι προσωπικές ικανότητες για να εργαστούν σε ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο.... [-]

Βέλγιο Brussels
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!