Ghent University, Faculty of Economics and Business Administration

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο της Γάνδης, με τα αρχικά UGent, είναι ένα από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια στον ολλανδόφωνο περιοχή της Ευρώπης. Είναι ξεχωρίζει ως ένας κοινωνικά δεσμευτεί και πλουραλιστική πανεπιστήμιο σε μια ευρεία διεθνή προοπτική.

Η Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων διαθέτει μια δυναμική ομάδα των 270 περίπου εργαζομένων προσφέροντας θεωρητικά ιδρύθηκε, υψηλής ποιότητας και κοινωνικά σχετική εκπαίδευση, την έρευνα και επιστημονικές υπηρεσίες για την κοινότητα στους τομείς της οικονομίας, της οικονομίας των επιχειρήσεων και της μηχανικής των επιχειρήσεων βάσει της δήλωσης αποστολής μας .

&nbsp

Στην σχολή μας θα προσφέρει εκπαίδευση σε περίπου 2500 φοιτητές πλήρους φοίτησης, αλλά προσφέρουμε επίσης την εκπαίδευση σε άλλες σχολές του Πανεπιστημίου της Γάνδης και της Vlerick Leuven Gent Management School.

Η τρέχουσα Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων ιδρύθηκε την 1η Οκτωβρίου 1998. Οικονομική εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης, όμως, έχει μια πολύ μεγαλύτερη ιστορία.

&nbsp

Από το 1896 σχετικά με τη Νομική Σχολή του απονεμηθεί το πτυχίο του Δίπλωμα στις Επιχειρήσεις και Προξενείο Επιστημών. Το 1906, ένα ειδικό σχολείο των επιχειρήσεων (École speciale de commerce) ιδρύθηκε. Το 1934, το όνομα αυτού του σχολείου μετατράπηκε σε Ανώτατη Σχολή Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών (HSBES). Από τα πρώτα χρόνια της HSBES, η καθυστερημένη Καθ. Α. De Ridder, καθηγητής της στατιστικής και των χρηματοπιστωτικών οικονομικών και γνωστή κριτικός τέχνης, πίεσαν έντονα για τη μετατροπή του σχολείου σε ένα πλήρες σχολή. Ωστόσο, κράτησε μέχρι το Οκτώβρη του 1968 πριν από την HSBES έγινε σχολή. Από το ακαδημαϊκό έτος 1968-1969 η Σχολή Οικονομικών Επιστημών ιδρύθηκε στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Γάνδης, μαζί με την Κτηνιατρική Σχολή.

&nbsp

στις 10 Ιουλίου 1998, το Συμβούλιο των Διοικητών αποφάσισε να συστήσει την τρέχουσα Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων (EBA). Η Σχολή Διοίκησης και της Σχολής Οικονομικών και Εφαρμοσμένων Οικονομικών Επιστημών ενσωματώθηκαν στο νέο σχολή.
Η νέα σχολή ανέλαβε να διδάξει:

  • όλα τα ακαδημαϊκά μαθήματα στο παρελθόν διοργανώθηκε από τη Σχολή Οικονομικών και Εφαρμοσμένων Οικονομικών Επιστημών?
  • το εξειδικευμένο πρόγραμμα στον τομέα της λογιστικής και του λογιστικού ελέγχου?
  • το εξειδικευμένο πρόγραμμα στο φορολογικό δίκαιο.


Από 1ης Οκτωβρίου 1999, και οι δύο εξειδικευμένα προγράμματα συγχωνεύτηκαν στο εξειδικευμένο πρόγραμμα στον τομέα της λογιστικής και των φόρων. Επιπλέον, ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα στα Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων δημιουργήθηκε με την επιλογή «γενική οικονομία» και μια επιλογή «οικονομία των επιχειρήσεων.

&nbsp

Επιπλέον, τα νέα εξειδικευμένα προγράμματα Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής και Μάρκετινγκ Ανάλυση δημιουργήθηκαν, η οποία εν τω μεταξύ, προσφέρονται σε τροποποιημένη μορφή, όπως στην αγγλική διδάσκεται επόμενα προγράμματα master.

Το 2006 η Υπουργός Fientje Moerman, Φλαμανδός Υπουργός Οικονομικών, εγκαινίασε το νέο κτίριο στο Tweekerkenstraat 2. Περιλαμβάνει το νέο μεγάλο αμφιθέατρο Quetelet (καθημένων 579), μια σύγχρονη βιβλιοθήκη, ένα μεγάλο φουαγιέ των φοιτητών και ένα μέρος του Γραφείου του κοσμήτορα. Επί του παρόντος, η ανακαίνιση των παρακείμενων κατοικιών που βρίσκεται στην πλατεία Sint-Pieters ετοιμάζεται. Αυτή η ανακαίνιση επιτρέπει να καλωσορίσω πίσω τα τμήματα των Οικονομικών και Οικονομίας Λογιστικής και Οικονομικών, η οποία έπρεπε να κινηθεί προς το κτίριο Urbis, λόγω έλλειψης χώρου.

&nbsp

Και έτσι στο εγγύς μέλλον ένα πλήρες Οικονομικών Campus θα προκύψουν στο κέντρο της συνοικίας φοιτητή

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος ανάλυση μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Βέλγιο Γάνδη +1 περισσότερα

Το Master of Analysis Marketing είναι διάρκειας ενός έτους πλήρους φοίτησης (ή διετή μελέτη μερικής απασχόλησης) για το Relationship Management αναλυτική Πελατών (CRM) / θέματα Business Intelligence στα αγγλικά που καλύπτουν τις τεχνικές εξόρυξης δεδομένων. [+]

Master of Ανάλυση Μάρκετινγκ

 

Το Master of Analysis Marketing είναι διάρκειας ενός έτους πλήρους φοίτησης (ή διετή μελέτη μερικής απασχόλησης) για το Relationship Management αναλυτική Πελατών (CRM) / θέματα Business Intelligence στα αγγλικά που καλύπτουν τις τεχνικές εξόρυξης δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, η μελέτη επικεντρώνεται κυρίως σε: Αναλυτική Πελατών νοημοσύνη Διαχείριση Σχέσεων / πελάτη (δηλαδή, με τη χρήση τεχνικών εξόρυξης δεδομένων για να αποκαλύψει Γνώσης σε Βάσεις Δεδομένων (KDD)), καθώς και την έρευνα αγοράς / μάρκετινγκ.... [-]