Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited

Η σχολή μας μπορεί να διαθέτει εκτεταμένα εθνικά και διεθνή δίκτυα τόσο στην έρευνα όσο και στην εκπαίδευση. Σε εθνικό επίπεδο, έχουμε ισχυρούς δεσμούς με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω τακτικών εργαστηρίων με τους «κυβερνητικούς καπετάνιους», τόσο μέσα στην σχολή - με τη μορφή των αποκαλούμενων «συναντήσεων των υποτρόφων» - όσο και εκτός σχολής σε συνεργασία με τη διοίκηση Vlerick Leuven Gent Σχολείο. Σε διεθνές επίπεδο έχουμε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών με κορυφαία ξένα πανεπιστήμια όπως το Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, το Πανεπιστήμιο του Σικάγο Business School και το Πανεπιστήμιο Cornell στις ΗΠΑ, το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας, το Queen's University, το Πανεπιστήμιο του Τορόντο και το Université de Montréal στον Καναδά, τα IIM της Καλκούτα και το Μπανγκαλόρ στην Ινδία, το Κινεζικό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Πόλης στο Χονγκ Κονγκ, το Πανεπιστήμιο Διαχείρισης της Σιγκαπούρης και 65 πανεπιστήμια στην Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια, αρκετές ανεξάρτητες επιτροπές επισκέψεων έχουν αναγνωρίσει την υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης και της έρευνας στην σχολή μας. Στην εκπαίδευσή μας και την έρευνα, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις κοινωνικές τάσεις, όπως η πιστωτική κρίση, η παγκοσμιοποίηση και ο ρόλος της Κίνας στην παγκόσμια οικονομία μας. Η καθοδήγηση των φοιτητών, η αειφόρος εκπαίδευση και η διεξοδική επιστημονική έρευνα είναι οι τρεις κύριοι πυλώνες μας.

Τέλος, είναι χρήσιμο να συζητήσουμε εν συντομία τη μοναδική μας θέση. Η σχολή μας βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου του Leuven, που χαρακτηρίζεται από την πανεπιστημιακή παράδοση που ξεπερνά το 575 ετών, αλλά είναι γεμάτη δυναμισμό, προοδευτικοί καλλιτέχνες και μαθητές. Η σχολή μας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νέο ερευνητικό πάρκο της Heverlee, που μερικές φορές αποκαλείται "Silicon Valley" του Βελγίου. Τα θεσμικά όργανα των Βρυξελλών, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν είναι ποτέ μακριά, τόσο κυριολεκτικά όσο και εικαστικά. Πολλοί συνάδελφοι παρέχουν συμβουλές στα ευρωπαϊκά τμήματα και πολλοί εργάτες των αποφοίτων στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

Η αποστολή και οι αξίες μας

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι κύριες αποστολές της Σχολής Οικονομικών και Επιχειρήσεων είναι η εκπαίδευση και η έρευνα.

Μια εκπαίδευση FEB στοχεύει να προετοιμάσει τους μαθητές για επιτυχημένες επιχειρηματικές προσπάθειες και σταδιοδρομίες στον εταιρικό κόσμο, στη χάραξη εθνικών και διεθνών δημόσιων πολιτικών ή στην έρευνα. Για να επιτευχθεί αυτό το FEB προσφέρει υψηλής ποιότητας, με βάση την έρευνα προγράμματα σπουδών στον τομέα τόσο των οικονομικών και των επιχειρήσεων, και από το Bachelor έως το Ph.D.

Δεύτερον, η ΦΕΒ θέλει να ενθαρρύνει την έρευνα με υψηλό ακαδημαϊκό και κοινωνικό αντίκτυπο και υψηλή προβολή στον εταιρικό κόσμο.

Η φιλοδοξία της ΦΕΒ είναι να είναι μια κορυφαία κοινότητα μάθησης και έρευνας στην Ευρώπη και να υπερέχει στα διάφορα ερευνητικά υποπεδία που φιλοξενεί η Σχολή, αξίζοντας έτσι την υψηλή της θέση στην κορυφή των ευρωπαϊκών σχολών οικονομίας και επιχειρήσεων.

Για να επιτύχει αυτούς τους διπλούς πρωταρχικούς στόχους, η ΦΕΒ θέλει να αναπτύξει ένα περιβάλλον τόνωσης για το προσωπικό και τους φοιτητές, όπου αισθάνονται ελεύθεροι να αναπτύξουν την καινοτόμο, δεοντολογική και επιχειρηματική τους εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της εκπαίδευσης, της έρευνας και των επιχειρήσεων, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα τον ρόλο της οικονομικής πολιτικής και των επιχειρήσεων τη μεγαλύτερη κοινωνία και τη διατήρηση μιας παγκόσμιας εστίασης μέσω διεθνών ανταλλαγών και συνεργασίας.

Φ.Π.Α.

Ενώ επιδιώκει την αποστολή και το όραμά της, η FEB δεσμεύεται να είναι:

  • Σκληρό σε αυτό που διδάσκουμε, αυτό που ερευνάμε και στη διδασκαλία όσων ερευνούμε.
  • Καινοτομία στην εκπαίδευση και την επιχειρηματικότητα και στη φιλοδοξία μας να παίξουμε στην πρώτη γραμμή της ερευνητικής κοινότητας.
  • Collegial στο στυλ διοίκησής μας και προς τους συναφείς εσωτερικούς και εξωτερικούς φορείς.
  • Σχετικά με την αφοσίωσή μας στη μετάφραση πρακτικών στοιχείων σε πρακτικές βασισμένες σε αποδεικτικά στοιχεία και στην προώθηση της έρευνας με υψηλό ακαδημαϊκό και κοινωνικό αντίκτυπο και υψηλής προβολής στον εταιρικό κόσμο.
  • Κοινωνικά υπεύθυνος για το ρόλο μας ως ανοιχτού κέντρου συζήτησης για εταιρικά, οικονομικά, κοινωνικά και ηθικά θέματα, με διεθνή και διαπολιτισμική εστίαση.
  • Σύμφωνα με την ταυτότητα και την αποστολή της KU Leuven, η FEB υποστηρίζει και υποστηρίζει τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την κοινωνική δικαιοσύνη και το σεβασμό της διαφορετικότητας σε άτομα, κοινότητες και ιδέες.

ΠΡΟΧΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ KU LEUVEN

Καλωσορίσατε στο Katholieke Universiteit Leuven, ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση βασισμένη σε πρωτοποριακές διεθνείς επιστημονικές έρευνες και εξαιρετικές, ευρύτατες εγκαταστάσεις φοιτητών. Το Leuven είναι μια γραφική ιστορική πόλη, αλλά αυτή που είναι γεμάτη ζωή και ζει σε ρυθμό σπουδαστή.

Βρίσκεται στο Βέλγιο, στην καρδιά της Δυτικής Ευρώπης, το KU Leuven υπήρξε κέντρο εκμάθησης για σχεδόν έξι αιώνες. Σήμερα είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο του Βελγίου και ιδρύθηκε το 1425 ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά πανεπιστήμια της Ευρώπης. Ως κορυφαίος ευρωπαϊκός ερευνητικός πανεπιστήμιο και συνιδρυτής της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων Ερευνών (LERU), το KU Leuven προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διεθνών προγραμμάτων μάστερ, τα οποία υποστηρίζονται από υψηλής ποιότητας, καινοτόμες, διεπιστημονικές έρευνες.

Από την ίδρυσή της, η KU Leuven έχει έδρα στην πόλη που μοιράζεται το όνομά της. Το Leuven είναι μια ευχάριστη, ασφαλή και πολυσύχναστη φοιτητική πόλη, όπου η πλούσια ιστορία των αιώνων συναντά την αιχμή της επιστήμης. Το πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης προγράμματα σπουδών σε πανεπιστημιουπόλεις σε 11 βελγικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών, της Γάνδης και της Αμβέρσας.

Δήλωση αποστολής

Το KU Leuven εκπληρώνει την αποστολή του παρέχοντας υψηλής ποιότητας διεπιστημονική έρευνα και εκπαίδευση με καθολική υπογραφή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Ολλανδός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην απόκτηση θεμελιωδών γνώσεων και δεξιοτήτων σε έναν τομέα εξειδίκευσης που σχετίζεται με τον εταιρικό κόσμο, όπως η διεθνής επιχειρηματικότη ... [+]

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην απόκτηση θεμελιωδών γνώσεων και δεξιοτήτων σε έναν τομέα εξειδίκευσης που σχετίζεται με τον εταιρικό κόσμο, όπως η διεθνής επιχειρηματικότητα, η στρατηγική και η καινοτομία, η επιχειρηματικότητα, η οικονομική οικονομία και το μάρκετινγκ. Συνδυάζοντας μια επιλογή για μεγάλα και δευτερεύοντα, μπορείτε να προσαρμόσετε το προσωπικό σας προφίλ βαθμολόγησης σύμφωνα με τα δικά σας συμφέροντα.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Ένας μηχανικός επιχειρήσεων είναι ένας διεπιστημονικός διευθυντής που καθοδηγεί εταιρείες από ποσοτική και διοικητική άποψη. Για το σκοπό αυτό, οι διοικητικές και αναλυτι ... [+]

Ένας μηχανικός επιχειρήσεων είναι ένας διεπιστημονικός διευθυντής που καθοδηγεί εταιρείες από ποσοτική και διοικητική άποψη. Για το σκοπό αυτό, οι διοικητικές και αναλυτικές δεξιότητες συνδυάζονται με μια βαθιά κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρηματικών και (τεχνολογικών) διαδικασιών καινοτομίας. Αυτή η ενοποίηση των κλάδων καθιστά τους μηχανικούς των επιχειρήσεων ικανό να διαμορφώσει το μέλλον των εταιρειών και των οργανισμών.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Το Master of International Business Economics και Management είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για τους μη οικονομικούς πτυχιούχους. Προσφέρει γνώσεις σε όλους τους σημα ... [+]

Το Master of International Business Economics και Management είναι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για τους μη οικονομικούς πτυχιούχους. Προσφέρει γνώσεις σε όλους τους σημαντικούς κλάδους της επιχειρηματικής οικονομίας και της διοίκησης σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

Τι είναι το "Master of International Business Economics and Management";

Το Master in International Business Economics and Management (MIBEM) είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τους κατόχους πτυχίου σε μη οικονομικής ή διοικητικής πειθαρχίας. Προετοιμάζεται για μια σταδιοδρομία στις διεθνείς επιχειρήσεις μέσω της απόκτησης επιχειρηματικών οικονομικών γνώσεων, γνώσεων και δεξιοτήτων διαχείρισης.... [-]

Βέλγιο Βρυξέλλες
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Πρόκειται για ένα αγγλόχρονο πρόγραμμα 120 ECTS το οποίο προετοιμάζει τους σπουδαστές για σταδιοδρομία στην αναλογιστική επιστήμη, τη χρηματοοικονομική τεχνική ή την ποσο ... [+]

Ο τίτλος του προγράμματος και το αγγλικό ισοδύναμο εγκρίθηκαν από την τριτοβάθμια εκπαίδευση της Επιτροπής στη Φλάνδρα στις 19 Ιανουαρίου 2018. Αναμένουμε την τελική έγκριση του προγράμματος από τη φλαμανδική κυβέρνηση μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2018.

Πρόκειται για ένα αγγλόχρονο πρόγραμμα 120 ECTS το οποίο προετοιμάζει τους σπουδαστές για σταδιοδρομία στην αναλογιστική επιστήμη, τη χρηματοοικονομική τεχνική ή την ποσοτική διαχείριση κινδύνων στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Το Master of Science στη Διαχείριση Πληροφοριών προσφέρει μια μη τεχνική εκπαίδευση στη διαχείριση πληροφοριών. Η έμφαση δίνεται στην αποδοτική και αποτελεσματική εφαρμογ ... [+]

Το Master of Science στη Διαχείριση Πληροφοριών προσφέρει μια μη τεχνική εκπαίδευση στη διαχείριση πληροφοριών. Η έμφαση δίνεται στην αποδοτική και αποτελεσματική εφαρμογή και διαχείριση της τεχνολογίας της πληροφορίας σε διάφορα επιχειρηματικά πλαίσια (π.χ. χρηματοδότηση, μάρκετινγκ, HR, παραγωγή, εφοδιαστική κλπ.).

Ποιο είναι το "Master of Information Management";

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές με προηγμένη μη τεχνική κατάρτιση στη διαχείριση πληροφοριών, δίνοντας έμφαση στην αποδοτική και αποτελεσματική εφαρμογή και διαχείριση της τεχνολογίας της πληροφορίας σε διάφορα επιχειρηματικά πλαίσια (π.χ. χρηματοδότηση, μάρκετινγκ, HR, παραγωγή και logistics, και τα λοιπα.). Μετά από βασική κατάρτιση στην τεχνολογία, το πρόγραμμα διερευνά συγκεκριμένα θέματα διαχείρισης σε μεγαλύτερο βάθος, ιδιαίτερα για να αναπτύξει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάλυση των αναγκών πληροφόρησης, το σχεδιασμό και τη διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων και την τελειοποίηση μιας στρατηγικής πληροφορικής ως αναπόσπαστο μέρος μιας συνολικής επιχειρηματικής στρατηγικής .... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Το Master of Advanced Studies in Economics (MASE) είναι ένα προχωρημένο πρόγραμμα που διδάσκει αγγλικά, το οποίο παίρνει έναν σπουδαστή με αρχικό πτυχίο οικονομικών μεταπ ... [+]

Το Master of Advanced Studies in Economics (MASE) είναι ένα προχωρημένο πρόγραμμα που διδάσκει αγγλικά, το οποίο παίρνει έναν σπουδαστή με αρχικό πτυχίο οικονομικών μεταπτυχιακών στα ερευνητικά σύνορα στα οικονομικά.

Ποιο είναι το "Master of Advanced Studies in Economics";

Το Master of Advanced Studies in Economics προσφέρει στους φοιτητές βαθύτερη γνώση σε συγκεκριμένους τομείς εφαρμογής, τους παρέχει προηγμένα θεωρητικά και εμπειρικά εργαλεία για την ανάλυση συγκεκριμένων οικονομικών προβλημάτων και τους εξοικειώνει με τις τρέχουσες ερευνητικές πρακτικές στα οικονομικά.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Το Master of Science in Economics (ME) είναι ένα μονοετές Master πρόγραμμα, προσανατολισμένο προς τους σπουδαστές με ευρεία συμφέροντα σε κοινωνικά και επιστημονικά θέματ ... [+]

Το Master of Science in Economics (ME) είναι ένα μονοετές Master πρόγραμμα, προσανατολισμένο προς τους σπουδαστές με ευρεία συμφέροντα σε κοινωνικά και επιστημονικά θέματα που είναι ικανά για κριτική και δημιουργική σκέψη.

Ποιο είναι το "Master of Economics";

Το πρόγραμμα Master of Economics προσφέρει στους σπουδαστές με πτυχίο ένα θεωρητικό πλαίσιο, επιτρέποντάς τους να παρέχουν καλά τεκμηριωμένες απαντήσεις σε κοινωνικοοικονομικά ζητήματα. Ως οικονομολόγος, θα παρατηρήσετε τους διάφορους παίκτες (ιδιώτες, εταιρείες, εγχώριες και ξένες κυβερνήσεις) και τις αλληλεπιδράσεις τους μέσα στην παγκόσμια οικονομία. Θα μπορείτε να ερμηνεύσετε τη γενική οικονομική κατάσταση σε ένα ευρύτερο κοινωνικό και νομικό πλαίσιο.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Στη σύγχρονη κοινωνία μας, κανένας οργανισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς συστήματα πληροφοριών. Στο πρόγραμμα Master of Business και Πληροφοριακών Συστημάτων Πληροφ ... [+]

Στη σύγχρονη κοινωνία μας, κανένας οργανισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς συστήματα πληροφοριών. Στο πρόγραμμα Master of Business και Πληροφοριακών Συστημάτων Πληροφοριών, έχετε εκπαιδευτεί τόσο σε επιχειρηματική διαχείριση όσο και σε συστήματα πληροφορικής σε ένα διεθνές πλαίσιο.

Ποιο είναι το "Master of Business and Systems Engineering";

Ως επαγγελματίας μηχανικός στον τομέα της πληροφορικής, είστε ακόμα ένας επιχειρηματικός μηχανικός: μπορείτε να αναλύετε και να βελτιστοποιείτε διάφορες επιχειρηματικές διαδικασίες (μάρκετινγκ, παραγωγή, εφοδιαστική, χρηματοδότηση κλπ.). Καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί μια επιχείρηση και λαμβάνετε υπόψη τις οικονομικές, οργανωτικές και ανθρώπινες πτυχές της επιχείρησης. Ως μηχανικός επιχειρήσεων στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριακών συστημάτων, μεταφράζετε επίσης αυτά τα στοιχεία της διοίκησης επιχειρήσεων σε συστήματα πληροφοριών που υποστηρίζουν τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Μπορείτε να λάβετε αποφάσεις σχετικά με την τεχνολογία της πληροφορίας στο σύνολό της, να προβλέψετε τις στρατηγικές τους συνέπειες και να εκτελέσετε (γενικά) καθήκοντα διαχείρισης.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Faculty of Economics and Business, KU Leuven

Address
Naamsestraat 69 box 3500 3000 Leuven Belgium
Λεύκεν, Φλάνδρα, Βέλγιο
Address
Korte Nieuwstraat 33 2000 Antwerpen BELGIUM
2000 Antwerpen Αμβέρσα, Φλάνδρα, Βέλγιο
Address
Warmoesberg 26 1000 Brussels BELGIUM
1000 Brussels Βρυξέλλες, Βέλγιο