Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή της Σχολής Μηχανικών της KU Leuven είναι να εκπαιδεύσει υψηλής ποιότητας μηχανικούς προς όφελος της κοινωνίας

Η Σχολή φέρνει το διανοητικό και ανθρώπινο κεφάλαιο κάθε επιμέρους φοιτητή σε υψηλότερο επίπεδο προσφέροντάς του / της μια βασισμένη στην έρευνα εκπαίδευση σε επιστημονικά και μηχανικά βασικά στοιχεία. Η σχολή διεγείρει τους μαθητές να διδάσκονται σε βάθος, αντιμετωπίζοντας και αμφισβητώντας τον «πειθαρχικό μελλοντικό εαυτό τους», να τους ενημερώνει για το ποιοι θέλουν να γίνουν ως επαγγελματίες (Beruf) και ως μέλη της κοινωνίας γενικά (Bildung). Προκειμένου να τονώσει την ανάπτυξη του πειθαρχικού μελλοντικού εαυτού των φοιτητών, η Σχολή παρέχει πολυτομεακά προγράμματα που εξοικειώνουν τους φοιτητές με το επάγγελμα του μηχανικού και με συναφείς κλάδους. Εκτιμούμε τόσο το εύρος όσο και το βάθος της γνώσης, επεκτείνοντας τις ικανότητες συλλογισμού, επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων, προκειμένου να προετοιμάσουμε τους μαθητές για δια βίου μάθηση. Η ερευνητική μας έρευνα βασίζεται σε ερευνητικά προγράμματα που καθορίζονται και αναπτύσσονται σε στενή συνεργασία με αναγνωρισμένους διεθνείς ομότιμους και με τη βιομηχανία.

Στρατηγική. Οι ακόλουθοι στρατηγικοί στόχοι επιτρέπουν στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών της KU Leuven να πραγματοποιήσει την αποστολή της, η οποία συνεπάγεται την προετοιμασία των μαθητών για τον αύριο κόσμο, όπου η κοινωνική, περιβαλλοντική και ανθρώπινη διάσταση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο λόγω της εμφάνισης σύνθετων τεχνικών και κοινωνικών προκλήσεων που απαιτούν πολυεπιστημονική προσέγγιση. Σημαίνει τη διδασκαλία των μαθητών πώς να μάθουν και να προετοιμαστούν για τη δια βίου μάθηση, στοχεύοντας τόσο στο "Bildung" όσο και στο "Beruf", δύο συμπληρωματικά στοιχεία, όπου το Bildung αποτελείται από την ανάπτυξη αξιών, πολιτισμού και ιθαγένειας και εστιάζει το "Beruf" στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, των επαγγελματικών και ηγετικών ικανοτήτων.

Εκπαίδευση

SO1. Καθορισμός των αποτελεσμάτων του προγράμματος που πληρούν τα διεθνή πρότυπα της μηχανολογικής εκπαίδευσης.

SO2. Να προσφέρουν προγράμματα που προσφέρουν γενικά εκπαιδευμένους μηχανικούς, βασισμένους στις βασικές αρχές των μαθηματικών, των επιστημών και της τεχνολογίας, οι οποίοι μπορούν να επεκτείνουν το όραμά τους στον σχεδιασμό με βάση τις ανθρωπιστικές επιστήμες και να παρουσιάζουν ισχυρές αναλυτικές δεξιότητες, πρακτική ευστροφία, έχουν γνώση των αρχών των επιχειρήσεων και της διαχείρισης. Το Τμήμα έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους μηχανικούς ως γενικούς επαγγελματίες να λειτουργούν σε μια ποικιλία πολύπλοκων περιβαλλόντων.

SO3. Για να επικοινωνήσετε με τους σπουδαστές μας στο πρόγραμμα Bachelor's, με μια σειρά από μηχανικά μαθήματα μέσω της πολυεπιστημονικής εκπαίδευσης, προτού να ειδικευτούν στο Master's. Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας του προγράμματος Bachelor of Engineering: Architecture διαμορφώνεται μέσω ενός εντατικού συνδυασμού τεχνικών δομικών επιστημών, της θεωρίας της αρχιτεκτονικής και των αρχιτεκτονικών τάξεων σχεδιασμού. Ο πολυεπιστημονικός χαρακτήρας του προγράμματος Bachelor of Engineering επιτυγχάνεται μέσω ενός συνδυασμού τόσο μεγάλου όσο και δευτερεύοντος σε δύο διαφορετικούς κλάδους, αφού έχει εξοικειωθεί με όλες τις επιλογές κατά τα πρώτα τρία γενικά εξάμηνα.

SO4. Να παρέχουν ένα περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές έχουν τους βασικούς πόρους για να αναπτύξουν τις ικανότητες σχεδιασμού και επίλυσης προβλημάτων τους και ικανότητες για την αντιμετώπιση, την έρευνα και την επίλυση προβλημάτων πραγματικής ζωής, τόσο μέσω των πτυχίων Bachelor και Master.

Έρευνα / Βιομηχανία

SO5. Να διεξάγουμε διεθνώς αναγνωρισμένη και σχετική έρευνα - τόσο εφαρμοσμένη όσο και θεωρητική - που θα επηρεάσει θετικά και θα βελτιώσει την εκπαίδευση, το επάγγελμα και την κοινωνία μας. Η Σχολή έχει πολλές ερευνητικές ομάδες που είναι διεθνώς αναγνωρισμένες στον τομέα τους, επιτρέποντας στο διδακτικό προσωπικό να εκπαιδεύει υψηλής ειδίκευσης φοιτητές μηχανικών τόσο στα προγράμματα Bachelor και Master. Οι σπουδαστές λαμβάνουν μια έρευνα προσανατολισμένη στην έρευνα μέσω μιας ακαδημαϊκής εμπειρίας μάθησης για την έρευνα και την υλοποίησή της.

SO6. Να προωθηθεί η διάδοση των επιστημονικών και τεχνικών γνώσεων στις επιχειρήσεις και την κοινωνία, αναζητώντας ενεργά σχέδια σε συνεργασία με τη βιομηχανία, τις δημόσιες αρχές και τις κοινωνικές οργανώσεις και προσφέροντας συνεχή περαιτέρω εκπαίδευση και κατάρτιση στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα.

Διεθνοποίηση

SO7. Ανάπτυξη μιας διεθνούς ανοιχτής πολιτικής και ατμόσφαιρας. να προσφέρει μια ποικιλία ευκαιριών για διεθνείς εμπειρίες. να προετοιμάσουν τους μαθητές για μια καριέρα σε ένα διεθνές πλαίσιο. να προσελκύσουν σπουδαστές που έχουν το σωστό ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών προγραμμάτων.

SO8. Να προσφέρει ένα διεγερτικό περιβάλλον έρευνας για τους διεθνείς βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους επισκέπτες και να προωθήσει τη διεθνή κινητικότητα των ερευνητών του.

Συμφραζόμενα

SO9. Να επενδύσουν στην εκπαίδευση τελευταίας τεχνολογίας.

SO10. Να επαγγελματιστούν οι διδάσκοντες και οι βοηθοί διδασκαλίας μέσω ενός προγράμματος που προσαρμόζεται συνεχώς και λαμβανομένου υπόψη του αυξανόμενου αριθμού διαφορετικών προσόντων των βοηθών διδασκαλίας και των πιο ποικίλων μεθόδων μάθησης.

SO11. Να εργαστούμε για τη συνεχή βελτίωση των προγραμμάτων μας με βάση μια ρητή εσωτερική πολιτική διασφάλισης της ποιότητας.

SO12. Για να προσελκύσουν σπουδαστές με το σωστό ακαδημαϊκό υπόβαθρο, τόσο οι φοιτητές του πρώτου έτους, όσο και οι φοιτητές με πλευρική ένταξη, με γνώμονα την ποικιλομορφία, συμπεριλαμβανομένης της ισορροπίας μεταξύ των φύλων.

SO13. Προώθηση του STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) στην κοινωνία και ειδικότερα στα σχολεία δευτεροβάθμιας ή και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΠΡΟΧΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ KU LEUVEN

Καλωσορίσατε στο Katholieke Universiteit Leuven, ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση βασισμένη σε πρωτοποριακές διεθνείς επιστημονικές έρευνες και εξαιρετικές, ευρύτατες εγκαταστάσεις φοιτητών. Το Leuven είναι μια γραφική ιστορική πόλη, αλλά αυτή που είναι γεμάτη ζωή και ζει σε ρυθμό σπουδαστή.

Βρίσκεται στο Βέλγιο, στην καρδιά της Δυτικής Ευρώπης, το KU Leuven υπήρξε κέντρο εκμάθησης για σχεδόν έξι αιώνες. Σήμερα είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο του Βελγίου και ιδρύθηκε το 1425 ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά πανεπιστήμια της Ευρώπης. Ως κορυφαίος ευρωπαϊκός ερευνητικός πανεπιστήμιο και συνιδρυτής της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων Ερευνών (LERU), το KU Leuven προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διεθνών προγραμμάτων μάστερ, τα οποία υποστηρίζονται από υψηλής ποιότητας, καινοτόμες, διεπιστημονικές έρευνες.

Από την ίδρυσή της, η KU Leuven έχει έδρα στην πόλη που μοιράζεται το όνομά της. Το Leuven είναι μια ευχάριστη, ασφαλή και πολυσύχναστη φοιτητική πόλη, όπου η πλούσια ιστορία των αιώνων συναντά την αιχμή της επιστήμης. Το πανεπιστήμιο προσφέρει επίσης προγράμματα σπουδών σε πανεπιστημιουπόλεις σε 11 βελγικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών, της Γάνδης και της Αμβέρσας.

Δήλωση αποστολής

Το KU Leuven εκπληρώνει την αποστολή του παρέχοντας υψηλής ποιότητας διεπιστημονική έρευνα και εκπαίδευση με καθολική υπογραφή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Ολλανδός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Τι είναι η «ΕΙΤ-ΚΓΚ Master of Energy» όλα αυτά; Δομή

Κατά το δεύτερο έτος, οι μαθητές συνεχίζουν να εργάζονται προς την κατεύθυνση γραφής διατριβή Μάστερ και να παρακολουθήσουν μαθήματα: γενικά, η διεύρυνση και η επιλογή ειδικών.

Ένα ολοκληρωμένο έργο περιλαμβάνεται επίσης. Αυτό το καλοκαίρι το σχολείο περιλαμβάνει μαλακές δεξιότητες όπως η ομαδικότητα, τη δικτύωση, την ηγεσία, την επιχειρηματικότητα και τη διαπολιτισμική επικοινωνία, όλα τροφοδοτούνται από ενδιαφέρουσες συζητήσεις με επαγγελματίες από τον κλάδο της ενέργειας, εταιρείες συμβούλων και των δήμων.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Mundus, τέσσερα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ευρώπη προσφέρουν μια κοινή Μάστερ Erasmus Mundus of Science στην Νανοεπιστήμες και Νανοτεχνολογία. Τα συνεργαζόμενα ιδρύματα είναι τα εξής:

KU Leuven, Βέλγιο (Συντονιστής) Chalmers, Tekniska Högskola, Σουηδία Αποτελέσματα

Γνώση και κατανόηση

[-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Είναι ολοκληρώνεται με μια επαγγελματική πρακτική, η οποία έχει ως στόχο να εισαγάγει τους φοιτητές στον κόσμο της πρακτικής κληρονομιάς.

Επαγγελματική εμπειρία (συνιστάται) Γνώση ξένων γλωσσών (συνιστάται? Απαιτείται αγγλικά) που αποκτώνται και αναπτύσσονται επαρκείς γνώσεις σε όλους τους βασικούς τομείς της συντήρησης και αποκατάστασης? αποκτηθεί εξειδικευμένη γνώση σε αυτούς τους ασθενείς συντήρησης και αποκατάστασης που είναι πιο κοντά στη δική (πρώτη) πειθαρχία του μαθητή? απέκτησε την απαραίτητη κοινή γλώσσα που απαιτούνται για την διεπιστημονική επικοινωνία σε ένα έργο αποκατάστασης ή κληρονομιά διαχείρισης, έτσι ώστε να προωθήσει την επαγγελματική πρακτική ή / και την επιστημονική έρευνα στον τομέα της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς. ... [-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Η σχολή διαθέτει επίσης άριστες επαγγελματικές σχέσεις με τους ηγέτες της βιομηχανίας.

Στόχοι Ανάλογα με τη συγκεκριμένη επιλογή, ο μαθητής έχει μια εις βάθος γνώση μιας από τις ακόλουθες περιοχές: Ηλεκτρονικά και ολοκληρωμένα κυκλώματα, με έμφαση στο σχεδιασμό ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και συστημάτων. Ενσωματωμένων συστημάτων και των πολυμέσων, με έμφαση στο σχεδιασμ... [-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Στόχοι Ο απόφοιτος μπορεί να ζητήσει επαρκή ερωτήσεις σχετικά με ένα επιχείρημα στον τομέα της ενέργειας και να λάβει αιτιολογημένη θέση. Εκείνος αποφασίζει θεωρεί ότι το κοινωνικό πλαίσιο. Ο απόφοιτος μπορεί να εφαρμόσει τις μεθόδους της συλλογιστικής με την πειθαρχία (π.χ. αλληλεπιδράσεις μεταξύ των συστατικών του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας, ως βάση για τη σταθερότ... [-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο. ... [+]

Ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο.

Ποιο είναι το Master of Science Υπολογιστών περίπου;

Αυτό το Master θα σας εκπαιδεύσουν να γίνει ένας εμπειρογνώμονας στην ανάπτυξη και την εκ των προτέρων επαγγελματική χρήση των υπολογιστικών συστημάτων και λογισμικού. Σήμερα, τα συστήματα αυτά είναι απαραίτητα σε όλους σχεδόν τους τομείς της κοινωνίας μας: στη βιομηχανία, το δημόσιο τομέα, την υγεία και πολλές κοινωνικές εφαρμογές για τους τελικούς χρήστες. ... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Έχει μια ισχυρή βάση έρευνας, με έμφαση στην επιστημονική υποστήριξη της πειθαρχίας των ανθρώπινων οικισμών, τον κεντρικό ρόλο που δίνεται στο διάστημα ως πόρος (στις αστικές μεταμορφώσεις) και ως μέσο ολοκλήρωσης. Υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο των αποφοίτων και μια καλή φήμη προώθηση ενός ενεργού συστήματος των συνεργασιών που υποστηρίζουν την επιλογή των θεμάτων στούντιο σχεδιασμού, θέματα διατριβή Μάστερ, κ.λπ. Αυτή η αναλυτική ικανότητα συμπληρώνεται με μια σημαντική συνθετική ικανότητα να συλλάβει, να αναπτύξουν και να εκφράσουν τις παρεμβάσεις σε διάφορα επίπεδα κλίμακας. ... [-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Τα τελευταία δύο πακέτα περιλαμβάνουν τη βιομηχανική πρακτική. Τα θέματα αυτά ενσωματώνονται συνήθως σε ένα ερευνητικό έργο αιχμής, σε συνεργασία με άλλα ιδρύματα ή / και βιομηχανικές επιχειρήσεις. Δίδακτρα Spotlight Ο απόφοιτος: έχει επίγνωση της σημασίας των υλικών, το υλικό της καινοτομίας και το ρόλο του μηχανικού υλικών στην κοινωνία αλ... [-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Ωστόσο, για κάθε ένα από αυτά, μεγάλες ποσότητες δεδομένων και διάφορα μοντέλα είναι διαθέσιμα.

Διεθνής Δυνατά

Ο στόχος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για μια διεπιστημονική πλαίσιο, δηλαδή, ο σχεδιασμός των λύσεων των τεχνικών προβλημάτων σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον, όπου τα μαθηματικά παίζει σημαντικό ρόλο. Ειδικότερα, η εστίαση βρίσκεται στις τεχνικές δεξιότητες στο πλαίσιο του ελέγχου της διαδικασίας, αριθμητική προσομοίωση, εξόρυξη δεδομένων, κρυπτογραφία, και την απεικόνιση. ... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Δίδακτρα

Οι κάτοχοι πτυχίου 4 ετών Μάστερ στη βιομηχανική μηχανική και τις επιστήμες (φυσική, χημεία, κλπ) που απαιτούνται για να λάβουν σε εξετάσεις που ανέρχεται στο υλικό που καλύπτεται σε ισοδύναμο »μαθήματα προσαρμογής» σε ένα μέγιστο φορτίο των 30 ECTS.

μια εις βάθος κατανόηση των πυρηνικών φυσικών διεργασιών? μια ολοκληρωμένη γνώση των διαδικασιών και των τεχνικών αναγκαία για τον έλεγχο των πυρηνικών διεργασιών? η αρμοδιότητα για το σχεδιασμό και τη διατήρηση των δομών για τον έλεγχο των πυρηνικών διεργασιών? ... [-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Σε πολλές χώρες, υπάρχει μια μόνιμη και αυξανόμενη ανάγκη για τους επιστήμονες και τους μηχανικούς οι οποίοι είναι γνώστες και εκπαιδεύονται σε ακαδημαϊκό επίπεδο στον τομέα της μηχανικής ασφάλειας και της διαχείρισης της ασφάλειας. Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη πολυπλοκότητα των βιομηχανικών διαδικασιών παραγωγής και τον αυξανόμενο αριθμό των κανόνων και των κανονισμών, τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα αποτελεί φοιτητές μηχανικών σε θέματα κυκλοφορίας και ευφυών συστημάτων μεταφοράς (σχεδιασμός, συντήρηση και διαχείριση υποδομών και δημόσι ... [+]

Ο κόσμος της κυκλοφορίας εξελίσσεται γρήγορα! Απλά σκεφτείτε την άνοδο του αυτο-οδήγησης αυτοκινήτου. Εκτός από τις παραδοσιακές κυβερνήσεις, τις οδικές εισόδους και τις επιχειρήσεις δημόσιας κυκλοφορίας, η κυκλοφορία γίνεται περισσότερο από ποτέ μια μεγάλη επιχείρηση για τις μοντέρνες επιχειρήσεις. Παραδείγματα είναι οι εφαρμογές Google, Tesla και Uber ή διασκέδαση όπως οι Moovit και Waze. Στις περισσότερες πόλεις, μπορείτε ήδη να βρείτε συστήματα ανταλλαγής αυτοκινήτων και ποδηλάτων (π.χ. Villo, Cambio και Car2Go) και επιχειρήσεις που παρέχουν πλήρως ολοκληρωμένα πακέτα Mobility-as-a-Service και θέλουν να απαγορεύσουν τα ιδιωτικά αυτοκίνητα στα μαθήματα ιστορίας.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Επιπλέον, οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στο στρατηγικό σχέδιο αναπόσπαστο τρόπο. Δηλαδή, θα είναι σε θέση να παρεμβαίνει άμεσα σε ό, τι είναι πολιτικά και οικονομικά εφικτό, αλλά ασκούν μια επίδραση στο χρόνο και την κλίμακα που υπερβαίνει το εδώ και τώρα. Αυτό περιλαμβάνει αναζήτηση, επιλογή και αξιολόγηση των πηγών πληροφόρησης. Αυτή η αναλυτική ικανότητα συμπληρώνεται με την ικανότητα να συλλάβει, να αναπτύξουν και να εκφράσουν τις παρεμβάσεις σε διάφορα επίπεδα κλίμακας. ... [-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Η μηχανολογία είναι ένα πολύ ευρύ πεδίο μελέτης στις επιστήμες μηχανικού. Ενσωματώνει σχεδόν όλους τους κλάδους της τεχνολογίας. Κάθε συσκευή ή το προϊόν που χρησιμοποιεί ... [+]

Η μηχανολογία είναι ένα πολύ ευρύ πεδίο μελέτης στις επιστήμες μηχανικού. Ενσωματώνει σχεδόν όλους τους κλάδους της τεχνολογίας.

[-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Ερευνώντας την αληθινή φύση της νοημοσύνης είναι ένας από σήμερα πιο συναρπαστική έρευνα λεωφόρους. Οι πρόοδοι στη μελέτη των γνωστικών διαδικασιών και προτύπων, φυσικής ... [+]

Ερευνώντας την αληθινή φύση της νοημοσύνης είναι ένας από σήμερα πιο συναρπαστική έρευνα λεωφόρους. Οι πρόοδοι στη μελέτη των γνωστικών διαδικασιών και προτύπων, φυσικής γλώσσας και την αντίληψη, την ανθρώπινη γνώση, την εκπροσώπηση, και τη συλλογιστική πιστοποιούν αυτό. Ένας από τους βασικούς στόχους της έρευνας της επιστημονικής κοινότητας είναι η ανάπτυξη ενός ευφυούς ρομπότ. Το Master της Τεχνητής Νοημοσύνης εξερευνά και βασίζεται σε αυτή την πρόκληση, θα σας;... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

... [+]

Ποιο είναι το Master of Chemical Engineering όλα αυτά;

Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης να λάβουν τα θέματα του περιβάλλοντος και την ασφάλεια υπόψη σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας.

Ακόμη περισσότερο και από άλλους ειδικούς, θα σας ζητηθεί να λύσει τα προβλήματα της πολύ διαφορετικής φύσεως. Γνώσεις σχετικά με τις διαδικασίες σε νανοκλίμακα και τις πολύ μικρές είναι θεμελιώδους σημασίας για την ανάπτυξη νέων προϊόντων ή / και (μεγα-κλίμακα) τεχνολογίες.... [-]

Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
KU Leuven: Faculty of Engineering Science

Νανοτεχνολογία και nanoenginineering είναι η εφαρμογή αυτής της επιστήμης στη νέα νανοϋλικά και nanoconcepts για τα νέα εξαρτήματα, συστήματα και προϊόντα. ... [+]

Δομή Περαιτέρω μελέτες [-]
Βέλγιο Λεύκεν
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά