KU Leuven

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

KU Leuven . Εμπνευσμένος από την εξαιρετική.

Ιδρύθηκε το 1425, το KU Leuven υπήρξε κέντρο εκμάθησης για σχεδόν έξι αιώνες. Σήμερα είναι το μεγαλύτερο και υψηλότερο πανεπιστήμιο του Βελγίου καθώς και ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά πανεπιστήμια στην Ευρώπη.

Ως κορυφαίος ευρωπαϊκός ερευνητικός πανεπιστήμιο και συνιδρυτής της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων Ερευνών (LERU), η KU Leuven προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων στην αγγλική γλώσσα, υποστηριζόμενη από διεπιστημονική έρευνα υψηλής ποιότητας που διεξάγεται τόσο στο πανεπιστήμιο όσο και στα διεθνώς αναγνωρισμένα νοσοκομεία. Χάρη σε μια εξαιρετική κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της Ευρώπης, το KU Leuven προσφέρει μια πραγματικά διεθνή εμπειρία, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, έρευνα παγκόσμιας κλάσης και πρωτοποριακές καινοτομίες.

KU Leuven παίζει σταθερά καλά στις διεθνείς βαθμολογίες. Αυτή τη στιγμή κατατάσσεται στην 47η θέση στην παγκόσμια κατάταξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (2017-2018) και 71η στην παγκόσμια κατάταξη πανεπιστημίων QS (2017-2018). Ονομάστηκε το πιο καινοτόμο πανεπιστήμιο της Ευρώπης από το Reuters (2016 και 2017).

Μάθετε περισσότερα από τα προγράμματα που προσφέρονται στο KU Leuven :

  • Τμήμα Μηχανικών Βιοεπιστημών
  • Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και Επιχειρήσεων
  • Τμήμα Μηχανικών Επιστημών
  • Τμήμα Ψυχολογίας και Εκπαιδευτικών Σπουδών
  • Σχολή Θετικών Επιστημών

Διεθνής προσανατολισμός

KU Leuven φιλοξενεί μια ζωντανή κοινότητα διεθνών φοιτητών και μελών του προσωπικού που απλώνεται στις διάφορες πανεπιστημιουπόλεις της. Το 16% των 56.000 φοιτητών του πανεπιστημίου είναι διεθνείς και αντιπροσωπεύουν πάνω από 150 χώρες. KU Leuven 's Doctoral Schools παρέχουν διεθνώς προσανατολισμένες διατριβές PhD για περισσότερους από 5.000 διδακτορικούς φοιτητές. KU Leuven συνεργάζεται με έναν επιλεγμένο αριθμό φορέων συνεργατών υψηλού επιπέδου παγκοσμίως και διεγείρει τη διεθνή κινητικότητα και την εντατική ερευνητική συνεργασία. Επιδιώκει συνεχώς να ενσωματώνει την τοπική και διεθνή φοιτητική και ερευνητική κοινότητα σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις της μέσω ποικίλων προγραμμάτων και δραστηριοτήτων.

www.kuleuven.be/internationalprograms

Υψηλής ποιότητας εκπαίδευση

Η αριστεία στην εκπαίδευση και η αριστεία στην έρευνα πηγαίνουν χέρι-χέρι. Τα προγράμματα σπουδών της KU Leuven βασίζονται στην έρευνα, γεγονός που διασφαλίζει ότι οι σπουδαστές αποκτούν ακαδημαϊκές ικανότητες, αναπτύσσοντας παράλληλα μια κριτική και προσανατολισμένη προς την έρευνα στάση. Η ευελιξία και η τεχνολογία αιχμής αποτελούν αναπόσπαστο μέρος κάθε προγράμματος σπουδών. Το πτυχίο KU Leuven προσφέρει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και εκτιμάται σε μεγάλο βαθμό σε όλο τον κόσμο. Το σήμα ποιότητας ECTS εγγυάται ότι όλες οι πιστώσεις που αποκτώνται στην KU Leuven είναι διαφανείς και πλήρως μεταβιβάσιμες.

www.kuleuven.be/education

Έρευνα παγκόσμιας κλάσης

KU Leuven διαθέτει ισχυρή διεθνή φήμη για την άριστη έρευνα . Ως ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο, επιδιώκει την έρευνα που βασίζεται στην περιέργεια και τη στρατηγική έρευνα αιχμής, καθώς και στοχοθετημένη και κατευθυνόμενη από τη ζήτηση έρευνα, όλα σε ένα διεπιστημονικό περιβάλλον. KU Leuven είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων Έρευνας (LERU), μιας επιλεγμένης ομάδας διακεκριμένων πανεπιστημίων με έντονη έρευνα, που θέτει τον τόνο για την έρευνα στην Ευρώπη.

KU Leuven έχει ένα ισχυρό ιστορικό χρηματοδότησης από τα πιο ανταγωνιστικά ερευνητικά κονδύλια, συμπεριλαμβανομένων των κύριων επιχορηγήσεων ERC που χορηγούνται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας. KU Leuven κατατάσσεται στην έκτη θέση στα συνολικά έργα στο πλαίσιο του έβδομου προγράμματος πλαισίου της ΕΕ μετά το Cambridge, την Oxford, το Imperial College, το ETH Zurich και το University College του Λονδίνου. Η συνολική ερευνητική του απόδοση κατατάσσεται σταθερά στην ευρωπαϊκή κορυφή .

www.kuleuven.be/research

Πρωτοποριακή καινοτομία και R

KU Leuven Research

www.lrd.kuleuven.be

Τοποθεσίες

Λεύκεν

Address
Oude Markt 13 - bus 5005
3000 Λεύκεν, Φλάνδρα, Βέλγιο

Διαπιστεύσεις

EFMD Equis Accredited

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

FAQ

Άλλη