Solvay Brussels School of Economics and Management, Université Libre de Bruxelles

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

• Σχολή Solvay στις Βρυξέλλες

Το σχολείο Solvay των Βρυξελλών είναι η σχολή οικονομικών και διοίκησης του Πανεπιστημίου Libre de Bruxelles, ενός από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του Βελγίου, με μια παλιά παράδοση αριστείας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Κάθε χρόνο, το σχολείο, το οποίο είναι διαπιστευμένο με EQUIS και AMBA , καλωσορίζει περισσότερους από 4000 φοιτητές, συμμετέχοντας σε πάνω από 30 προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων Bachelor's, Master's, Advanced Master's, MBA's, executive education και in-company programs . SBS-EM είναι να έχει αποφασιστική και θετική επίδραση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι οικονομικές και επιχειρηματικές προκλήσεις. Το σχολείο προσπαθεί να ανταποκριθεί στις πιό πιεστικές οικονομικές και επιχειρηματικές προκλήσεις της εποχής μας με ένα μοναδικό συνδυασμό επιστημονικής αυστηρότητας, δεοντολογικής εμπλοκής και ικανοτήτων επίλυσης προβλημάτων.

as
Οι αξίες του σχολείου Solvay στις Βρυξέλλες:

Ελεύθερη έρευνα, Αριστεία, Επιχειρηματικό πνεύμα, Ένταξη, Ισότητα ευκαιριών, Δημοκρατική διακυβέρνηση, Κοινωνική συνάφεια

• Βρυξέλλες, διεθνής πόλη και ευρωπαϊκή πρωτεύουσα

Στην καρδιά της Ευρώπης, μόλις 1χ20 με το τρένο από το Παρίσι, 1h30 από το Άμστερνταμ και 1h50 από το Λονδίνο και την Κολωνία, τα Βρυξέλλες προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα μιας πρωτεύουσας και την ποιότητα ζωής μιας μεγάλης και ζωντανής πόλης. Οι Βρυξέλλες φιλοξενούν όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Είναι η επίσημη έδρα της ΕΕ και πολλών άλλων πολιτικών και οικονομικών φορέων λήψης αποφάσεων και η αύξηση του αριθμού των επιχειρήσεων, των οργανώσεων και των διεθνών εμπειρογνωμόνων. Η μακρά παράδοση φιλοξενίας και ανταλλαγής στην πιο πράσινη πρωτεύουσα της Ευρώπης σημαίνει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους κατοίκους μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων τροφίμων και μουσικής, ενώ οι γύπες πολιτισμού μπορούν να επιλέξουν από πλήθος μουσείων και παραστάσεων.

• Η Υπηρεσία Σταδιοδρομίας

SBS-EM προσφέρει δραστηριότητες προσωπικής ανάπτυξης - που παρέχουν πρακτική καθοδήγηση και ατομική καθοδήγηση σχετικά με την προσέγγιση στην αγορά εργασίας, εργαστήρια, γράφοντας βιογραφικά σημειώματα και επιστολές εφαρμογής, προσομοιώσεις συνεντεύξεων κλπ. - και εταιρικές εκδηλώσεις (διαλέξεις και σεμινάρια) , παρουσιάζοντας τις εταιρείες και τις ευκαιρίες απασχόλησής τους. Με την πάροδο των ετών, η SBS-EM σταμάτησε = "όπως αναπτύχθηκε ένα δίκτυο recruiters και stop =" ως επαφές με τις εταιρείες σε όλο το Βέλγιο και σε όλο τον κόσμο.

• Διεθνές Πρόγραμμα

Με την παγκοσμιοποίηση τώρα πραγματικότητα, η Σχολή θεωρεί την ευκαιρία να ζήσει και να σπουδάσει στο εξωτερικό alt = "ως θεμελιώδους σημασίας στην μαθησιακή εμπειρία του βύνη =" σπουδαστές αστέρες. Το σχολείο προσφέρει πολλές ευκαιρίες για κινητικότητα: το διεθνές πρόγραμμα ανταλλαγών (ένα εξάμηνο στο εξωτερικό - πάνω από εκατό εταίροι), αρκετές διδακτορικές σπουδές (ένα έτος στο εξωτερικό), η αυξανόμενη βύνη QTEM που συνδέεται με το δίκτυο (δύο εξάμηνα στο εξωτερικό). είναι ο καλύτερος τρόπος για τους μαθητές να προετοιμαστούν για μια επαγγελματική ζωή και ένα διεθνές περιβάλλον.

• Οι διάσημοι αποφοίτοι

Marianne Bertrand, Καθηγήτρια Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο του Σικάγο

Punit Bhatia, Γενικός Διευθυντής, ING (Ινδία)

Laurent Bouton, Καθηγητής Οικονομικών, Πανεπιστήμιο της Βοστώνης

Lior Cohen, Διευθυντής Προϊόντων Τραπεζικής

Eric Boyer de la Giroday, Πρόεδρος, ING Βέλγιο

Gaëtan de Ralt = "Assenfosse, Ερευνητής, Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης

Mathialt = "ως Dewatripont, Διευθυντής, Εθνική Τράπεζα του Βελγίου

Dominique Leroy, Διευθύνων Σύμβουλος της Belgacom

Ιζαμπέλ Μενείρος, Διευθυντής Διαδικασιών Εμπειρογνωμόνων, ING Βέλγιο

Olivier Pauls, Διευθύνων Σύμβουλος Χονδρικών Διαπραγματεύσεων, Υπηρεσίες Περιαγωγής Vodafone

Peter Praet, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

Nicolalt = "ως Steisel, συνιδρυτής

Jean Van Wetter, Διευθύνων Σύμβουλος (Τανζανία), VSO Talk

José Zurstralt = "Assen, Επιχειρηματίας, Ιδρυτής της Skynet και Τράπεζας Keytrade

Περισσότερες πληροφορίες: solvay.edu

Τοποθεσίες

Βρυξέλλες

Address
Solvay Brussels School
Avenue F.D. Roosevelt 42
1050 Bruxelles

B-1050 Βρυξέλλες, Βέλγιο

Τζορτζτάουν

Address
Τζορτζτάουν, Περιφέρεια της Κολούμπια, Ηνωμένες Πολιτείες

Μιλάνο

Address
Via Raffaele Lambruschini,4C
20156 Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη