Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

SUPINFO είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα ανώτατης εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 1965, αναγνωρίζεται από το γαλλικό κράτος και οι ηγέτες του κόσμου στη βιομηχανία των υπολογιστών. Με 36 πανεπιστημιουπόλεις της στην Γαλλία και στο εξωτερικό, SUPINFO έχει την κλίση ή τον κύριο Ν εκπαίδευση των ανώτερων μηχανικούς, ειδικούς στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών (ΤΠΕ) και απευθείας σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται κατά την έξοδο από το σχολείο. SUPINFO δίνει το "Διεθνές Master of Science" βαθμός έμπειρων συστημάτων και των πληροφοριών πιστοποιημένο από το γαλλικό κράτος και είναι νηολογημένα στη Γαλλία, στο Εθνικό Μητρώο της Επαγγελματικής Πιστοποίησης στο υψηλότερο επίπεδο, το επίπεδο I (Bac + 5 χρόνια, Δάσκαλε, Μηχανικός).

Bachelor of Science (επίπεδο Απολυτηρίου 3 χρόνια) που αντιστοιχεί στην απόκτηση του 180 ECTS (αφού περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις που προβλέπονται στο Β1, Β2 και Β3)

Διεθνές Master of Science M.Sc (επίπεδο Απολυτηρίου 5 χρόνια), που αναγνωρίζεται από τη γαλλική κυβέρνηση στο επίπεδο 1 (επιπέδου Μάστερ, Μηχανικού) που αντιστοιχεί στην απόκτηση του 300 ECTS (αφού περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις που προβλέπονται στο Β1, Β2 , Β3, Μ1 και Μ2)

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

SUPINFO International University

Το Ινστιτούτο Πληροφορικής γενικά θέλει το υλικό του για να καλύψει τις ανάγκες όλων των εταιρειών και να εξασφαλίσει ενισχυμένη ευκαιρίες για απασχόληση. Έτσι, όλες οι ε ... [+]

Δάσκαλος

SUPINFO είναι ένα ιδιωτικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1965, αναγνωρισμένο από το γαλλικό κράτος και τους παγκόσμιους ηγέτες στον κλάδο της πληροφορικής.

Με 36 Πανεπιστημιούπολη της στη Γαλλία και στον κόσμο, κύρια αποστολή SUPINFO είναι να εκπαιδεύσει μηχανικούς υψηλού επιπέδου, οι ειδικοί Τεχνολογίες της Πληροφορίας και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) και άμεσα σε επιχειρησιακές δραστηριότητες κατά την έξοδο από τη Σχολή . Ως εκ τούτου, προσφέρει μια "Διεθνές Master of Science» ως εμπειρογνώμονας στον υπολογιστή και συστήματα πληροφορικής πιστοποιημένο από το γαλλικό κράτος και στη Γαλλία καταγράφηκαν στο Εθνικό Μητρώο Πιστοποίησης Επαγγελματικής στο υψηλότερο επίπεδο, στο επίπεδο I (Bac + 5, Δάσκαλος, Μηχανικός).... [-]

Γαλλία Paris Bordeaux Caen Clermont-Ferrand Grenoble Βέλγιο Brussels  + 4 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά