Asian Institute of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1959, το AIT είναι ένα κορυφαίο διεθνές, διακυβερνητικό ινστιτούτο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ασία. Το AIT συνεργάζεται τόσο με τον δημόσιο όσο και με τον ιδιωτικό τομέα σε όλη την περιοχή και μερικά από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Στόχος του είναι η ανάπτυξη επαγγελματιών υψηλού επιπέδου και αφοσιωμένων, οι οποίοι θα διαδραματίσουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τεχνολογική καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής. Η διεθνικότητα, η ποιότητα, η καινοτομία και η σημασία είναι οι βασικές αξίες του AIT.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Βραβείο Επιστήμης και Τεχνολογίας για την Ανάπτυξη του 1987 που υποβλήθηκε στο AIT από την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών και από το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας για την αποτελεσματική μεταφορά της βιομηχανικής τεχνολογίας και δεξιοτήτων στον αναπτυσσόμενο κόσμο, με την κατάρτιση επιστημόνων και μηχανικών από τις ασιατικές χώρες. 1989 Βραβείο Ramon Magsaysay για διεθνή κατανόηση που παρουσιάστηκε στο AIT για τη διαμόρφωση μιας νέας γενιάς μηχανικών και στελεχών που δεσμεύτηκαν στην Ασία, σε μια ατμόσφαιρα ακαδημαϊκής αριστείας. 1994 Βραβείο Διαχείρισης Ανάπτυξης που παρουσιάστηκε στο AIT από τα Asian Management Awards για την ενίσχυση της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, των τεχνολογικών αλλαγών και της αειφόρου ανάπτυξης στην περιοχή μέσω της προηγμένης εκπαίδευσης και έρευνας. 1996 Βραβεία DAAM International Vienna που παρουσιάστηκαν από τη Διεθνή Βιέννη της Αυστρίας για να εκφράσουν την εκτίμησή τους προς το AIT και τους κορυφαίους τεχνολογικούς του εμπειρογνώμονες από το Πρόγραμμα Μηχανικών Βιομηχανικών Συστημάτων της Σχολής προηγμένων τεχνολογιών για τη σημαντική συμβολή τους στον τομέα των τεχνικών επιστημών και της διεθνούς επιστημονικής συνεργασίας στο πλαίσιο του DAAM, με την ευκαιρία του 7ου Διεθνούς Συμποσίου DAAM για τον εορτασμό της 1000ης επετείου της Αυστρίας. Το 2006 απονεμήθηκε η εντολή φιλίας στο AIT στον τομέα των διεθνών σχέσεων που συνέβαλε στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού στο Βιετνάμ και στην ανάπτυξη φιλικών σχέσεων μεταξύ του Βιετνάμ και άλλων χωρών.

AIT VIETNAM: Πρώτο Διεθνές Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στο Βιετνάμ

Το AIT Βιετνάμ (AIT-VN) ιδρύθηκε το 1993 βάσει συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης του Βιετνάμ (MoET) και του AIT. Το AITVN είναι υπερήφανο που είναι το πρώτο διεθνές εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Βιετνάμ και το πρώτο κέντρο του ΑΙΤ από το κεντρικό του γραφείο στην Ταϊλάνδη. Από το 1993, το AIT έχει αποφοιτήσει από περισσότερα από 3.000 μεταπτυχιακά και διδακτορικά. και 20.000 επαγγελματίες στο Βιετνάμ που κατέχουν πλέον σημαντικές θέσεις τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Το AIT στο Βιετνάμ έχει τρία κύρια γραφεία, το Ανόι, το Χο Τσι Μιν, το Can Tho και διάφορα γραφεία προγραμμάτων (στο Dong Nai, Vung Tau, Tra Vinh και Da Nang). Οι δραστηριότητές μας καλύπτουν και τις 61 πόλεις και επαρχίες στο Βιετνάμ. Οι οργανωμένες εκδρομές μας οργανώνονται σε διάφορες χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, όπως η Ταϊλάνδη, η Κίνα, η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, η Σιγκαπούρη, η Νότια Κορέα, οι Φιλιππίνες, το Λάος, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ευρώπη και οι ΗΠΑ.

Η αποστολή μας

Η αποστολή του AITVN είναι να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ηγέτες χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση, έρευνα (σε επιστήμες, εκπαίδευση, μηχανική και διαχείριση) και αειφόρο ανάπτυξη του Βιετνάμ και της περιοχής.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι να καταστεί ένας διάσημος περιφερειακός θεσμός που προσφέρει διεθνείς ποιοτικές, καινοτόμες και σχετικές με την εργασία ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την αειφόρο ανάπτυξη της περιοχής.

Γιατί AIT-VN;

Το AIT στο Βιετνάμ δεσμεύεται για μια διεθνή ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτό συνδυάζεται με τη μακρά ιστορία του στο Βιετνάμ και τις συναφείς σε βάθος κατανοήσεις του νομικού, οικονομικού και πολιτικού τοπίου, των κοινωνικών και πολιτιστικών τάσεων, δεν παρέχει το AIT συγκριτικό πλεονέκτημα σε κανένα άλλο διεθνές ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Βιετνάμ. Η σχολή και οι εκπαιδευτές του AIT-VN είναι έμπειροι ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς, με πλούσια εμπειρία διδασκαλίας / εκμάθησης σε ένα διεθνές περιβάλλον. Το AIT-VN διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εταίρων εντός και εκτός του Βιετνάμ, συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών οργανώσεων, των ΜΚΟ, των πρεσβειών και των επιχειρήσεων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνάφεια και η ανταπόκριση όλων των προγραμμάτων του. Αυτοί οι εταίροι είναι επίσης πολύτιμοι πόροι για την τοποθέτηση στο χώρο εργασίας μετά την αποφοίτησή τους από τα προγράμματα AIT.

Τοποθεσίες

Ανόι

Address
Asian Institute of Technology in Vietnam
Address: Building B3 - University of Transport and Comunication, Lang Thuong

Ανόι, Ανόι, Βιετνάμ

Ask a Question

Άλλη