Vatel Vietnam

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η βιομηχανία φιλοξενίας και τουρισμού φέρνει τους ανθρώπους σε επαφή με έναν συνεχώς αυξανόμενο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, καθιστώντας τον μοναδικό του είδους του. Και το ίδιο ισχύει και για τον όμιλο Vatel: από τότε που ιδρύθηκε το 1981, συνεργάζεται με βιομηχανικές μεταβάσεις που έχουν αντίκτυπο σε όλους εκείνους που ξυπνούν και δημιουργούν ακόμη περισσότερα επαγγέλματα.

Γιατί λοιπόν να μην απελευθερωθείτε από την παλιά παράδοση όπου οι μαθητές συγκεντρώνονται σε μια μόνο χώρα για να σπουδάσουν και να φύγουν για να εργαστούν σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο; Αντί να έχει μόνο μια τεράστια πανεπιστημιούπολη στη Γαλλία, στις αρχές του 21ου αιώνα η Vatel αποφάσισε να αυξήσει την προσέγγισή της, εξάγοντας τις καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους της σε όλο τον κόσμο. Η πρώτη παγκόσμια ομάδα σχολικών επιχειρήσεων στη διαχείριση φιλοξενίας και τουρισμού, η Vatel δημιούργησε ένα απαράμιλλο δίκτυο 50 πανεπιστημιουπόλεων σε 31 χώρες. Όλοι ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο περιλαμβάνει τη γαλλική τέχνη της φιλοξενίας καθώς και τις τοπικές παραδόσεις: τόσο παγκόσμια όσο και τοπική, το Vatel είναι προσκολλημένο στα μερίδια που εμπλέκονται στην παγκοσμιοποίηση.

Αυτή η διεθνής ανάπτυξη συμβαδίζει φυσικά με ένα διεθνές πρόγραμμα σπουδών. Τα δομικά στοιχεία των θέσεων εργασίας για τη βιομηχανία φιλοξενίας, η εκμάθηση πολλών ξένων γλωσσών και η πρακτική άσκηση στο εξωτερικό είναι ένα σημαντικό συστατικό των αρχικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, με στόχο τη στόχευση και την ενίσχυση της διεθνούς προοπτικής των μαθητών μας. Τόσο στο Bachelor όσο και στο MBA μας, οι μαθητές μπορούν να σπουδάσουν για ένα χρόνο σε άλλη πανεπιστημιούπολη Vatel, ενώ συνεχίζουν να μαθαίνουν και να απολαμβάνουν μια απόλυτη εμβάπτιση σε μια άλλη κουλτούρα. Τα μέλη της σχολής μας έχουν επίσης ένα ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγών, το οποίο αναδεικνύει τις γνώσεις και τις βέλτιστες πρακτικές τους.

Σε έναν κόσμο που τώρα σκέφτεται μόνο όσον αφορά τις ροές, εκεί όπου η επιτάχυνση των ανταλλαγών, η ανταλλαγή πληροφοριών και η απίστευτη επέκταση των τεχνολογιών ανατρέπουν την αγορά εργασίας, μια διεθνής προοπτική είναι το κλειδί για την επιτυχία. Για τη Vatel, αυτή είναι μια απόδειξη που έχει κάνει τον Όμιλό μας τόσο επιτυχημένο εδώ και σχεδόν 40 χρόνια.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΦΑΤΙΟΥ ΚΑΙ HOA SEN.

Με την ιδέα της εκπαίδευσης των ανυπόμονων νέων μυαλών σε επαγγελματίες του κλάδου, το σχολείο προσφέρει τις πιο ιδανικές και πρακτικές εγκαταστάσεις διδασκαλίας με σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας που είναι πλήρως εξοπλισμένες με τις τελευταίες εκπαιδευτικές και πειραματικές ανάγκες.

Τοποθεσίες

Χο Τσι Μινχ Πόλη

Address
08 Nguyen Van Trang St, Dist.1, HCM City, Restaurant Campus:120bis Suong Nguyet Anh St, Dist.1, HCM City
Ho Chi Minh City, VN

Χο Τσι Μινχ Πόλη, Χο Τσι Μινχ Πόλη, Βιετνάμ

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη