Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Varna University of Management VUM Varna University of Management ( VUM ) είναι μια διεθνής σχολή επιχειρήσεων που βρίσκεται στην Ευρώπη, Βουλγαρία. Οι σπουδαστές από περισσότερες από 50 χώρες απολαμβάνουν άριστη εκπαίδευση στον τομέα των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ, της πληροφορικής, της διαχείρισης τουρισμού και της φιλοξενίας, της γαστρονομίας και των μαγειρικών τεχνών.

VUM προσφέρει προγράμματα διπλού πτυχίου Bachelor και Master, διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, σε συνεργασία με πανεπιστήμια σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο (Cardiff Met), η Ελβετία (BHMS), οι Κάτω Χώρες (Πανεπιστήμιο Stenden). Οι σπουδαστές μελετούν το συγχρονισμένο πρόγραμμα σπουδών όπως και στα ιδρύματα συνεργατών και πρέπει να πληρούν τα ίδια υψηλά πρότυπα στις εξετάσεις. VUM με πτυχία τόσο από τα πανεπιστήμια των VUM και από το VUM .

VUM διατηρεί άριστες συνδέσεις με τις επιχειρήσεις και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μακροχρόνια επιτυχία στην τοποθέτηση των σπουδαστών της με κορυφαίους εργοδότες στις Η.Π.Α., την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία.

VUM στην παγκόσμια κατάταξη

  • VUM κατέχει την 1η θέση μεταξύ των 1600 ΑΕΙ σε όλο τον κόσμο για την κινητικότητα των φοιτητών, σύμφωνα με τις αριστοκρατικές βαθμίδες U-Multirank
  • VUM έχει χορηγηθεί σε 3 Palmes of Excellence - Εξαιρετική Business School με ενισχυτική διεθνή επιρροή - με την ταξινόμηση Palme of Excellence για την Ανατολική Ευρώπη.
  • Το πανεπιστήμιο κατατάσσεται στην θέση στην Ανατολική Ευρώπη για το πτυχίο MBA του από το Best-masters.com.
  • Το πανεπιστήμιο κατατάσσεται στην 20η θέση στον κόσμο για το πτυχίο του International Hospitality and Tourism Management (MSc) από το Best-masters.com.
  • Ο αριθμός των δημοσιεύσεων από VUM σχολή και τους φοιτητές του VUM έχει κερδίσει την κατάταξη του Πανεπιστημίου στα κορυφαία 300 μεταξύ των σχολών των επιχειρήσεων παγκοσμίως, σύμφωνα με το Social Science Research Network (SSRN) .
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Varna University of Management

Το MSc International Hospitality and Tourism Management που προσφέρεται από το VUM έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των διαχειριστών βιομηχανίας, στελεχών και ά ... [+]

Το MSc International Hospitality and Tourism Management που προσφέρεται από το VUM έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των διαχειριστών βιομηχανίας, στελεχών και άλλων επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου. Το πανεπιστήμιο κατατάσσεται στην 20η θέση στον κόσμο για το πτυχίο του International Hospitality and Tourism Management (MSc) από το Best-masters.com.

Συνδυάζοντας αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα έχετε τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις διοικητικές, ερευνητικές και αναλυτικές δεξιότητές σας με τα υψηλότερα πρότυπα που απαιτούνται για να εργαστείτε ως ανώτατο μέλος της διοίκησης στο πλαίσιο αυτής της δυναμικής βιομηχανίας.... [-]

Βουλγαρία Varna
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Varna University of Management / Висше Училище по Мениджмънт
Address
13A Oborishte Street
Varna, Varna, Βουλγαρία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+359 52 300 680