Access Masters

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το 2018 Access Masters Spring Tour ξεκινά στις 24 Ιανουαρίου με εκδήλωση στις Βρυξέλλες, προσφέροντας στους υποψήφιους Masters την ευκαιρία να συναντήσουν τα καλύτερα σχολεία One-on-One.

Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2018, ο γύρος θα επιτρέψει στους υποψηφίους να συναντήσουν κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια και σχολές επιχειρήσεων σε 17 εκδηλώσεις στην Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, την Ινδία και τη Μέση Ανατολή. Το Access Masters Tour θα επισκεφθεί για πρώτη φορά το Βερολίνο και τις Βρυξέλλες. Βρείτε το πλήρες πρόγραμμα στη σελίδα συμβάντων στο accessmasterstour.com

Εξατομικευμένη εκπαιδευτική εμπειρία

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων της Access Masters , οι ανώτεροι σπουδαστές πτυχίων πανεπιστημίου ή οι πρόσφατοι πτυχιούχοι μπορούν να ανακαλύψουν το καλύτερο πρόγραμμα Master Masters. Τα γεγονότα συνδυάζουν ένα πανεπιστημιακό πανεπιστημιακό σεμινάριο, συναντήσεις ενός σε ένα και συμβουλευτικές συνεδρίες που επιτρέπουν στους υποψηφίους να διερευνήσουν τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες με τον τρόπο που τους ταιριάζει καλύτερα.

Τα εκδηλώματα One-to-One επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να συναντούν καλεσμένους από κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων - διευθυντές εισαγωγής, καθηγητές, τρέχοντες φοιτητές και αποφοίτους. Με αυτόν τον τρόπο, είναι σε καλύτερη θέση να προσδιορίσουν τα καλύτερα προγράμματα για αυτούς και να βελτιώσουν τις πιθανότητες εισδοχής τους. Οι συναντήσεις ενός ατόμου προσφέρουν την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μεμονωμένα προγράμματα μάστερ επιχειρήσεων απευθείας από την πηγή, να ανακαλύψετε όλες τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και να συγκρίνετε διαφορετικές προοπτικές και εμπειρίες.

Οι εκθέσεις Access Masters επιτρέπουν στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν πολλά διαφορετικά προγράμματα Μάστερ κάθε φορά. Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής έκθεσης, οι υποψήφιοι υποψήφιοι μπορούν να συναντήσουν όλα τα συμμετέχοντα πανεπιστήμια και να αποκτήσουν λεπτομέρειες σχετικά με το πλήρες φάσμα των μεταπτυχιακών τους προγραμμάτων πέραν των επιχειρήσεων και της διοίκησης. Αυτό παρέχει μια αίσθηση του πανεπιστημιακού περιβάλλοντος και την διεπιστημονική εμπειρία που μπορεί κανείς να βρει.

Αλλά αυτά τα γεγονότα δεν είναι μόνο για να βοηθήσουν τους υποψήφιους μαθητές να βρουν το σωστό πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ανατροφοδότηση των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα δυνατά σημεία και τους τομείς βελτίωσης του προφίλ τους MBA, επαγγελματικές συμβουλές για τον τρόπο επιλογής των σωστών προγραμμάτων και αυτό που κάνει μια εξαιρετική εφαρμογή. Μπορούν επίσης να λάβουν πρακτικές συμβουλές για την προετοιμασία των εξετάσεων (GMAT, GRE, TOEFL, IELTS κ.λπ.), αίτηση υποτροφιών και άλλες επιλογές χρηματοδότησης.

Με λίγα λόγια, το Access Masters Tour σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε, να προετοιμάσετε και να ξεκινήσετε την μεταπτυχιακή σας εκπαίδευση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί

Access Masters εκδηλώσεις Access Masters έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους πιθανούς σπουδαστές Masters να βρουν τα προγράμματα Masters που τους ταιριάζουν καλύτερα.

Οι διοργανωτές ενθαρρύνουν τους φοιτητές στο τελευταίο έτος των σπουδών τους, καθώς και πρόσφατους πτυχιούχους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Τα περισσότερα προγράμματα σπουδών μεταπτυχιακού τίτλου ικανοποιούν τους υποψηφίους χωρίς εργασιακή εμπειρία. Ωστόσο, ορισμένα προγράμματα απευθύνονται σε νέους επαγγελματίες που έχουν ήδη περίπου δύο χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σχετικής με τον επιδιωκόμενο τομέα εξειδίκευσης στο μεταπτυχιακό σχολείο.

Η ευχέρεια στα αγγλικά για ακαδημαϊκές σπουδές είναι απαραίτητη, διότι η πλειοψηφία των προγραμμάτων που παρουσιάζονται στα Access Masters διδάσκονται στα αγγλικά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε επίσης ότι η μορφή εκδηλώσεων One-to-One και οι εκθέσεις Access Masters καλύπτουν διαφορετικούς τύπους υποψηφίων.

Η μορφή συμβάντος One-to-One έχει σχεδιαστεί για υποψήφιους φοιτητές που ενδιαφέρονται για προγράμματα σπουδών για επιχειρήσεις. Οι υποψήφιοι συνδέονται με σχολές επιχειρήσεων που ταιριάζουν με το προφίλ τους και τις προτιμήσεις τους κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων 20 συνεδριάσεων που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων.

Οι εκθέσεις, από την άλλη πλευρά, επιτρέπουν στους υποψηφίους να συναντήσουν δεκάδες εκπρόσωποι των σχολείων για να μάθουν για διάφορα προγράμματα των μεταπτυχιακών φοιτητών. Αυτή η ποικιλία προγραμμάτων και μορφών επιτρέπει στα γεγονότα του Access Masters να βοηθήσουν μεγάλο αριθμό υποψηφίων να επιλέξουν τη διαδρομή τους στη ζωή.

Τοποθεσίες

Σάο Πάολο

Address
Alameda Santos, 1123 - Jardim Paulista
Σάο Πάολο, Πολιτεία του Σάο Πάολο, Βραζιλία

Buenavista

Address
Alameda Santos, 1123
Buenavista, Πολιτεία του Μεξικού, Μεξικό

Βομβάη

Address
462, Senapati Bapat Marg, Lower Parel
Βομβάη, Μαχαράστρα, Ινδία

Μιλάνο

Address
Piazza della Repubblica 20
Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Νέο Δελχί

Address
Barakhamba Avenue, Connaught Place
Νέο Δελχί, Δελχί, Ινδία

Παρίσι

Address
2 place de la Defense CNIT - BP 210
Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Μόσχα

Address
31A bld.1 Leningradsky prospect
Μόσχα, Μόσχα, Ρωσία

Ρίο Ντε Τζανέιρο

Address
Avenida Atlantica, 2600, Copacabana
Ρίο Ντε Τζανέιρο, Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Βηρύτος

Address
Βηρύτος, Κυβέρνηση της Βηρυτού, Λίβανος

Μόναχο

Address
Maximilianstraße 17
Μόναχο, Βαυαρία, Γερμανία

Medellín

Address
Carrera 42a No. 1-15
Medellín, Antioquia, Κολομβία

Κίεβο

Address
5, Alla Tarasova Street
Κίεβο, Κίεβο Πόλη, Ουκρανία

Βρυξέλλες

Address
Rue du Commerce 9
Βρυξέλλες, Βέλγιο

Είδος φασιολού

Address
Av. Malecón de la Reserva 1035
Είδος φασιολού, Περιοχή Callao, Περού

Μπανγκαλόρου

Address
Vivanta By Taj - MG Road
Μπανγκαλόρου, Καρνάτακα, Ινδία

Μπογκοτά

Address
Calle 73 No.8-60
Μπογκοτά, Μπογκοτά, Κολομβία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη