Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια πόλη στη συνεχή επιφυλακή για κάτι νέο.

Ρίο ντε Τζανέιρο ήταν πάντα η περίληψη του κάθε τι που είναι η Βραζιλία.

Είναι το σημείο όπου συγκλίνουν οι πολιτισμικές διαφορές, και το θέατρο, όπου όλη η χώρα, με αποτέλεσμα πολιτιστικά κινήματα και εκδηλώσεις στάδιο ντεμπούτο τους.

Ρίο είναι το σπίτι για να το samba και την μπόσα νόβα, στη Βραζιλία μοντέρνα αρχιτεκτονική και τη σύγχρονη τέχνη, σε συγκεκριμένες ποίηση και τη νεο-ρεαλιστής "Cinema Novo" κίνημα.

Η πόλη πλούσια πλαστική δημιουργικότητα, την ικανότητα εφευρετικό, συναρπαστικό χρωματικούς συνδυασμούς και "εκ νέου εφευρέθηκε" υλικά είναι ένα πραγματικό σημάδι της Βραζιλίας πολλαπλές ταυτότητες.

Αυτό είναι μια αυθόρμητη και μη-ακαδημαϊκή μορφή του σχεδιασμού στην πράξη, ένα είδος crossdiscipline όπου η μόδα, γραφικά και πληρούν το σχεδιασμό του προϊόντος σε αναζήτηση μιας εξέλιξης των μορφών και εμπειριών.

Εντός των ορίων του Ρίο Genius Loci, IED θα εστιάσει προγράμματα διδασκαλίας της να αναλάβει όχι μόνο Σχέδιο, Μόδα, Επικοινωνίας και Εικαστικών Τεχνών, αλλά και τις νέες αρχές της βιώσιμης αρχιτεκτονικής και των στρατηγικών και των υπηρεσιών σχεδιασμού.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro

Θέλετε να μάθετε το μάρκετινγκ και τη μόδα; Θέλετε να μάθετε μόδα και όπως το μάρκετινγκ; Η θέση της είναι στο IED Rio.Στην Master Professional Marketing Master, μαθαίνει ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Συνοδεύεται από επαγγελματίες από εταιρείες όπως οι Vogue και Osklen, ο φοιτητής θα αναπτύξει ένα σχέδιο μάρκετινγκ και επικοινωνίας για μια μάρκα μόδας.

Μέσω αρκετών συνδέσεων με την αγορά, ο φοιτητής θα έχει ένα σημερινό όραμα της περιοχής και θα είναι σε θέση να ξεκινήσει το δικό του εμπορικό σήμα και να ενταχθεί στα τμήματα επικοινωνίας των μεγάλων εταιρειών μόδας.... [-]

Βραζιλία Rio de Janeiro
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
400 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Cassino da Urca

IED Rio - Istituto Europeo di Design
Address
Av. João Luis Alves, 13 22291-090
Rio de Janeiro, State of Rio de Janeiro, Βραζιλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+55 21 3683-3786