Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με UVA

UVA

Ο UVA Ιδρύθηκε το 1971 και πέρασε τα τελευταία χρόνια από μια σημαντική διαδικασία της ακαδημαϊκής ανάπτυξης και επιτευχθέντων αποτελεσμάτων τονίζει σε πρόσφατες αξιολογήσεις του Υπουργείου Παιδείας (MEC). Το 2012, το ίδρυμα έχει φτάσει το κομμάτι 4 του MEC Γενικό Δείκτη Μαθημάτων (1-5), το υψηλότερο που επιτεύχθηκε από ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο στη χώρα. Σήμερα, καταλαμβάνει την έβδομη θέση στην κατάταξη των καλύτερων ιδιωτικών πανεπιστημίων της χώρας, που είναι η δεύτερη καλύτερη ιδίως την πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Προσφέρει 40 προπτυχιακά και τεχνολογικής αποφοίτηση, πέντε βαθμούς πλοιάρχου και πάνω από 70 sensu μαθημάτων μετά την αποφοίτηση. Το 2012, χορηγήθηκε άδεια για τη δημιουργία του πρώτου διδακτορικών πανεπιστήμιο στον τομέα της ψυχανάλυσης, Κοινωνία και Υγεία, η οποία είχε την πρώτη κατηγορία του το 2013.

Με τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις, τρεις εκ των οποίων στην πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο - Tijuca, το μπαρ και το κέντρο - και το τέταρτο σε Cabo Frio, στην περιοχή των Λιμνών, και ένα κέντρο υγείας, το πανεπιστήμιο διανύει μια περίοδο σημαντικών επενδύσεων σε υποδομές.

Η UVA προσφέρει μαθήματα εκμάθησης εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά και δύο προγράμματα πιστοποίησης, σε συνεργασία με αμερικανικά πανεπιστήμια. Τα πρώτα μαθήματα είναι σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Τέξας Arlington (UTA).

Εφημέριος

Arlindo Cardarett Vianna

Κοσμήτορας της μεταπτυχιακής

Κάτια Cristina Μαυροβούνιο Βήματα Pro-κοσμήτορας της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, της έρευνας και της επέκτασης Μαρία Beatriz Duarte Balena Pro-πρύτανη για φοιτητικά θέματα

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Portuguese (Brazil)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Το μεταπτυχιακό μάθημα Πολιτικών Μηχανικών μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε πέντε χρόνια (10 περιόδους) και είναι δομημένο να παρέχει τα κλασικά θεωρητικά θεμέλια και τις πιο ... [+]

Το Μάθημα

Το μεταπτυχιακό μάθημα Πολιτικών Μηχανικών μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε πέντε χρόνια (10 περιόδους) και είναι δομημένο να παρέχει τα κλασικά θεωρητικά θεμέλια και τις πιο σύγχρονες και προηγμένες τεχνικές που εφαρμόζονται στην επίλυση προβλημάτων στην περιοχή.

Το μάθημα παρέχει ο φοιτητής με ένα στερεό υπόβαθρο στην περιοχή της επιχείρησης, η αυξανόμενη εμβέλεια λόγω της συνεχούς τεχνολογικής εξέλιξης του σύγχρονου κόσμου, αναδεικνύοντας το μη επίθεσης με το περιβάλλον και τη συμμετοχή, την αύξηση των πολιτικών μηχανικών σε δραστηριότητες διαχείρισης , τη διαχείριση και τον προγραμματισμό. Κάθε μέρα, υπάρχουν πολλές και ριζικές αλλαγές, που οφείλονται στην ανάπτυξη νέων υλικών και τεχνολογιών, καθώς και η δημιουργία και η υιοθέτηση νέων μεθόδων ανάλυσης, επηρεάζεται από τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ως εκ τούτου, το πεδίο Πολιτικών Μηχανικών του δραστηριότητα έχει επεκταθεί και παρέκταση τα παραδοσιακά προτιμώνται περιοχές (δομές, γεωτεχνικών και των μεταφορών, των υδάτινων πόρων και τα δομικά υλικά).... [-]

Βραζιλία Belém
Μάρτιος 2020
Portuguese (Brazil)
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά