Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AIM - Ένας πρωτοπόρος στην Διεθνή Εκπαίδευση Διοίκηση Φιλοξενίας

Τακτικά κατατάσσεται ως μία από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης ξενοδοχείων και σήμερα, AIM ιδρύθηκε το 1992 με πρωτοβουλία των συνδεδεμένων μελών του Cornell Ξενοδοχείο Society, μια ένωση που αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Τα προγράμματα Bachelor και ΜΒΑ (επίπεδο πιστοποίησης γαλλική κυβέρνηση 1 χορηγείται), διδάσκονται στα αγγλικά, να δώσει αποφοίτους τις δεξιότητες και την εμπειρογνωμοσύνη που απαιτούνται για να ξεκινήσει μια διεθνή καριέρα σε κορυφαία ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις.

AIM Hotel and Σχολή Διοίκησης Τουρισμού στο Παρίσι προσφέρει επίσης εξειδικευμένη επαγγελματική κατάρτιση με πιστοποιητικά που χορηγούνται από την American Hotel & Lodging Association, στην Ecole Ritz Escoffier και την Ecole de cuisine Alain Ducasse.

Διεθνής ξενοδοχείων και τουρισμού σχολείο της διαχείρισης στο Παρίσι

Σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο μόνο παριζιάνικη πανεπιστημιούπολη (Cité Internationale Universitaire de Paris - CIUP) και το Πάρκο Montsouris στο Παρίσι, AIM έχει σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων σχολών διαχείρισης φιλοξενίας. Το μέλλον τους διευθυντές κορυφαίων ξενοδοχείων και πολυτελών εγκαταστάσεων του κόσμου εκπαιδεύονται μέσα από τα προγράμματα Bachelor και ΜΒΑ του στη διαχείριση της φιλοξενίας.

Χάρη σε απόλυτα σύγχρονη σχεδίαση του σχολείου, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν το καλύτερο δυνατό περιβάλλον μάθησης. Κατά την έναρξη των σπουδών τους στο AIM, οι μαθητές λαμβάνουν μια ετήσια κάρτα που επιτρέπει την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη CIUP, τα Langues Campus και μια ποικιλία από αθλητικές και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Η κάρτα επιτρέπει επίσης στον κάτοχό του να επωφεληθούν από τα ποσοστά των φοιτητών στο πανεπιστήμιο CIUP εστιατόριο και καφετέρια. Χάρη στο πρόγραμμα της διδάσκονται στα αγγλικά και διεθνείς προοπτικές της, AIM προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, παρέχοντας μια πολυπολιτισμικότητα που προσθέτει στην πλούσια πολιτιστική ζωή του σχολείου και στερεά φήμη της. Αυτό το μοναδικό χωνευτήρι επιτρέπει επίσης στους μαθητές να αναπτύξουν τις ανθρώπινες αξίες της ζωής, όπως η αλληλεγγύη, η ανταλλαγή, ο διάλογος και η ομαδική εργασία.

Οργάνωση των σπουδών

Το σχολείο προσφέρει τρία προγράμματα κατάρτισης σε θέματα διαχείρισης φιλοξενίας και του τουρισμού: Πτυχίο Επιστημών (3 έτη), οι υποψήφιοι που κατέχουν απολυτήριο λυκείου μπορούν να υποβάλουν αίτηση, Bachelor of Arts, η είσοδος μετά από 2 χρόνια συνεργάτης βαθμό, και MBA, εισαγωγή μετά από μια 3-ετών βαθμό. Ανακαλύψτε όλες τις διάφορες εκπαιδευτικές διαδρομές μέσα από το επεξηγηματικό σχήμα.

Σχολή

Καθώς οι μαθητές της AIM, θα επωφεληθούν από ένα απαράμιλλο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης από τους δασκάλους μας: μπορείτε να πείτε από το βιογραφικό του κάτω από αυτό οι περισσότεροι από αυτούς έχουν αναλάβει διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις στη διεθνή ξενοδοχεία ή εταιρείες.

Οι καθηγητές μας είναι κάτοχοι πτυχίων από τα καλύτερα της φιλοξενίας και διαχείρισης του τουρισμού σχολεία και θέλουν να επικοινωνούν και να μοιράζονται το πάθος τους και την παγκόσμια εμπειρία με τους μαθητές μας από την παράδοση μαθημάτων εμπλουτίζεται από τις δικές τους εμπειρίες της πραγματικής ζωής στον κλάδο.

AIM είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, ενώ εμπλουτίζει με μελέτες περιπτώσεων, όταν εφαρμόζεται. Η μεθοδολογία αυτή προετοιμάζει τους μαθητές για την αποτελεσματικότερη άσκηση και μια πιο σίγουρη ξεκίνημα της σταδιοδρομίας.

Η ζωή στο AIM

AIM προσφέρει στους φοιτητές του μια ακμάζουσα και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης. Εκτός από επωφελούνται από τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει η CIUP, AIM εξασφαλίζει ότι οι μαθητές του αρέσει να σπουδάζουν σε ένα state-of-the-art πανεπιστημιούπολη με τον καλύτερο δυνατό περιβάλλον μάθησης.

Μια ήσυχη γειτονιά, με πολύ μεγάλο χώρο πρασίνου γύρω από το ξενοδοχείο και εύκολη πρόσβαση σε εκπαιδευτικούς πόρους, όλα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας για την αποτελεσματική και αποδοτική μελέτες.

AIM φοιτητές να επωφεληθούν από τη δωρεάν ετήσια συνδρομή στη βιβλιοθήκη: μια κάρτα μέλους που παραδίδονται κατά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους τους δίνει πλήρη πρόσβαση όλο το χρόνο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Cité Internationale Universitaire του «Maison Internationale» του Παρισιού, η Κεντρική Βιβλιοθήκη περιέχει τεράστιες συλλογές με 50.000 βιβλία, 316.000 ηλεκτρονικά βιβλία, 1.900 περιοδικά (συμπεριλαμβανομένων 1.550 σε ηλεκτρονική μορφή) και 57 βάσεις δεδομένων. Παρέχει πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες για να βοηθήσει τους μαθητές με πανεπιστημιακή εργασία τους:

Ηλεκτρονικά λεξικά και εγκυκλοπαίδειες,
Συνδεδεμένοι γαλλικά και διεθνή Τύπο,
Περιοδικά,
Πρόσβαση στο διαδίκτυο,
Επί τόπου διαβούλευσης,
εκπαίδευση των χρηστών,
Εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, σάρωση και δεσμευτική εγγράφων.

Ο Espace Langues, Ένα multimedia αυτο-learning κέντρο, παρέχει διευκολύνσεις για τη βελτίωση στα γαλλικά, για να μάθουν 26 άλλες γλώσσες, και να συμμετέχουν σε ομάδες συζήτησης (γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ρωσικά, κινεζικά, κ.λπ.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βιβλιοθήκη ώρες λειτουργίας και τις Espace Langues, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Cité Internationale.

Μετά AIM

Χάρη στην ακαδημαϊκή μας προσέγγιση στην αγορά εργασίας, AIM απόφοιτοι λαμβάνουν προσφορές εργασίας μόλις έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και για κάποιους, ακόμα και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης πραγματοποιείται ως μέρος του ακαδημαϊκού προγράμματος.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

AIM Hotel & Tourism Management Academy

Αυτό το εντατικό και απαιτητικό πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης διδάσκονται μέσω αγγλικά παρέχει στους φοιτητές με μια ευρεία επιλογή από εκτεταμένες προοπτικές σταδιο ... [+]

MBA επαγγελματικό πτυχίο στο ξενοδοχείο και Τουρισμού Διαχείριση

Προαπαιτούμενο: πρόγραμμα 3 ετών (Συνεργάτης του πτυχίου, Bachelor, Masters σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών). Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά Διάρκεια του προγράμματος: 2 χρόνια.

Οι απόφοιτοι που έχουν ολοκληρώσει ένα πτυχίο 3 ετών, ανεξάρτητα από την πειθαρχία, μπορεί να υποβάλει αίτηση για το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού (MBA Professional).... [-]

Γαλλία Paris
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Nous ne promettons pas la lune...

AIM - Académie Internationale de Management en Hôtellerie et Tourisme / Le film

Académie Internationale de Management (AIM)
Address
2, rue Charbonnel
75013 Paris, Île-de-France, Γαλλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+33 1 45 75 65 75