Audencia Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Ιδρύθηκε το 1900, Audencia Ναντ είναι μία από τις καλύτερες σχολές διοίκησης στην Ευρώπη.

Οι διεθνείς πιστοποιήσεις EQUIS, AACSB και AMBA προστίθεται στη θετική αξιολόγηση από AERES (το γαλλικό πρακτορείο ότι τα ποσοστά της έρευνας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης) υπογραμμίζουν τη δέσμευση για την αριστεία διδασκαλίας.

Τα προγράμματά του είναι τακτικά κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων του κόσμου από τους Financial Times και The Economist. Το όραμα της σχολής της διδασκαλίας βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές που δίνουν την αίσθηση στις ενέργειές μας: παγκόσμια ευθύνη, την επιχειρηματικότητα και την πολιτιστική συνείδηση ​​των οποίων η διττή προσέγγιση ικανότητες και ένα διεθνές πνεύμα ειλικρίνειας είναι τα πιο εμβληματικά παραδείγματα.

Το 2004, Audencia Ναντ έγινε η πρώτη γαλλική διοίκηση του σχολείου να τηρήσουν των Ηνωμένων Εθνών Global Compact. Το σχολείο, στη συνέχεια συμμετείχε στον ορισμό του PRME της (αρχές της υπεύθυνης διαχείρισης Παιδείας) του ΟΗΕ. Audencia Ναντ έχει επίσης υπογράψει μια στρατηγική εταιρική σχέση με το WWF-Γαλλία. Χάρη σε μεγάλο βαθμό με τη δραστηριότητα της θερμοκοιτίδας του που κάθε χρόνο τα σπίτια που ξεκίνησε πρόσφατα επιχειρηματικά σχέδια το σχολείο δραστηριοποιείται στον τομέα της δημιουργίας εταιρείας. Με τη λογική της διπλής αρμοδιοτήτων, το σχολείο συνεχίζει να ενισχυθούν οι δράσεις ξεκίνησαν με μια αρχική συμφωνία που υπογράφηκε με την Ecole Centrale de Nantes για την εκπαίδευση μηχανικός-διαχειριστές. Σήμερα, Audencia Ναντ προσφέρει ποικίλες μελέτη εντοπίζει ότι η διαχείριση των σύμμαχο και άλλων κλάδων (αρχιτεκτονική, καλές τέχνες, δίκαιο και πολιτικές επιστήμες).

Τον τρόπο ζωής Campus

Ένα από τα πιο όμορφα πανεπιστημιουπόλεις στη Γαλλία

Η πανεπιστημιούπολη έχει δημιουργηθεί με την ποιότητα του μαθησιακού περιβάλλοντος στο μυαλό.

Μια 1140 μ2, βιβλιοθήκη πολυμέσων, ανοιχτή 76 ώρες την εβδομάδα, από 15.000 βιβλία και βάσεις δεδομένων, 500 γαλλικά και αγγλική γλώσσα περιοδικά, και Wi-Fi πρόσβαση.

Ένα οικονομικό περιθώριο διαπραγμάτευσης με πρόσβαση σε μια σειρά από υπηρεσίες που συνήθως προορίζονται για επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα.

Σύλλογοι και οργανώσεις: Φοιτητική ζωή στην Audencia είναι ιδιαίτερα πλούσια. Στον ελεύθερο χρόνο τους, οι μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος σε ποικίλες δραστηριότητες με επίκεντρο την επιχείρηση, τη χρηματοδότηση, τον αθλητισμό, τη μουσική, τον πολιτισμό, την ανθρωπιστική βοήθεια και διεθνή ζητήματα. Υπάρχουν περίπου 30 συλλόγους των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη.

Τα δωμάτια στην πανεπιστημιούπολη για τους επισκέπτες.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Μια ειδική βάση δεδομένων για το μαθητή Intranet παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα δωμάτια σε κατοικίες φοιτητής, στούντιο / διαμερισμάτων, ή ιδιωτικά καταλύματα με τις οικογένειες. Κάθε διεθνής φοιτητής που έρχονται στην Audencia μπορούν να βασίζονται σε ένα συγκεκριμένο διεθνής ομάδα συνδέσμων που εγγυάται κάθε φοιτητής θα βρείτε καταλύματα.

Campus Net, μια εικονική πλατφόρμα η οποία επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πρόσβαση τους ωρολόγιο πρόγραμμα του Τμήματος, e-mail, αρχεία εργασίας, καθώς και μαθήματα λεπτομέρειες.

Saint-Nazaire εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολη, Αφιερωμένο στη διδασκαλία και την έρευνα στη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού και την αγορά.

Audencia Ναντ έχει αναγνωριστεί σε διάφορες διεθνείς κατατάξεις:

Οι Financial Times Σεπ 2015 Audencia κατατάσσεται 28η στον κόσμο για MSc του στη διαχείριση του προγράμματος-Μηχανικών και 6η στον κόσμο στην επαγγελματική σταδιοδρομία rank κατηγορία.

Το πρόγραμμα αυτό παρουσιάζει την λογική πίσω από τη συμμαχία των Audencia Ναντ, στην Ecole Centrale de Nantes και στην Ecole Nationale Supérieure d'Architecture de Nantes.

Νοέμβριο του 2014 - Best σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη Audencia κατατάσσεται ανάμεσα στις 80 καλύτερες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

The Economist 2014 - Top 100 MBAs στον κόσμο Audencia MBA κατατάσσεται 88η στον κόσμο

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

International Master in Management

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 12 - 24 μήνες September 2017 Γαλλία Νάντη

[+]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές στο εξωτερικό ευκαιρίες σε Audencia, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. CAREER & ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Αποδεδειγμένη αποτελέσματα καριέρα για διεθνή επιτυχία Με την αυξανόμενη παγκοσμιοποίηση των οικονομιών του κόσμου, οι εταιρείες πρέπει άρτια εκπαιδευμένο ηγέτες που μπορούν να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα και δύσκολα θέματα - και σε καινοτόμες και κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο που τονίζουν την ηθική παράλληλα την κερδοφορία. [-]

Μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό και διεθνή διαχείριση των επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 - 15 μήνες September 2017 Ηνωμένο Βασίλειο Bradford Γαλλία Νάντη Ισπανία Μπιλμπάο +4 περισσότερα

Ένα τρίγλωσσο πρόγραμμα διδάσκονται διαδοχικά σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες, τα βραβεία βαθμό του υπαλλήλου Ευρωπαϊκό Μάστερ στην επιχείρηση. [+]

3 ΧΩΡΕΣ, 3 ΓΛΩΣΣΕΣ, 3 ΘΕΣΜΙΚΑ, 1 κοινό πτυχίο Ετοιμαστείτε να ευδοκιμήσουν στο σημερινό συνεχώς μεταβαλλόμενο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Γίνετε μέλος της ελίτ μονοετές πρόγραμμα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων Μεταπτυχιακό (EIBM) για την πλήρη τρίγλωσση εκπαίδευση στη διεθνή διαχείριση και την επιχειρηματικότητα. Κοινή βαθμό από αυτά τα κορυφαία ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα Bradford University School of Management, Ηνωμένο Βασίλειο Deusto Business School, University of Deusto, Ισπανία Audencia Business School, Γαλλία Τριπλασίασε τα δίκτυα και τις υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη Εταιρικές συνδέσεις των τριών σεβαστά ιδρύματα Πρακτική ευκαιρίες στη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, και πιο Καριέρα υπηρεσιών υποστήριξης από την Audencia, Μπράντφορντ και Deusto Πρόσβαση σε τρεις μεγάλες διεθνείς πίνακες εργασίας Απόφοιτοι συνδέσεις και προαιρετική ένταξη του δικτύου από τα τρία ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ βαθμός κερδίσει: Μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές Διοίκηση Επιχειρήσεων Γλώσσες: Αγγλικά, (που απαιτούνται και οι τρεις γλώσσες) Γαλλικά και Ισπανικά ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 12 μήνες, με πλήρες ωράριο Έναρξη του προγράμματος: Δίδακτρα Σεπτέμβριος: € 14.850 συν € 300 για μαθήματα επιλογής εντατική γλώσσα Προϋποθέσεις υποψηφιότητας: Τετραετές πτυχίο (ή τριετές πτυχίο με επαγγελματική εμπειρία) Proficiency στα Αγγλικά και Γαλλικά ή Ισπανικά? κάτω-ενδιάμεσο επίπεδο (ή υψηλότερο) στην τρίτη γλώσσα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ τεχνικές διαχείρισης της μελέτης, οι διεθνείς πολιτισμούς και γλώσσες Θα πρέπει να σπουδάζουν με κορυφαία μέλη ΔΕΠ μέσω της γαλλικής σε Audencia, ισπανικά στο Deusto και αγγλικά σε Μπράντφορντ κατά τη διάρκεια αυτής της τρίγλωσσο πρόγραμμα ενός έτους, δίνοντάς σας τη γνώση και την προσαρμοστικότητα που θα χρειαστείτε όλη τη σταδιοδρομία σας . Ανάλογα με το επίπεδο της γαλλικής... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science και MBA στη διαχείριση των τροφίμων και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Γαλλία Νάντη Βραζιλία Σάο Πάολο +2 περισσότερα

1-ΕΤΟΣ διπλό πτυχίο σε έναν αυξανόμενο & DYNAMIC τη βιομηχανία τροφίμων & Αγροτικής Οικονομίας Διοίκησης [+]

1-ΕΤΟΣ διπλό πτυχίο σε μια αναπτυσσόμενη και δυναμική βιομηχανία Με την αυξανόμενη επίδραση της παγκοσμιοποίησης και την προώθηση των τεχνολογιών, το φαγητό, agrienergy και γεωργικές βιομηχανίες είναι σε κατάσταση επέκτασης και εξέλιξης. Δεδομένου ότι δύο από τους κορυφαίους χώρες του κόσμου στη βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, τη Γαλλία και τη Βραζιλία είναι έτοιμη να διαδραματίσει έναν θεμελιώδη ρόλο στο μέλλον της βιομηχανίας τροφίμων. Στο Master of Science και MBA στο πρόγραμμα Τροφίμων και Αγροτικών Διαχείρισης (FAM), θα μάθετε πώς να υπερέχουν σε όλους τους τομείς των τροφίμων και της διαχείρισης των γεωργικών επιχειρήσεων - και να κερδίσουν βαθμούς από δύο από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Γαλλία και τη Βραζιλία: Πτυχίο Master of Science από Audencia Business School στη Γαλλία Πτυχίο MBA από Escola Superior de προπαγάνδα του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ στη Βραζιλία ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαθμός κερδίσει: Master of Science και ΜΒΑ στην Τροφίμων και Αγροτικών Γλώσσα: Αγγλικά Διάρκεια: 12-14 μήνες, με πλήρες ωράριο Παράδειγμα θέσεις περιλαμβάνουν: [-]

Master Of Science στη διαχείριση και την επιχειρηματικότητα στη δημιουργική οικονομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Γαλλία Νάντη

Γίνετε μέλος διαφορετικές ακαδημαϊκή κοινότητα μας για ένα έτος προκλήσεων και των συνεργασιών που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε και να διαμορφώσει πορεία της σταδιοδρομίας σας. Οι μαθητές μας οδηγείται σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, οπτική και καλλιτέχνες, καλλιτέχνες, συγγραφείς και άλλους που εργάζονται στις δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες. [+]

Καινοτόμων επιχειρηματικών ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Γίνετε μέλος διαφορετικές ακαδημαϊκή κοινότητα μας για ένα έτος προκλήσεων και των συνεργασιών που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε και να διαμορφώσει πορεία της σταδιοδρομίας σας. Οι μαθητές μας οδηγείται σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, οπτική και καλλιτέχνες, καλλιτέχνες, συγγραφείς και άλλους που εργάζονται στις δημιουργικές και πολιτιστικές βιομηχανίες. μέλη ΔΕΠ μας είναι ένα ζωντανό μείγμα από ειδικούς διαχείρισης και δημιουργικά. Όλοι μας έχουν πάθος για να κάνει τη δουλειά που έχει πραγματικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Αυτό το μοναδικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προωθήσουν την καριέρα σας ως σόλο επαγγελματίας, επιχειρηματίας ή μέλος ενός μεγαλύτερου οργανισμού εντός της δημιουργικής οικονομίας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος 12 μηνών, θα: Φτιάξτε τη γνώση των επιχειρήσεων και της διαχείρισης στο πλαίσιο των δημιουργικών και πολιτιστικών βιομηχανιών Να αποκτήσουν νέες μεθόδους μάθησης, δημιουργίας και διαχείρισης για να βελτιώσουν την επιτυχία της σταδιοδρομίας σας και την ικανοποίηση - στην κοινωνικά υπεύθυνη και ουσιαστική τρόπους Αναπτύξει ένα ευρύ διεθνές δίκτυο των συνομηλίκων, μέντορες και τους επαγγελματίες του κλάδου σε όλη δημιουργικό και πολιτιστικό τομέα Η διεπιστημονική MSc στη Διοίκηση και Επιχειρηματικότητα στη Δημιουργική Οικονομία είναι χτισμένο γύρω από τις μοναδικές μορφές και τους στόχους των δημιουργικούς ανθρώπους σαν εσάς μάθησης. Σχεδιασμένο και διδάσκονται από Audencia Business School και το The Glasgow School of Ινστιτούτου Τέχνης του Σχεδιασμού Καινοτομίας (Indi), κάθε μονάδα έχει δημιουργηθεί ειδικά για το πρόγραμμα αυτό και να ενσωματώνει ένα δημιουργικό συνδυασμό των μεθόδων διδασκαλίας και μάθησης τόσο για τις επιχειρήσεις και τις τέχνες / εκπαίδευση του σχεδιασμού. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... [-]

Master Of Science στη διαχείριση μηχανικής (Grande Ecole)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2017 Γαλλία Νάντη

CREATIVE ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Διοίκηση για Μηχανικούς [+]

CREATIVE ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Διοίκηση για Μηχανικούς Αναπτύξει μια διπλή αρμοδιότητα στον τομέα της διαχείρισης για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και την απασχολησιμότητα σας ως μηχανικός. Δεδομένου ότι η πρώτη γαλλική σχολή των επιχειρήσεων για να ανοίξουμε τις πόρτες μας στους φοιτητές μηχανικής, Audencia Business School είναι καλά εδραιωμένη στο πεδίο. προπόνησή σας θα είναι της υψηλότερης ποιότητας. Κατά τη διάρκεια του MSc in Management πρόγραμμα-Engineering, θα μελετήσει εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Το πρόγραμμά σας είναι όπου μηχανική συναντά διεθνή διαχείριση, η οποία επιταχύνει τη δημιουργικότητά σας. Οι απόφοιτοι προσόντα για τους ρόλους που απαιτούν γνώσεις μηχανικής και την επιχειρηματική στρατηγική μέσα σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Βαθμός κέρδισε: MSc (Master of Science) in Management, Engineering Γλώσσα: Αγγλικά Διάρκεια: 1 έτος + πρακτικής άσκησης (4-6 μήνες) Έναρξη του προγράμματος: Σεπτέμβριος ή το Φεβρουάριο Δίδακτρα: € 18.500 Επιλεξιμότητα: Proficiency στα αγγλικά και ένα πτυχίο 4 χρόνια στη μηχανική και την επιστήμη (αιτούντες που κατέχουν ή την ολοκλήρωση πτυχίο από γαλλικό φορέα θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας.) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ως απόφοιτος, θα είστε μοναδικά προσόντα για τις κορυφαίες θέσεις στη μηχανική και διαχείριση. Audencia αναπτύξει αυτό το αρχικό πρόγραμμα σε συνεργασία με πέντε εθνικές και διεθνείς εταιρείες που επιθυμούν να προσλάβουν μηχανικούς με διαχειριστικές ικανότητες: ΕΤΠΑ, PwC, Société Générale, Thales και η Valeo. Πάρτε προχωρημένα μαθήματα διαχείρισης με κορυφαία σχολή και εμπειρογνώμονες του τομέα. Επιλέξτε μια εξειδίκευση στη διαχείριση, τη χρηματοδότηση ή την εμπορία. Αποκτήστε την εμπειρία με ένα οικοτροφείο τεσσάρων έως έξι μηνών, που ενισχύει τα δίκτυα και τις δυνατότητες... [-]

Master Of Science στην αλυσίδα εφοδιασμού και τη διαχείριση των αγορών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 - 24 μήνες September 2017 Γαλλία Νάντη Ιταλία Μιλάνο +2 περισσότερα

Διπλό πτυχίο από Audencia στη Νάντη και ΜΙΡ στο Μιλάνο [+]

Γίνετε ειδικός στα έναν τομέα που είναι στρατηγικής σημασίας για κάθε εταιρεία ΣΗΜΕΡΑ Το MSc in Supply Chain και Διαχείρισης Προμηθειών (MSCPM) με Audencia Business School σας προετοιμάζει για μια συναρπαστική καριέρα σε έναν τομέα που είναι στρατηγικής σημασίας για κάθε εταιρεία σήμερα. Αναπτύξτε τις ικανότητές σας με τη μελέτη του πεδίου από τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία προοπτικές με μια παγκόσμια σχολή και η ομάδα των επαγγελματιών. Χτίστε τη φήμη σας με κορυφαία ίδρυμα? διαπιστευμένο EQUIS, AACSB και AMBA. Είμαστε γνωστοί για την παγκόσμια έρευνα ευθύνης και διδασκαλία - και εξαιρετικά αποτελέσματα καριέρα. Μάθετε σε ένα διεθνές και εμπλουτίζοντας το περιβάλλον. 69% των διεθνών φοιτητών με διαφορετικές εμπειρίες. Μελέτη στην καρδιά της όμορφης Νάντη, Γαλλία, αναγνωρισμένο από αμέτρητες εκδόσεις και οργανώσεις για την καινοτομία και την ποιότητα ζωής. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ βαθμός κερδίσει: MSc (Master of Science) στην Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Προμηθειών Διαχείρισης Γλώσσες: Αγγλικά ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 18-24 μήνες, με πλήρες ωράριο Έναρξη του προγράμματος: Σεπτέμβριο και Ιανουάριο Δίδακτρα: € 15.000 για Πυρήνας Track? € 19.000 για την Εκτεταμένη Track Προϋποθέσεις υποψηφιότητας: Proficiency στα αγγλικά Τετραετές πτυχίο του στην επιχείρηση ή την εφαρμοσμένη μηχανική (Πυρήνας Track) Τριετές πτυχίο σε βαθμό οποιονδήποτε τομέα ή τετραετές πτυχίο σε έναν τομέα εκτός από τις επιχειρήσεις ή την εφαρμοσμένη μηχανική (Extended Track) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Επιρροή διεθνείς ηγέτες στον κλάδο τόσο σχεδιασμό και συνεργαζόμαστε με το MSc in Supply Chain και Διαχείρισης Προμηθειών (MSCPM) για να σας δώσει την εμπειρία και τη σχετικότητα που χρειάζεστε για να ευδοκιμήσουν. Audencia είναι τριπλή διαπιστευμένο, υψηλή θέση και διεθνή προσανατολισμό.... [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση (Grande Ecole πρόγραμμα)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 - 3 χρόνια September 2017 Γαλλία Νάντη

Το Master στη Διοίκηση σε Audencia Business School είναι ένα από τα ελίτ προγράμματα Grande Ecole της Γαλλίας, αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα. Ως φοιτητής, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη φήμη, το δίκτυό μας και κατάρτισης προς τα εμπρός-σκέψης. [+]

LEAD ΜΕ ΣΚΟΠΟ Το Master στη Διοίκηση σε Audencia Business School είναι ένα από τα ελίτ προγράμματα Grande Ecole της Γαλλίας, αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα. Ως φοιτητής, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη φήμη, το δίκτυό μας και κατάρτισης προς τα εμπρός-σκέψης. Θα αναπτύξει πολλές περιοχές της εμπειρογνωμοσύνης και να είναι ισχυρή στις βασικές αρχές της διεθνούς διαχείρισης. Θα έχουν διαφορετικές και καθηλωτική εμπειρία εργασίας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα των ειδικοτήτων στα αγγλικά ή στα γαλλικά Αποκτήστε 4 έως 18 μήνες εμπειρίας στην επιχείρηση - θα αποφασίσει τη διάρκεια Μάθετε από κορυφαίες επιδόσεις σχολή με εμπειρία στον τομέα της λογιστικής, μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, τις στατιστικές, την εφοδιαστική, τη διαχείριση του έργου, τις γλώσσες και περισσότερα Απολαύστε τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες καριέρα από μια ομάδα επαγγελματιών με εμπειρία στη διεθνή επιχειρηματικό κόσμο ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ βαθμός κερδίσει: MSc (Master of Science) στη Διοίκηση Γλώσσες: Αγγλικά ή Γαλλικά - επιλογή σας ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 έως 3 χρόνια, με πλήρη απασχόληση Έναρξη του προγράμματος: Σεπτέμβριος Δίδακτρα: € 24.950 Επιλεξιμότητα: Proficiency στα αγγλικά Πτυχίο από ένα μη-γαλλικό φορέα (με τουλάχιστον 3 έτη σπουδών έξω από τη Γαλλία) Οι υποψήφιοι που κατέχουν ένα γαλλικό πτυχίο μπορεί να βρει τις απαιτήσεις για Grande Ecole site μας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Φτιάξτε το πρόγραμμά σας για να χωρέσει τους στόχους σας κερδίσει μεγάλη εμπειρία στο χώρο εργασίας και την προηγμένη εκπαίδευση σε πολλές περιοχές της εξειδίκευσης, ενώ, επίσης, την οικοδόμηση μια σταθερή βάση σε γενικές αρχές διαχείρισης. Το Master στη Διοίκηση σε Audencia σας επιτρέπει να ταιριάζει το... [-]

Βίντεο

Audencia Nantes

Alan Vilchis

Beauty Manake

Rhita Nabirye

Robert Budianto

Επικοινωνία

Audencia Nantes École de Management

Διεύθυνση Audencia Nantes - School of Management 8 route de la Jonelière - B.P. 44312
31222 Νάντη, Pays de la Loire, Γαλλία
Τηλέφωνο +33 2 40 37 34 34