Audencia Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1900, το Audencia Business School είναι ένα από τα καλύτερα σχολεία διαχείρισης στην Ευρώπη.

Οι διεθνείς πιστοποιήσεις EQUIS, AACSB και AMBA που προστέθηκαν στη θετική αξιολόγηση από την AERES (η γαλλική υπηρεσία που αξιολογεί την έρευνα και την τριτοβάθμια εκπαίδευση) υπογραμμίζουν τη δέσμευση για τη διδασκαλία της αριστείας.

Τα προγράμματά της κατατάσσονται τακτικά μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο από τους The Financial Times και το The Economist. Το όραμα της διδασκαλίας του σχολείου βασίζεται σε τρεις βασικές αρχές που δίνουν νόημα στις ενέργειές μας: την παγκόσμια ευθύνη, την επιχειρηματικότητα και την πολιτισμική συνειδητοποίηση, από την οποία η προσέγγιση διπλών ικανοτήτων και ένα διεθνές πνεύμα ανοίγματος είναι τα πιο εμβληματικά παραδείγματα.

Το 2004, η Audencia Nantes έγινε η πρώτη γαλλική σχολή διαχείρισης που προσχώρησε στο Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών. Στη συνέχεια το σχολείο συμμετείχε στον ορισμό του Ο.Η.Ε. για τις PRME του (Αρχές υπεύθυνης εκπαίδευσης διαχείρισης). Audencia Nantes έχει επίσης υπογράψει στρατηγική συνεργασία με το WWF-Γαλλία. Χάρη κυρίως στη δραστηριότητα του εκκολαπτηρίου του, το οποίο κάθε χρόνο φιλοξενεί νέα επιχειρηματικά σχέδια, το σχολείο δραστηριοποιείται στον τομέα της δημιουργίας επιχειρήσεων. Με τη λογική της διπλής ικανότητας, το σχολείο συνεχίζει να ενισχύει τις ενέργειες που ξεκίνησαν με μια αρχική συμφωνία που υπογράφηκε με την Ecole Centrale de Nantes για την εκπαίδευση των μηχανικών-διαχειριστών. Σήμερα, η Audencia Nantes προσφέρει διάφορες διαδρομές μελέτης που συνδυάζουν τη διοίκηση και άλλους κλάδους (αρχιτεκτονική, καλές τέχνες, νομικές και πολιτικές επιστήμες).

key figures/iframe>

Ο τρόπος ζωής στο campus

Ένα από τα πιο όμορφα πανεπιστήμια στη Γαλλία

Η πανεπιστημιούπολη δημιουργήθηκε με γνώμονα την ποιότητα του μαθησιακού περιβάλλοντος.

Μια βιβλιοθήκη πολυμέσων 1140 m2, ανοικτή 76 ώρες εβδομαδιαίως, 15.000 βιβλία και βάσεις δεδομένων, 500 γαλλικά και αγγλικά περιοδικά και πρόσβαση Wi-Fi.

Μια αίθουσα χρηματοοικονομικών συναλλαγών με πρόσβαση σε μια σειρά υπηρεσιών που συνήθως προορίζονται για επαγγελματίες του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Κλαμπ και ενώσεις: Η ζωή των σπουδαστών στο Audencia είναι ιδιαίτερα πλούσια. Στον ελεύθερο χρόνο τους, οι σπουδαστές μπορούν να συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα, τη χρηματοδότηση, τον αθλητισμό, τη μουσική, τον πολιτισμό, την ανθρωπιστική βοήθεια ή διεθνή θέματα. Υπάρχουν περίπου 30 φοιτητικές λέσχες στην πανεπιστημιούπολη.

Δωμάτια επισκεπτών στην πανεπιστημιούπολη.

Διαμονή: Μια ειδική βάση δεδομένων για το φοιτητικό Intranet παρέχει πληροφορίες για διαθέσιμα δωμάτια σε φοιτητικά σπίτια, στούντιο / διαμερίσματα ή ιδιωτικά καταλύματα με οικογένειες. Κάθε διεθνής φοιτητής που έρχεται στο Audencia μπορεί να βασιστεί σε μια διεθνή ομάδα διασύνδεσης που εγγυάται ότι κάθε μαθητής θα βρει καταλύματα.

Campus Net, μια εικονική πλατφόρμα που επιτρέπει στους φοιτητές να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα σπουδών τους, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στα αρχεία εργασίας και στις λεπτομέρειες των μαθημάτων.

Saint-Nazaire εγκαταστάσεις πανεπιστημιούπολη, αφιερωμένο στη διδασκαλία και την έρευνα στην αγορά και την διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

aboutAudencia Nantes έχει αναγνωριστεί σε διάφορες διεθνείς βαθμολογίες:/>

Οι Financial Times Σεπτεμβρίου 2015

Η Audencia κατατάσσεται στην 28η θέση στον κόσμο για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο πρόγραμμα Management-Engineering και το 6ο στον κόσμο στην κατηγορία της σταδιοδρομίας.

Αυτό το πρόγραμμα απεικονίζει τη λογική πίσω από το ALLIANCE της Audencia Nantes , την Ecole Centrale de Nantes και την Εθνική Ανώτερη Αρχιτεκτονική της Νάντης.

Νοέμβριος 2014 - Καλύτερα σχολεία επιχειρήσεων στην Ευρώπη

Η Audencia κατατάσσεται στις 80 καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στην Ευρώπη.

Ο οικονομολόγος

2014 - Τα 100 κορυφαία MBA στον κόσμο

Το Audencia MBA κατατάσσεται στην 88η θέση στον κόσμο

Τοποθεσίες

Ναντ

Audencia Nantes École de Management

Address
Audencia Nantes - School of Management
8 route de la Jonelière - B.P. 44312

31222 Ναντ, Pays de la Loire, Γαλλία
Τηλέφωνο
+33 2 40 37 34 34

Shenzhen

Address
Shenzhen, Guangdong, Κίνα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη