Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1982 και βρίσκεται στην καρδιά του 20ο διαμέρισμα του Παρισιού, Autograf, ιστορικό σχολείο στους τομείς της Γραφιστικής, Digital, Σχεδιασμός Διαστήματος και τυχερών παιχνιδιών, προσφέρει εκπαίδευση επικυρώνονται ή αναγνωρισμένο καθεστώς με μοίρες κατάσταση. Σχολή ανθρώπινη κλίμακα, κάθε μαθητής λαμβάνει εξατομικευμένη υποστήριξη από τους δασκάλους και τη διδακτική ομάδα.

Autograf απολαύσετε φωτεινό και ευρύχωρο χώρο 2000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες εργαστηρίων και αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών για να φιλοξενήσει 400 μαθητές του.

Με πάνω από εκατόν πενήντα μηχανές, οι μαθητές εργάζονται σε Mac ή PC λογισμικού σύμφωνα με τη μελέτη. Autograf χαρακτηριστικά της οπτικής ίνας, το Wi-Fi είναι διαθέσιμη σε όλο το σχολείο.

Οι μαθητές συνεδριάζουν τακτικά στην καφετέρια, ευχάριστη περιοχή με φούρνους μικροκυμάτων και υπολογιστές με δωρεάν πρόσβαση στο μεσημεριανό γεύμα, μιλάμε ή την εργασία.

Για να εκτυπώσετε την εργασία τους, οι μαθητές χρησιμοποιούν τους εκτυπωτές και φωτοτυπικά μηχανήματα self service. Για μεγαλύτερα μεγέθη σε διαφορετικούς τύπους μέσων, έχουν ακόμη και ένα επαγγελματικό ιχνηθέτη.

Καθηγητές Autograf, όλοι οι επαγγελματίες, οι εργασίες και να διδάξουν στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο.

Autograf διοργανώνει εκδρομές, περιηγήσεις μελέτης, μαθήματα, διαλέξεις και σεμινάρια στη Γαλλία και στο εξωτερικό (Ιαπωνία, τον Καναδά, την Κίνα, το Μεξικό, την Ισπανία, ...). Είναι επίσης δυνατό για τους μαθητές να αναλάβουν μέρος των σπουδών τους σε άλλη χώρα.

Το άνοιγμα ενός επαγγελματικού κόσμου

Από την ίδρυσή της Autograf διατηρεί στενούς δεσμούς με ένα ευρύ δίκτυο των επιχειρηματικών εταίρων που να της επιτρέπει να προσφέρει εκτεταμένες ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και την επαγγελματική παρεμβολές στους φοιτητές του. Κάθε μαθητής ακολουθεί και υποστηρίζεται στην επιχείρηση αναζήτησης της, τις προσφορές που γίνονται σ 'αυτόν, αλλά και εξατομικευμένη βοήθεια για την εφαρμογή των ερευνητικών της εργαλείων (βιογραφικό, δημιουργική χαρτοφυλακίου, προετοιμασία για συνεντεύξεις, κλπ).

Οι Σχεδιασμός μαθημάτων

Autograf προσφέρει μαθήματα από ένα έως πέντε έτη, οι διεθνείς προπαρασκευαστικές τάξεις (FLE FLE Art and Design) για τους ξένους φοιτητές, μια αναβάθμιση στο εφαρμοσμένων τεχνών, BTS (κρατικό δίπλωμα), πιστοποιημένο τίτλους που αναγνωρίζονται από το κατάσταση στο επίπεδο Ι (RNCP) και το Διεθνές πιστοποιήσεις:

 • FLE Τέχνης (γαλλική ξένη γλώσσα + Τέχνης)
 • Σχεδιασμός FLE (γαλλική ξένη γλώσσα + design)
 • Αναβάθμιση Εφαρμοσμένων Τεχνών (MANAA)
 • BTS Γραφιστικής Επικοινωνίας & Μέσων επιλογή εκτύπωσης
 • επιλογή BTS Γραφιστική ψηφιακή επικοινωνία και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης
 • BTS χώρο του σχεδιασμού
 • Πτυχίο Γραφιστικής
 • Ψηφιακή Σχεδίαση Bachelor
 • Bachelor of Design Space
 • Bachelor Video Game Art
 • Bachelor Παγκόσμια Διευθυντής Σχεδιασμού
 • Master of Art Director στη Γραφιστική
 • Master of Design στην Ψηφιακή Τέχνη Διευθυντής
 • Δάσκαλος Designer Διακοσμητής
 • Master of Art Director στο βίντεο δημιουργία παιχνιδιών

Η πιο Autograf : Κατά τη διάρκεια των 3 ετών MANAA και BTS, μπορείτε να δημοσιεύσετε παράλληλα με την προετοιμασία της BTS σας κατάσταση δίπλωμα (BAC + 2), πτυχίο Bachelor (BAC + 3), η οποία σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε Μεταπτυχιακό άμεσα.

μάρτυρας

Jules PratΚαλλιτεχνικός Διευθυντής στο Extreme Muse και πρώην μαθητής τουautograf.

"Πήγα να Autograf BTS Γραφιστική έντυπα μέσα ενημέρωσης στην αρχική επιλογή, και η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική σε όλη την εκπαίδευσή μου. Έχω ένα μεγάλο σχέδιο μαθήματα στούντιο θυμάστε, όπου είχαμε ένα πραγματικό ξύπνημα για το εμπόριο, εξετάσαμε το μόνο που μπορούσε να κάνει, τη δημιουργικότητά μας ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη.

Μόλις BTS μου και ελευθέρωσε Bachelor μου πήγα στο σκηνοθέτη Μάστερ Τέχνης στη Γραφιστική Ήθελα να πάρω στη δουλειά και χάρη στην εναλλαγή, βρήκα μια ενδιαφέρουσα θέση, για πρώτη φορά στην ένας οργανισμός που ειδικεύεται στην επιχειρησιακή κυκλοφορίας όταν έτρεχα, και στη συνέχεια, κατά το δεύτερο έτος στο πλαίσιο του οργανισμού καφεΐνη, όπου ήμουν βοηθός καλλιτεχνικός διευθυντής.

Μετά από αυτές τις εμπειρίες, εργάστηκα για W & Cie γραφείο όπου πλησίασα τον κόσμο της φωτογραφίας. Κατά τη διάρκεια των δύο αυτών ετών, είχα την ευκαιρία να εργαστούν στο έδαφος μάρκα Amundi και έτσι κατευθύνοντας φωτογραφήσεις και διαφημίσεις για μια παγκόσμια εκστρατεία.

Σήμερα είμαι ένας καλλιτεχνικός διευθυντής στο γραφείο Extreme Μούσα, δουλεύω για πολυτέλεια προϋπολογισμών όπως Ulysse Nardin (Ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας), Samsung, Nespresso, LVMH, Kering ... κάνω ένα έργο ιδέες σχεδιαστών που πηγαίνει ψάχνει για τους φωτογράφους και του σύμπαντος μέσα από τη σύνταξη των σλιπ και την κατεύθυνση των γυρισμάτων για την επίτευξη των ρετούς και φωτογραφία μοντάζ. "

Autograf - Ημέρα πόρτα 2016

Βίντεο που δείχνει την έκθεση έργων των μαθητών τα τελευταία Autograf ανοικτά σπίτια.

Περισσότερες πληροφορίες στα αγγλικά: http://autograf-design.com/en/

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Autograf

Αρχιτέκτων Διακοσμητής, καταδεικνύει τη δημιουργικότητα και τόλμη. Σκηνοθέτησε, ανακαινίζει, αποκαθιστά τη ζωή σε έναν τόπο, προσφέρει νέες λύσεις, έξυπνες, αισθητική. Συ ... [+]

Αρχιτέκτων Διακοσμητής, καταδεικνύει τη δημιουργικότητα και τόλμη. Σκηνοθέτησε, ανακαινίζει, αποκαθιστά τη ζωή σε έναν τόπο, προσφέρει νέες λύσεις, έξυπνες, αισθητική. Συνδυάζοντας την ευαισθησία και την τεχνική, την προσφορά χώρου σχεδιαστή, από ένα ακριβείς προδιαγραφές, λύσεις προσαρμοσμένες στον τρόπο ζωής μιας ομάδας ατόμων ή τη λειτουργία μιας επιχείρησης, σύμφωνα με τις υλικές περιορισμούς, προϋπολογισμού και το περιβάλλον συγκεκριμένο χώρο.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Autograf

Αυτό το Master θέλει να είναι πολύ συγκεκριμένες. Είναι χτισμένο γύρω από το έργο των φοιτητών video game. Αυτά θα πρέπει να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν, να δημοσιεύουν και ... [+]

Pascal Luban, σχεδιαστής παιχνιδιών και δημιουργικός διευθυντής (Ubisoft, Activision, η Sony, η DICE), είναι η επαγγελματική αναφορά οποίος είναι υπεύθυνος των εκπαιδευτικών επικύρωση αυτής της εκπαίδευσης.

Αυτό το Master θέλει να είναι πολύ συγκεκριμένες. Είναι χτισμένο γύρω από το έργο των φοιτητών video game. Αυτά θα πρέπει να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν, να δημοσιεύουν και να εμπορεύονται το παιχνίδι τους. Αν γνωρίζει την επιτυχία, μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα και τα έσοδα. Και αν αυτό δεν συμβαίνει, το γεγονός του να δει το όνομά του συνδέεται με ένα δημοσιευμένο παιχνίδι είναι μια μεγάλη επαγγελματική κάρτα.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Autograf

Γραφικά, graphic design, διαφήμιση, εκδόσεις, σήμανση, συσκευασία ... Υπάρχουν πολλοί τομείς που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες διευθυντές Τέχνης. ... [+]

Γραφικά, graphic design, διαφήμιση, εκδόσεις, σήμανση, συσκευασία ... Υπάρχουν πολλοί τομείς που χρησιμοποιούν τις δεξιότητες διευθυντές Τέχνης.

Αυτό το Master διαθέσιμο σε δύο επιλογή, δημιουργία Διάγραμμα και τη δημιουργία διαφήμιση, διασχίζει την εννοιολογική και σημασιολογική μάθησης, οπτικές, τεχνολογική και διαχειριστική.

Κατά τη διάρκεια των δύο ετών από την εκπαίδευση, εκτός από την προσωπική εργασία επικύρωση κάθε θέμα που μελετήθηκαν, προτείνεται στους μαθητές ατομικά πραγματοποιήσει ένα χρόνο του έργου και ένα κατάστημα ειδικότητας.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Autograf

Digital Designer είναι γραφίστας εργάζεται σε ψηφιακό και διαδραστικό σχεδιασμό υποστηρίζει: intranet και internet, DVD, κινητές εφαρμογές, δημιουργία κινούμενων εικόνων, ... [+]

Digital Designer είναι γραφίστας εργάζεται σε ψηφιακό και διαδραστικό σχεδιασμό υποστηρίζει: intranet και internet, DVD, κινητές εφαρμογές, δημιουργία κινούμενων εικόνων, 2D ή 3D ...

Η εκπαίδευση αυτή συναντά την εννοιολογική και σημασιολογική μάθησης, οπτικές, τεχνολογική και διαχειριστική.

Κατά τη διάρκεια των δύο ετών από το Master, εκτός από την προσωπική εργασία επικύρωση κάθε θέμα που μελετήθηκαν, προτείνεται στους μαθητές ατομικά πραγματοποιήσει ένα χρόνο του έργου και ένα κατάστημα ειδικότητας.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Autograf - JPO 2016: Vidéo illustrant l’exposition des travaux des étudiants d’Autograf lors des dernières journées portes ouvertes

Workshop Design Espace Autograf -

Workshop Edition Autograf -

Workshop Video Game Art Autograf -

Workshop Multimédia Autograf -

Autograf Workshop au Québec

Workshop International Autograf - College of Arts de Pekin à Autograf Paris