Brest Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΜΠΡΕΣΤ Μια ναυτική πόλη

2η μεγαλύτερη πόλη της Βρετάνης καλωσορίζει σχεδόν 24.000 σπουδαστές κάθε χρόνο, το 10% των οποίων είναι διεθνείς φοιτητών που εγγράφονται στο πανεπιστήμιο και 7 Grandes Ecoles του. Ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, την εξαιρετική ερευνητικές πρωτοβουλίες, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, τοπικές προοπτικές απασχόλησης, και το μοναδικό περιβάλλον είναι ο νούμερο ένα προορισμός για τους φοιτητές κάνουν.

OCEAN ως πολιτισμός

Περιτριγυρισμένο από τον ωκεανό, η περιοχή Μπρεστ είναι γεμάτη με φυσικές ομορφιές και προσφέρει όλα τα είδη των αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη θάλασσα. Υπό το πρίσμα της ιστορίας της ως σημαντικό λιμάνι, Μπρεστ είναι μια φιλόξενη πόλη, ανοικτή για τον κόσμο και διαφορετικούς πολιτισμούς. Είναι επίσης ένα πολιτιστικό κέντρο με πολλά θέατρα και αμφιθέατρα της? το ενυδρείο Océanopolis? χαλαζία, ένα εθνικό φήμης θέατρο? για να μην αναφέρουμε τα πολλά καλοκαιρινά φεστιβάλ που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Βρετάνη.

Μια πόλη που αλλάζει

Μπρεστ έχει εμπλακεί σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αστικής ανάπτυξης: μητροπολιτικών εγκαταστάσεων, οικονομικές δομές, νέες περιοχές κατοικίας, και την αστική ανάπλαση. Στο ίδιο πνεύμα, όπως τα εγκαίνια το 2012 του τραμ και την ανακαίνιση της περιοχής Οροπέδιο des Capucins, μια τολμηρή πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη για να ανοίξει το πρώτο αστικό σύστημα τελεφερίκ της Γαλλίας στη Βρέστη.

Μια ελκυστική πόλη

Ένα αστικό κέντρο με ένα εργατικό δυναμικό άνω των 400.000 κατοίκων, Μπρεστ είναι αναγγέλλεται μέσω κέντρων αριστείας που χαρακτηρίζει παγκόσμιας κλάσης έρευνας, τέσσερις ομίλους ανταγωνιστικότητας, εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, και μερικά από τα κορυφαία ονόματα στη βιομηχανία. Μπρεστ είναι μια από τις 14 πόλεις της Γαλλίας, που έχουν κερδίσει το νέο καθεστώς των Métropole. Διεθνείς στόχος του είναι εμφανής στην αριστεία της προσφοράς της στις θαλάσσιες επιστήμες και τεχνολογίες, των ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων, ψηφιακή τεχνολογία, τροφίμων και βιολογικών επιστημών, το υψηλότερο στον τομέα των υπηρεσιών, και της χρηματοοικονομικής τεχνικής.

VANNES & κόλπο του Morbihan

Βαν είναι μια ιστορική πόλη, η πρώην έδρα του Κοινοβουλίου της Βρετάνης, και έχει διατηρήσει τα πιο σημαντικά απομεινάρια από το πλούσιο παρελθόν της. Οι προμαχώνες και πλυσταριά τους στην άκρη της τάφρου, τον καθεδρικό ναό, και μουσεία, όπως το Cohue Μουσείο Καλών Τεχνών στο πλευρό όλων των ανθόκηπους. Ένα σπίτι PORT Χάρη στην προνομιακή του τοποθεσία στον κόλπο του Morbihan, Βαν βρίσκεται σε κεντρική και στρατηγική θέση. Εύκολα προσβάσιμο από τις μεγάλες πόλεις της περιοχής, καθώς και το Παρίσι, είναι το λιμάνι στο σπίτι για πολλές αναπτυσσόμενες εταιρείες και η τοποθεσία επιλογή για το μέλλον-minded επιχειρηματίες.

AN exceptionnal ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Βαν συνορεύει στα νότια από τον κόλπο του Morbihan, που σημαίνει "μικρή θάλασσα» στη γλώσσα της Βρετάνης. Αυτή 12.000 στρεμμάτων λεκάνη του Ατλαντικού είναι διάσπαρτη με περίπου 40 νησιά? μερικοί, όπως το Île d'Arz και Ile aux Moines, κατοικούνται. Ο κόλπος του Morbihan είναι ένα μοναδικό μέρος όπου η γη και η θάλασσα μπερδεύονται μέσα σε μεταβαλλόμενα τοπία, και είναι μέρος από τα πιο όμορφα όρμους του κόσμου.

Τοποθεσίες

Brest

Brest Business School

Address
BREST BUSINESS SCHOOL
2 avenue de Provence


29200 Brest, Βρετανή, Γαλλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+33 2 98 34 44 44

Vannes

Address
VANNES BUSINESS SCHOOL
1 rue de la Loi

56000 Vannes, Βρετανή, Γαλλία

Ask a Question

Άλλη