Centrale Nantes

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1919, Centrale Nantes (ΕΔΑ) είναι μεταξύ των κορυφαίων ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας στη Γαλλία Επιστήμης & Τεχνολογίας. Σκοπός του είναι η ανάπτυξη κορυφαίο επίπεδο επιστήμονες και μηχανικούς σε διεπιστημονική και συγκεκριμένους τομείς από 2150 φοιτητές ετησίως σε τροχιά μηχανική (5 έτη), Μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Διεθνής ανάπτυξη βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής στρατηγικής της Centrale Nantes: 100% των φοιτητών μηχανολογίας του πηγαίνουν στο εξωτερικό και το 30% του πληθυσμού της πανεπιστημιούπολης είναι διεθνής.

νέος

Η δύναμη των δικτύων

Centrale Nantes ανήκει στον διάσημο Groupe des Ecoles Centrales, Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ερευνητικά Ιδρύματα με μακρά παράδοση στην καινοτομία, το σχεδιασμό, την κατασκευή και την κατασκευή. Από την ίδρυσή της, η Groupe des Ecoles Centrales ακολούθησε την ίδια κλήση: εκπαίδευση μηχανικών ικανών να ανταποκριθούν στις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής τους. Centrale Nantes διευκολύνει τόσο τον καθηγητή και μαθητή διεθνή χρηματιστήρια μέσω των προγραμμάτων Μάστερ του υψηλού επιπέδου ποιότητας με την ετικέτα του Erasmus Mundus αριστείας που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πράγματι, το θεσμικό όργανο συμμετέχει επί του παρόντος σε 4 σχέδια Erasmus Mundus Α.1 (3 Μάστερ, Διδακτορικό 1), 15 έργα Erasmus Mundus Α.2 (3 ως συντονιστή με την Ινδία και τη Νότια Ασία), δύο έργα Α.3. Μερικές επιχορηγήσεις είναι διαθέσιμα μέσα σε αυτά τα έργα. Οι περισσότεροι διεθνείς φοιτητές απονέμονται υποτροφίες ελκυστική από Centrale Nantes, οι εταιρείες, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, γαλλική πρεσβεία ή το Pays de la Loire περιοχή. Η αναγνώριση της επιστημονικής αριστείας της Centrale Nantes διευκολύνει τη συνεργασία του με την περιφερειακή οικονομική φορείς, καθώς και παγκόσμιες εταιρείες, και την αλληλεπίδραση με αντίστοιχα δίκτυα του εξωτερικού. Centrale Nantes γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της εκπαίδευσης, της έρευνας, της ανάπτυξης και του επιχειρηματικού κόσμου.

Η πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής πλατφόρμες

Ως πηγή καινοτομίας και της διαφάνειας, Centrale Nantes παρέχει ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία και απολαμβάνει τη φήμη της αριστείας σε όλο τον κόσμο. Ερευνητικές μονάδες του σχολείου έχουν πειραματικό εξοπλισμό που είναι μοναδική στους αντίστοιχους τομείς τους, ιδίως στο ναυτικό υδροδυναμική, η μηχανική των ρευστών, έργα πολιτικού μηχανικού, συντριβή δοκιμές, εικονική πραγματικότητα, η ρομποτική, και μεταλλοτεχνίας. Τα ερευνητικά εργαστήρια είναι πλήρως ενταγμένες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου για να διασφαλίσει τη μελέτη μέσω της έρευνας για τους σπουδαστές εφαρμοσμένης μηχανικής και τον εμπλουτισμό της κατάρτισης ir, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε επαγωγική παιδαγωγικών μεθόδων στα εργαστήρια και επιτρέπει σε αυτούς που αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της Ε & Α για την προετοιμασία της μελλοντικές τους ευθύνες. Κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους σας στο Centrale Nantes, θα έχετε την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον εξοπλισμό.

Νάντη

Εδώ είναι η προσφορά του Centrale Nantes άριστος διεθνούς πλοιάρχου: 10 Διεθνούς Μάστερ (μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά)

Αστικό περιβάλλον :

 • Ατμόσφαιρα, το νερό και το Αστικό Περιβάλλον

Εφαρμοσμένη Μηχανική:

 • Υπολογιστική Μηχανική
 • Σχεδιασμός Συστημάτων και Προϊόντων
 • Υλικά Διαδικασία και Τεχνολογία Συνθέτων
 • Υδροδυναμική και μηχανικής των ωκεανών
 • Energetics & Propulsion
 • AMASONE = πλοίου Λειτουργία και Ναυπηγικής

Έργα πολιτικού μηχανικού

Έλεγχος Μηχανική, Ρομποτικής και Εφαρμοσμένης Πληροφορικής:

 • Σύνθετη Ρομποτική
 • Αυτόματη ελέγχου, του σήματος, εικόνας &
 • Real Time, καθοδήγηση και την εποπτεία

ΙΤΕ Social Media παρουσία συνδέσμους:

Facebook: Centrale Ναντ Masters YouTube: Διεθνές Centrale Νάντη

Πρακτικές πληροφορίες

Το διεθνές γραφείο βοηθά όλοι οι διεθνείς μαθητές να συμπληρώσουν τις διοικητικές απαιτήσεις και να πάρετε μια διαμονή κοντά στην πανεπιστημιούπολη.

Centrale Nantes προτείνει επίσης την αφθονία των δραστηριοτήτων μέσω διαφόρων συλλόγων και ομοσπονδιών. Χάρη στο Centrale Νάντη Αποφοίτων ένα και μόνο τέλος, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Centralian δίκτυο και να επωφεληθούν από όλες τις υπηρεσίες αμέσως και χωρίς ημερομηνία λήξης! Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση άμεσα όλες τις δραστηριότητες, επαγγελματικές και περιφερειακών επαφών κλαμπ, και άλλες σχολικές ομάδες Centrale.

Μετά την αποφοίτηση, θα πρέπει να προστεθούν οι ακόλουθες υπηρεσίες: μια ελεύθερη αξιολόγηση της σταδιοδρομίας κάθε 5 χρόνια, μόνιμες εκπτώσεις σε εκτελεστικά προγράμματα εκπαίδευσης και πολλές άλλες παροχές.

Ζώντας στη Γαλλία

Πέμπτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο, η Γαλλία είναι επίσης η τέταρτη πιο δημοφιλής προορισμός για τους ξένους φοιτητές. Η χώρα παραμένει προσηλωμένη στην μακρόχρονη πολιτική της ίσης μεταχείρισης για τις εγχώριες και διεθνείς φοιτητές. Κάθε χρόνο, η Γαλλία κάνει μαζικές επενδύσεις στην εκπαίδευση και την έρευνα. Στην πραγματικότητα, η εκπαίδευση είναι η μεγαλύτερη κατηγορία των δημοσίων δαπανών, που αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 20% του προϋπολογισμού. Οικονομία της Γαλλίας είναι η πέμπτη μεγαλύτερη στον κόσμο. Ευθύνεται για το 5% του παγκόσμιου ΑΕΠ και 6%.

Δίδακτρα

Τα δίδακτρα στα Centrale Nantes είναι από € 0 έως € 9.000 ετησίως.

Απόφοιτοι πληροφορίες

Απόφοιτοι είναι πολύ σημαντικό για Centrale Nantes. Η ένωση των αποφοίτων του Centrale Nantes είναι ευρέως διαδεδομένη σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, που εργάζονται σε διάφορους τομείς. Μερικοί από αυτούς κατέχουν υψηλές θέσεις σε διαφορετικά ερευνητικά Insitutes ή εταιρείες, ενώ μερικές άλλες είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες. Μένοντας συνδεθεί με τους αποφοίτους αποδεικνύεται πολύτιμη για τους σπουδαστές σε πολλούς όρους. Απόφοιτοι δικτύωση δεν δίνει μόνο μια ευκαιρία για τους μαθητές να αλληλεπιδρούν με τους αποφοίτους, αλλά και βοηθά τους αποφοίτους να μείνετε συνδεδεμένοι με το ινστιτούτο και να ενημερωθούν για διάφορες εξελίξεις. Μαζί με αυτό, μια πλατφόρμα για την τακτική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών μεταξύ των αποφοίτων είναι εξίσου σημαντικό για τη δική τους εξέλιξη και ανάπτυξη.

Πρόσκληση υποβολής αίτησης: Erasmus Mundus Μεταπτυχιακό: EMSHIP Προηγμένες Υποτροφίες Σχεδιασμός: Μέχρι 000 € 48 ανά σπουδαστή Πρόσκληση υποβολής αίτησης για το πρόγραμμα Μάστερ http://www.emship.eu/ αναγνωριστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το πρόγραμμα Erasmus Mundus ετικέτα Διπλό Πτυχίο που παραδίδονται από Centrale Nantes (Γαλλία) και Université de Liège (Βέλγιο)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • γαλλική γλώσσα

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Erasmus Mundus - emship προηγμένο σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες September 2018 Γαλλία Nantes

Ο στόχος του EMSHIP Erasmus Mundus Master είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε Ναυπηγών Μελέτης Πλοίου, μέσω ενός 1.5 χρόνια - 90 Credits - Γήπεδο Μάστερ προσβάσιμα [+]

Erasmus Mundus - EMship Advanced Design

&nbsp

Ο στόχος του EMSHIP Erasmus Mundus Master είναι να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε Ναυπηγών Μελέτης Πλοίου, μέσω ενός έτους 1,5 με 90 Credits - Γήπεδο Μάστερ προσβάσιμα ως Μεταπτυχιακών Σπουδών, που οδηγεί σε ένα διπλό μεταπτυχιακό από ULG-Λιέγη, Βέλγιο και ECN-Nantes, Γαλλία) και ένα συμπλήρωμα διπλώματος από τη Γερμανία (Rostock), Ιταλία (Γένοβα), Πολωνία (Szczecin) ή η Ρουμανία (Galate). ... [-]


Master in Atlantic Master on Ship Operation & Naval Engineering (M-TECH AMASONE)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

[+]

Ναυτική και πλοήγηση Εργαστήρια στην Υδροδυναμική και στα Προωστικά Συστήματα Προηγμένη υδροδυναμική Γαλλική Γλώσσα και Πολιτισμός

Παραδείγματα προηγούμενων πρακτικών πρακτικών στη βιομηχανία:

Βελτίωση διαδικασίας βελτιστοποίησης CFD: εφαρμογή σε υποβρύχιο όχημα

Παραδείγματα προηγούμενων πρακτικών στα ερευνητικά εργαστήρια:

Πειραματικές μέθοδοι που χρησιμοποιούν ανάλυση βίντεο για τη μέτρηση της ροής που προκαλείται από την κίνηση των φυτών. Αδύναμη προσέγγιση Scatter για τη μοντελοποίηση ενός OWC Αξιολόγηση των κριτηρίων σταθερότητας δεύτερης γενιάς για τα στρατιωτικά πλοία ... [-]

Master in Atmosphere, Water and Environment (U-ENV AWE)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

[+]

Εισαγωγή στις Γεωγραφικές Επιστήμες της Πληροφορίας Διαχείριση και προγραμματισμός αστικών περιοχών Εργασιακό περιβάλλον Ανάλυση περιβαλλοντικών δεδομένων Σύγχρονες Γλώσσες Σύγχρονες Γλώσσες

Περιεχόμενο μαθήματος - M2

Αστική διαχείριση και περιβάλλον Αστική μητρόπολη, σχεδιασμός και υπηρεσίες Εργαλεία, διαχείριση και μοντελοποίηση αστικών βάσεων δεδομένων Διεπιστημονική μεθοδολογία για την έρευνα Εισαγωγή στα αστικά έργα Πολεοδομικοί δείκτες και περιβαλλοντική εκτίμηση των έργων [-]

Master in control και ρομποτική στην προηγμένη ρομποτική (coro imaro)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Ο κύριος στόχος αυτής της ειδίκευσης είναι να κυριαρχήσει η μοντελοποίηση και ο έλεγχος σύνθετων ρομπότ που εξελίσσονται σε δυναμικά περιβάλλοντα με χρήση ιδιοδεκτικής και εξωποκτιστικής αντίληψης. Το επίκεντρο είναι η προηγμένη ρομποτική, αλλά γενικότερα η ειδικότητα ασχολείται με σύγχρονες τεχνικές στον τομέα της μηχανικής συστημάτων για τη μοντελοποίηση, προσομοίωση, βελτιστοποίηση, ανάλυση και έλεγχο ποικίλων ρομποτικών συστημάτων. Λαμβάνει επίσης υπόψη τη μοντελοποίηση και την αντίληψη του περιβάλλοντος. Η ποιότητα αυτού του Δασκάλου έχει αναγνωριστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζοντας τον Ευρωπαϊκό Μάστερ για τις Προχωρημένες Ρομποτικές (EMARO +) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Mundus. [+]

Προηγμένη ρομποτική (CORO IMARO)

Ο κύριος στόχος αυτής της ειδίκευσης είναι να κυριαρχήσει η μοντελοποίηση και ο έλεγχος σύνθετων ρομπότ που εξελίσσονται σε δυναμικά περιβάλλοντα με χρήση ιδιοδεκτικής και εξωποκτιστικής αντίληψης.

Το επίκεντρο είναι η προηγμένη ρομποτική, αλλά γενικότερα η ειδικότητα ασχολείται με σύγχρονες τεχνικές στον τομέα της μηχανικής συστημάτων για τη μοντελοποίηση, προσομοίωση, βελτιστοποίηση, ανάλυση και έλεγχο ποικίλων ρομποτικών συστημάτων. Λαμβάνει επίσης υπόψη τη μοντελοποίηση και την αντίληψη του περιβάλλοντος. Η ποιότητα αυτού του Δασκάλου έχει αναγνωριστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζοντας τον Ευρωπαϊκό Μάστερ για τις Προχωρημένες Ρομποτικές (EMARO +) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Mundus.... [-]


Master in Embedded Real Time Systems (CORO ERTS)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

[+]

Αυτή η ειδικότητα βασίζεται σε διάφορα μαθήματα που καλύπτουν διάφορα θέματα: το σχεδιασμό συστημάτων σε πραγματικό χρόνο και την αρχιτεκτονική ενός λειτουργικού συστήματος σε πραγματικό χρόνο (χρησιμοποιείται το πρότυπο OSEK / VDX). πολιτικές προγραμματισμού σε πραγματικό χρόνο και σχετική εφαρμογή. εργαλεία για τη μοντελοποίηση και επαλήθευση συστημάτων σε πραγματικό χρόνο: το δίκτυο Petri, τα αυτοματοποιημένα συστήματα πεπερασμένων καταστάσεων και τις αυτοματοποιημένες χρονομετρήσεις κ.λπ.... [-]


Master in Hydrodynamics for Ocean Engineering (MTECH HOE)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Αυτή η μεταπτυχιακή ειδικότητα στοχεύει να δώσει στους φοιτητές προηγμένη κατάρτιση σε τυπικά προβλήματα υδροδυναμικής που εφαρμόζονται στη ναυτική αρχιτεκτονική και στη μηχανική των ωκεανών: αντοχή στο πλοίο, θαλάσσια πορεία, συμπεριφορά πλοίων σε ακανόνιστες θάλασσες, νερό, κύματα και θαλάσσιο περιβάλλον ... φυσική, τη μοντελοποίηση και αριθμητική πτυχές που μελετήθηκαν. [+]

Αυτή η μεταπτυχιακή ειδικότητα στοχεύει να δώσει στους φοιτητές προηγμένη κατάρτιση σε τυπικά προβλήματα υδροδυναμικής που εφαρμόζονται στη ναυτική αρχιτεκτονική και στη μηχανική των ωκεανών: αντοχή στο πλοίο, θαλάσσια πορεία, συμπεριφορά πλοίων σε ακανόνιστες θάλασσες, νερό, κύματα και θαλάσσιο περιβάλλον ...

Μηχανική των Ρευστών Μηχανικός σχεδιασμός Προγραμματισμός και Αλγόριθμοι Energetics Αριθμητικές μέθοδοι Προώθηση Δονήσεις και Διαφορικές Εξισώσεις Εργασιακό περιβάλλον Σύγχρονες Γλώσσες [-]

Master in Materials and Structures in their Environment (C-ENG MSE)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

[+]

Απεικόνιση στην Πολιτική Μηχανική Αριθμητικές μέθοδοι Γεωτεχνική μηχανική Δονήσεις και Διαφορικές Εξισώσεις Σκυρόδεμα και δομές Εργασιακό περιβάλλον Συνέδρια και έναρξη της έρευνας Σύγχρονες Γλώσσες

Περιεχόμενο μαθήματος - M2

αριθμητική ανάλυση Καταστατικοί νόμοι Αντοχή και διαρθρωτική συντήρηση Σεισμική Μηχανική Σχεδιασμός και συμπεριφορά σύγχρονου σκυροδέματος Στατιστικές υλικών και δομική αξιοπιστία [-]

Master of Engineering in Advanced Manufacturing (M-ENG AM)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

[+]

Τομείς: Αεροναυτική, Αυτοκίνητο, Μεταφορές, Αιολική και Θαλάσσια Ενέργεια, Μηχανική, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πεδία: Μηχανολογία, Σχεδιασμός, Υλικά, Προηγμένες Διαδικασίες, Παραγωγή Πρόσθετων Προϊόντων, Έρευνα και Καινοτομία Θέσεις: Μηχανολόγος Μηχανικός, Μηχανικός Διεργασιών, Μηχανικός Σχεδιασμού, Μηχανικός Έρευνας και Καινοτομίας (post-PhD)

Περιεχόμενο μαθήματος - M1

Σύνθετα και συστατικά Μεθοδολογία Σχεδιασμού Εικονική πραγματικότητα στην ανάπτυξη προϊόντων Υποστήριξη αποφάσεων για τη διαδικασία σχεδιασμού Σύνθετες Τεχνολογίες Επεξεργασίας Σύνθετες δομές Αριθμητική Σχεδίαση Προϊόντων Βελτιστοποίηση στη Μηχανική [-]

Master of Science στην εφαρμοσμένη μηχανική - σχεδιασμό των συστημάτων και προϊόντων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Αυτό το Μεταπτυχιακό παρέχει εργαλεία, μοντέλα και μεθοδολογίες για το σχεδιασμό μηχανολογικών προϊόντων και για το σχεδιασμό και τη διαχείριση των συστημάτων inustrial. [+]

Master of Science στην Εφαρμοσμένη Μηχανική - Σχεδιασμός Συστημάτων και Προϊόντων

&nbsp

Αυτό το Μεταπτυχιακό παρέχει εργαλεία, μοντέλα και μεθοδολογίες για το σχεδιασμό μηχανολογικών προϊόντων και για το σχεδιασμό και τη διαχείριση των συστημάτων inustrial. Έχουμε λάβει υπόψη τις τεχνικές, τα ανθρώπινα και οικονομικοί παράγοντες. Τα μαθήματα βασίζονται στις δύο πλευρές και να καλύπτει τους ακόλουθους τομείς: mecanical σχεδιασμό καινοτόμων μηχανισμών και των προϊόντων, η πελατοκεντρική σχεδιασμό των προϊόντων, οι βιομηχανικές τεχνολογίες. ... [-]


Master σε έλεγχο και ρομποτική στην επεξεργασία σήματος και εικόνας (coro sip)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Το Πρόγραμμα Σήματος και Επεξεργασίας Εικόνας (SIP) παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη μοντελοποίηση σημάτων, την επεξεργασία εικόνας και την εκμάθηση μηχανών, σχετικές με τη θεωρία και την πρακτική της ανάλυσης δεδομένων και της ανάκτησης πληροφοριών, για την ανάπτυξη σύγχρονων αριθμητικών μεθόδων. [+]

Επεξεργασία σήματος και εικόνας (COIP SIP)

Το Πρόγραμμα Σήματος και Επεξεργασίας Εικόνας (SIP) παρέχει τις απαραίτητες δεξιότητες για τη μοντελοποίηση σημάτων, την επεξεργασία εικόνας και την εκμάθηση μηχανών, σχετικές με τη θεωρία και την πρακτική της ανάλυσης δεδομένων και της ανάκτησης πληροφοριών, για την ανάπτυξη σύγχρονων αριθμητικών μεθόδων.

Τα μαθήματα του προγράμματος SIP απευθύνονται στη θεωρία και την πρακτική των προηγμένων τεχνικών ανάλυσης δεδομένων, από υπολογιστικές στατιστικές, εφαρμοσμένα μαθηματικά, επιστημονικές υπολογιστικές και αριθμητική απεικόνιση έως την πρακτική τους εφαρμογή σε διάφορους τομείς όπως η βιοϊατρική μηχανική, η επιστήμη απεικόνισης, η επεξεργασία ήχου τεχνολογία.... [-]


Master σε ενσωματωμένα συστήματα πραγματικού χρόνου (coro erts)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

[+]

Συστήματα πραγματικού χρόνου + Αρχιτεκτονική Λογισμικού για ρομποτική Επεξεργασία σημάτων + Κινητά Ρομπότ + Προχωρημένος προγραμματισμός και προγραμματισμός ρομπότ + Τεχνητή Νοημοσύνη + Computer Vision + Τεχνικές βελτιστοποίησης + Σύγχρονες Γλώσσες Μη Γραμμική Θεωρία Ελέγχου + [-]

Master στο υδροδυναμική και μηχανικής των ωκεανών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δώσει στους σπουδαστές και προηγμένη κατάρτιση σε τυπικά προβλήματα της υδροδυναμικής εφαρμόζεται σε ωκεανό και θαλάσσια έργα: η αντίσταση του πλοίου, seakeeping, τα κύματα του νερού και το θαλάσσιο περιβάλλον. Φυσική, τη μοντελοποίηση και αριθμητική πτυχές μελετώνται. [+]

Το Master in Υδροδυναμικής και Ocean Engineering

Αυτό το Master είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από το γαλλικό Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Η ποιότητα των μαθημάτων έχει αναγνωριστεί μέσα στο διάσημο πλαίσιο του Erasmus Mundus της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω του EMSHIP Master.

Ένα μεγάλο μέρος της εκπαίδευσης είναι αφιερωμένο στην πρακτική χρήση των λογισμικών για την επίλυση των προβλημάτων που ορίστηκαν παραπάνω μια μεγάλη ποικιλία των αριθμητικών μεθόδων: συνοριακών στοιχείων ή φασματικές μέθοδοι σύμφωνα με το δυναμικό της θεωρίας ροής, πεπερασμένων διαφορών ή πεπερασμένων όγκου τεχνικές στην λύτες για το παχύρρευστο ροές, Smooth σωματίδια Υδροδυναμική (SPH). ... [-]


MSc σε αστικό περιβάλλον - ατμόσφαιρα, το νερό και την αστική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια καλά ισορροπημένη εκπαίδευση στους μελλοντικούς μηχανικούς και τους σχεδιαστές της πόλης, παρέχοντας τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επίλυση των περιβαλλοντικών και ενεργειακών θεμάτων [+]

Master of Επιστημών και Τεχνικών σε Αστικό Περιβάλλον - ατμόσφαιρα, το νερό και το αστικό περιβάλλον

&nbsp

Αυτό το Μεταπτυχιακό προσφέρει μια καλά ισορροπημένη εκπαίδευση στους μελλοντικούς μηχανικούς και τους σχεδιαστές της πόλης, παρέχοντας τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επίλυση των περιβαλλοντικών και ενεργειακών θεμάτων μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης, που συνδυάζει την τεχνολογική ανάπτυξη σε συνδυασμό με την εξέταση των ανθρώπινων, κοινωνικών και αστικούς περιορισμούς. ... [-]


Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό στην Υπολογιστική Μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Το Master of Science στην Υπολογιστική Μηχανική έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις και ικανότητες τους στον τομέα της υπολογιστικής μηχανικής [+]

Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό στην Υπολογιστική Μηχανική

&nbsp

Το Master of Science στην Υπολογιστική Μηχανική έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές που επιθυμούν να αναπτύξουν τις γνώσεις και ικανότητες τους στον τομέα της υπολογιστικής μηχανικής με εφαρμογές σε στερεά, υγρά και διεπιστημονικά πεδία. Ο στόχος είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες για την μοντελοποίηση, διαμόρφωση, ανάλυση και υλοποίηση των εργαλείων προσομοίωσης για τις προηγμένες τεχνικά προβλήματα, καθώς και τις δεξιότητες για την κατανόηση αυτών των προσεγγίσεων στο ευρύτερο πλαίσιο της μηχανικής επιστήμης. Οι μαθητές θα επωφεληθούν από μια ηγετική ομάδα ακαδημαϊκών και ένα συναρπαστικό διεθνές περιβάλλον. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν το Master 's ως επαγγελματίας βαθμό τερματικό σταθμό, ή στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το διδακτορικό βαθμό.... [-]


πλοίαρχος για τη λειτουργία του πλοίου και ναυτική μηχανική - amasone

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Δύο από τα κορυφαία Γαλλικά Τεχνικά Πανεπιστήμια έχουν συνεργαστεί για να σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν ναυπηγική μηχανική και να γίνει ένας μηχανικός που έχει εμπειρία στη λειτουργία του πλοίου. [+]

Πλοίαρχος στη λειτουργία πλοίων και ναυπηγική

Δύο από τα κορυφαία Γαλλικά Τεχνικά Πανεπιστήμια έχουν συνεργαστεί για να σας προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να μάθουν ναυπηγική μηχανική και να γίνει ένας μηχανικός που έχει εμπειρία στη λειτουργία του πλοίου. Στο Ecole Centrale Nantes παρέχουμε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μηχανικού υψηλού επιπέδου. Θα έχετε πρόσβαση σε πειραματικές εγκαταστάσεις, όπως δεξαμενές ρυμούλκησης, δεξαμενές κύματος, δοκιμές κινητήρων εσωτερικής καύσης. Σε συνεργασία με την École Navale στο Lanvéoc-Poulmic κοντά στο Brest είναι η Γαλλική Ναυτική Ακαδημία όπου εκπαιδεύονται αξιωματικοί του Γαλλικού Ναυτικού. Στην Ecole Navale προσφέρουμε μια σοβαρή επιστημονική κατάρτιση, γνώση πλοήγησης και θαλάσσιο περιβάλλον. Η εξαιρετική δύναμη αυτού του κύριου προγράμματος είναι ότι θα έχετε εκπαιδευτικές συνεδρίες στο πλοίο στα γαλλικά σκάφη ναυτικού. Θα πάρετε μια εικόνα της πρακτικής του πλοίου για να εξυπηρετήσετε πολύπλοκο εξοπλισμό και να ταιριάζει με την ταχεία εξέλιξη της γνώσης και των τεχνικών που είναι πολύτιμη για έναν ναυτικό μηχανικό και φυσικά εξαιρετικά θεωρείται από τους βιομηχανικούς εργοδότες. 100% Αγγλικά Master! Εκτός από αυτή την τεχνική και επιστημονική τεχνογνωσία, θα μάθετε και για τη γαλλική κουλτούρα και τη γλώσσα.... [-]


πλοίαρχος μηχανικής στην υπολογιστική μηχανική (m-eng cm)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Αυτό το μάστερ αναπτύσσει δεξιότητες σε προηγμένες τεχνικές στον επιστημονικό υπολογισμό στη διεπαφή μεταξύ των επιστημονικών κλάδων για τη μοντελοποίηση των προβλημάτων μηχανικής μηχανικής. [+]

Υπολογιστική Μηχανική (M-ENG CM)

Αυτό το μάστερ αναπτύσσει δεξιότητες σε προηγμένες τεχνικές στον επιστημονικό υπολογισμό στη διεπαφή μεταξύ των επιστημονικών κλάδων για τη μοντελοποίηση των προβλημάτων μηχανικής μηχανικής.

Τα μαθήματα καλύπτουν τη μοντελοποίηση και την αριθμητική προσομοίωση πολύπλοκων μηχανικών συστημάτων (ρευστών και στερεών) που συνεπάγονται πιθανή σύζευξη διαφορετικών φυσικών σε διαφορετικές κλίμακες. Η εκπαίδευση βασίζεται σε μια σφαιρική προσέγγιση των ζητημάτων που σχετίζονται με την αριθμητική μοντελοποίηση, από την κατασκευή των μοντέλων και τη διακριτοποίησή τους στην αριθμητική ανάλυση των διακριτών μοντέλων και από τη μαθηματική ανάλυση των μοντέλων και των μεθόδων προσέγγισης.... [-]


πλοίαρχος σε έξυπνη και συνδεδεμένη επιχείρηση (i-eng sce)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

[+]

Διαχείριση Παραγωγής Προσομοίωση (1) Προσομοίωση (2) Μοντελοποίηση σύνθετων συστημάτων (2) Οικονομικά και διαχείριση για τη βιομηχανική μηχανική Τεχνολογία καινοτομίας Συνέδρια / Εισαγωγή στην έρευνα Μοντέρνες γλώσσες

Περιεχόμενο μαθήματος - Έξυπνη και συνδεδεμένη επιχείρηση M2

Μοντελοποίηση επιχειρήσεων (2) Σχεδιασμός συστήματος πληροφοριών [-]

πλοίαρχος της μηχανικής στην ενέργεια και την πρόωση (m-eng ep)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Αυτό το Master αναπτύσσει δεξιότητες για το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση των καινοτόμων μονάδων πρόωσης με επίκεντρο τις θερμοφλουδικές διαδικασίες και μετατροπή ενέργειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. [+]

Ενέργεια και πρόωση (M-ENG EP)

Αυτό το Master αναπτύσσει δεξιότητες για το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση των καινοτόμων μονάδων πρόωσης με επίκεντρο τις θερμοφλουδικές διαδικασίες και μετατροπή ενέργειας για την έρευνα και τη βιομηχανία.

Η απόδοση και η αποδοτικότητα των κινητήρων εσωτερικής καύσης και των στροβιλοκινητήρων επηρεάζονται από διάφορες διεργασίες, όπως ροή αερίου, συμπίεση και διαστολή μέσω στροβιλομηχανών ή εμβολοφόρο έμβολο, έγχυση καυσίμου και καύσης, μετατροπή ενέργειας και μεταφορά θερμότητας. Ως εκ τούτου, τα μαθήματα που προσφέρονται σε αυτό το πρόγραμμα θα δώσουν έμφαση σε όλες αυτές τις διαδικασίες και πώς αλληλεπιδρούν.... [-]


πλοίαρχος της μηχανικής στις διεργασίες των υλικών και της τεχνολογίας των σύνθετων υλικών (m-eng mptc)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Αυτό το Master αναπτύσσει δεξιότητες για την παροχή καινοτόμων και βελτιστοποιημένων λύσεων στο σχεδιασμό και την κατασκευή σύνθετων υλικών για την έρευνα και τη βιομηχανία. [+]

Υλικά, διεργασίες και τεχνολογία των σύνθετων υλικών (M-ENG MPTC)

Αυτό το Master αναπτύσσει δεξιότητες για την παροχή καινοτόμων και βελτιστοποιημένων λύσεων στο σχεδιασμό και την κατασκευή σύνθετων υλικών για την έρευνα και τη βιομηχανία.

Η απόδοση των ενισχυμένων με ίνες σύνθετων υλικών και δομών οργανικής μήτρας επηρεάζεται από τα συστατικά υλικά και το στάδιο επεξεργασίας. Ο σύνθετος μηχανικός σχεδιασμός μπορεί να εκτελείται αποτελεσματικά και βέλτιστα όταν κάποιος έχει καλή κατανόηση των επιδράσεων και των περιορισμών στην κατασκευή. Ως εκ τούτου, τα μαθήματα που προσφέρονται σε αυτό το πρόγραμμα θα παρέχουν μια θεωρητική και πειραματική έμφαση στις σχέσεις μεταξύ των συστατικών, της επεξεργασίας και του δομικού σχεδιασμού.... [-]


Πτυχιούχος Πολιτικών Μηχανικών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2018 Γαλλία Nantes

Ο πλοίαρχος Πολιτικών Μηχανικών σε υλικά και δομές στο περιβάλλον τους είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη των επιστημονικών και τεχνολογικών γνώσεων. Χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό επιστημονικής εξειδίκευσης. [+]

Πτυχιούχος Πολιτικών Μηχανικών

Αυτό το Master είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από το Γαλλικό Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο ανώτερος στόχος του Δασκάλου μας είναι να προετοιμάσει τους σπουδαστές για έρευνα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Γλώσσα διδασκαλίας

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, όλα τα μαθήματα είναι στα αγγλικά (περιλαμβάνονται επίσης μαθήματα γαλλικής γλώσσας).... [-]


Βίντεο

Centrale Nantes Master engineering

Welcome to Centrale Nantes

Επικοινωνία

Centrale Nantes Études

Διεύθυνση Nantes, Pays de la Loire, Γαλλία
Ιστοσελίδα http://www.ec-nantes.fr/
Τηλέφωνο +33 2 40 37 16 21