Data ScienceTech Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Data ScienceTech Institute είναι το 1ο ιδιωτικό μεταπτυχιακό σχολείο στην καθαρή επιστήμη των δεδομένων

Data ScienceTech Institute είναι ιδιωτικό μεταπτυχιακό επαγγελματικό ίδρυμα, το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο Πρύτανη της Νίκαιας (UAI 062136P) και στο Πρύτανο του Παρισιού (UAI 0755832G). Πρυτανεία είναι οι περιφερειακές αντιπροσωπείες του γαλλικού Υπουργείου Παιδείας, Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Data ScienceTech Institute κατασκευάστηκε με την παγκοσμίου φήμης ποιότητα και ένταση της γαλλικής επιστήμης και μηχανικής από τη μία μεριά και τη φυσική βρετανική επιχειρηματική νοημοσύνη και πραγματισμό από την άλλη.

Η αποστολή μας

Η Data Science είναι ένα περίπλοκο πεδίο, που περιλαμβάνει την επιστήμη των υπολογιστών, την σκληρή επιστήμη και τις εφαρμογές των επιχειρήσεων που περιβάλλουν όλα τα θέματα δεοντολογίας και νόμου . Εκπαιδεύουμε επιχειρησιακούς επιστήμονες δεδομένων προσφέροντας τα πιο εντατικά προγράμματα που είναι διαθέσιμα για να αναλάβουν την πρόκληση Big Data !

Η Επιστήμη Δεδομένων είναι επίσης εφαρμοσμένη επιστήμη . Τα προγράμματά μας καθοδηγούνται από επιστημονικό συμβουλευτικό συμβούλιο, αποτελούμενο από αναγνωρισμένους και σεβαστούς επαγγελματίες, καθώς και από ακαδημαϊκούς με εμπειρία στον τομέα των εταιρικών συνεργασιών . Στην πραγματικότητα, δεσμευόμαστε να παρακολουθήσουμε τις ανάγκες της βιομηχανίας και της αγοράς εργασίας στην επιστολή, έτσι ώστε τα προγράμματά μας να εξελιχθούν σε ετήσια βάση . Ως εκ τούτου, θα κληθείτε να επιστρέψετε, με την παρουσία ή μέσω της ηλεκτρονικής μάθησης, για να διατηρήσετε τις δεξιότητές σας ενημερωμένες .

Από την άποψη αυτή, αξιολογούμε την ποιότητα χρησιμοποιώντας δύο απλά κριτήρια : το ποσοστό απασχόλησής σας και την ικανοποίηση των εργοδοτών σας. Αυτά αξιολογούνται ακόμη και κατά τη διάρκεια του προγράμματος , χάρη στα έργα και στις κατώτερες συμβουλευτικές αποστολές που θα αναλάβετε.

Είστε ένας φρέσκος, λαμπρός νέος πτυχιούχος ή ένας έμπειρος επαγγελματίας; Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι το πρόγραμμα του Data ScienceTech Institute που θα επιλέξετε θα βάλει όλα τα δόντια του εγκεφάλου σας σε δράση και θα σας δώσει το «πιο σέξι έργο του XXI αιώνα» . (Επιχειρηματική ανασκόπηση Havard, Οκτώβριος 2012)

Η DSTI είναι υπερήφανη για το Εφαρμοσμένο MSc στη Data Science

Το RNCP "Répertoire National des Certifications Professionnelles" είναι ένας μηχανισμός αναγνώρισης της κυβέρνησης που αφιερώνεται στην εξέταση της καταλληλότητας των προγραμμάτων για την αγορά εργασίας. Ένας τίτλος RNCP ανταμείβει συγκεκριμένες ανάγκες όσον αφορά τις δεξιότητες και τη μεταφορά γνώσεων για άμεση απασχολησιμότητα, η οποία είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας της DSTI.

Αφού οι σπουδαστές ολοκληρώσουν τις σπουδές και την επαγγελματική τους εμπειρία, τα επιτεύγματά τους θα αξιολογηθούν από την Επιτροπή Αποφοίτησης. Εάν είναι επιτυχείς, θα είναι σε θέση να αποκτήσουν το πτυχίο "Expert en Sciences des Données" (Εμπειρογνώμονας στις Επιστήμες των Δεδομένων).

Επιπλέον, οι φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς τα προγράμματά μας θα λάβουν επίσης πτυχίο από το DSTI πιστοποιώντας την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού προγράμματος σπουδών και τη χορήγηση 60 μονάδων ECTS σε επίπεδο Master, εφόσον έχουν προηγουμένως αποκτήσει πτυχίο (ή ισοδύναμο)

Ο τίτλος είναι εγγεγραμμένος στο γαλλικό εθνικό μητρώο επαγγελματικών προσόντων (RNCP), όπου αναγράφονται όλα τα διπλώματα, τα πτυχία και οι επαγγελματικοί τίτλοι που αναγνωρίζονται από το γαλλικό κράτος. Το πτυχίο αναγνωρίζεται ως πτυχίο σε επίπεδο Master (επίπεδο 7 του ευρωπαϊκού πλαισίου επαγγελματικών προσόντων - EQF). Αυτό θα επιτρέψει στους φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο διδακτορικό δίπλωμα εάν το επιλέξουν.

Πιστοποιήσεις επιπέδου επιχείρησης

Επιπλέον, το εφαρμοσμένο MSc στη Data Science

Εφαρμοσμένο MSc στην Επιστήμη των Δεδομένων

 • Amazon AWS πρόεδρος του DSTI Cloud-Computing
  Μια προετοιμασία για τον AWS Certified Solutions Architect - Associate, καθώς η DSTI είναι μέλος της Ακαδημίας AWS
 • Η καρέκλα SAS Ecosystem DSTI
  Μια προετοιμασία για το βασικό προγραμματισμό χρησιμοποιώντας το SAS

Εφαρμοσμένο MSc στη Μηχανική Δεδομένων για AI:

 • Amazon AWS πρόεδρος του DSTI Cloud-Computing
  Μια προετοιμασία για τον αρχιτέκτονα AWS Certified Solutions - Associate
 • Cloud Certified Data Engineer
  Μια προετοιμασία για τον Cloudera Certified Data Engineer

Το Campus France, ο επίσημος γαλλικός οργανισμός για την προώθηση της Γαλλικής Ανώτατης Εκπαίδευσης, έχει αναγνωρίσει και απαριθμήσει τα πτυχία μας στα αναγνωρισμένα τμήματα "Προγράμματα που διδάσκονται στα αγγλικά" με όλα τα καλύτερα ιδρύματα στη Γαλλία, στα "Μαθηματικά" και "Μηχανική και Τεχνολογία" τμήματα:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η KDnuggets, στα κορυφαία 10 από τα πιο Εμπλουτισμένα Μάρκα σε Big Data, εντόπισε το DSTI ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα στην Data Science στον κόσμο. Για ένα νεαρό σχολείο όπως εμάς, είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα να είναι σε αυτό το τεταρτημόριο και αποδεικνύει τη συνεχή εξέλιξή μας. Εδώ είναι ο σύνδεσμος: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Επίσης, μας παρουσιάζει στον κατάλογο Best Masters in Data Science και Analytics στην Ευρώπη: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Είμαστε επίσης μέλη αυτού του οικοσυστήματος (βιομηχανικό και ακαδημαϊκό σύμπλεγμα) https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

Επίσης, εδώ έλεγε ο Stephan Hadinger , επικεφαλής της αρχιτεκτονικής στο Amazon AWS , για το σχολείο μας.

Τοποθεσίες

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή, Γαλλία

Παρίσι

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

FAQ

Άλλη