Data ScienceTech Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εξερευνήστε τους μελλοντικούς ορίζοντες

Data ScienceTech Institute είναι ιδιωτικό μεταπτυχιακό επαγγελματικό ίδρυμα, το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο Πρύτανη της Νίκαιας (UAI 062136P) και στο Πρύτανο του Παρισιού (UAI 0755832G). Πρυτανεία είναι οι περιφερειακές αντιπροσωπείες του γαλλικού Υπουργείου Παιδείας, Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Data ScienceTech Institute κατασκευάστηκε με την παγκοσμίου φήμης ποιότητα και ένταση της γαλλικής επιστήμης και μηχανικής από τη μία μεριά και τη φυσική βρετανική επιχειρηματική νοημοσύνη και πραγματισμό από την άλλη.

Σχετικά με εμάς

Η DSTI ιδρύθηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, η οποία είναι η δημιουργία αξίας μέσω του ελέγχου, εκμετάλλευσης και λειτουργικοποίησης των τεράστιων δεξαμενών δεδομένων των εταιρειών. Μεταξύ αυτών των προκλήσεων, της εκπαίδευσης μηχανικών και αναλυτές να γίνει operayional ειδικούς υψηλού επιπέδου στους τέσσερις πυλώνες των δεξιοτήτων του πεδίου: την προηγμένη πληροφορική στον οικοδεσπότη «Big Data» ΕΊΝΑΙ, εφαρμοσμένα μαθηματικά να έχει τον έλεγχο πρόβλεψης αλγορίθμων, των επιχειρήσεων και της διαχείρισης για την εφαρμογή των δύο προηγουμένων, καθώς και δεοντολογίας και νόμου , προκειμένου να αποφευχθούν νομικά και ηθικά λάθη αυτών των εφαρμογών.

Η DSTI προσφέρει δύο προγράμματα:

 • Το εφαρμοσμένο MSc στη Data Science & AI
 • Το Εφαρμοσμένο MSc στη Μηχανική Δεδομένων για AI

Το περιεχόμενο καθοδηγείται από επιστημονικό συμβουλευτικό συμβούλιο, αποτελούμενο από αναγνωρισμένους και σεβαστούς επαγγελματίες, καθώς και ακαδημαϊκούς με εμπειρία στον τομέα των εταιρικών συνεργασιών . Στην πραγματικότητα, δεσμευόμαστε να παρακολουθήσουμε τις ανάγκες της βιομηχανίας και της αγοράς εργασίας στην επιστολή, έτσι ώστε τα προγράμματά μας να εξελιχθούν σε ετήσια βάση . Ως εκ τούτου, θα κληθείτε να επιστρέψετε, με την παρουσία ή μέσω της ηλεκτρονικής μάθησης, για να διατηρήσετε τις δεξιότητές σας ενημερωμένες .

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 2 καταχωρήσεις: Φθινόπωρο και Άνοιξη
 • +250 απόφοιτοι παγκοσμίως
 • +45 εθνικότητες εκπροσωπούνται
 • Το 100% των μαθητών βρίσκει πρακτική άσκηση
 • Το 86% των μαθητών βρίσκει δουλειά μέσα σε 3 μήνες μετά την πρακτική άσκηση

3 τρόποι μελέτης

Στην Πανεπιστημιούπολη

Επιλέξτε να σπουδάσετε με πλήρες ωράριο σε μία από τις πανεπιστημιουπόλεις μας στη Νίκαια Σοφία-Αντίπολις ή στο Παρίσι. Θα γνωρίσετε μια ευχάριστη φοιτητική ζωή ενώ θα αλληλεπιδράτε με τους δασκάλους και τους άλλους μαθητές.

Μελετήστε στην καρδιά των εκπληκτικών πόλεων!

Η πανεπιστημιούπολη της Νίκαιας Sophia-Abntipolis βρίσκεται στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύμπλεγμα τεχνολογιών, που ονομάζεται συχνά "Γαλλική Silicon Valley". Το πάρκο φιλοξενεί μονάδες Ε & Α από πολυεθνικές εταιρείες, ένα ακμάζον οικοσύστημα διδασκαλίας και έρευνας.

Η πανεπιστημιούπολη του Παρισιού βρίσκεται στο 5ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας. Οι σπουδαστές μπορούν να απολαύσουν τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η κοσμοπολίτικη πόλη. Η περιοχή είναι γεμάτη από εστιατόρια, καταστήματα και ιστορικά αξιοθέατα μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη

Online

Όπου και αν βρίσκεστε, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα διάφορα μαθήματα από τον υπολογιστή σας (απαιτούνται ADSL σύνδεση) με πλήρη απασχόληση και ζωντανά . Θα έχετε την ίδια εμπειρία με τον φοιτητή στην πανεπιστημιούπολη και την άνεση του σπιτιού σας. Όλα τα μαθήματα καταγράφονται και διατίθενται σε όλους τους μαθητές.

Αυτοματοποιημένο διαδικτυακό μάθημα (SPOC)

Η λειτουργία SPOC έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εργάζονται. Θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε και τα δύο προγράμματα μας online και με το δικό σας ρυθμό, για χρονικό διάστημα 18 έως 36 μηνών, με χρονοδιάγραμμα που ταιριάζει στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορείτε να εγγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους .

 • Μια εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία
 • Η δυνατότητα παρακολούθησης σε απευθείας σύνδεση ή στην πανεπιστημιούπολη
 • Πλήρης πρόσβαση στα εκπαιδευτικά υλικά
 • Μια εβδομαδιαία συνάντηση υποστήριξης με μια ομάδα καθηγητών και τη Διεύθυνση Μελετών, μέσα από και αποκλειστικό κανάλι επικοινωνίας

Βαθμός & Αναγνώριση

Και τα δύο προγράμματα είναι εγγεγραμμένα στο γαλλικό εθνικό μητρώο επαγγελματικών προσόντων (RNCP), στο οποίο απαριθμούνται όλα τα διπλώματα, τα πτυχία και οι επαγγελματικοί τίτλοι που αναγνωρίζονται από το γαλλικό κράτος. Το πτυχίο αναγνωρίζεται ως πτυχίο σε επίπεδο Master (επίπεδο 7 του ευρωπαϊκού πλαισίου επαγγελματικών προσόντων - EQF). Αυτό θα επιτρέψει στους φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο διδακτορικό δίπλωμα εάν το επιλέξουν.

Πιστοποιήσεις επιπέδου επιχείρησης

Επιπλέον, το Εφαρμοσμένο MSc στην Επιστήμη Δεδομένων & Τεχνητή Νοημοσύνη και το Εφαρμοσμένο MSc στα Προγράμματα Τεχνολογίας Δεδομένων για Τεχνητή Νοημοσύνη περιλαμβάνουν δύο πιστοποιήσεις σε επίπεδο επιχειρήσεων. Οι σπουδαστές προετοιμάζονται από επαγγελματίες.

Εφαρμοσμένο MSc στη Data Science & AI:

 • Amazon AWS πρόεδρος του DSTI Cloud-Computing
  Μια προετοιμασία για τον AWS Certified Solutions Architect - Associate, καθώς η DSTI είναι μέλος της Ακαδημίας AWS
 • Η καρέκλα SAS Ecosystem DSTI
  Μια προετοιμασία για το βασικό προγραμματισμό χρησιμοποιώντας το SAS

Εφαρμοσμένο MSc στη Μηχανική Δεδομένων για AI:

 • Amazon AWS πρόεδρος του DSTI Cloud-Computing
  Μια προετοιμασία για τον αρχιτέκτονα AWS Certified Solutions - Associate
 • Cloud Certified Data Engineer
  Μια προετοιμασία για τον Cloudera Certified Data Engineer

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η KDnuggets, στα κορυφαία 10 από τα πιο Εμπλουτισμένα Μάρκα σε Big Data, προσδιόρισε το DSTI ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα στην Data Science στον κόσμο. Για ένα νεαρό σχολείο όπως εμάς, είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα να είναι σε αυτό το τεταρτημόριο και αποδεικνύει τη συνεχή εξέλιξη μας. Εδώ είναι ο σύνδεσμος: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Επίσης, μας παρουσιάζει στον κατάλογο Best Masters in Data Science και Analytics στην Ευρώπη: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Είμαστε επίσης μέλη αυτού του οικοσυστήματος (βιομηχανικό και ακαδημαϊκό σύμπλεγμα) https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

Επίσης, εδώ έλεγε ο Stephan Hadinger , επικεφαλής της αρχιτεκτονικής στο Amazon AWS , για το σχολείο μας.

Τοποθεσίες

Biot

Address
Data ScienceTech Institute
Les Templiers
950 Route des Colles
Sophia-Antipolis

06410 Biot, Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή, Γαλλία

Παρίσι

Address
Data ScienceTech Institute
4, Rue de la Collégiale

75005 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Ask a Question

Άλλη