Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Data ScienceTech Institute είναι το 1ο ιδιωτικό μεταπτυχιακό σχολείο στην καθαρή επιστήμη των δεδομένων

Data ScienceTech Institute είναι ιδιωτικό μεταπτυχιακό επαγγελματικό ίδρυμα, το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο Πρύτανη της Νίκαιας (UAI 062136P) και στο Πρύτανο του Παρισιού (UAI 0755832G). Πρυτανεία είναι οι περιφερειακές αντιπροσωπείες του γαλλικού Υπουργείου Παιδείας, Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας.

Data ScienceTech Institute κατασκευάστηκε με την παγκοσμίου φήμης ποιότητα και ένταση της γαλλικής επιστήμης και μηχανικής από τη μία μεριά και τη φυσική βρετανική επιχειρηματική νοημοσύνη και πραγματισμό από την άλλη.

Η αποστολή μας

Η Data Science είναι ένα περίπλοκο πεδίο, που περιλαμβάνει την επιστήμη των υπολογιστών, την σκληρή επιστήμη και τις εφαρμογές των επιχειρήσεων που περιβάλλουν όλα τα θέματα δεοντολογίας και νόμου . Εκπαιδεύουμε επιχειρησιακούς επιστήμονες δεδομένων προσφέροντας τα πιο εντατικά προγράμματα που είναι διαθέσιμα για να αναλάβουν την πρόκληση Big Data !

Η Επιστήμη Δεδομένων είναι επίσης εφαρμοσμένη επιστήμη . Τα προγράμματά μας καθοδηγούνται από επιστημονικό συμβουλευτικό συμβούλιο, αποτελούμενο από αναγνωρισμένους και σεβαστούς επαγγελματίες, καθώς και από ακαδημαϊκούς με εμπειρία στον τομέα των εταιρικών συνεργασιών . Στην πραγματικότητα, δεσμευόμαστε να παρακολουθήσουμε τις ανάγκες της βιομηχανίας και της αγοράς εργασίας στην επιστολή, έτσι ώστε τα προγράμματά μας να εξελιχθούν σε ετήσια βάση . Ως εκ τούτου, θα κληθείτε να επιστρέψετε, με την παρουσία ή μέσω της ηλεκτρονικής μάθησης, για να διατηρήσετε τις δεξιότητές σας ενημερωμένες .

Από την άποψη αυτή, αξιολογούμε την ποιότητα χρησιμοποιώντας δύο απλά κριτήρια : το ποσοστό απασχόλησής σας και την ικανοποίηση των εργοδοτών σας. Αυτά αξιολογούνται ακόμη και κατά τη διάρκεια του προγράμματος , χάρη στα έργα και στις κατώτερες συμβουλευτικές αποστολές που θα αναλάβετε.

Είστε ένας φρέσκος, λαμπρός νέος πτυχιούχος ή ένας έμπειρος επαγγελματίας; Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι το πρόγραμμα του Data ScienceTech Institute που θα επιλέξετε θα βάλει όλα τα δόντια του εγκεφάλου σας σε δράση και θα σας δώσει το «πιο σέξι έργο του XXI αιώνα» . (Επιχειρηματική ανασκόπηση Havard, Οκτώβριος 2012)


Το Campus France, ο επίσημος γαλλικός οργανισμός για την προώθηση της Γαλλικής Ανώτατης Εκπαίδευσης, έχει αναγνωρίσει και απαριθμήσει τα πτυχία μας στο κύρος τους "Προγράμματα που διδάσκονται στα αγγλικά" με όλα τα καλύτερα ιδρύματα στη Γαλλία, στα "Μαθηματικά" και "Μηχανική και Τεχνολογία" τμήματα:
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1827
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1686
http://taughtie.campusfrance.org/tiesearch/#/program/1687

Επίσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η KDnuggets, στα κορυφαία 10 από τα πιο Εμπλουτισμένα Μάρκα σε Big Data, εντόπισε το DSTI ως ένα από τα καλύτερα προγράμματα στην Data Science στον κόσμο. Για ένα νεαρό σχολείο όπως εμάς, είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα να είναι σε αυτό το τεταρτημόριο και αποδεικνύει τη συνεχή εξέλιξή μας. Εδώ είναι ο σύνδεσμος: https://www.kdnuggets.com/2017/11/best-online-masters-analytics-data-science.html.

Επίσης, μας παρουσιάζει στον κατάλογο Best Masters in Data Science και Analytics στην Ευρώπη: https://www.kdnuggets.com/2017/12/best-masters-data-science-analytics-europe.html

Είμαστε επίσης μέλη αυτού του οικοσυστήματος (βιομηχανικό και ακαδημαϊκό σύμπλεγμα) https://www.pole-scs.org/en/ecosystem/players/

Επίσης, εδώ έλεγε ο Stephan Hadinger , επικεφαλής της αρχιτεκτονικής στο Amazon AWS , για το σχολείο μας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Data ScienceTech Institute

Αυτά τα 6μηνα μαθήματα και το 6μηνο πρόγραμμα πρακτικής εφαρμοσμένης MSc, με τις δύο συμμετοχές του το φθινόπωρο και την άνοιξη, έχει σχεδιαστεί για να ανοίξει την καριέρ ... [+]

Αυτά τα μαθήματα 6 μηνών και το 6μηνο πρόγραμμα πρακτικής εφαρμοσμένης MSc , με τις δύο συμμετοχές του το φθινόπωρο και την άνοιξη , έχει σχεδιαστεί για να ανοίξει τη σταδιοδρομία σας σε αυτές τις μεγάλες θέσεις εργασίας που αναζητούν όλες οι βιομηχανίες.

Και στη Γαλλία, σίγουρα κάνει τη Data Science "τη πιο σέξι δουλειά του XXI αιώνα" ! (Harvard Business Review, Οκτώβριος 2012)

Οι τάξεις δίνονται στα Αγγλικά από:... [-]

Γαλλία Biot Παρίσι
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Data ScienceTech Institute

Αυτά τα μαθήματα 6 μηνών και το 6μηνο πρόγραμμα πρακτικής εφαρμοσμένης MSc, με τις δύο συμμετοχές του το φθινόπωρο και την άνοιξη, έχει σχεδιαστεί για να ανοίξει τη σταδι ... [+]

Αυτά τα μαθήματα 6 μηνών και το 6μηνο πρόγραμμα πρακτικής εφαρμοσμένης MSc , με τις δύο συμμετοχές του το φθινόπωρο και την άνοιξη , έχει σχεδιαστεί για να ανοίξει τη σταδιοδρομία σας σε αυτές τις θέσεις απασχόλησης Big Data Engineering που αναζητούν όλοι οι κλάδοι.

Τέλος Σεπτεμβρίου έως αρχές Απριλίου για την καταχώρηση του φθινοπώρου.Από τις αρχές Μαρτίου έως τα μέσα Οκτωβρίου για την άνοιξη.... [-]
Γαλλία Biot Παρίσι
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Antonio Di Narzo: What is Data Science?

Amir Nakib: How to select the best algorithm in Data Science?

Student Testimonial - Nehmy Forbin