EIPM - The European Institute of Purchasing Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

EIPM με μια ματιά

EIPM δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 1990 από την κορυφή κορυφαίες εταιρείες - Alcatel, Aérospatiale, Amae, Bull, Cerestar (Ferruzzi), Herberts (Hoechst), η Nokia, η Pechiney, η Philips, η Renault - και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Alpes Περιοχή Rhône και η τμήμα Haute Savoie για τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Κέντρου σε μονάδες αγοραστικής Εκπαίδευση.

Σήμερα μέσω των διαφόρων προγραμμάτων της, τα τρένα EIPM και εκπαιδεύει κάθε χρόνο πάνω από 4000 επαγγελματίες προμηθειών σε όλο τον κόσμο σε 9 διαφορετικές γλώσσες στην Ευρώπη και μέσω των υποκαταστημάτων της στο πλαίσιο εταιρικής σχέσης.

EIPM ήταν η πρώτα να:

Προσφέρουν ένα Executive MBA που αναγνώρισε τη στρατηγική διάσταση της λειτουργίας Προμηθειών Ανάπτυξη εργαλείων για επαγγελματίες που βασίζεται σε εφαρμοσμένη έρευνα Καθιέρωση ενός κοινού οράματος σε όλη την Ευρώπη για τη λειτουργία Προμηθειών Coin η φράση «Upstream Προμηθειών Στρατηγική» Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επαγγελμάτων, παρέχοντας όλο τον κόσμο λύσεις κατάρτισης Προσφέρετε ένα ευρωπαϊκό οργάνωσαν πρόγραμμα πιστοποίησης για την αγορά των επαγγελματιών.

Η EIPM Vision είναι να η Leading Ινστιτούτο Μάθησης (Εκπαίδευση, Έρευνα και Εκπαίδευση) στο Στρατηγικό Sourcing και Διαχείρισης Εφοδιαστικής.

Το EIPM είναι ένα μοναδικό Κέντρο Μάθησης στον κόσμο που προσφέρει μια τέτοια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων για Στελέχη στην Προμηθειών & Διαχείρισης Εφοδιαστικής συμπεριλαμβανομένων:

Εκπαίδευση: Προγράμματα Πιστοποίησης, «à la carte» Εκπαιδευτικές Ενότητες, MSc και Executive MBA στο Προμηθειών & Διαχείρισης Εφοδιαστικής σε γαλλικά πανεπιστήμια Γενεύη και τη Σαγκάη μας. Ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση: Περισσότεροι από 4000 συμμετέχοντες εκπαιδεύονται κάθε χρόνο σε 9 διαφορετικές γλώσσες. EIPM έχει μια μοναδική ικανότητα να αναπτύξει παγκόσμια εκπαιδευτικά προγράμματα για τη λειτουργία προμηθειών. Εκτιμήσεις & Benchmarks για Βέλτιστες Πρακτικές: αξιολόγηση Ταλέντο (εργαλείο σε 8 γλώσσες και πάνω από 6000 συμμετέχοντες), την αξιολόγηση του Οργανισμού, Βραβείο του Οργανισμού Αριστείας Δραστηριότητες δικτύωσης: Στρογγυλές τράπεζες για Στελέχη σε όλο τον κόσμο, θεματικά εργαστήρια, Ετήσιο Συνέδριο Εφαρμοσμένη έρευνα: Αναπτύχθηκε με τα μέλη EIPM Club και EIPM ειδική ομάδα.

Σήμερα, EIPM μπορεί να σας προσφέρει μια μοναδική συνεργασία για να καλύψει την προπόνησή σας, συγκριτική αξιολόγηση, την έρευνα και τις ανάγκες δικτύωσης στον κλάδο των Αγορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής.

EIPM πνεύμα

τον τρόπο σκέψης μας είναι υψίστης σημασίας για την αποστολή EIPM και στρατηγική:

Professional: Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας να παρέχουμε τις λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Καινοτόμες: Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα των προϊόντων. Είμαστε συνεχώς συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να φέρουμε νέες ιδέες στην αγορά. Εμπειρογνώμονας: Μέσα από την έρευνα, συγκριτική αξιολόγηση και τη δικτύωση των δραστηριοτήτων μας, μένουμε στην πρώτη γραμμή της γνώσης αγορών Διαπολιτισμική παίκτης της ομάδας: διεθνή προσανατολισμό μας, ο συνδυασμός μας ευελιξίας και της εγγύτητας αποτελούν βασικούς παράγοντες για τις σχέσεις του πελάτη μας.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc στην Αγορών και Διαχείρισης Εφοδιαστικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 3 - 10 χρόνια September 2017 Γαλλία Archamps Κίνα Σαγκάη Ελβετία Γενεύη +4 περισσότερα

Η EIPM Master of Science (MSc) στη Στρατηγική Sourcing και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι σχεδιασμένο για επαγγελματίες σε μεσαία και ανώτερα επίπεδα της διοίκησης. [+]

Ο EIPM Master of Science (MSc) στη Στρατηγική Sourcing και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες σε μεσαία και ανώτερα επίπεδα της διοίκησης. Ο στόχος του προγράμματος MSc EIPM είναι να αναπτύξει Αγορών και Προμηθειών επαγγελματίες Αλυσίδας, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εφαρμόσουν την Αγορά στρατηγικές και να κάνουν χρήση του πλήρους φάσματος των Αγορών και Προμηθειών εργαλεία Αλυσίδας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα δια βίου μάθησης, που συνδυάζει τα διαφορετικά επίπεδα των προγραμμάτων πιστοποίησης μας και επιλεγμένες ενότητες MBA. Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα, συνήθως λαμβάνονται πάνω από 3 μέχρι 10 ετών. Υποψήφιοι οφείλουν να συμπληρώσουν: ONLINE ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EIPM ΤΕΣΣΕΡΙΣ Συμπληρωματικές Ενότητες MBA ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟ πρόοδο των υποψηφίων χωρών παρακολουθείται στενά σε όλο το πρόγραμμα και αρχική οικόπεδα αξιολόγηση των δεξιοτήτων από τα κατάλληλα στοιχεία των μαθημάτων πιστοποίησης που πρέπει να αποκτηθούν από τον υποψήφιο. ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Για να θεωρηθεί για την εισαγωγή, ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει: - Η άτυπη μορφή αξιολόγησης προ-εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένων δύο φωτογραφίες ταυτότητας Το δεόντως συμπληρωμένο έντυπο είσοδος συμπεριλαμβανομένων: Κολλέγιο και Πανεπιστήμιο Ακαδημαϊκό μεταγραφές Δύο συστατικές επιστολές Επιπλέον, τα μέλη της επιτροπής είσοδος θα πάρει συνέντευξη από τους υποψηφίους στις EIPM Αρχηγείο Γαλλικά / Γενεύη Campus. μπορούν να καθοριστούν ειδικές ρυθμίσεις για όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν στο EIPM. Οι συνεντεύξεις διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα. EIPM Γενεύη Campus ΤΌΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΉΣΕΩΣ Το Campus EIPM βρίσκεται στο Archamps, Γαλλία, περίπου 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο της Γενεύης. Οι συμμετέχοντες να απολαύσουν το εντυπωσιακό τοπίο των Άλπεων και να επωφεληθούν... [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
EIPM
French Geneva Campus
Site d’Archamps
74160 Archamps
France

Archamps, Rhone-Alpes, FR
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)