EISTI : Graduate School in Computer Science and Mathematics Engineering

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ κάθε δυνατότητα

Ως σχολή μηχανικών αναγνωρίζεται επίσημα από το κράτος και έκανε αρμόδιο από το CTI (γαλλικός φορέας Μηχανικών διαπίστευσης) κλίση της EISTI είναι να εκπαιδεύσει μελλοντικούς μηχανικούς στα Μαθηματικά και Computering.

Πέρα από την οικοδόμηση μια επαγγελματική σταδιοδρομία σας, εγκαινιάζοντας ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον Είτε είναι στον τομέα της χρηματοδότησης ή τη μεγάλη και ποικίλη βιομηχανία των νέων τεχνολογιών, η EISTI οδηγεί τους μαθητές του σε πάνω από 50 διαφορετικές θέσεις εργασίας σε πολύ διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας.

Σε ένα διαρκώς μεταλλασσόμενο κόσμο όπου οι τεχνολογίες αντικαθίστανται με μεγάλη ταχύτητα, η EISTI έχει επιλέξει να παραμείνει στο επίκεντρο των αναγκών των επιχειρήσεων και την τεχνολογική εξέλιξη και να εκπαιδεύσει τη διδασκαλία του να βοηθήσουν τους μαθητές τους να φτάσει τις πιο ελκυστικές και καινοτόμες θέσεις εργασίας.

Πρακτικής άσκησης, της διεθνούς κινητικότητας, διπλά πτυχία: ανοίγοντας το μυαλό σας με τον κόσμο

Στο EISTI, οι περίοδοι πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής εμπειρίας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κατάρτισής σας, και το δίκτυο που φέρνει το σχολείο μαζί με τις εταιρείες είναι "υψηλής ταχύτητας" και πάντα ενεργή.

Πολυπολιτισμική σκέψης και της διεθνούς κινητικότητας να έχουν μια θέση κλειδί στην προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε. Πάνω από 40 συνεργασίες έχουν δεμένα με εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Η EISTI είναι επίσης το σχολείο των διπλών πτυχίων με έγκριτα πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης. Συμπληρωματικές σχηματισμούς και ευρύτητα πνεύματος σε ένα ευρύ πεδίο εξειδίκευσης είναι μερικές από τις βασικές αξίες του σχολείου, και να υλοποιηθούν μέσω συνεργασιών μας. Για ένα φοιτητή μηχανικής, είναι ακόμα μια ευκαιρία για να προσθέσετε επιπλέον αξία στο βιογραφικό τους.

Η εμπειρία Eistian: μόνο στο EISTI

Φοιτητική ζωή εδώ είναι πλούσια και γεμάτη ενθουσιασμό, ρυθμό από τα γεγονότα της κοινωνίας των φοιτητών και ανάμειξη των διαφόρων κατηγοριών. Στις δύο πανεπιστημιουπόλεις που ανήκουν στο σχολείο, σε Cergy και Pau, ο καθένας ενώνει τις δυνάμεις της για να δημιουργήσει μια συλλογική ατμόσφαιρα του έργου και την ευημερία.

Ακαδημαϊκή αριστεία σε συνδυασμό με μια ισχυρή αίσθηση του ανθρωπισμού έχουν πάντα έφερε τον πολιτισμό Eistian και το πνεύμα της ζωής. Το σχολείο έχει εκλεγεί 4 βασικές αξίες στο καταστατικό του: Επαγγελματισμός, διαφάνεια, αλληλεγγύη και Δεοντολογίας. Κάνουν το EISTI ένα μοναδικό θεσμικό όργανο και ένα εξαιρετικό μέρος για να μελετήσει χτίζοντας ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον εαυτό σας.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ

Τις σπουδές του στο EISTI σημαίνει επίσης ζουν τη ζωή σε μια κορυφαία σχολή μηχανικών, όπου οι μαθητές μοιράζονται τις αξίες και τις δραστηριότητες. Όντας ένας eistian είναι επίσης ένας τρόπος ύπαρξης και δράσης κάθε μέρα, από σεβασμό τέσσερις τιμές ναύλωσης μας: Επαγγελματισμός - Διαφάνεια - Solidarity- Δεοντολογίας. Ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί συμμαθητές, καθηγητές και το προσωπικό τους και από τις δύο πανεπιστημιουπόλεις μας. Επειδή το ανθρώπινο κεφάλαιο είναι απαραίτητη για μας, τώρα περισσότερο από ποτέ. Σκληρή δουλειά και θέληση πάντα επικρατούν.

Φοιτητική ζωή εδώ είναι πλούσια και γεμάτη κίνηση, ρυθμό από το ρυθμό των ποικίλων δραστηριοτήτων που τα τριάντα ή έτσι κοινωνίες φοιτητής έχει να προσφέρει. πρέπει να είναι ένα που γίνεται για σας μεταξύ τους εκεί? και αν αυτό δεν είναι η περίπτωση ... γιατί να μην δημιουργήσετε τη δική σας;

Η εορταστική και ευνοϊκή ανάμειξη διαφορετικών ετών είναι τόσο ζωντανή και ζεστή. Είναι ένα μέρος όπου μπορεί να είναι πλαστά ομόλογα, και διαρκούν πολύ πέρα ​​από τα χρόνια της EISTI. Κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο EISTI, θέλουμε να είναι σε θέση να εκφράσουν τα ταλέντα σας, να αναπτύξουν νέα πάθη, άνοιγμα προς τους άλλους, τρέφονται με επιβράβευση εμπειρίες, να περάσουν αξέχαστες στιγμές ... Με μια λέξη: ευδοκιμούν σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Αυτή η ευημερία είναι επίσης μέρος του τι κάνει eistians επιτυχής.

Σε Cergy και Pau, τα περιβάλλοντα εργασίας είναι τόσο ευχάριστη και λειτουργική, και διάφορα σύγχρονα εργαλεία συμβάλλουν στη βέλτιστη ροή εργασίας στις σπουδές σας: φορητοί υπολογιστές, ένα online εικονικό σχολείο, τηλεδιάσκεψης και περισσότερο. Οι πανεπιστημιουπόλεις EISTI αντανακλούν τις αξίες μας: είναι οικεία, δυναμική, φιλική, αλλά και καλά ενσωματωθεί σε πανεπιστημιουπόλεις πόλη τους.

πανεπιστημιουπόλεις μας

Οι μαθητές μας είναι ευπρόσδεκτοι στην πανεπιστημιούπολη της επιλογής τους, είτε σε Cergy ή στο Pau.

Cergy Campus (95)

Χτισμένο το 1989, η πανεπιστημιούπολη EISTI διαθέτει τρία διαφορετικά κτίρια (Cauchy, Condorcet και Turing) προσθέτοντας έως και μια συνολική επιφάνεια 8400 τ.μ.. Πλήρως εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό (συμπεριλαμβανομένων 3 τηλεδιάσκεψης έτοιμο αμφιθέατρα και προβολής βίντεο σε κάθε τάξη) και βρίσκεται κοντά στη φοιτητική εστία, είναι προσβάσιμο μέσω του RER Α Ωφέλιμα βρίσκεται μέσα στο 2ο μεγαλύτερο κόμβο φοιτητής στο Ile de France, η πανεπιστημιούπολη είναι σε κοντινή απόσταση από το νομαρχιακό πάρκο, Πανεπιστήμιο Cergy-Pontoise, η ESSEC και το εμπορικό κέντρο Trois-Fontaines. Cergy είναι μια ενεργητική πόλη φοιτητής με πολλά σημαντικά περιουσιακά στοιχεία: ένα ευχάριστο, καταπράσινο περιβάλλον διαβίωσης, πολλαπλές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες (ένα κέντρο θαλάσσιων σπορ, θέατρο, σινεμά και πολλά άλλα).

Οι μαθητές μπορούν να φτάσουν στην πρωτεύουσα μέσα σε 35 λεπτά μέσω του RER A (από το «Cergy-Préfecture» σταθμός).

Pau Campus (64)

Οι Pau πανεπιστημιούπολη οφέλη από όλα τα κύρια περιουσιακά στοιχεία μιας μεγάλης πόλης σε μια περιοχή και από την εγγύτητα της Ισπανίας, το βουνό και τη θάλασσα.

Διαθέτει ένα κτίριο φτάνοντας κοντά στο 5000m², στην καρδιά της πόλης στην κορυφή της πανεπιστημιούπολης. Αυτή η πανεπιστημιούπολη προσφέρει ένα ευχάριστο, μοντέρνο και φωτεινό περιβάλλον εργασίας, τόσο φιλικό προς το περιβάλλον (HQE) και είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (αμφιθέατρα με full HD εργαλεία τηλεδιάσκεψης, οπτική ίνα, ελέγχου πρόσβασης και άλλα), και ιδιαίτερα φιλικό για τους φοιτητές. Διαθέτει βλάστηση γεμάτο αίθριο, που συνδέονται αμφιθέατρα και αίθουσες διδασκαλίας, μια αίθουσα φοιτητών και καφετέρια, ήχου καθηγητές ξένων γλωσσών και χώρους χαλάρωσης.

Eistiens επωφεληθούν από την ποιότητα της ζωής ενός αθλητικού πόλη με πλούσια ιστορία, ανάμεσα στον ωκεανό και τα βουνά.

ΑΞΙΕΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ

ναύλωσης μας αποτελείται από τέσσερις ισχυρές αξίες που επιτρέπει η κάθε μία και κάθε πρόσωπο στο EISTI να ακμάζει κατά τη διάρκεια του χρόνου τους εδώ, και μετά. Ο χάρτης και όλα όσα συμβολίζει αφήνει ένα σημάδι για τους μαθητές μας, κυρίως δείχνοντας κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας και ανάπτυξης. πρώην μαθητές μας κάνουν συχνά αναφορά στον Χάρτη, και τα δίκτυά τους είναι ευαίσθητοι σε αυτό. Όντας ένα Eistien είναι ένας τρόπος ύπαρξης, που ενεργούν και σκέφτονται σε καθημερινή βάση. Με κάθε νέα σχολική χρονιά, ο χάρτης παρουσιάζεται σε όλους στο σχολείο, προκειμένου για τη φιλοσοφία του σχολείου για να γίνει πλήρως ολοκληρωμένη με τον τρόπο σκέψης τους, που ενεργούν και να είναι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 • Εκτιμώντας ομάδα εργασίας
 • Συγκεντρώνοντας ατομικό ταλέντο και συλλογική επιτυχία
 • Η διασφάλιση της εμπιστοσύνης των επιχειρήσεων

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ

 • Παραμένοντας περίεργος των ζωές των άλλων
 • Πηγαίνοντας προς τους άλλους, προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να μοιράζονται μια δική τους
 • Τόλμη να μοιραστούν
 • αμφισβητώντας τον εαυτό του
 • Όντας απόδειξη της ταπεινότητας?
 • Αγνοώντας άχρηστο υποθέσεις
 • Αποφεύγοντας αλαζονεία και αυτοϊκανοποίηση

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

 • Επιδεικνύοντας αλληλεγγύη προς τους ηλικιωμένους μας, καθώς και εκείνων νεότερους από εμάς
 • Κάνοντας βοηθώντας τους άλλους ένα φυσικό αντανακλαστικό
 • Ακούγοντας με σεβασμό προς τους άλλους
 • Κρατώντας την αλληλεγγύη μεταξύ των διαφόρων σχολικών ετών

ΗΘΙΚΗ

 • Σεβόμενοι το έργο των εκπαιδευτικών και των συναδέλφων του ατόμου
 • Την εκτέλεση του έργου αναμένεται
 • Να μην σταματήσει, αντιμετωπίζουν δυσκολίες κατά μέτωπον
 • Να συμμετέχουν σε πρακτική άσκηση κάποιου: σοβαρή, αυστηρή, λαμβάνοντας την πρωτοβουλία

Τοποθεσίες

Cergy

EISTI

Address
Avenue du Parc
95000 Cergy, Île-de-France, Γαλλία
Ιστότοπος

Pau

EISTI

Address
2 Boulevard Lucien Favre - CS 77563
64075 Pau, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία
Ιστότοπος

Ask a Question

Άλλη