Ecole Des Mines D’Albi-Carmaux | EMAC

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1993, το Nationale Supérieure École des Mines d'Albi-Carmaux (Μεταλλεία Albi) είναι μια κατάσταση που χρηματοδοτούνται από ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που τίθενται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας και Βιομηχανίας.

Ένας απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής

Ως γαλλική «Grande Ecole» της μηχανικής, Ορυχείων Albi προσφέρει μια εξαιρετική σειρά από προγράμματα που ταιριάζει στις ανάγκες σας, τα ταλέντα και τους στόχους. Οι προπτυχιακοί φοιτητές μας δέχθηκε κατά L3 ή Μ1 επίπεδο και Δίπλωμα Μηχανικού μας έχει παραδοθεί στο τέλος του έτους Μ2.

Δάσκαλος μας της επιστήμης, της μηχανικής, Διεθνούς Μάστερ (Μ3) και διδακτορικά προγράμματα παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο επιστημονικής και διαχειριστικής κατάρτισης για την ανάπτυξη κοινωνικά υπεύθυνων ηγετών έτοιμη για τις προκλήσεις μιας δυναμικής και άστατη κόσμο.

Ένα κέντρο αριστείας για την έρευνα

Μεταλλεία Αλμπί φιλοξενεί 3 ερευνητικά κέντρα: Το Ερευνητικό κέντρο RAPSODEE αφιερωμένο στην ενέργεια, το περιβάλλον και την επιστήμη και την τεχνολογία των στερεών σωματιδίων The Clément Ader Ινστιτούτο με έμφαση στην έρευνα σχετικά με τους μηχανικούς και την επιστήμη των υλικών μηχανικής με ιδιαίτερη έμφαση στην αεροναυτική και διαστημικές εφαρμογές The Ερευνητικό Κέντρο για τη Βιομηχανική Μηχανική ασχολήθηκε με την οργάνωση και τη διαχείριση των αλυσίδων εφοδιασμού, την ανάπτυξη των μαθηματικών εργαλείων και λογισμικού για σύστημα μηχανικής Σε αναγνώριση της επιστημονικής αριστείας και της ποιότητας στη βιομηχανία ερευνητικές συνεργασίες, RAPSODEE και ICA έγινε από κοινού ερευνητικών μονάδων μεταξύ του CNRS και Ορυχείων Albi και τα εργαστήρια των Μεταλλείων Αλμπί απονεμήθηκε το βραβείο «Carnot" κατάταξης, μια ετικέτα που παραδίδεται στην ελίτ των ομάδων της έρευνας στη Γαλλία διεξαγωγή βιομηχανία προσανατολισμένη έρευνα

Ένα επιχειρηματικό εταίρο για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη

Μεταλλεία Αλμπί αναπτύσσει συνεχώς στενούς δεσμούς με διεθνείς και εθνικές βιομηχανίες και συμμετέχει στην ανάπτυξη της περιφερειακής οικονομίας, π.χ. με τη φιλοξενία εκκινήσεις κ.λπ. Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει ως σκοπό να διασφαλίσει ότι οι πτυχιούχοι μηχανολόγοι είναι σε θέση να «χτυπήσει το έδαφος τρέχει» σε επιχειρησιακές θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς της βιομηχανίας. Πολλοί μηχανικοί και διευθυντικά στελέχη από τη βιομηχανία διδάξει κανονικά στο σχολείο και να συμμετέχουν ενεργά στη διοίκησή της.

Στρατηγική

"Μεταλλεία Αλμπί" είναι ένα σύγχρονο και καλά εξοπλισμένο ακαδημαϊκό ίδρυμα

  • κατάρτισης πολυ-ειδικευμένους μηχανικούς σύμφωνα με το γαλλικό «Grandes Ecoles» παράδοση
  • παράδοση Master of Science πτυχίο
  • συν-παροχή διδακτορικού διπλώματος
  • διεξαγωγή αιχμή βασική και εφαρμοσμένη έρευνα
  • προώθηση της βιομηχανικής υλοποίηση των δραστηριοτήτων της.

"Μεταλλεία Αλμπί" ανήκει: - στο "Institut Mines-Télécom», ο Γάλλος ηγέτης στην Εκπαίδευση και την Έρευνα στη Μηχανική, Πληροφορική και Διοίκηση, - στο "Πανεπιστήμιο της Τουλούζης», που ιδρύθηκε το 1290 περιλαμβάνει περίπου 120.000 φοιτητών από κοινού σε όλα τα πανεπιστημιακά πεδία.

Albi είναι μια γοητευτική και ήσυχη πόλη που βρίσκεται στο νότιο-δυτικά της Γαλλίας, το ιστορικό κέντρο της έχει κηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Τοποθετημένο στην καρδιά της σύγχρονης και δυναμικής του δικτύου των «Μεταλλείων», «Télécom" και "Τουλούζη" πανεπιστήμια που βρίσκονται σε όλη τη Γαλλία και στην περιοχή Midi-Pyrénées, «Μεταλλεία Αλμπί" αναπτύσσεται σε ένα περιβάλλον παγκοσμίου φήμης ερευνητικά clusters σε διάφορους τομείς όπως η αεροναυπηγική, του καρκίνου και της υγείας, της ενέργειας, του νερού και του περιβάλλοντος.

Ταχεία διεθνοποίηση του πανεπιστημίου έχει γίνει ένας από τους κύριους στόχους για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Μια σημαντική διεθνή εμπειρία είναι υποχρεωτική για κάθε ένα από τους μαθητές μας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και Ορυχείων Αλμπί στοχεύει υποδοχής ετησίως περίπου το 30% των αλλοδαπών φοιτητών στο προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακά μαθήματα. Αυτές οι φοιτητές γίνονται δεκτοί ως αντάλλαγμα, προπτυχιακό ή διπλό πτυχίο φοιτητές, στο πλαίσιο των συμφωνιών συνεργασίας που υπεγράφησαν με πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο.

Σήμερα, περίπου το 50% των διδακτορικών και μεταδιδακτορικών φοιτητών μας έρχονται από το εξωτερικό. Έχουμε αναπτύξει τη διεθνή δέσμευση και αναγνώριση της έρευνάς μας, συνεχίζοντας να οργανώσει και συν-διοργανώνουν ετήσια διεθνή συνέδρια, αυξάνοντας τη συμμετοχή μας σε διεθνή και ευρωπαϊκά προγράμματα, και την αύξηση των διεθνών εκδόσεων. Η ανάπτυξη κοινών διεθνών ερευνητικών ομάδων και εργαστηρίων, καθώς και εντατικοποίηση επισκέπτη καθηγητή, θα ενισχύσει τη θέση μας σε διεθνές επίπεδο. Λόγω, επίσης, με τις νέες επενδύσεις στην τεχνολογική GALA και πιλοτικά πλατφόρμες, MIMAUSA και VALTHERA και στην ποιότητα της ζωής πανεπιστημιούπολη και σε Αλμπί γενικά, η «Μεταλλεία Αλμπί" είναι μια ελκυστική επιλογή για τη μελέτη και την έρευνα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχος βιομάζας και αποβλήτων για την ενέργεια και τα υλικά (biwem)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Γαλλία Albi

Οι στόχοι της BiWEM είναι να παρέχει στους φοιτητές με μια στέρεη θεωρητική και πρακτική εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της βιομάζας και των αποβλήτων επεξεργασίας. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα θα αποκτήσουν την ικανότητα να σχεδιάζουν οικονομικά βιώσιμες βιολογικές ή θερμοχημικές διαδικασίες για τη μετατροπή της βιομάζας και των αποβλήτων σε νέα υλικά ή φορέων ενέργειας, μέσα σε ένα πλαίσιο βιώσιμης ανάπτυξης. [+]

MINES Το ALBI είναι μια μεταπτυχιακή σχολή μηχανικής που βρίσκεται στην πόλη Albi, μια ζεστή, όμορφη και προσιτή πόλη κοντά στην Τουλούζη, στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας. Όλοι οι φοιτητές έχουν διαμονή στην πόλη ή στην πανεπιστημιούπολη όπου μπορούν να ασκήσουν πολλές αθλητικές δραστηριότητες, ακόμη και στο τέλος της εβδομάδας. -> ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΑΣ FAIRER WORLD; Θέλετε να σχεδιάσετε τεχνικές λύσεις που να ικανοποιούν τις ενεργειακές ανάγκες μειώνοντας συγχρόνως την κατανάλωση μη ανανεώσιμων πόρων και εκπομπών αερίων θερμοκηπίου; Εάν ναι, η κύρια βιομάζα και τα απόβλητα για ενέργεια και υλικά, 100% διδάσκονται στα αγγλικά, σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γίνετε σημαντικός παίκτης στο κλίμα και τις κοινωνικές αλλαγές. Για να συμμετάσχετε σε αυτό το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης σε διάστημα δύο ετών, θα αποκτήσετε όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες για να είστε στην πρώτη γραμμή της διαδικασίας λήψης αποφάσεων στον τομέα της αξιοποίησης αποβλήτων και βιομάζας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του αύριο. Για να συμμετάσχετε στο Master BiWEM, θα αντιμετωπίσετε ένα περιβάλλον μάθησης με προκλήσεις: · Το πρόγραμμα BiWEM ενισχύεται από το ερευνητικό τμήμα RAPSODEE CNRS UMR 5302 με εξαιρετική εθνική και διεθνή αναγνώριση. Θα συναντήσετε καθηγητές με υψηλά προσόντα και διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές από το RAPSODEE, του οποίου ο διευθυντής είναι ο διάσημος καθηγητής Ange NZIHOU, συνεργάζεται με πολλά κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο · Θα έχετε πρόσβαση στις εντυπωσιακές και σύγχρονες επιτόπιες πιλοτικές εγκαταστάσεις μας . Το RAPSODEE χορηγήθηκε από τη γαλλική κυβέρνηση ως ερευνητικό κέντρο αριστείας στην επιστήμη για την ενεργειακή... [-]

πλοίαρχος προηγμένες διαδικασίες κατασκευής για αεροπορικές δομές (Ampas)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Γαλλία Albi

Το Advanced Master Course επίτιμου μέλους, έχει σχεδιαστεί από Albi Μεταλλείων και ISAE με την υποστήριξη της αεροναυπηγικής βιομηχανίας εταίρων. [+]

Δάσκαλος Σύνθετη διαδικασίες παραγωγής για την αεροναυτική Κατασκευών (επίτιμου μέλους) Μια ακμάζουσα βιομηχανία Μετά από μια σύντομη περίοδο ύφεσης, η αεροναυτική αγορά βιομηχανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ραγδαία και συνεχή αύξηση σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως φαίνεται από τις συμβάσεις σπάσιμο ρεκόρ υπέγραψε πρόσφατα η Airbus και η Boeing. Αυτές οι δύο ηγέτες της βιομηχανίας προβλέπει αύξηση που προσεγγίζει το 5% της οικονομικής δραστηριότητας τα επόμενα χρόνια και εκτιμήσεις δείχνουν ότι η ετήσια αύξηση των μεγάλων εμπορικών αεροσκαφών θα προκαλέσει τον διπλασιασμό του αριθμού των αεροσκαφών από το 2030. Σχεδόν το εξήντα τοις εκατό του κύκλου εργασιών έχει ως υπεργολαβία σε όλο τον κόσμο και αφορά κυρίως τις δραστηριότητες της παραγωγής και της μεταποίησης. Κατά συνέπεια, οι περισσότερες εταιρείες αεροναυπηγικής υπεργολαβία θα πρέπει να αυξήσουν τα ποσοστά παραγωγής τους, αλλά και να κρατήσει μέχρι και την ημερομηνία με τις τεχνολογικές αλλαγές? μετάβαση από μεταλλικό διεργασίες προς σύνθετα υλικά διαδικασίες. Επιπλέον, οι κατασκευαστές αεροσκαφών έχουν αλλάξει τη δομή της αλυσίδας εφοδιασμού τους τα τελευταία χρόνια, και οι υπεργολάβοι καλούνται σήμερα να διαχειριστούν πιο πολύπλοκα μέρη και να αναλάβει, από μόνοι τους, οι διαδικασίες προεπιλογής. Στην καρδιά της κοιλάδας Ευρώπες Aerospace Midi-Pyrenees είναι το σπίτι για την παγκόσμια κεντρικά γραφεία της Airbus και πάνω από 600 επιχειρήσεις υπεργολαβίας, απασχολώντας περισσότερους από 60.000 εργαζομένους. Η γαλλική Υπηρεσία Διαστήματος (CNES), καθώς και η Thales και η EADS Astrium είναι επίσης παρόντες στην περιοχή μαζί με τη μοίρα τους υπεργολάβους. Η Ecole des Mines d'Albi και Institut Supérieur de l'Αεροναυτική et de l'Espace (ISAE), έχουν τόσο... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

αλυσίδας εφοδιασμού πλοίαρχος και άπαχο διαχείριση (κλίμακα)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 16 μήνες July 2017 Γαλλία Τουλούζη

Αυτό το Master of Science (100% διδάσκονται στα αγγλικά) είναι αλληλεγγύως προτείνει l'Ecole des Mines d'Albi και η Τουλούζη Business School. Αυτό το πρόγραμμα (MSc) είναι διαπιστευμένο από τη Διάσκεψη des Grandes Ecoles (CGE) και από το γαλλικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας. [+]

Αυτό Μεταπτυχιακό Επιστημών (100% διδάσκονται στα αγγλικά) είναι αλληλεγγύως προτείνει l'Ecole des Mines d'Albi και η Τουλούζη Business School. Αυτό το πρόγραμμα (MSc) είναι διαπιστευμένο από το Διάσκεψης des Grandes Ecoles (CGE) και από το FRench Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας ασχολείται με την παγκόσμια διαχείριση των φυσικών και των ροών πληροφοριών για την εκπόνηση των προϊόντων: από πρώτες ύλες και τους προμηθευτές μέσω του συστήματος παραγωγής και διανομής μέχρι τους τελικούς καταναλωτές. Lean διαχείρισης ασχολείται με τη συνεχή απομάκρυνση των αποβλήτων στις διαδικασίες, με στόχο να καταστεί πιο αποτελεσματική και να ανταποκρίνεται, αυξάνοντας έτσι την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης. Στο παγκοσμιοποιημένο και πολύπλοκο κόσμο του σήμερα, αποτελεί αναγκαία και ικανή προϋπόθεση για την επίτευξη υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικότητας είναι να εκπαιδεύσει στελέχη με πολλαπλές ικανότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το πρόγραμμα MSc είναι σχεδιασμένο γύρω από τρεις κλάδους: διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, άπαχο διαχείριση και τη διαχείριση του έργου. Υιοθετεί επίσης μια επαγγελματική προσέγγιση με την ενσωμάτωση τεσσάρων διεθνών επαγγελματικών πιστοποιητικών. Στόχοι του μαθήματος Αυτό το MSc έχει ως στόχο να δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες πρόθυμοι να αναλάβουν ταχέως μέχρι διευθυντικές θέσεις στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας, πράξεις, άπαχο, και τη διαχείριση του έργου, σε μια παγκόσμια, πολυπολιτισμική και συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον των επιχειρήσεων. Το Πρόγραμμα Αυτό είναι ένα πρόγραμμα εξάμηνο πλήρους απασχόλησης χωρίζεται σε τρία εξάμηνα (90 μονάδες) ενός έτους και: μαθήματα πάνω από 2 εξάμηνα που ακολουθείται από ένα οικοτροφείο από ένα εξάμηνο σε μια επιχείρηση... [-]

πλοίαρχος Aeromat - αεροδιαστημικής καινοτομία υλικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Γαλλία Albi

Καινοτομία προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν την καριέρα στην αεροναυπηγική βιομηχανία με τόσο τεχνικά (καινοτομία) και διευθυντικές του ικανότητες από [+]

Δάσκαλος Aeromat - Καινοτομία "Αεροδιαστημική Υλικά: Σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαχείριση της καινοτομίας " ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μεταλλεία Albi είναι διαπιστευμένο από το γαλλικό Υπουργείο Βιομηχανίας Télécom Ecole de Management - Evry είναι διπλό διαπιστευμένο: AACSB και AMBA Μελέτη στην Τουλούζη και Παρίσι περιοχές, οι δύο μεγαλύτερες γαλλικές και ευρωπαϊκές περιφέρειες, για την απασχόληση και την οικονομική δραστηριότητα στον τομέα της αεροναυπηγικής Διεθνής Σχολή Masters διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και σε μικρές ομάδες Ισχυροί δεσμοί με τη βιομηχανία 6-μηνών μεταπτυχιακής εργασίας στη βιομηχανία ή σε ένα ερευνητικό εργαστήριο Διαπολιτισμική σεμινάρια Δωρεάν μαθήματα γαλλικής γλώσσας Ένα πρόγραμμα MSc ενισχύθηκε από φημισμένα ερευνητικά τμήματα Μια διεθνής ομάδα για διεθνείς φοιτητές Μια ποιότητα-ναύλωσε "Καλώς ήλθατε στο Διεθνές Φοιτητές" πακέτο ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Καινοτομία προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν την καριέρα στην αεροναυπηγική βιομηχανία με τόσο τεχνικά (καινοτομία) και διευθυντικές του ικανότητες με: Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακών φοιτητών για το μέλλον στην τεχνολογία και την καινοτομία διαχείρισης για τη βιομηχανία Την προώθηση της διδασκαλίας στο πλαίσιο στενών σχέσεων με την έρευνα πιο προηγμένα επιτεύγματα Προτιμώντας πολυπολιτισμική, πολυ-φυσικής και πολλαπλών κλιμάκων προσεγγίσεις Παροχή πολλαπλών επιλογών μονοπάτια για την αποφοίτηση Άνοιγμα σε μεγάλο βαθμό με τη διεθνή διάσταση Σκέψη πράσινο και την προώθηση μιας κοινωνικά υπεύθυνης καινοτόμων βιομηχανικών πνεύμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης 2 ετών χωρίζεται σε τέσσερα εξάμηνα: μαθήματα σε 3 διαφορετικά εξάμηνα που ακολουθείται από ένα οικοτροφείο ενός εξαμήνου σε μια επιχείρηση ή σε ένα ερευνητικό εργαστήριο. Το πρόγραμμα αποτελείται... [-]

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Campus Jarlard
81013 Albi CT Cédex 09

Albi, Midi-Pyrenees, FR
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)