Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σχετικά με EPITA

Ιδρύθηκε το 1984, EPITA είναι ένας φημισμένος δίγλωσσο Graduate School Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που βρίσκεται στο Παρίσι. Είναι μέλος του Ομίλου IONIS Παιδείας, οδηγώντας ιδιωτική ομάδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, με περίπου 20 σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Χάρη στη μοναδική παιδαγωγική προσέγγιση του, EPITA εκπαιδεύει τους μαθητές του να γίνει εξαιρετική μηχανικούς, οι οποίοι διαθέτουν μια στέρεη βάση της επιστημονικής γνώσης και τις πιο προηγμένες δεξιότητες στον ψηφιακό τομέα. Ένας μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών εκπαιδευμένοι στην EPITA διαθέτει ένα πλήρες επαγγελματικό προφίλ: ως τεχνολογία των υπολογιστών είναι πανταχού παρούσα σε όλους τους τομείς της εταιρείας, ένας ψηφιακός μηχανικός μπορεί να εργαστεί στον τομέα των ανθρωπίνων πόρων, μάρκετινγκ, επικοινωνίας και ακόμα και τη χρηματοδότηση. EPITA κατατάσσεται ανάμεσα στις πέντε κορυφαίες Μηχανικών Υπολογιστών σχολεία στη Γαλλία και έχει αναπτύξει συνεργασίες με ένα ευρύ φάσμα εταιρειών.

Με μια ματιά

Γεννημένος το 1984, EPITA (από το γαλλικό Ecole pour l'Informatique et les Τεχνικές Avancées: Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών & Προηγμένες Τεχνικές) έχει σταθερά κερδίζει μια φήμη αριστείας μεταξύ των πολυεθνικών εταιρειών, οι οποίες συχνά προσλαμβάνουν τους μαθητές μας πριν από το τέλος των σπουδών τους . Στο EPITA, οι υπολογιστών και των τεχνολογιών της πληροφορίας θεωρείται βασικά θέματα και να τοποθετούνται πάντα στο πλαίσιο των μελλοντικών διευθυντικών ρόλο των μαθητών και στην προοπτική της θέσης ευθύνης τους. Επιστημονικές μελέτες συμπληρώνουν αυτή την εκπαίδευση να διευρυνθεί και να ολοκληρωθεί η επιστημονική κουλτούρα ζωτικής σημασίας για το μέλλον μηχανικός.

Η προσπάθεια για αριστεία

Επιτρέποντας στους φοιτητές να εργάζονται σε άριστες συνθήκες είναι το πρώτο μέλημα EPITA του. ΔΕΠ, διοικητικό προσωπικό, τεχνικά μέσα και ερευνητικές εγκαταστάσεις είναι όλα κατευθύνονται προς την επιτυχία της EPITA φοιτητές που είναι να γίνουν οι καλύτεροι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στον τομέα της ειδικότητάς τους.

EPITA παρέχει ευκαιρίες να συμμετέχουν στενά στην έρευνα αιχμής με ένα διανοητικά διαφορετικές σχολές ικανό όχι μόνο ατομική ακαδημαϊκή αριστεία, αλλά ότι μπορούν επίσης να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν τις γνώσεις ως μέρος μιας διεπιστημονικής ερευνητικής ομάδας.

Πνεύμα της Καινοτομίας Ως ένας από τους κορυφαίους της επιστήμης και της μηχανικής σχολεία της Γαλλίας, EPITA έχει δεσμευτεί να διασφαλίσει ότι όλοι οι μαθητές έχουν ουσιαστικές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον.

Γεννήθηκε με την επέκταση των νέων τεχνολογιών, EPITA έχει συμβαδίσει με την εξέλιξη τους. Τα μαθήματα, αν και πολύ τεχνική στην αρχή, έχουν ανοίξει μια μεγάλη, ακόμη και η τεχνική πολυπλοκότητα έχει αυξηθεί. EPITA πήρε την αντίθετη προσέγγιση από αυτή που υιοθετήθηκε από τις περισσότερες άλλες σχολές μηχανικών: ενώ η δεύτερη επέτρεψε την επιστήμη των υπολογιστών, για να προσπαθήσουμε να δώσουμε μια θέση, EPITA έφερε στις άλλες επιστήμες να ενταχθούν τεχνολογίας των πληροφοριών και ακόμη χωρίς να χάσει καμία από τις βασικές αρμοδιότητες του ότι αποτελούν τη δύναμη και την ταυτότητά του.

Σε μόνιμη επαφή με τον επιχειρηματικό κόσμο, EPITA συμμερίζεται επίσης τις αξίες της: πραγματισμό, υπεύθυνη ανάληψη κινδύνων, και καινοτόμο πνεύμα. Οι βασικές αξίες των μελετών είναι: ενέργεια, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Ενώνουμε EPITA θα σας δώσει μια εκπαιδευτική εμπειρία, όπου η πρόοδος είναι ένα «πρέπει» και την επιτυχία «απαίτηση».

Προοδευτική βύθιση στον κόσμο των επιχειρήσεων Χτισμένο γύρω από τις πραγματικές ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, το πρόγραμμα σπουδών EPITA έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του. Από την Επιτροπή Βελτίωσης και της Επιστημονικής Επιτροπής, όπου ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και στελέχη υψηλού επιπέδου παρέχουν τη συμβολή τους για τη βελτίωση των προγραμμάτων του σχολείου και την εστίαση της έρευνας (IBM, Microsoft, France Télécom, Cisco, Syntec ...) για τις κατηγορίες οι ίδιοι συχνά διδάσκεται από αναγνωρισμένους επαγγελματίες που εργάζονται στη βιομηχανία, τις επιχειρήσεις είναι παρούσες σε όλα τα επίπεδα του σχολείου.

Όντας τόσο εμπλέκονται στο περιεχόμενο της διδασκαλίας και τη διαδικασία, οι εταιρείες προσφέρουν λογικά μεταξύ τους υψηλότερους μισθούς μετά την αποφοίτησή του και χρόνο με το χρόνο, κατέταξαν το σχολείο μεταξύ των πολύ καλύτερο (κατάταξη που δημοσιεύθηκε από την κύρια γαλλική επιχείρηση και περιοδικά IT: Entreprendre, 01 Informatique, 01 DSI, Réseaux et Telecoms ...). Τέλος, κάθε χρόνο, οι εταιρείες δωρίσει πάνω από € εκατομμύριο αναθέτουσες ειδικά προγράμματα για την εφαρμογή ερευνητικό εργαστήριο του σχολείου, με ένα εκατομμύριο ευρώ για το πρόγραμμα Νέων Επιχειρήσεων.

Το κλειδί για όλα Καριέρα Μηχανικών Υπολογιστών Ξανά και ξανά, οι επιχειρήσεις δηλώνουν ότι αυτό που εκτιμάτε περισσότερο EPITA είναι το πνεύμα του σχολείου, πάντα χαρακτηρίζεται από την εγγύτητά της με την πραγματικότητα: πολυάριθμα έργα, πρακτική υψηλού επιπέδου, καθώς και η στενή συνεργασία στο πλαίσιο του επιχειρηματικού κόσμου. EPITA αποφοίτων εφαρμόζει τις επαγγελματικές τους ειδικότητες σε ποικίλους τομείς όπως το λογισμικό και hardware λύσεις σχεδιασμού, παροχής συμβουλών, της έρευνας και της ανάπτυξης, της διαχείρισης δικτύων. Με λίγα λόγια, τις δεξιότητές τους λάμπουν σε όλες τις πτυχές της μηχανικής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Γίνονται μεταξύ άλλων την εκπλήρωση των θέσεων εργασίας: η έρευνα μηχανικοί, διαχειριστές έργων ή μελετών, τεχνικοί διευθυντές, συμβούλους, διευθυντές επιχειρήσεων, επιχειρήσεις οι διαχειριστές ή οι αρχιτέκτονες του δικτύου.

Στο EPITA, επιδιώκουμε οι πολύ καλύτερους φοιτητές, σπουδαστές αφιερωμένη στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που προσφέρουμε, οι μαθητές που έχουν μια γεύση για το συγκεκριμένο επίτευγμα, το πνεύμα πρωτοβουλίας, και πολύ διαφορετικά κέντρα συμφερόντων. Τριάντα-πέντε φοιτητικές λέσχες μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό. Κάποιοι έχουν υπάρξει για χρόνια, ενώ άλλοι μπορεί να διαρκέσει μόνο ένα εξάμηνο. Είναι ένα ζήτημα το συναίσθημα και την ευελιξία. EPITA είναι επίσης αυτό που κάνει από αυτό.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

EPITA Graduate School of Computer Science

Αυτό προγράμματα στοχεύει στην παροχή γνώσης των θεμελιωδών αρχών της πληροφορικής στρατηγικό σχεδιασμό, την εφαρμογή της πληροφορικής και της οργανωτικής διαχείρισης. Οι ... [+]

Στόχοι του προγράμματος

Αυτό προγράμματα στοχεύει στην παροχή γνώσης των θεμελιωδών αρχών της πληροφορικής στρατηγικό σχεδιασμό, την εφαρμογή της πληροφορικής και της οργανωτικής διαχείρισης.

Οι απόφοιτοι θα γίνει εξειδικευμένους επαγγελματίες με μια πολύπλευρη κατανόηση του πώς η τεχνολογία μπορεί να βελτιώσει την απόδοση ενός οργανισμού και επιτρέπει στα μέλη του να μοιραστούν και να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες, το σχέδιο και να συνεργάζονται, ενώ έχουν το αναλυτικό άκρη για τον στρατηγικό σχεδιασμό για μελλοντική ανάπτυξη.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
EPITA Graduate School of Computer Science

Η εξειδίκευση SDM εκπαιδεύει τους μαθητές να γίνουν μελλοντικοί Ψηφιακή ηγέτες, οι οποίοι είναι σε θέση να καινοτομούν, να προτείνει νέο περιεχόμενο, νέες χρήσεις και νέε ... [+]

Στόχοι του προγράμματος

Ο SDM εξειδίκευσης εκπαιδεύει τους μαθητές να γίνουν μελλοντική ψηφιακή ηγέτες, Που είναι σε θέση να νεωτερίζω, προτείνω νέο περιεχόμενο, νέες χρήσεις και νέες υπηρεσίες, βασισμένες σε τεχνολογίες ανοικτού κώδικα ή των μεγάλων εκδοτών (Microsoft, Adobe, κλπ). Σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον όπου οι ψηφιακές τεχνολογίες γίνονται όλο και πιο στρατηγικό, SDM προετοιμάζει προγραμματιστές πλήρη στοίβα: αποκτούν γνώσεις σε συστήματα υποδομής της βάσης δεδομένων API και back-end προγραμματισμό, Καθώς front-end και Τεχνικές διαχείρισης έργων. Στο τέλος οι μαθητές αποκτούν γνώσεις Back-End, Front-End, Βάση Δεδομένων, κινητές εφαρμογές και ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών. Δείχνουν τεχνολογική επιμέλεια, ισχυρές δεξιότητες ακρόασης και είναι σε θέση να διαχειριστεί τον ανθρώπινο παράγοντα που συνδέεται με νέες χρήσεις.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
EPITA Graduate School of Computer Science

Η GITM μεγάλες προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν ολοκληρωμένη διαχειριστές του έργου στον τομέα της πληροφορικής. Είναι ένας συνδυασμός των επιχειρηματικών διαδικασιών ... [+]

Ο Master of Engineering είναι πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια «Diplome Ingenieur». Το ME είναι διαπιστευμένο από το CTI με ένα γαλλικό επίπεδο εξόδου γλώσσα ισοδύναμη με Β2. ο GITM εξειδίκευση προετοιμάζει τους μαθητές ολοκληρωμένη διαχειριστές του έργου στον τομέα της πληροφορικής. Είναι ένας συνδυασμός της επιχειρηματικών διαδικασιών και των νέων τεχνολογιών με έμφαση στη διαχείριση της αλλαγής και της καινοτομίας, λαμβάνοντας διαπολιτισμικών προσεγγίσεων υπόψη. Οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στον τομέα της ηλεκτρονικής ηγεσίας και να γίνει επιχειρήσεων και αναλυτής δεδομένων, σύμβουλος πληροφορικής, στρατηγός, έργο διευθυντής, ιδιοκτήτης των προϊόντων, τη διαχείριση του κινδύνου μηχανικόςΚ.λπ.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
EPITA Graduate School of Computer Science

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην παροχή ένα στερεό υπόβαθρο στο σχεδιασμό και τη διαχείριση των συστημικών μηχανικής και της αρχιτεκτονικής του δικτύου των εταιρειών. ... [+]

Στόχοι του προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην παροχή ένα στερεό υπόβαθρο στην το σχεδιασμό και τη διαχείριση των συστημικών μηχανικής και της αρχιτεκτονικής του δικτύου των εταιρειών. ο ΕΣΥ εξειδίκευση διδάσκει τους μαθητές για Συστήματα (Από το σχεδιασμό της χορηγήσεως), Δίκτυα (Υπάρχοντα και νέα γενιά), ασφάλεια (Λειτουργικών και τεχνικών) και οργάνωση (Διακυβέρνηση, συστήματα διαχείρισης ...). Με βάση τις γνώσεις τους επιχειρήσεις και θεμελιώδεις μηχανισμούς ελέγχου, Οι μηχανικοί SNS έτοιμοι να εργαστούν ως επικεφαλής αξιωματικοί της ασφάλειας των πληροφοριών (CISO) και γνωρίζουν πώς να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Χάρη στην ικανότητά τους να κατανοούν τους κινδύνους και τη διακυβέρνηση μιας επιχείρησης, καθώς και τον εντοπισμό περιοχών βελτίωσης που συνδέονται με τις τεχνολογίες υποδομών και των νέων συναφών υπηρεσιών, οι μαθητές είναι καλά προετοιμασμένοι για τον εντοπισμό και την ανάλυση των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

EPITA Graduate School of Computer Science

Το πρόγραμμα παρέχει μια καλή βάση στη μηχανική μάθηση και τον προγραμματισμό μαζί με την πρακτική εμπειρία. ... [+]

Στόχοι του προγράμματος

Στόχος αυτής της εξειδίκευσης είναι να συνδυάσει τις υπολογιστικές και στατιστικές επιστήμες για την ανάπτυξη εργαλείων κορυφαίας άκρης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της επεξεργασίας δεδομένων (Big DATA), για να μάθουν πώς να αναπτύξουν μεθόδους , αλγόριθμους και λογισμικό που μπορούν να εξάγουν αξία από αυτά. Παρέχει επίσης ένα συνδυασμό τεχνικών τάξεων στην εξόρυξη δεδομένων και κατανεμημένα συστήματα που συνδέονται με τα βασικά στοιχεία των επιχειρήσεων για την προετοιμασία προφίλ που εκτιμούνται ιδιαίτερα από την επαγγελματική αγορά.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
EPITA Graduate School of Computer Science

Το πρόγραμμα Master of Science στην Τεχνητή Νοημοσύνη του EPITA διαδίδεται σε διάστημα 18 μηνών και διαιρείται σε 4 εξάμηνα. Είναι διαπιστευμένο από το CGE (Conférence de ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα Master of Science στην Τεχνητή Νοημοσύνη του EPITA διαδίδεται σε διάστημα 18 μηνών και διαιρείται σε 4 εξάμηνα. Είναι διαπιστευμένο από το CGE (Conférence des Grandes Ecoles) και προσφέρεται 100% στα αγγλικά στο Παρίσι. Αυτό το MSc αποτελείται από τρία εξάμηνα στο πανεπιστήμιο και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης. Για να αποκτήσουν το πτυχίο τους, οι φοιτητές πρέπει να αποκτήσουν 120 ECTS (Ευρωπαϊκά Συστήματα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων) για την περίοδο των 18 μηνών.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Μάρτιος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
EPITA Graduate School of Computer Science

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της ποιότητας λογισμικού και τη μεταφορά αυτής της γνώσης στη βιομηχανία. ... [+]

Στόχοι του προγράμματος

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των ποιότητας λογισμικού και η μεταφορά αυτής της γνώσης στη βιομηχανία.

Τα θέματα περιλαμβάνουν τις απαιτήσεις και το σχεδιασμό του συστήματος, τις στρατηγικές δοκιμής, και την ανάπτυξη λογισμικού, παρέχοντας στους φοιτητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση μεγάλων έργων Τεχνολογίας Λογισμικού.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
EPITA Graduate School of Computer Science

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην παροχή ένα στερεό υπόβαθρο στο σχεδιασμό και τη διαχείριση των συστημικών μηχανικής και της αρχιτεκτονικής του δικτύου των εταιρειών. ... [+]

Στόχοι του προγράμματος

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην παροχή ένα στερεό υπόβαθρο στην το σχεδιασμό και τη διαχείριση των συστημικών μηχανικής και της αρχιτεκτονικής του δικτύου των εταιρειών. Αυτή η εξειδίκευση επικεντρώνεται επίσης στην ασφάλεια των δικτύων και την κρυπτογραφία με τη συμπερίληψη στοιχείων και από τις δύο ειδικότητες στο πρόγραμμα σπουδών. Οι μαθητές σε ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ θα επωφεληθούν από μια πειθαρχημένη προσέγγιση για την κατανόηση της διαχείρισης, τεχνικά και νομικά θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια των πληροφοριών από ένα υποδειγματικό βήμα προς βήμα προσέγγιση με αποτέλεσμα την βέλτιστη ασφάλεια εντός των ορίων ανοχής του κινδύνου.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Testimonial: Imane Aniss

EPITA
Address
14-16 rue Voltaire Kremlin Bicêtre Cedex
94276 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία
Ιστότοπος