EPITECH

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αγαπητέ Διεθνείς Φοιτητές:

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στο Epitech και ελπίζουμε να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία μάθησης!

Epitech Έχει εδραιωθεί ως ο κορυφαίος εκπαιδευτικό ίδρυμα που γίνεται ένα πάθος για την επιστήμη της εμπειρογνωμοσύνης computing, το οποίο ανοίγει τις πόρτες των ευκαιριών απασχόλησης στο ίδιο επίπεδο όπως και οι γαλλικές ελίτ πανεπιστήμια, γνωστή ως «Grandes Ecoles φήμη "(ποσοστό απασχόλησης 96% για τους αποφοίτους τους). Ο κόσμος των επιχειρήσεων απαιτεί ένα λειτουργικό εκπαίδευσης που βασίζεται στην καινοτόμο μοντέλο Epitech, εκπαίδευση βασίζεται σε τρεις ποιότητες όλο και περισσότερο απαραίτητες στην αγορά εργασίας: την προσαρμοστικότητα, την προσωπική ανάπτυξη και την αίσθηση της διαχείρισης του έργου.

ΟΤΑΝ ενθουσιώδης γίνεται ένας εμπειρογνώμονας

Epitech προετοιμάζει τους μαθητές για ένα επαγγελματικό περιβάλλον σε συνεχή εξέλιξη μέσω απαράμιλλη μεθόδους μάθησης:

 • Ένα σύγχρονο μοντέλο κατασκευάστηκε από την εμπειρία και τα έργα ανάπτυξης προσανατολισμένη στη δράση, η οποία εμπλουτίζει τη θεωρία με την πρακτική εφαρμογή.
 • Ένα ενεργό μοντέλο, μια κατηγορία όπου παθητικό γίνεται μια αυτο-μίζα που ζει σε ένα πλαίσιο το οποίο οδηγείται από το πάθος και τη βιομηχανία, όπου η καινοτομία και πρωτοβουλία.
 • Ένα μοναδικό μοντέλο που παρέχει νέα και τα κύρια συστατικά της επιτυχίας: η ομαδική εργασία, την προσαρμογή, την παγκόσμια προσανατολισμό, την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και, πάνω απ 'όλα, την αίσθηση της προσωπικής δέσμευσης.

Epitech Δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα σπουδών σε αρμονία με την εποχή και στον τομέα της πληροφόρησης και της επικοινωνίας. Είναι επίσης μια εκπαίδευση που εμπλουτίζει τους μαθητές και τους ανθρώπους που σχηματίζουν τον χαρακτήρα του, για να αλλάξετε το άνοιγμα και άλλοι. Αυτό επιτρέπει μια άμεση, ενώ διαρκή επιτυχία.

Εμμανουήλ Carli, Διευθυντής του Epitech

Λίγα στοιχεία

 • Τα περισσότερα γαλλικά ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύονται στην Τεχνολογία της Πληροφορικής
 • Ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς που ειδικεύονται στον τομέα της πληροφορικής στην Ευρώπη
 • Μέρος της ΙΩΝΙΣ Education Group, η οποία σήμερα περιλαμβάνει 20 σχολεία και ιδρύματα, 18.000 σπουδαστές και 60.000 φοιτητές
 • Κυβέρνηση Πιστοποίηση σχολείο
 • 12 πανεπιστημιουπόλεις στη Γαλλία
 • 3.000 ενεργός εταιρικός εταίρους
 • 96% των αποφοίτων που προσλαμβάνονται με συμβάσεις αορίστου χρόνου
 • 100% των αποφοίτων βρίσκουν εργασία μετά την αποφοίτηση
 • Ετήσιο μισθό πολύ υψηλό επίπεδο στη Γαλλία
 • Οι απόφοιτοι εργάζονται σε βασικές διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες ευρωπαϊκές και διεθνείς εταιρείες
 • Ένα μεγάλο δίκτυο των αποφοίτων σε 30 χώρες
 • Ένα μοναδικό δίκτυο κόμβων καινοτομίας υπάρχουν σε κάθε ένα από τα 12 πανεπιστημιούπολη Epitech: απαράμιλλη χώρος swap για να μοιραστούν ένα FabLab που συνδέονται με τις εταιρείες, μια εξαιρετική ομάδα των Tech'mentors
pjct

Εκπαίδευση: έργο-μάθηση

 • Το όραμά μας

Σύγχρονη εταιρείες ψάχνουν για τους ανθρώπους να λύσουν τα προβλήματά τους. Η γνώση δεν είναι αρκετή, τώρα είναι σημαντικό να εφαρμόσει αυτή τη γνώση σε έργα.

 • Η αποστολή / Οι στόχοι μας

Να παρέχει στους φοιτητές με ένα πλαίσιο που θα βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται από τις επιχειρήσεις

 • Πώς λειτουργεί
 • Η μέθοδος Epitech - Η Διπλωματική Έργο

"Η επιτυχία της παιδαγωγικής Epitech βασίζεται ουσιαστικά σε καινοτόμο προσέγγιση που βασίζονται σε έργα του. Οι μαθητές μας να αποκτήσουν δεξιότητες και να αναπτύξουν ισχυρές τεχνικές δεξιότητες με την ανάπτυξη και υλοποίηση έργων εμπνευσμένα από τις περιπτώσεις των μεμονωμένων εταιρειών. Παιδαγωγική μας βοηθά να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, την αυτοπεποίθηση και την κριτική σκέψη των μαθητών και υπάρχει μια πραγματική διαφορά με τις παραδοσιακές μεθόδους μάθησης. "

Axelle Ziegler, Διευθύνων Αριστείας Περιεχόμενο

Η μέθοδος Epitech

 • Το όραμά μας

Μια άκαμπτη εκπαίδευση είναι ακατάλληλη για τις συνεχείς αλλαγές που συμβαίνουν στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών? οι μαθητές πρέπει, καθ 'όλη τη σταδιοδρομία τους, την προσαρμογή των καθημερινών, να μάθουν να γίνουν εμπειρογνώμονες σε αναδυόμενες τεχνολογίες, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, να επικοινωνούν με μη-τεχνικό προσωπικό και είναι καινοτόμος, προσφέροντας νέες προτάσεις.

 • Η αποστολή μας

Με απαράμιλλη εκπαιδευτικό μοντέλο EPITECH οδηγό της σε καθένα από τους μαθητές του, όχι μόνο για να εξοικειωθούν με τις τεχνολογίες, αλλά και να αποκτήσουν τις ιδιότητες που οι εταιρείες περιμένουν για να απολαύσετε μια μακρά και ευημερούσα καριέρα στο ο τομέας.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας

Epitech δεν διδάσκουν τεχνολογίες, αλλά ενσταλάζει συμπεριφορές που επιτρέπουν σε κάθε φοιτητή να είναι σε θέση να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, για να μάθουν ανεξάρτητα, να κατανοήσουν τις επιχειρηματικές πρακτικές, την ομαδική εργασία και να πείσει τους ιθύνοντες. Για να επιτευχθεί αυτό, οι μέθοδοι διδασκαλίας στηρίζεται σε πλείονες άξονες:

 • Ενεργό

Η μάθηση πραγματοποιείται ενεργά. Οι μαθητές αλληλεπιδρούν άμεσα με τη γνώση και τη μάθηση λαμβάνει χώρα μόνο μέσω της δράσης του μαθητή. Αν δεν δούμε, αν δεν προσπαθήσετε, δεν θα μάθουμε. Ως εκ τούτου, η «δασκάλα» αντιμετωπίζονται ως το κλασικό ενδιάμεσος μεταξύ της γνώσης και του μαθητή εξαφανίζεται. Αντ 'αυτού οι εκπαιδευτές συνομηλίκων και να γίνουν καταλύτες στο μαθητή-γνώσης.

 • Επαγωγικός

Επίσης, σε άμεση αντίθεση με την παραδοσιακή εκπαίδευση, η διαδικασία της μάθησης περιλαμβάνει επαγωγικές μεθόδους. Οι μαθητές αντιμετωπίζουν καταστάσεις της πραγματικής ζωής, για τα οποία δεν έχουν ακόμη την τεχνική κατάρτιση για να τους βοηθήσουν να επιλύσετε το ζήτημα. Οι μαθητές θα πρέπει στη συνέχεια να αναλύσει την κατάσταση, να ερευνούν και να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να λυθεί το πρόβλημα: αυτό είναι το πώς οι εταιρείες συνεχώς εργάζονται ή να αντιδράσει στις νέες τεχνολογίες έρχονται στην αγορά.

Μέσα από αυτές τις διαφορετικές μαθησιακές καταστάσεις που δημιουργούνται στην Epitech, οι μαθητές καθοδηγούνται να ανταλλάξουν, συζητήσουν και να αμφισβητούν τις απόψεις τους. Οι ανταλλαγές αυτές, οι οποίες συμβαίνουν όχι μόνο στο πλαίσιο των ομάδων εργασίας, αλλά και με όλους τους άλλους μαθητές, αποκαλύπτουν τα μονοπάτια, τις ερωτήσεις, ακόμη και νέα προβλήματα. Κάθε φοιτητής έχει οδηγήσει σε αναζήτηση, την επαλήθευση και δοκιμή διαφορετικά στοιχεία για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την αλήθεια από κοινού σε αυτές τις ανταλλαγές.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ

Γαλλική γλώσσα

Παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα σπουδών που διατίθενται για διεθνείς φοιτητές διδάσκονται στα αγγλικά, Epitech προσφέρει στους φοιτητές ένα εισαγωγικό μάθημα στη γαλλική γλώσσα. μια εντατική σειρά μαθημάτων μιας εβδομάδας διδάσκεται κατά τις πρώτες εβδομάδες του σχολείου. Διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, οι γαλλικές μαθήματα των βασικών και ενδιάμεσων επίπεδο δίνεται. Αυτή η γλωσσική κατάρτιση βοηθά τους μαθητές να εξοικειωθούν με τα βασικά της γαλλικής γλώσσας, προκειμένου να επικοινωνούν σε καταστάσεις της καθημερινής ζωής.

Σύλλογοι

Σε Epitech τουλάχιστον 23 φοιτητικούς συλλόγους που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, οι οποίες προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για τους μαθητές να κάνουν την κοινωνική ζωή και να δημιουργήσει ένα δίκτυο. Είναι αν πολιτιστικών, ανθρωπιστικών και αθλητικές ενώσεις και διοικείται ως πραγματικές εταιρείες? Προσφέρουν στους μαθητές μια πολύτιμη εμπειρία.

Δραστηριότητες για διεθνείς φοιτητές

Για να εξασφαλιστεί η ένταξη σας, το Διεθνές Γραφείο θα προσφέρει πολλές ειδικές δραστηριότητες για τους ξένους φοιτητές, όπως ένα πάρτι καλωσορίσματος, πολιτιστικές επισκέψεις, τακτικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Ήταν, επίσης, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα σπουδών μια τάξη της γαλλικής γλώσσας. Θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν να μαθαίνουν γαλλικά.

Αθλητικές δραστηριότητες

Epitech προσφέρει στους φοιτητές πρόσβαση στο Forest Hill, ένα αθλητικό σωματείο παρούσα σε 11 σημεία στην περιοχή του Παρισιού. Ο σύλλογος προσφέρει διάφορες δραστηριότητες που μπορούν να ασκηθούν κατά τις ώρες λειτουργίας (7: 00-11: 00), και μια αίθουσα καρδιοαγγειακής άσκησης με πάνω από 360 μηχανές κατάρτισης. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο διάσημο Aquaboulevard, μόνο νερό πάρκο στην Ευρώπη.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Εισαγωγή

 • Πτυχίο στον τομέα της πληροφορικής / υπολογιστών για το 1ο έτος
 • * Epitech της Επιτροπής Αξιολόγησης Αιτήσεων θα εξετάσει επίσης αιτήσεις από τους φοιτητές με ισχυρές δεξιότητες προγραμματισμού και ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό υπόβαθρο.
 • Το 2ο έτος είναι ανοιχτή μόνο για τους φοιτητές που ολοκλήρωσαν την πορεία των 12 μηνών το 1ο έτος
 • Αγγλική γλώσσα

Φάκελο καταχώρισης

 • Αίτηση Εγγραφής
 • Βιογραφικό στα Αγγλικά
 • Δήλωση, στην αγγλική γλώσσα

Online υπηρεσίες της σταδιοδρομίας μας

 • Η αποστολή μας

Ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των εταιριών πληροφορικής και Epitech όφελος των μαθητών.

 • Πώς λειτουργεί

Τοποθετήσεις: Οι πρακτικές που επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν όλα τα προσόντα που απαιτούνται για να είναι ειδικοί στον τομέα ΤΠ: ακρίβεια, την ακρίβεια, την αποτελεσματικότητα, την αυτονομία, την προσαρμοστικότητα, επιμονή, μέθοδο, τη δημιουργικότητα, την περιέργεια, ηγετικές ικανότητες. Οι μαθητές θα εφαρμόσει αυτές τις ιδιότητες που συμμετέχουν σε έξι μήνες της οικονομικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

 • Συνέδρια Epitech
 • Έννοια: επιτρέπουν στις εταιρείες να μοιράζονται το όραμά τους για την αγορά με τους μαθητές, δείχνουν τις γνώσεις τους ή νέων τεχνολογιών.
 • Αυτά αποτελούν χώρους συνάντησης για τους σπουδαστές και τις επιχειρήσεις.
 • Οι διαλέξεις επιτρέπουν στους μαθητές να αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, όπως η έναρξη μιας επιχείρησης, τη διαχείριση, νέες τεχνολογίες, κ.λπ.

Το δίκτυο των πρώην άριστους φοιτητές

 • Το όραμά μας

Κατασκευάστηκε και να αναπτυχθούν ένα επαγγελματικό δίκτυο είναι απαραίτητη για την καριέρα του κάθε μαθητή, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες.

 • Η αποστολή μας

Απαντώντας σε ερωτήσεις από τους μαθητές, παρέχοντας ευκαιρίες, ειδικά για να βοηθήσει τους μαθητές και τους φοιτητές να μείνετε σε επαφή.

 • Πώς λειτουργεί
 • Δίκτυο αποφοίτων μας αποτελείται από περίπου 2.100 ανθρώπους
 • Στην πραγματικότητα, δημιουργήστε ένα εκκίνησης ή να προσληφθεί από μια μεγάλη εταιρεία είναι δυνατή επειδή Epitech είναι το κλειδί για τον εντοπισμό, στο δίκτυο αποφοίτων, προφίλ με μεγάλη εμπειρία, εξαιρετικές και άτυπα σταδιοδρομίας, δεξιοτήτων που είναι γνωστό στοιχείο.
 • Πρώην μαθητές δώσει τις απαραίτητες συμβουλές για να βοηθήσει τους μαθητές στο έργο και τους βοηθούν να εντοπίζουν και να αποφεύγουν τις παγίδες. Το δίκτυο αποφοίτων είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κατά μήκος όλων των φυλών Epitech.

Ιστορίες επιτυχίας μας

 • Alexandre Malsh (προαγωγή 2009) και Jérémy Nicolas (προαγωγή 2009) έργο Melty ξεκίνησε το 2008. Αυτό θα ήταν μια webmagazine σε νέα, ψυχαγωγία και τη μόδα για τα άτομα 18-30 ετών της.
 • Ιστοσελίδες Meltynetwork δημιουργήσει περισσότερες από 15 εκατομμύρια επισκέψεις κάθε μήνα. Meltynetwork έχει πλέον εξαπλωθεί στην Ιταλία και την Ισπανία. Alexandre Malsh, Γενικός Διευθυντής της Meltynetwork, εξελέγη επίσης αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου για τις ψηφιακές τεχνολογίες, που ιδρύθηκε το 2011.
 • Δημιουργήθηκε το 2008
 • Έσοδα: € 2.300.000 το 2012, σε σύγκριση με 1,2 εκατομμύρια το 2011
 • Ταμεία που δημιουργούνται € 3.600.000
 • Κοινό: 15 εκατομμύρια αναγνώστες κάθε μήνα, σε σύγκριση με 9 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2012
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
 • γαλλική γλώσσα

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μάστερ στη διαχείριση έργων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Γαλλία Paris

Η εξειδίκευση αυτή ανταποκρίνεται σε μια αυξανόμενη ανάγκη να εκπαιδεύσει στελέχη που είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται τη βιομηχανική, υπηρεσίες που σχετίζονται με ή πολιτιστικά έργα. Η ανάπτυξη του οργανισμού βάσει σχεδίου σε πολλούς δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις απαιτεί πράγματι διαχειριστές ομάδα του έργου να έχουν προηγμένες δεξιότητες. [+]

Το Master στη Διοίκηση Έργου είναι ένα κοινό πτυχίο μεταξύ EPITECH και το Πανεπιστήμιο της Άνω Αλσατία (Πανεπιστήμιο της Άνω-Αλσατία). έτσι αλλοδαποί φοιτητές θα είναι σε θέση να λάβει το Master στη Διοίκηση Επιστημών, εξειδίκευση Διαχείρισης Έργων του Πανεπιστημίου της Haute-Alsace. Η εξειδίκευση αυτή ανταποκρίνεται σε μια αυξανόμενη ανάγκη να εκπαιδεύσει στελέχη που είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται τη βιομηχανική, υπηρεσίες που σχετίζονται με ή πολιτιστικά έργα. Η ανάπτυξη του οργανισμού βάσει σχεδίου σε πολλούς δημόσιους οργανισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις απαιτεί πράγματι διαχειριστές ομάδα του έργου να έχουν προηγμένες δεξιότητες. Αυτή η εξειδίκευση απαιτεί μια μέθοδο διδασκαλίας με έμφαση στη μάθηση μέσα από την πράξη, μέσα από τα έργα της πραγματικής ζωής. Για το σκοπό αυτό, η uha αναπτύσσει συνεργασίες με επιχειρήσεις, περιφερειακή ΣΠΙ και το Centre Européen d'Entreprise et d'Alsace Καινοτομίας (Αλσατία Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας), ως μέρος της αποστολής τους για να βοηθήσουν με τη δημιουργία νέων και καινοτόμων επιχειρήσεων. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα εργαλείο μεταφοράς τεχνολογίας στον τομέα της διαχείρισης με βάση ειδικούς τομείς εμπειρογνωμοσύνης τους. Ο στόχος είναι να οικοδομήσουμε ένα καινοτόμο τρόπο για την απόκτηση, την ανταλλαγή και την ανάπτυξη των γνώσεων διαχείρισης. Ως εκ τούτου, αυτό είναι μια διπλή εξειδίκευση. Η πρόκληση είναι να προσφέρει μια αρχιτεκτονική που επιτρέπει για ένα ευρύ φάσμα των εισερχόμενων (και ως εκ τούτου, εξερχόμενη) προφίλ των σπουδαστών, ενώ πιστοποιεί το επίπεδο του Δασκάλου για τις διάφορες στοχευμένες επαγγελματικούς κύκλους. Η μεταφορά τεχνολογίας είναι η έκφραση της ένα ευρύ φάσμα των προφίλ που προσφέρονται μέσα σε μια καθορισμένη περιοχή της επάρκειας: Διοίκηση Έργων. Εμπειρογνωμοσύνης και των δεξιοτήτων Εκτός από τις γενικές διαχειριστικές ικανότητες, οι ακόλουθες δεξιότητες που αποκτώνται κατά τη διάρκεια: Κυριαρχία της αξιολόγησης, σχεδιασμού και διαχείρισης του έργου τα εργαλεία? Ηγεσία, ή την ικανότητα να παρακινήσει, να συνεπάγεται και κάνει τους ανθρώπους να εργαστούν από κοινού, και να μάθουν να κάνουν καλύτερη χρήση των δικών τους δεξιοτήτων Σχεσιακές ικανότητες, επειδή ο διαχειριστής του έργου είναι το κύριο σημείο επαφής για τις εσωτερικές λειτουργίες, αλλά και τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους διάφορους εταίρους Ικανότητα πρόβλεψης και τη λήψη αποφάσεων σε απρόβλεπτα ή ανταγωνιστικές καταστάσεις Κατανόηση των αγορών και των τεχνολογιών. επαγγελματική ένταξη ΚΑΡΙΕΡΑ: Πληροφοριακών Συστημάτων Υπεύθυνος Έργου? Βιομηχανική Υπεύθυνος Έργου? Έρευνα & Ανάπτυξη Υπεύθυνος Έργου? Καινοτόμες Επιχειρήσεις Ιδρυτής. Υπάρχουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στους ακόλουθους κλάδους: Βιομηχανικές επιχειρήσεις, μεγάλες ή μεσαίες? Εμπορικές επιχειρήσεις που προωθούν ή επιθυμούν να προωθήσουν τη διεθνή επέκταση? εταιρείες παροχής υπηρεσιών (τράπεζες, εταιρείες συμβούλων, διεθνείς εμπορικές εταιρείες, κλπ)? Οι τοπικές αρχές, οι δημόσιοι και οιονεί κρατικοί φορείς. Το μάθημα προσφέρει τις δεξιότητες που χρειάζονται οι επιχειρηματίες, ιδίως σε επιχειρήσεις μικρού ή μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η έναρξη μιας εταιρείας είναι ένα έργο από μόνο του, είναι λογικό να συνδυάσουν αυτή την εκπαίδευση με την κατάρτιση σε θέματα επιχειρηματικότητας για φοιτητές που επιθυμούν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση. Epitech-uha εταιρικής σχέσης Epitech και το Πανεπιστήμιο της Haute-Alsace (uha) υπέγραψαν συμφωνία το φθινόπωρο του 2014, για τον καθορισμό από κοινού τους άξονες δράσης στον τομέα της επιχειρηματικότητας. Για Epitech, η εταιρική σχέση δίνει στους φοιτητές του πρόσβαση σε ένα Μάστερ στη Διαχείριση Έργων δίπλωμα φυσικά, μια χρήσιμη ακαδημαϊκή εκτός από την εκπαίδευση Epitech, η οποία θα πάρει τη θέση του μετά το 4ο έτος. Το μάθημα είναι ανοιχτό σε διεθνείς φοιτητές από γραπτή αίτηση. Καθώς και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στα Πληροφοριακά technlogy απονέμεται από Epitech, διεθνείς φοιτητές έτσι θα είναι σε θέση να λάβει το Master στη Διοίκηση Επιστημών, εξειδίκευση Διαχείρισης Έργων του Πανεπιστημίου της Haute-Alsace. Αλληλεπίδραση με το πρόγραμμα σπουδών Epitech Προκειμένου να επιτευχθεί η uha Δασκάλου, καθώς και τις ενότητες που απαιτούνται για να κερδίσουν την Epitech Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Πληροφορική, διεθνείς φοιτητές θα πρέπει να περάσει το «Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης» μείζονα, η οποία θα πρέπει να διδάσκονται από καθηγητές uha. Οι ενότητες uha θα διδάσκονται στην πανεπιστημιούπολη Epitech κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους των σπουδών στο Epitech. Όροι και προϋποθέσεις εισδοχής Οι αλλοδαποί φοιτητές που ενδιαφέρονται για αυτό το διπλό μάθημα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το πρώτο έτος εφαρμογής τους σε Epitech. Η είσοδος για το πρόγραμμα βασίζεται σε επιλογή με γραπτή αίτηση, η οποία πρέπει να υποβληθεί στο Διεθνές Γραφείο Epitech κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους σπουδών στο Epitech. Μόνο οι υποψήφιοι που έχουν ολοκληρώσει σε επιστήμη των υπολογιστών ενός πανεπιστημίου στη χώρα καταγωγής τους, καθώς και τα υποχρεωτικά μαθήματα που απαιτούνται για την επικύρωση το πρώτο έτος σε Epitech, είναι επιλέξιμες. Η τελική απόφαση να παραδεχτεί το φοιτητή για το πρόγραμμα θα γίνει στο τέλος του πρώτου έτους σπουδών στο Epitech. Σχετικά με το uha Το Πανεπιστήμιο της Άνω Αλσατίας έχει περίπου 8.000 φοιτητές:. 6.300 μαθητές στο Mulhouse και 1.700 στο Colmar Το πανεπιστήμιο έχει μια ισχυρή εστίαση καριέρα επειδή έχει πάντα γνωστό το πώς να οικοδομήσουμε με επιτυχία ενεργές συνεργασίες με διάφορους κοινωνικο-οικονομικούς κύκλους. Αυτό οδηγεί σε ένα μεγάλο αριθμό των επαγγελματικών μαθημάτων, από το ΔΠΘ (βαθμός τεχνολογίας) σε διδακτορικό, μέσω διπλώματα μηχανικού. Απολαμβάνει επίσης ισχυρή στήριξη από τις τοπικές αρχές. Τα χαρακτηριστικά της «εγγύτητας και της διαφάνειας» είναι, ως εκ τούτου οι δύο λέξεις-κλειδιά για την ταυτότητά της. Καινοτόμος, διεπιστημονική, και ένας σημαντικός παίκτης για την κατασκευή του περιφερειακού χώρου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της έρευνας, η uha είναι ένα ενδιαφερομένων στην αριστεία της Αλσατίας. Το Πανεπιστήμιο της Haute-Alsace είναι εταίρος με το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου. Χάρη σε αυτή την εταιρική σχέση, όλα τα πτυχία που παραδίδονται από uha έχουν ένα διπλό αναφορά (Unistra & uha). [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην τεχνολογία των πληροφοριών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια September 2017 Γαλλία Paris

Στο τέλος των σπουδών τους, οι μαθητές απονέμεται ο τίτλος Epitech Εμπειρογνώμονας στην Τεχνολογία της Πληροφορικής (εγκεκριμένο από το κράτος Επίπεδο Ι - CNCP). Ως εκ τούτου, οι σπουδές στη Γαλλία, στο εξωτερικό ή παίρνουν απευθείας στο εργατικό δυναμικό, οι απόφοιτοι Epitech προορίζονται για μια λαμπρή καριέρα. [+]

Έτος 1: Θεμελιώδεις Το πρώτο έτος Epitech χαρακτηρίζεται από την πανταχού παρουσία της τεχνολογίας μέσα από πολλά διαφορετικά μεγάλα και σύνθετα έργα. Αυτό είναι ένα φόρτο εργασίας που απαιτεί αυστηρότητα και προσωπική επένδυση. Η διδασκαλία αυτή δίνει επίσης στους μαθητές μια μεμονωμένη δόμηση: αυτό σφυρηλατεί την προσωπική οργάνωση, δημιουργώντας μια κουλτούρα της ομαδικής εργασίας και συλλογική επιτυχία. Έτος 2: ενοποίηση Η αρχή του δεύτερου έτους που είναι αφιερωμένο στην πρακτικής άσκησης, με διάρκεια από 4 έως 6 μήνες. Η περίοδος αυτή χρησιμοποιείται για να εφαρμόσει όλα τα επιτεύγματα του πρώτου έτους. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του συστήματος και τις γλώσσες του δικτύου και του αντικειμένου, ο φοιτητής ενισχύει τη λογική του με μια λεπτομερή γνώση των εργαλείων και την προσέγγιση πολύπλοκων συστημάτων. Θα πρέπει να εφαρμόζεται σε πιο σύνθετα έργα, οι τεχνολογικές γνώσεις που απέκτησε και να επεκτείνει το όραμα της πληροφορικής με την πρακτική μάθηση, ρεαλιστική και συνεργατική. Έτος 3: Το Master Βαθμού 3 είναι η άρθρωση με τον κύκλο εμπειρία. Στόχος του είναι να φέρει το μαθητή να μεγαλύτερη αυτονομία και επαγγελματισμό. Οι προτεινόμενες μονάδες είναι ευθυγραμμισμένες με τις ανάγκες και τις πραγματικότητες της αγοράς και για το μαθητή άμεση κέρδος των επιχειρήσεων. Έτος 4: Διεθνής Κατά τη διάρκεια του τέταρτου έτους της διεθνοποίησης, οι μαθητές βυθισμένο στην καρδιά ενός νέου περιβάλλοντος εργασίας για 2 ακαδημαϊκά εξάμηνα. Η ποικιλία της επιλογής επιτρέπει στο μαθητή να βρει τον προορισμό που του ταιριάζει καλύτερα, τόσο στο τοπικό πολιτισμό και την εκπαίδευση, έτσι ώστε να ανθίσει πλήρως. Κάθε μαθητής μπορεί να επιλέξει ανάλογα με επιλεγμένους τομείς τους των μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, των επιχειρήσεων, τη διαχείριση, την επικοινωνία και άλλες μονάδες που επιλέγονται από την ομαδική διδασκαλία Epitech. Το σχολείο έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για να μπορέσουν οι μαθητές του να έχουν πρόσβαση τα καλύτερα της παγκόσμιας υπολογιστών. Φέτος βοηθά να αναπτύξουν κρίσιμες δεξιότητες στην αγορά εργασίας για να εξασφαλιστεί μια καριέρα υψηλών δυνατοτήτων. Η συνάντηση με τους τοπικούς και διεθνείς φοιτητές επιτρέπει διαφορετικά για την εργασία και να συνεργάζονται μαζί σε νέα εκπαιδευτικά προγράμματα. 2 εξάμηνα στο εξωτερικό για να βιώσουν έναν άλλο πολιτισμό, κάνουν νέες επαφές και να διεκδικήσει τη θέση του σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο. Μερικά πανεπιστήμια προσφέρουν επίσης την απόκτηση συν-δίπλωμα μετά από ένα χρόνο στο σπίτι. Έτος 5: Τεχνογνωσία Αυτό το παρελθόν έτος εμβαθύνει την εμφάνιση "επαγγελματική". Τα μαθήματα, πλήρως διδάσκονται στα αγγλικά, επιτρέπουν την κατασκευή των έργων high-flying, με το θέαμα Epitech καινοτόμο σχέδιο. Μαθήματα στο μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση και τη διαχείριση δώσουν στους μαθητές τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία για να καταλάβετε την επιχείρηση και εξελίσσονται γρήγορα. Στο τέλος των σπουδών τους, οι μαθητές απονέμεται ο τίτλος Epitech Εμπειρογνώμονας στην Τεχνολογία της Πληροφορικής (εγκεκριμένο από το κράτος Επίπεδο Ι - CNCP). Ως εκ τούτου, οι σπουδές στη Γαλλία, στο εξωτερικό ή παίρνουν απευθείας στο εργατικό δυναμικό, οι απόφοιτοι Epitech προορίζονται για μια λαμπρή καριέρα. Τώρα όλα είναι πιθανά. ΕΓΓΡΑΦΕΣ Όλα τα έντυπα αίτησης είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.epitech.eu από το οποίο μπορεί να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση ή σε σχολεία κατά τη διάρκεια ανοικτών σπίτια. Μετά το δίσκο Η είσοδος στο 1ο έτος ανοικτής πρόσβασης σε μαθητές Terminale (ανάλογα με την απόκτηση του ΤΣΕ) Μετά από μια Bac 2 τεχνολογικό και επιστήμη των υπολογιστών DEUG Η είσοδος στο 2ο έτος Μετά από μια Bac + 2, Bac 3 υπολογιστή Η είσοδος για το τρίτο έτος. Όλες οι υποψηφιότητες από τον Οκτώβριο του 2015. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ αγγλική δοκιμή Μιλώντας για τα κίνητρα [-]

Βίντεο

Epitech international

Piscine at Epitech - 2014

Epitech Winter Boot Camp 2015

Επικοινωνία

EPITECH Paris

Διεύθυνση Rue Pasteur 24
94270 Paris, France
Ιστοσελίδα http://international.epitech.eu/
Τηλέφωνο +33 1 84 07 42 45