ESC Clermont Graduate School of Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

École Supérieure de Commerce, Ομάδα ESC Clermont-προσφέρει Bachelors, Masters, Εξειδικευμένες και Εκτελεστικό μεταπτυχιακά προγράμματα στην Auvergne και έχει μια θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων στις εγκαταστάσεις του.

Η ιστορία μας

Η Ανωτάτης Εμπορικής Σχολής de Clermont έχει κάνει μια σταθερή θέση για τον εαυτό από τη δημιουργία της το 1919. Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίου, η πόλη του Clermont-Ferrand, το Conseil Général du Puy-de-Dome (Γενικό Συμβούλιο), το Εμπορικό Επιμελητήριο και αρκετές εταιρείες σε συνεργασία με το Γενικό Συμβούλιο, το Clermont ΟΚΕ εξέφρασε την ικανοποίησή του πρώτου τάξη 76 μαθητές. Από τότε, περισσότεροι από 11 000 άνδρες και γυναίκες από όλα τα κοινωνικά στρώματα έχουν πατήσει το σκεπτικό της πανεπιστημιούπολης Trudaine.

Σταθερά ανοικτή για τον κόσμο γύρω, ο Όμιλος ΟΚΕ Κλερμόν έχει αναπτύξει ισχυρές σχέσεις με τους περιφερειακούς και διεθνείς οικονομικούς παράγοντες, συνεργασίες με 100 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 50 χώρες και έχει εμπλουτίσει σχολή της με τη λήψη καθηγητές και ερευνητές, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί για τη ζωή του το σχολείο. Νέα προγράμματα, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς συνθέτουν εκείνα που προσφέρονται στο σχολείο: Το Bachelor στο Διεθνές Management, που δημιουργήθηκε το 2007 ή το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση τόσο εξέχουσα θέση και τακτικά στην εθνική κατάταξη (Le Figaro) και διεθνείς κατατάξεις ( Top 50 των Financial Times)? Το σχολείο έχει αναγνωριστεί από την κυβέρνηση από την ίδρυσή της, η θεώρηση «Grande Ecole πρόγραμμα», ανανεώθηκε το 2009 για 6 χρόνια και η κατάταξη των κύριων το 2010 για μια περίοδο 5 ετών.

Το σχολείο είναι μέλος της «Διάσκεψης des Grandes Ecoles» από το 1985, μέλος του «Chapitre des Grandes Ecoles de Management» από το 1986, ενώ το 2006 έλαβε διεθνή αναγνώριση με τη διαπίστευση AACSB που ανανεώθηκε το 2011 για 5 χρόνια.

Το σχολείο είναι οργανωμένη σε ανθρώπινη κλίμακα και έχει δεσμευτεί να είναι ανοικτή στη διαφορετικότητα. Είναι ένα υπογράψει το Χάρτη των «Les Cordées de la Réussite» και ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης. Στο πλαίσιο αυτό, φιλοξενεί το «Ecole de la 2ε Ευκαιρία Auvergne» και τα τρένα και συνοδεύει 260 νεαρών ανδρών και γυναικών κάθε χρόνο.

Μετά από μια σύντομη περίοδο 18 μηνών ως ένα από τα 4 σχολεία μεταπτυχιακών διαχείρισης που συγχωνεύθηκαν για να σχηματίσουν τη Γαλλία Business School, Groupe ESC Clermont ανέκτησε την αυτονομία της, τον Ιανουάριο του 2015. Με σχεδόν 100 χρόνων ιστορία του, αποφασιστικά στραμμένη προς όλα τα είδη της σύγχρονης παιδαγωγικής, τον ψηφιακό κόσμο και την επιχειρηματικότητα, το σχολείο σήμερα έχει ως στόχο να είναι ένα μέρος της μάθησης, του πειραματισμού και της καινοτομίας για τους μαθητές του από όλους τους ορίζοντες, δίκτυα και περιβάλλον . Το 2015 έγιναν τα εγκαίνια του της «Quartier des Labs», μαζί με τη Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων που δημιουργήθηκε το 2014, θα έχουν ένα ισχυρό δείκτη του έργου του για το 2020.

Ένα σχεδόν 100 χρόνων ιστορία ... να συνεχιστεί!

 • 1919: Ecole Supérieure de Commerce de Clermont λαμβάνει πρώτη τάξη του 76 μαθητές.
 • 1929: το 40% των μαθητών της ΟΚΕ Clermont είναι γυναίκες.
 • 1949: ESC Clermont υπογράφει την πρώτη διεθνή συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο του Κάνσας στο Lawrence
 • 1951: Το Master in Management πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας.
 • 1979: Ecole Supérieure de Commerce de Clermont γίνεται Groupe ESC Clermont και προσφέρει προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης.
 • 1985-1986: Groupe ESC Clermont ενώνει τη «Διάσκεψη des Grandes Ecoles», δημιουργεί το «Κέντρο Μελετών και ερευνών (CER)», και γίνεται μέλος της πολύ κλειστό κύκλο της «Chapitre des Ecoles de Διαχείρισης».
 • 2005: Το σχολείο αποκτά το «AASCB« διαπίστευση για το 1ο
 • 2007: Groupe ΟΚΕ εκφράζει την ικανοποίησή της Κλερμόν πρώτη τάξη του φοιτητές για το πρόγραμμα Bachelor στη Διοίκηση Διεθνών
 • 2010- 2011: Η αναγνώριση του πτυχίου του Δασκάλου ανανεώνεται για 5 χρόνια, καθώς και η διαπίστευση AACSB. Το Master in πτυχίο Διοίκησης κατατάσσεται για 4η συνεχή χρονιά στο Top 50 των Financial Times, τα στοιχεία «ελέγχου-Expertise» εξειδίκευση στο Top 10. Το πρόγραμμα του πανεπιστημίου είναι κατέλαβε την πρώτη θέση στη Γαλλία (κατάταξη της εφημερίδας Le Figaro) το 2011 και το 2012
 • 2013: Ο Groupe ΟΚΕ Clermont συγχωνεύεται με 3 γαλλικά σχολεία απόφοιτος της διαχείρισης για να σχηματίσουν τη Γαλλία Business School.
 • 2014: Εγκαίνια του εκκολαπτηρίου, Η Πλατεία Εργαστήριο
 • 2015: Groupe ESC Clermont διαλείμματα μακριά από τη συγχώνευση και γίνεται ανεξάρτητη. Εγκαίνια του «Quartier des Labs»

Η αποστολή μας

Για να εκπαιδεύσετε διαυγή και υπεύθυνους διαχειριστές, οι επιχειρηματίες και οι ηγέτες:

 • Κατέχοντας fundemental γνώσεις στη Διοίκηση.
 • Σε θέση να κατανοήσουν την πολυπλοκότητα και τις προκλήσεις του οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος όπου η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι το κλειδί για την επιτυχημένη λήψη αποφάσεων, και επιτυχείς δράσεις.
 • Που δημιουργούν αξία για τις οικονομικές, κοινωνικές και επιχειρηματικές μέτωπα.
 • Θα συνοδεύσει τους μαθητές μας για την επαγγελματική αριστεία, με αποτελεσματικές και πρωτότυπες μεθόδους.

Οι αξίες μας

Οι ομάδες Groupe ESC Clermont εργαστεί για την επιτυχία των μαθητών. Η ταυτότητά μας είναι χτισμένη σε στέρεες παιδαγωγικές, ανθρώπινη και εδαφική θεμέλια. Οι αξίες μας καθοδήγησαν για σχεδόν 100 χρόνια.

 • Αυτοσεβασμό, σεβασμό τους άλλους, να τηρούν τους κανόνες και το περιβάλλον για την προετοιμασία των πολιτών μυαλό και υπεύθυνα άτομα και εταιρείες.
 • Διαύγεια εναντίον όλων των μορφών τύφλωσης ή το μυαλό-απόφραξη, να επιτρέψει στους παίκτες να επανεκτιμήσει οι ίδιοι κατ 'επανάληψη και να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή σύνεση.
 • Κοινωνική νοημοσύνη μέσω κερδίζει μεταβιβάσιμες δεξιότητες που είναι προσανατολισμένες προς την ομαδική εργασία, την ανεκτικότητα και την αίσθηση της ευθύνης.
 • Επαγγελματική ικανοποίηση, κατανόηση τις αρετές του έργου, είναι η πηγή της κοινωνικής καινοτομίας.

Groupe ESC Clermont, είναι επίσης:

 • Μια πανεπιστημιούπολη στην πόλη-κέντρο
 • 1 400 φοιτητές
 • 5 συλλόγων
 • 305 ξένους φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη από 38 διαφορετικές χώρες
 • 39 μόνιμους καθηγητές
 • Συνεργασίες με 100 πανεπιστήμια του εξωτερικού σε 50 χώρες
 • 200 Αναπληρωτές Καθηγητές
 • 1ο πρόγραμμα Bachelor στη Γαλλία, ανάλογα με τη Figaro Etudiant το 2013
 • 11 000 αποφοίτων σε 130 χώρες
 • 200 εταιρείες σε επαφή με τους μαθητές
 • 9 δυνατή ειδικοτήτων στο πρόγραμμα PGE
 • 58 μαθητές με την ιδιότητα ενός «εναλλασόμενος» (επαγγελματική εργασία / προγράμματα σπουδών)
 • 1 θερμοκοιτίδα και 15 συγκεκριμένα έργα το 2014
 • 9 300 πρακτική άσκηση και τις συμβάσεις VIE που προσφέρονται κάθε χρόνο
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στη Διοίκηση »μεγάλο πρόγραμμα Ecole"

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2017 Γαλλία Clermont-Ferrand

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (100% Αγγλικά κομμάτι ή γαλλική πίστα είναι δυνατόν) έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες εταιρείες για να βεβαιωθείτε ότι οι απόφοιτοι διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία να είναι πλήρως λειτουργικό το συντομότερο αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους. Σε όλο το πρόγραμμα, οι μαθητές θα πρέπει να προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων από την άποψη των κομματιών μελέτης, ειδικότητες και περιβάλλοντα εργασίας. Υπάρχουν επίσης διάφορες επιλογές όσον αφορά ακαδημαϊκές ανταλλαγές, διπλά πτυχία και τα μαθήματα γλώσσας. [+]

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση (100% Αγγλικά κομμάτι ή γαλλική πίστα είναι δυνατόν) έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες εταιρείες για να βεβαιωθείτε ότι οι απόφοιτοι διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες και την εμπειρία να είναι πλήρως λειτουργικό το συντομότερο αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους. Σε όλο το πρόγραμμα, οι μαθητές θα πρέπει να προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων από την άποψη των κομματιών μελέτης, ειδικότητες και περιβάλλοντα εργασίας. Υπάρχουν επίσης διάφορες επιλογές όσον αφορά ακαδημαϊκές ανταλλαγές, διπλά πτυχία και τα μαθήματα γλώσσας. Groupe ESC είναι διαπιστευμένο από AACSB International και από το CGE - Διάσκεψη des Grandes Ecoles - Η οποία είναι μια κοινοπραξία για την κορυφαία γαλλικά σχολεία των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμά μας έχει ως στόχο την προετοιμασία των μαθητών για δημοσιεύσεις υψηλού επιπέδου στον τομέα της διαχείρισης. Οι απόφοιτοί μας είναι πλήρως εξοπλισμένοι για την ανάπτυξη των υφιστάμενων επιχειρήσεων, καθώς και νέες δραστηριότητες. Καθ 'όλη πρόγραμμά τους, οι μαθητές θα αποκτήσουν ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών και καινοτόμων κατάρτισης και των δεξιοτήτων σε state-of-the art τεχνολογία και εργαλεία διαχείρισης. Κάθε φοιτητής εγγραφεί στο Πρόγραμμα Grande Ecole θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Όταν αναφερόμαστε σε «εμπειρία στο εξωτερικό», εννοούμε μια περίοδο τουλάχιστον ένα εξάμηνο στο εξωτερικό, είτε ως μέρος του ακαδημαϊκού cursus (Εξάμηνο στο εξωτερικό, διπλό πτυχίο, την τοποθέτηση της εταιρείας), ή ένα οικοτροφείο ή προσωπικά projects. Εισδοχή Προϋποθέσεις Εισαγωγής για τους ξένους φοιτητές: 4-ετή πτυχίο Proficiency στα αγγλικά (Επίσημη TOEFL iBT 80 ή ισοδύναμο) Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του παρακάτω σύνδεσμο: http://www.esc-clermont.fr/en/apply-online Τα έγγραφα που απαιτούνται για την υποβολή σε απευθείας σύνδεση: Αντίγραφο του διαβατηρίου Πιστοποιητικό αποφοίτησης Αντίγραφο αρχείων βιογραφικό Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος Δύο συστατικές επιστολές πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Οι υποψήφιοι θα κληθούν για συνέντευξη Skype με τον Διευθυντή του Προγράμματος μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας υποβολής αίτησης και την υποβολή των απαιτούμενων εγγράφων. Παρακαλώ σημειώστε: θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένες ακαδημαϊκές και γλωσσικά κριτήρια για την επιλογή σπουδών στο εξωτερικό των υποψηφίων. γλωσσικές δοκιμασίες είναι επίσης υποχρεωτική για όλα τα προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό (TOEFL, GOETHE, ισπανικά δοκιμές ..., ανάλογα με τον προορισμό και επιθυμητό πρόγραμμα). Για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Διεθνής είσοδος - Επικοινωνείστε Audrey Villerette - Audrey.villerette@esc-clermont.fr - 0033473982408 [-]

διαχείριση του έργου Εξειδικευμένες Master

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Γαλλία Clermont-Ferrand

M.Sc. Διαχείριση Έργων στην πανεπιστημιούπολη 15 μήνες 9.900 ανά έτος (Εθνική) English (Πάρτε δοκιμή IELTS ή Βρείτε ένα μάθημα) ESC Clermont Graduate School of Management | Κλερμόν-Φεράν, Γαλλία Το MSc. το PM είναι ένα πρόγραμμα Μάστερ 2 ετών (100% αγγλικά πρόγραμμα, fast-track του 13-μηνών) που έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους δύο πρόσφατους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες με μια ευρεία γνώση των επιχειρηματικών βασικά και τους εφοδιάζουν με τις μεθόδους, τα εργαλεία και τις τεχνικές της διαχείρισης Έργου, προκειμένου να δημιουργήσουν και να οργανώσουν προγράμματα σε πολλά περιβάλλοντα. [+]

Το MSc. στο Project Management είναι ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακό 2 ετών (100% αγγλικά πρόγραμμα, fast-track του 13-μηνών) που έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους δύο πρόσφατους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες με μια ευρεία γνώση των επιχειρηματικών βασικά και τους εφοδιάζουν με το μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές της Διαχείρισης Έργου, προκειμένου να δημιουργήσουν και να οργανώσουν προγράμματα σε πολλά περιβάλλοντα: σε ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό πλαίσιο, Σε κλάδους της βιομηχανίας ή σε συγκεκριμένες υπηρεσίες μιας επιχείρησης. Μαθήματα τελευταία από το Σεπτέμβριο μέχρι το Μάιο, ακολουθούμενη από ένα οικοτροφείο του τουλάχιστον 4 μηνών, μαζί με μια εκτελεστική έκθεση. Την απόκτηση διπλής βαθμό είναι δυνατή είτε από Ηνωμένο Βασίλειο ή τη Γερμανία. Το πρόγραμμα είναι πλήρως διαπιστευμένο από «Διάσκεψη des Grandes Ecoles». Πλεονεκτήματα: Διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Δυνατότητα να ληφθεί ένα διπλό πτυχίο. Πραγματικό έργο ζωής δίδαξε από τους διαχειριστές του έργου και τα μέλη της PMI. Προσέγγιση για PRINCE2 και PMI πιστοποιήσεις. Διεθνές πλαίσιο. Πρακτική άσκηση στη Γαλλία ή στο εξωτερικό στα ΜΜΕ και πολυεθνικές εταιρίες. Εισδοχή Προϋποθέσεις Εισαγωγής για τους ξένους φοιτητές: 4-ετή πτυχίο Proficiency στα αγγλικά (Επίσημη βαθμολογία του TOEFL 550 τουλάχιστον, ή IELTS 6.0) * Απαλλαγή από την υποχρέωση γλώσσας για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει πτυχίο τους στα αγγλικά Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του παρακάτω σύνδεσμο: http://www.esc-clermont.fr/en/apply-online Τα έγγραφα που απαιτούνται για την υποβολή σε απευθείας σύνδεση: Αντίγραφο του διαβατηρίου Πιστοποιητικό αποφοίτησης Αντίγραφο αρχείων βιογραφικό Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος Δύο συστατικές επιστολές πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Οι υποψήφιοι θα κληθούν για συνέντευξη Skype με τον Διευθυντή του Προγράμματος μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας υποβολής αίτησης και την υποβολή των απαιτούμενων εγγράφων. Για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Διεθνής είσοδος - Επικοινωνείστε Audrey Villerette - Audrey.villerette@esc-clermont.fr - 0033473982408 [-]

Εξειδικευμένες Master διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Γαλλία Clermont-Ferrand

Το MSc. σε IBD είναι ένα πρόγραμμα Μάστερ 2 ετών (100% αγγλικά πρόγραμμα, fast-track του 13-μηνών) που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει πρόσφατους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες για να οικοδομήσουμε ισχυρές θεωρητικές βάσεις στη διαχείριση των επιχειρήσεων και να αποκτήσουν την απαραίτητη διαχείριση και αναλυτικές ικανότητες για να γίνει επιτυχημένη επιχείρηση συμβούλους, αναλυτές ή οι διαχειριστές στο σημερινό όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον. [+]

Το MSc. στο International Business Development είναι ένα πρόγραμμα Μάστερ 2 ετών (100% αγγλικά πρόγραμμα, fast-track του 13-μηνών) που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει πρόσφατους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες για να οικοδομήσουμε ισχυρές θεωρητικές βάσεις στη διαχείριση των επιχειρήσεων και να αποκτήσουν το απαραίτητη διαχείριση και αναλυτικές ικανότητες για να γίνει επιτυχημένη επιχείρηση συμβούλους, αναλυτές ή οι διαχειριστές στο σημερινό όλο και πιο παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό περιβάλλον. Μαθήματα τελευταία από το Σεπτέμβριο μέχρι το Μάιο, ακολουθούμενη από ένα οικοτροφείο του τουλάχιστον 4 μηνών, μαζί με μια εκτελεστική έκθεση. Αποκτώντας ένα dual-βαθμού είναι δυνατή είτε από Ηνωμένο Βασίλειο ή τη Γερμανία. Το πρόγραμμα είναι πλήρως διαπιστευμένο από «Διάσκεψη des Grandes Ecoles». Πλεονεκτήματα: Διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Κατατάχθηκε στο Best Innovative Masters από SMBG Eduiversa l. Δυνατότητα να ληφθεί ένα διπλό πτυχίο. Εκπόνηση μελέτης για τις τοπικές ΜΜΕ Περιπτώσεις επιχειρήσεων της πραγματικής ζωής. Πολυπολιτισμική ομάδα σπουδαστών. Πρακτική άσκηση στη Γαλλία ή στο εξωτερικό στα ΜΜΕ και πολυεθνικές εταιρίες. Εισδοχή Προϋποθέσεις Εισαγωγής για τους ξένους φοιτητές: 4-ετή πτυχίο Proficiency στα αγγλικά (Επίσημη βαθμολογία του TOEFL 550 τουλάχιστον, ή IELTS 6.0) * Απαλλαγή από την υποχρέωση γλώσσας για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει πτυχίο τους στα αγγλικά Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του παρακάτω σύνδεσμο: http://www.esc-clermont.fr/en/apply-online Τα έγγραφα που απαιτούνται για την υποβολή σε απευθείας σύνδεση: Αντίγραφο του διαβατηρίου Πιστοποιητικό αποφοίτησης Αντίγραφο αρχείων βιογραφικό Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος Δύο συστατικές επιστολές πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Οι υποψήφιοι θα κληθούν για συνέντευξη Skype με τον Διευθυντή του Προγράμματος μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας υποβολής αίτησης και την υποβολή των απαιτούμενων εγγράφων. Για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Διεθνής είσοδος - Επικοινωνείστε Audrey Villerette - Audrey.villerette@esc-clermont.fr - 0033473982408 [-]

Εξειδικευμένες Master ελέγχου, λογιστικού ελέγχου και εταιρικής χρηματοδότησης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Clermont-Ferrand

Το MSc. στην Ελέγχου, Ελέγχου & Corporate Finance είναι ένα πρόγραμμα Μάστερ 2 ετών (100% Πρόγραμμα αγγλικά, fast-track του 13-μηνών) που παρέχει και τις δύο πρόσφατους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες με τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση των διαφόρων πλευρών του λειτουργίες του Ελέγχου, Οικονομικών και Ελέγχου. [+]

Το MSc. στην Ελέγχου, Ελέγχου & Corporate Finance είναι ένα πρόγραμμα Μάστερ 2 ετών (100% Αγγλικά πρόγραμμα, fast-track του 13-μηνών) που παρέχει και τις δύο πρόσφατους πτυχιούχους και έμπειρους επαγγελματίες με τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για τη βελτιστοποίηση των διαφόρων πλευρών των λειτουργιών της Ελεγκτικής, Οικονομικών και Ελέγχου. Απευθύνονται επίσης προκλήσεις των μεγάλων διεθνών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο σημερινό μεταβαλλόμενο περιβάλλον μέσω διαχείριση του κινδύνου, εξασφαλίζοντας κατάλληλους ελέγχους στο σύστημα ελέγχου και εκμεταλλευόμενοι τις οικονομικές δυνατότητες. Μαθήματα τελευταία από το Σεπτέμβριο μέχρι το Μάιο, ακολουθούμενη από ένα οικοτροφείο του τουλάχιστον 4 μηνών, μαζί με μια εκτελεστική έκθεση. Αποκτώντας ένα dual-βαθμού είναι δυνατή από Πορτογαλία. Το πρόγραμμα είναι πλήρως διαπιστευμένο από «Διάσκεψη des Grandes Ecoles». Δυνατά Διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα. Κατατάχθηκε στο Best Masters από SMBG Eduniversal. Πρακτικές γνώσεις σχετικά με την οικονομική ανάλυση και τον έλεγχο των κινδύνων. Σε πραγματικό χρόνο του έργου Ελεγκτικά παραδοθεί σε μια εταιρεία. Μέλος της «Καταπολέμησης της Απάτης Εκπαίδευση Εταιρικής Σχέσης». Συνεργάτης του συλλόγου κατά της Απάτης. (ACFE) Εισδοχή Προϋποθέσεις Εισαγωγής για τους ξένους φοιτητές: 4-ετή πτυχίο Proficiency στα αγγλικά (Επίσημη βαθμολογία του TOEFL 550 τουλάχιστον, ή IELTS 6.0) * Απαλλαγή από την υποχρέωση γλώσσας για τους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει πτυχίο τους στα αγγλικά Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του παρακάτω σύνδεσμο: http://www.esc-clermont.fr/en/apply-online Τα έγγραφα που απαιτούνται για την υποβολή σε απευθείας σύνδεση: Αντίγραφο του διαβατηρίου Πιστοποιητικό αποφοίτησης Αντίγραφο αρχείων βιογραφικό Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος Δύο συστατικές επιστολές πιστοποιητικό γλωσσομάθειας Οι υποψήφιοι θα κληθούν για συνέντευξη Skype με τον Διευθυντή του Προγράμματος μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας υποβολής αίτησης και την υποβολή των απαιτούμενων εγγράφων. Για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Διεθνής είσοδος - Επικοινωνείστε Audrey Villerette - Audrey.villerette@esc-clermont.fr - 0033473982408 [-]

Βίντεο

Master ESC Clermont

Επικοινωνία

Groupe ESC Clermont

Διεύθυνση Boulevard Trudaine 4
Clermont-Ferrand 63000, France
Ιστοσελίδα http://www.esc-clermont.fr/
Τηλέφωνο +33 4 73 98 24 24