Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εκπαίδευση για όλους: επιχειρηματική καρδιά του Ομίλου Esccom

Ο Όμιλος Esccom - www.esccom.net

Η ομάδα, που δημιουργήθηκε από τον Michel Rolland, είναι παρούσα στις Alpes Maritimes από το 1983. Επαγγελματική σχολή και κέντρο εκπαίδευσης, ήμασταν σε θέση να ακούσουν τα αιτήματα και τις προσδοκίες του καθενός και προσαρμοζόμαστε, προσφέροντας διάφορες δραστηριότητες. Με πάνω από 32 χρόνια εμπειρίας, Graduate School of Business και τη διαχείριση της επικοινωνίας και προσφέρει πολλά μαθήματα για όλα τα ακροατήρια.

Σχολή Εκπαίδευσης:

Με Τριτοβάθμια Esccom ετοιμάζουμε απολυτήριο Επιχειρήσεων στο Higher National Diploma (BTS) σε βαθμούς Bac +3 και Bac + 5 και επαγγελματικούς τίτλους. Προσφέρουμε εκπαίδευση στους ακόλουθους τομείς: Πωλήσεις, Marketing, γραμματειακή, Πληροφορικής, Λογιστικής, Διοίκησης, φορολογία, διαχείριση και Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εμείς σας προετοιμάσει για να ευρωπαϊκών διπλωμάτων των οποίων DEES (bac +3) στο Μάρκετινγκ και Ανθρωπιστικές Επιστήμες Διοίκηση και το Ευρωπαϊκό Master Διαχείρισης Πόρων και στρατηγικές της επιχείρησης. Αυτοί οι βαθμοί είναι υψηλή προστιθέμενη αξία στην Ευρώπη και μεταξύ των εταιρειών. Όποια κατεύθυνση και αν επιλέξετε, η ανησυχία μας είναι η επαγγελματική και ακαδημαϊκή επιτυχία σας. Επιλέγοντας Esccom, ο καθένας απολαμβάνει την υποστήριξη, καθοδήγηση μια ομάδα καθηγητών από τον επαγγελματικό κόσμο, αλλά έχουν επίσης μια αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία. Σπουδαστές και ασκούμενοι μας απολαμβάνουν άνετα δωμάτια, εξοπλισμένα με αποδοτικού εξοπλισμού πληροφορικής.

Η πείρα μας μας επιτρέπει να παρέχουμε όλο και πιο συχνά μια άμεση σχέση με τις επιχειρήσεις, η οποία διευκολύνει την αναζήτηση για πρακτική άσκηση. Δύο κέντρα κατάρτισης υπάρχουν στο τμήμα: Esccom Νίκαια και τις Κάννες Esccom.

Και μην ξεχνάτε τρίτο κέντρο μας: Esccom Académie Culinaire όπου θα εκπαιδεύσει τις μελλοντικές τους επαγγελματίες ξενοδοχειακών υπηρεσιών και τροφοδοσίας, καθώς και την προετοιμασία των διπλωμάτων, όπως Higher National Diploma (BTS). Προσφέρουμε εντατική επαγγελματική κατάρτιση σε μια βολική και κοντά μέρος της πραγματικότητας μέσω της κατάρτισης μας εστιατόριο. Έχει μια ισχυρή τεχνική πλατφόρμα και ένα φιλικό προς το χρήστη εφαρμογή εστιατόριο. Μια Esccom Μαγειρική Ακαδημία, μπορείτε να ακολουθήσετε τα μαθήματα στην τούρτα, Food and Service. Η μαγειρική ακαδημία βρίσκεται στη Νίκαια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: www.esccom-restauration.com

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion

Αυτό το Master στοχεύει να εκπαιδεύσει μελλοντικά στελέχη που θα ασχοληθούν με τις διάφορες οικονομικές λειτουργικές τομείς της επιχείρησης. Αυτό είναι ένα ευρωπαϊκό δίπλ ... [+]

Αυτό είναι ένα ευρωπαϊκό δίπλωμα χορηγείται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Σχολών (Fede) δίνοντας ένα επίπεδο ΠΑ + 5.

ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Το Ευρωπαϊκό Μεταπτυχιακό MSE προετοιμάζει τους μαθητές για τις διευθυντικές θέσεις και τις στρατηγικές των επιχειρήσεων στους τομείς των ανθρώπινων πόρων, τη διαχείριση, τη διαχείριση, το μάρκετινγκ, το εμπόριο, το διεθνές περιβάλλον, σε διάφορους τομείς εντός μεσαίους και μεγάλους οργανισμούς. ... [-]

Γαλλία Nice Cannes-et-Clairan Agde
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

ESCCOM à Nice

ESCCOM Académie Culinaire à Nice

Harlem Shake Deesma 2K13 ESCCOM