ESH Paris Hotelschool

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ESH Παρίσι, το πρώτο διεθνές ξενοδοχείο σχολείο στη Γαλλία στις 3 πανεπιστημιουπόλεις στο Παρίσι, Λιλ και Λονδίνο Ο διευθυντής του ξενοδοχείου της International Business είναι μέρος του Top 10 των επιχειρήσεων οι άνθρωποι ονειρεύονται *. Τα προγράμματα που προσφέρονται από το σχολείο, συμπεριλαμβανομένου ενός δίγλωσσου κύριο και ένα έτος σπουδών στο Λονδίνο, προσφέρουμε την καλύτερη εκπαίδευση για μια διεθνή καριέρα.

Το 2010, οι μισοί από τους μαθητές μας στο Master 2 (BAC + 5) έχει υπογράψει μια σύμβαση αορίστου χρόνου πριν από το τέλος της πρακτικής τους. Η αποστολή μας: κατάρτιση, ένα δίπλωμα, μια καριέρα.

Οι ESH προωθητικές ενέργειες που χρηματοδοτείται από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία και μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες για πάνω από είκοσι χρόνια, για παράδειγμα, το Shangri-La στο Παρίσι το 2013, το Park Hyatt Paris-Vendôme, το 2005, το Ritz το 1996, αλλά και η Crillon, Μπρίστολ, το InterContinental αλυσίδες, η Starwood, το Hilton και Barrière του Fouquet φέτος. Χορηγοί υπογράψει διπλωμάτων και την οργάνωση της τελετής.

Το πρόγραμμα του σχολείου ξενοδοχείο ESH Παρίσι, μέσα σε πέντε χρόνια, δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να περάσουν ένα μεταπτυχιακό κατάσταση κάθε χρόνο από το γαλλικό εθνικό κράτος διπλώματος, η BTS Ξενοδοχείο Catering και των διπλωμάτων των μελών του BAC Ηνωμένο Βασίλειο 1 θήκη + 4 με μαθήματα διαχείρισης στα αγγλικά κατά το πρώτο έτος, ώσπου το Master. Το ESH Παρίσι είναι το μόνο ξενοδοχείο σχολείο στη Γαλλία για να προετοιμάσει το Master πανεπιστήμιο που εξέδωσαν από κοινού με το Πανεπιστήμιο South Bank του Λονδίνου, 23.000 φοιτητές στην καρδιά του Λονδίνου.

Οι πρωτοετείς σπουδαστές μαθαίνουν γκουρμέ εστιατόρια στην εκπαίδευση εστιατόριο του Καρόλου, υπό την καθοδήγηση του σεφ Έργων Gaetan Guillot-Biani, εκπαιδεύονται στα αδέλφια Pourcel. Το εστιατόριο εκπαίδευση ονομάστηκε προς τιμήν του Καρόλου Charles Bouvier, ο προπάππους του προέδρου του σχολείου, ο οποίος ήταν ο διοικητής της ταξιαρχίας των προεδρικών τρένο για το τέλος του δέκατου ένατου αιώνα. Τα μενού έκανε εξυπηρετούν τους προέδρους και βασιλείς της εποχής κοσμούν τους τοίχους του εστιατορίου.

Το σχολείο ξενοδοχείου ESH Παρίσι είναι ένα ιδιωτικό σχολείο κάτω από τον Πρύτανη έλεγχο των Βερσαλλιών. Τα δίδακτρα των περίπου € 10.000 ετησίως, περιλαμβάνουν ημιδιατροφή στο εστιατόριο των φοιτητών. Το σχολείο ξενοδοχείο ESH Paris βρίσκεται στη νέα επιχειρηματική περιοχή του Clichy, 5 λεπτά από το σταθμό Porte de Clichy? και το Λονδίνο στην περιοχή Holborn, κοντά στο σταθμό του Eurostar St Pancras.

Το σχολείο παρέχει μαθήματα σε όλους τους φοιτητές, με 25 φοιτητές του τρέχοντος έτους κατά το οποίο 6 μαθητές Palace στο Shangri-La, 5 μαθητές στο Park Hyatt, 7 φοιτητές στο Hotel du Palais στο Μπιαρίτζ ... καθηγητές του σχολείου είναι ξενοδόχους ή το πανεπιστήμιο, γιατρούς στην ειδικότητα ή τον καθηγητή τους. Πέντε διευθυντές ξενοδοχείων διδάσκουν μάρκετινγκ, τη διαχείριση και τη λειτουργία κατά το πρώτο έτος. Οι απόφοιτοι του ESH Παρίσι, μερικά από τα οποία διδάσκουν στο σχολείο, είναι διευθυντές ξενοδοχείων, διευθυντές διαδικασιών, F & B Manager (catering), διευθυντής πωλήσεων, project manager σε μεγάλες διεθνείς αλυσίδες και Παλάτια.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc διεθνή τουρισμό και τη διαχείριση φιλοξενία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα September 2017 Γαλλία Paris

Αυτό το πτυχίο Master ενθαρρύνει μια επιχειρηματική προσέγγιση στην εξέταση των δυνατοτήτων ανάπτυξης του τουρισμού και της φιλοξενίας των επιχειρήσεων και προορισμών. Ο βαθμός δίνει έμφαση στη διαχείριση των στρατηγικών θεμάτων που προκύπτουν στον τομέα, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, της ανάπτυξης των επιχειρήσεων και τη διαχείριση, την ηγεσία, ηθικά και τα ζητήματα της βιωσιμότητας. Θα είναι σχετικές με όσους θέλουν να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία διαχείρισής τους ή το δικό επιχειρήσεις στους τομείς Τουρισμού και Φιλοξενίας. [+]

ESH προσφέρει αυτό το μεταπτυχιακό Master of Science στο Παρίσι, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο South Bank του Λονδίνου. Αυτό το πτυχίο Master ενθαρρύνει μια επιχειρηματική προσέγγιση στην εξέταση των δυνατοτήτων ανάπτυξης του τουρισμού και της φιλοξενίας των επιχειρήσεων και προορισμών. Ο βαθμός δίνει έμφαση στη διαχείριση των στρατηγικών θεμάτων που προκύπτουν στον τομέα, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, της ανάπτυξης των επιχειρήσεων και τη διαχείριση, την ηγεσία, ηθικά και τα ζητήματα της βιωσιμότητας. Θα είναι σχετικές με όσους θέλουν να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία διαχείρισής τους ή το δικό επιχειρήσεις στους τομείς Τουρισμού και Φιλοξενίας. Αντιμετωπίζει τις ανάγκες τόσο των εμπορικών και μη εμπορικών στοιχείων του τομέα, οι οποίες είναι, συχνά απαιτούν από τις δημόσιες / ιδιωτικές μορφές εταιρικής σχέσης της διακυβέρνησης. Το μάθημα αναπτύσσει τις κατάλληλες δεξιότητες, εργαλεία και τις γνώσεις για να λειτουργήσει καινοτόμο στην παγκόσμια τουρισμό και τη φιλοξενία περιβάλλοντα. Η φύση της διδασκαλίας και της αξιολόγησης σας επιτρέπει να εφαρμόσετε τις θεωρίες και τις διαδικασίες μάθει στην τάξη με τη ρύθμιση της προτίμησής σας (π.χ. δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα? Τουρισμού ή φιλοξενίας βιομηχανίες? Ηνωμένου Βασιλείου, ευρωπαϊκά ή διεθνή). Μια Οικιστική το Field Trip στο εξάμηνο 2 είναι ένα υποχρεωτικό στοιχείο του βαθμού και επικυρώνεται ως μέρος της μονάδας Πόλη Marketing. Το ταξίδι θα είναι η Μπορντό, εξερευνώντας τις μελλοντικές επιλογές μάρκετινγκ και ανάπτυξης προϊόντων ανοικτή για τις αρχές της πόλης. Η εκδρομή μίας εβδομάδας περιλαμβάνεται είναι οι αμοιβές των προγραμμάτων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με έξι μήνες πρακτικής άσκησης. Πρακτική άσκηση επιλέγονται από ESH μετά από μια προσωπική συνέντευξη με κάθε μαθητή, οι θέσεις περιλαμβάνουν βοηθός διευθυντής και οι θέσεις στις υπηρεσίες υποστήριξης της διεθνούς αλυσίδες ξενοδοχείων και πολυτελή ξενοδοχεία. Παρακαλούμε δείτε το βιβλίο των μονάδων: http://www.eshparis.com/documents/ESH_Master_book_of_units.pdf Διάρκεια του προγράμματος: 2 εξάμηνα μαθήματα και 1 εξάμηνο πρακτικής άσκησης Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Ένα πτυχίο σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών σε επίπεδο ανάθεσης 2: 2 ή παραπάνω. Overseas βραβεία θα γίνονται δεκτές υπό την ισοδυναμία σε αυτό το επίπεδο. Εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία (συνήθως 2 χρόνια ή περισσότερο σε διοικητικό επίπεδο στον τομέα του) μπορεί να επιτρέψει την εισαγωγή με βάση την πολιτική Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Εφαρμογών του τμήματος. Μη εγγενής αγγλικός ομιλητής πρέπει να παρέχουν TOEIC κατανόηση και ανάγνωση 800/990 ή IELTS 6,5. Δίδακτρα: € 13.900 Ημερομηνία έναρξης: Σεπτέμβριος του 2017 [-]

Βίντεο

ESH online course presentation

EMCup 2012 - ESH Paris and London

ESH Remise des diplômes Master 2014 au Fouquet's

Remise des diplômes Shangri-La Paris - ESH Paris Hotelschool

Επικοινωνία

ESH Paris Hotelschool

Διεύθυνση Rue Villeneuve 76
92110 Paris, France
Ιστοσελίδα http://www.eshparis.com/
Τηλέφωνο +33 1 47 31 39 39