ESIGELEC Graduate School of Engineering

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ESIGELEC παρέχει κατάρτιση για σπουδαστές εφαρμοσμένης μηχανικής, των τηλεπικοινωνιών, των ηλεκτρονικών, των τεχνολογιών των πληροφοριών, τα δίκτυα πληροφοριών, ενσωματωμένα συστήματα, αυτοματισμοί και ρομποτική, ηλεκτρολόγου μηχανικού για τις μεταφορές, μηχατρονική, της ενέργειας και της βιώσιμης ανάπτυξης, της βιοϊατρικής μηχανικής, του σχεδιασμού των επιχειρήσεων και της χρηματοοικονομικής τεχνικής.

Τα προγράμματά μας βασίζονται σε φοιτητές έργα, πρακτική εργασία σε εργαστήρια, μαθήματα διαχείρισης του έργου, τις ξένες γλώσσες και την πρακτική άσκηση, και προτείνει ένα διεθνές περιβάλλον με ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία, προσφέροντας στους φοιτητές τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις προσωπικές / επαγγελματικές τους δεξιότητες και να είναι έτοιμοι να εργαστούν !

Οι μαθητές μπορούν να γίνουν δεκτοί μετά (πρόγραμμα μηχανικής 5 ετών που διδάσκονται στα γαλλικά) λύκειο ή μετά προπαρασκευαστικές τάξεις / ένα πρώτο πρόγραμμα σπουδών σε 2 χρόνια στο πανεπιστήμιο (3-ετή πρόγραμμα μηχανικής που διδάσκονται στα γαλλικά) ή μετά το πτυχίο πανεπιστημίου (2-ετή πρόγραμμα μηχανικής που διδάσκονται στα γαλλικά, ή Masters / MSc προγράμματα που διδάσκονται στα αγγλικά.

Διαφορετικοί λόγοι για να επιλέξετε ESIGELEC:

Ένα σχολείο που δημιουργήθηκε πάνω από 110 χρόνια (το 1901), έχοντας μια μακρά εμπειρία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, Διαπίστευση από το γαλλικό Συμβούλιο της Μηχανικής βαθμούς (CTI) για το πτυχίο του Μηχανικού. Διαπίστευση από το γαλλικό Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας για μεταπτυχιακά του. Διαπίστευση από το γαλλικό Διάσκεψης των ανώτατων διοικητικών στελεχών και Πολυτεχνικές σχολές (CGE) για MSc του. Διπλώματα. Σχολείο υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ρουέν (CCIR) και διοικείται ως μη κερδοσκοπικό σωματείο με ένα Συμβούλιο Διοίκησης, συμπεριλαμβανομένων των εκπροσώπων της: του Συλλόγου Αποφοίτων (SIGELEC), τοπικούς δημόσιους φορείς (Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ρουέν, Περιφερειακό Συμβούλιο, Greater Ρουέν - CREA), επιχειρήσεις (Aircelle, η EDF, η France Telecom, Σύγχρονο, Thales Air Systems, Valeo και UIMM), και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Πανεπιστήμιο της Ρουέν, Ινστιτούτο «Μεταλλεία Telecom»). Σχολή θέση ανάμεσα στα καλύτερα σχολεία της μηχανικής στη Γαλλία, έχει ένα πρόγραμμα μηχανικής 5 ετών:

  • Κατάταξη 2014 του "L'Etudiant» και «L 'Express»:
  • 4η Βιομηχανίας Δίκτυα 4ου Διεθνούς Outlook 2ο για πρόσληψη στον τομέα της πληροφορικής

Κατάταξη του 2013 «SMBG»: 1ος Ηλεκτρονικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Οπτική Σχολή προβλέπεται Μάστερ / MSc. προγράμματα που διδάσκονται πλήρως στα αγγλικά: Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες και την Τεχνολογία -Electronic Ενσωματωμένα Συστήματα και Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες και την Τεχνολογία -Πληροφορίες Συστήματα (σε συνεργασία με INSA Ρουέν της Γαλλίας), και 2 MSc. προγράμματα "Έλεγχος και Ενσωματωμένων Όργανα" και "Automotive Ενσωματωμένα Συστήματα» (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Manipal στην Ινδία). Δυνατότητα να ακολουθήσει ένα διδακτορικό πρόγραμμα στο Ερευνητικό Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής και Ενσωματωμένων Συστημάτων (IRSEEM) Ένα πολύ ισχυρό διεθνές περιβάλλον: πάνω από το 35% των ξένων φοιτητών στα προγράμματα του σχολείου? 85 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε 40 διαφορετικές χώρες? μια υποχρεωτική περίοδο εκτός Γαλλίας από 3 μήνες τουλάχιστον για τους τοπικούς σπουδαστές του προγράμματος μηχανικής διδάσκονται στα γαλλικά, με πολλές επιλογές: πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις, θερινό σχολείο, πλήρες εξάμηνο ή έτος σε πανεπιστήμιο εταίρο στο εξωτερικό, διπλά πτυχιακά προγράμματα, ... 19 διπλά πτυχιακά προγράμματα για τους φοιτητές του προγράμματος μηχανικής: 3 Υπεύθυνος Μηχανικός προγράμματα διπλό πτυχίο (σε συνεργασία με NEOMA BS, Audencia, TELECOM διαχείριση των σχολείων), 3 Ερευνητής-Μηχανικός προγράμματα διπλό πτυχίο (σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Ρουέν ), 13 διπλά προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό (ΗΠΑ, νησιώτικα, Γερμανία, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Φινλανδία, ΚΙΝΑ). Πολλοί φοιτητές συλλόγων Ένα σημαντικό δίκτυο alumnis στη Γαλλία και abraod (πάνω από 9000 δεδομένου ότι το σχολείο ιδρύθηκε το 1901). Μοντέρνο, μεγάλο και καλά εξοπλισμένο κτίρια σε μια δασώδη περιοχή, με εύκολη πρόσβαση στην ιστορική δυναμική και πολυσύχναστο κέντρο της πόλης της Ρουέν και βρίσκεται μόλις 1 ώρα και ένα μισό από το κέντρο της πόλης του Παρισιού.

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

Περισσότεροι από 9000 πτυχιούχους από τη δημιουργία της το 1901 Περισσότεροι από 1650 φοιτητές Περισσότερο από το 35% των ξένων φοιτητών στα προγράμματα της ESIGELEC 407 ακαδημαϊκές και διοικητικές τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων 335 διδακτικού προσωπικού (62 μόνιμοι εκπαιδευτικοί, 45 επισκέπτες καθηγητές από τα πανεπιστήμια εταίρους στο εξωτερικό, 83 εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία, 145 καθηγητές από πανεπιστήμια ή ανεξάρτητα / καθηγητών ξένων γλωσσών), και 72 διοικητικών υπαλλήλων 5 τμήματα: Πληροφορική, Ηλεκτρονικών και Τηλεπικοινωνιών, Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ενέργειας, τα ενσωματωμένα συστήματα και όργανα, Ανθρωπιστικών Ξένων Γλωσσών και Διοίκησης Ένα ερευνητικό ινστιτούτο για τα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά συστήματα (IRSEEM) 85 εταιρικές σχέσεις μεταξύ πανεπιστημίων σε 40 διαφορετικές χώρες Ένα δίκτυο των εταιρικών συνεργατών 3000 Περίπου το 51% των αποφοίτων βρήκε δουλειά πριν το πέρας των σπουδών τους και το 95% του συνόλου των φοιτητών βρήκαν εργασία σε λιγότερο από 6 μήνες (το 2012). 53% από αυτούς βρήκαν θέσεις εργασίας στις περιοχές του Παρισιού και 10% στο εξωτερικό Μια πανεπιστημιούπολη του 12, 000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο έχει λάβει το βραβείο "Auguste Perret" για την ωραία αρχιτεκτονική. Ένα επιπλέον επιφάνεια 5.000 τετραγωνικών μέτρων αφιερωμένο στην έρευνα, την καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας (η πανεπιστημιούπολη για την Ενσωμάτωση των Ενσωματωμένων Συστημάτων - CISE) άνοιξε το 2012.

Τοποθεσίες

Ρουέν

ESIGELEC

Address
Technopôle du Madrillet
Avenue Galilée - BP 10024
76801 Saint-Etienne du Rouvray

Ρουέν, Νορμανδία, Γαλλία
Ιστότοπος

Ask a Question

Άλλη