ESLSCA Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1949, το ESLSCA Business School Παρισιού έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 15.000 αποφοίτους οι οποίοι τώρα κατέχουν θέσεις ευθύνης τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό. Έχουν επωφεληθεί από το ESLSCA πολλά περιουσιακά στοιχεία:

  • Γενική κατάρτιση σε επίπεδο πλοίαρχος (εισαγωγή μετά τις προπαρασκευαστικές τάξεις του HEC ή στα προσόντα μετά από BAC 2 ή BAC 3), με βάση ένα αυστηρό και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών, με στόχο την κατάρτιση πραγματικών «επιχειρηματικών διευθυντών» ».

Διδασκαλία που οδηγεί σε ένα πραγματικό προσόντα και την επαγγελματική ESLSCA Business School αναζητούνται από τις επιχειρήσεις, το ESLSCA Business School Παρισιού έχει μια πολύ μεγάλη φήμη (η ESLSCA έχει το μεγαλύτερο αριθμό ειδικευμένων αποφοίτων) λογιστές και αριθμούν πολλούς αποφοίτους στις χρηματοπιστωτικές, τραπεζικές και χρηματιστηριακές αγορές). Διεθνές: Το πρόγραμμα διπλού πτυχίου MBA που δημιουργήθηκε το 1979 είναι το παλαιότερο από τα ESCs. Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν υποχρεωτική διαμονή στο εξωτερικό (πρακτική άσκηση ή εξάμηνο σπουδών) και διάφορα μαθήματα στα αγγλικά. Περισσότερες από 50 εθνικότητες εκπροσωπούνται σήμερα μεταξύ των ESLSCA Business School Παρισιού που είναι μέλη των AACSB, EFMD, CREPUQ και EDUNIVERSAL. Συνέργειες που υπάρχουν με τα άλλα προγράμματα του ESLSCA Group : προγράμματα στα Αγγλικά Bachelor και MBA και 19 προγράμματα του τρίτου κύκλου, πολλά από τα οποία οδηγούν στην εξειδικευμένη θέση τους (International Trading and Trading, Χρηματοοικονομική Μηχανική, Διαχείριση Πολυτελείας και Μόδας, Intelligence οικονομική). Η αναγνώριση των εταιρειών που υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ESLSCA Business School Paris , αναθέτει καθηγητές, παρέχει πολυάριθμες πρακτικές και καλωσορίζει αποφοίτους με τις καλύτερες συνθήκες. Τα αποτελέσματα της έρευνας μισθών για τους νέους πτυχιούχους του περιοδικού EXPANSION (Απρίλιος 2010) είναι και πάλι ευνοϊκά για την ESLSCA Business School Paris, η οποία κατατάσσεται στο 28ο από τα 40 ταξινομημένα σχολεία .

Σημαντικές ερευνητικές δραστηριότητες: Το ESLSCA Business School Παρισιού συμμετέχει ενεργά στην ερευνητική προσπάθεια που έχει αναληφθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προώθηση της διαχείρισης της διαχείρισης. Οι ερευνητές, οι διδάκτορες, οι διδάκτορες και οι διδάσκοντες που ασχολούνται με την έρευνα (HDR) συμβάλλουν στη δημοσίευση ερευνητικών εργασιών, συμμετέχουν σε συνεντεύξεις, δημοσιεύουν άρθρα και βιβλία στους αντίστοιχους κλάδους τους, ιδίως στην Οικονομική Πληροφορική και την Πληροφορική. χρηματοδότηση.

Τα αποτελέσματα της έρευνας του IPSOS, που ανατέθηκε από την ESLSCA Business School Παρισιού, αποδεικνύουν την επάρκεια του εκπαιδευτικού του σχεδίου με τις προσδοκίες των εταιρειών: σπουδαιότητα πρακτικών και προγραμμάτων εργασίας, επίπεδο επαγγελματισμού του προγράμματος σπουδών, διγλωσσία) και λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ειδικευμένο MBA

Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε πτυχιούχους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και διοίκησης. Ο στόχος είναι να εξοπλιστούν οι συμμετέχοντες με στέρεες γνώσεις και δεξιότητες διαχείρισης, ενισχυμένες με πρακτική άσκηση.

Διεθνή Προγράμματα

Από το 1982, το ESLSCA Business School Paris φιλοξενεί ξένους φοιτητές για δύο ή τρία χρόνια σπουδών που οδηγούν στο πτυχίο ESLSCA-MBA. Αρκετοί φοιτητές βρίσκονται στο τρίτο έτος σπουδών τους στις ΗΠΑ, μετά από τον οποίο αποκτούν το πτυχίο MBA και το ESLSCA Business School Paris .

Από το 1996, το ESLSCA Business School Παρισιού διοργανώνει ένα ετήσιο πρόγραμμα MBA για ξένους φοιτητές (μαθήματα στα αγγλικά).

Bachelors

Οι δύο πτυχιούχοι του ESLSCA Business School , του BBA: Bachelor in Business Administration (που δημιουργήθηκε το 1998) και του προγράμματος Bachelor Management (συμπεριλαμβανομένων των ειδικοτήτων στον τομέα της χρηματοδότησης, της εμπορίας ή της εφοδιαστικής το τρίτο έτος) bachelor.

Grande Ecole

Αυτό το μάθημα απευθύνεται σε υποψήφιους που επιθυμούν να αφομοιώσουν όλες τις τεχνικές διαχείρισης και διαχείρισης, να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ιδιότητες με επαγγελματική διάσταση, να δημιουργήσουν μια πραγματική επαγγελματική εμπειρία με διεθνή διάσταση.

Εκπαιδευτική Εκπαίδευση

ESLSCA Business School μαθήματα στο ESLSCA Business School Παρισιού απευθύνονται σε στελέχη όλων των λειτουργιών (μάρκετινγκ και πωλήσεις, οικονομικά ή νομικά, R

Πτυχίο διπλώματος επιπέδου Ι, 3ος επαγγελματικός κύκλος μερικής απασχόλησης για στελέχη.

ΕΟΔ

Η Ecole de Guerre Economique λειτουργεί από το 1997 και είναι πρωτοπόρος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η EMT συμμετέχει στις συναντήσεις του IHEDN και διοργάνωσε το 1998 το Συμπόσιο για την Οικονομική Νοημοσύνη στην UNESCO. Η ESLSCA Business School Παρισιού έχει συνάψει συμφωνίες με τα Πανεπιστήμια του Στρασβούργο, Μονπελιέ, Πουατιέ και Λαβάλ (Κεμπέκ) σχετικά με την οικονομική νοημοσύνη. Το EGE διαδίδει πολλά ερευνητικά έγγραφα σχετικά με την οικονομική πληροφόρηση.

IFAM

Η συμμετοχή στο πρόγραμμά μας ανταποκρίνεται στις μελλοντικές απαιτήσεις διεθνών θεμάτων. Είναι η διαβεβαίωση της γνώσης των διαφορετικών καταστάσεων που θα πρέπει να απαντήσετε. Είναι η επιδίωξη της αριστείας.

Η πρόσβαση είναι ανοικτή σε υποψήφιους που κατέχουν πτυχίο πανεπιστημίου, ισοδύναμο δίπλωμα ή επιθυμούν να εισέλθουν σε 3ο κύκλο.

img-branding

Σχετικά με

Σχετικά με το ESLSCA Business School Paris: Με 70 χρόνια εμπειρίας και με σταθερή φήμη για την Εταιρική, Αγορά και Οικονομικά Ελέγχου, το ESLSCA Business School Paris έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως: τη διεθνή συμμετοχή (συμπεριλαμβανομένης της ίδρυσης κέντρων που συνδέονται με το εξωτερικό), την εκπαιδευτική καινοτομία, την ποιότητα της έρευνας της σχολής της, το διεθνές δίκτυο αποφοίτων ...

Μια νέα κάρτα προστέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2003 με τη δημιουργία του Τμήματος Οικονομικής Ευφυΐας στο πρόγραμμα Grande Ecole, καρπό της τεχνογνωσίας που αναπτύχθηκε από το ESLSCA Business School Paris από το 1997 με τον τρίτο κύκλο "Ecole de Guerre Economique" αναγνωρίστηκε ως ηγέτης στο γαλλικό επίπεδο και παρατήρησε ο βουλευτής CARAYON στην έκθεσή του προς τον Πρωθυπουργό για την EI (Ιούνιος 2003).

Μια πολύ δημοφιλής γενική εκπαίδευση

Μια έρευνα ESLSCA / IPSOS το επιβεβαίωσε. Οι εταιρείες θέλουν πιο επαγγελματίες και λειτουργικούς νέους. Ο φοιτητής πρέπει να έχει κάνει αρκετές πρακτικές πρακτικές, να κατέχει το εργαλείο του υπολογιστή και να είναι τουλάχιστον δίγλωσσο. Επομένως, η κατάρτιση προσαρμόστηκε σε αυτό το αίτημα. Το 30% των μαθημάτων είναι στα αγγλικά. Οι φοιτητές πρέπει επίσης να παρακολουθήσουν υποχρεωτικό εξάμηνο στο εξωτερικό, στο πανεπιστήμιο ή στις επιχειρήσεις.

Το ESLSCA Business School Παρισιού έχει πολλά πανεπιστήμια-εταίρους σε όλο τον κόσμο, με τα οποία έχει επίσης εκπαιδευτικές ανταλλαγές από τις οποίες έρχεται η εισαγωγή αγγλόφωνων εκπαιδευτικών στο σχολείο. Τέλος, χάρη σε ένα πολύ ισχυρό δίκτυο 15.000 αποφοίτων σε 110 χώρες και πολύ καλές σχέσεις με εταιρείες-εταίρους, είναι αρκετά εύκολο να βρεθεί πρακτική άσκηση στη Γαλλία ή στο εξωτερικό μεταξύ των 3000 προσφορών που το σχολείο λαμβάνει ένα έτος.

Κατά την άφιξή του στο σχολείο, ο φοιτητής ακολουθεί ένα εισαγωγικό σεμινάριο για οργανισμούς (ΙΑΟ) παράλληλα με το εισαγωγικό σεμινάριο για τη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κατά τη διάρκεια των ΔΟΑ, αρκετοί απόφοιτοι της ESLSCA Business School Παρισιού , που εκπροσωπούν όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, μοιράζονται τις επαγγελματικές τους λειτουργίες και τις εμπειρίες τους. Τέλος, κάθε φοιτητής ακολουθεί πρακτική άσκηση σε μια εταιρεία. Από 2 μήνες έως 1ο έτος, 3 μήνες μέχρι το τέλος του 2ου έτους και συχνά με μειωμένο ωράριο κατά τη διάρκεια του 3ου έτους, πριν από την τελική πρακτική άσκηση, η οποία μπορεί να διαρκέσει από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο, και να δοθεί θέση στην υπεράσπιση μια διατριβή. Παρόλο που αυτές οι ESLSCA Business School οδηγούν συχνά σε δουλειά, η ESLSCA Business School Paris Paris διοργανώνει επίσης ένα ετήσιο φοιτητικό φόρουμ σπουδαστών.

Τέλος, το ESLSCA Business School Παρισιού προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα: Εμπορία, Χρηματοοικονομική Μηχανική, Μάρκετινγκ, E.Business, Luxury Management, Οικονομική Ευφυΐα και MBA. Οι μαθητές του δεύτερου κύκλου επωφελούνται επίσης από αυτά τα μαθήματα και την έρευνα του τρίτου κύκλου

Ένα διαφοροποιημένο πρόγραμμα σπουδών

Το λεγόμενο πρόγραμμα "Κοινό πυρήνα" κατανέμεται στα τρία χρόνια της μελέτης. Εκτός από αυτό το πρόγραμμα και το τελευταίο έτος, υπάρχουν επίσης προαιρετικά μαθήματα. Επομένως, τα πρώτα δύο έτη σπουδών αποτελούν έναν πρώτο κύκλο γενικών μελετών. Το τρίτο έτος αποτελεί δεύτερο κύκλο σπουδών, που αντιστοιχεί στην περίοδο εξειδίκευσης μεταξύ των παρακάτω 6 μεγάλων εταιρειών:

  1. Μάρκετινγκ Μεγάλη, Διεθνής Διοίκηση
  2. Κύριος έλεγχος εμπειρογνωμοσύνης
  3. Μεγάλη χρηματοδότηση αγοράς
  4. Μεγάλα εταιρικά οικονομικά
  5. Σημαντική οικονομική νοημοσύνη
  6. Σημαντική οργάνωση, διαχείριση, παροχή συμβουλών

Η δέσμευση αποτελεί επίσης μέρος της διδασκαλίας
Με ομάδες και από το πρώτο έτος, οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν ένα σχέδιο για να ξεκινήσουν μια επιχείρηση ή να αναλάβουν μια υπάρχουσα ένωση μέσα στο σχολείο. Το BDE της ESLSCA Business School Pari είναι στην πραγματικότητα πολύ ενεργό. Υπό την εποπτεία ενός δασκάλου καθηγητή, οι σπουδαστές πρέπει να καταρτίσουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να καθορίσουν τους στόχους και να πραγματοποιήσουν αυτό το έργο στο 2ο έτος. Αυτή η μόνιμη καθοδήγηση των μαθητών είναι δυνατή από τη δομή του σχολείου που διατηρούμε σε ανθρώπινη κλίμακα.

Αποτελεσματικά μέσα
Η σχολή ESLSCA Business School Παρισιού αντικατοπτρίζει την ποιότητα της διδασκαλίας και της έρευνας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Εκτός από αυτήν την πρωτοποριακή παιδαγωγική, το ESLSCA Business School Paris δίνει στους φοιτητές του τα μέσα να διεξάγουν την έρευνά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χάρη στον διαδικτυακό και εκπαιδευτικό τους πόρο.

Είναι στο Παρίσι, ένα πρόσθετο περιουσιακό στοιχείο
Οι μεγαλύτερες εταιρείες βρίσκονται στο Παρίσι και η πρωτεύουσα προσφέρει επίσης όλα τα μέσα για να τελειοποιήσει τον γενικό πολιτισμό της. Εάν η ESLSCA Business School Παρισιού έχει περισσότερες από 50 διαφορετικές εθνικότητες μεταξύ των φοιτητών της, το Παρίσι είναι πιθανότατα και για κάτι.

img-branding_

Τοποθεσίες

Παρίσι

Address
ESLSCA Paris Business School
11 Rue de Cambrai

75019 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη