Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιδρύθηκε το 1949, ESLSCA Business School έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 15.000 πρώην φοιτητές που κατέχουν σήμερα θέσεις ευθύνης τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό. Θα ωφεληθεί σε πολλά περιουσιακά στοιχεία ESLSCA:

  • πλοίαρχος γενικό επίπεδο εκπαίδευσης (HEC είσοδος μετά προπαρασκευαστικές τάξεις ή τίτλους, μετά από ένα BAC + 2 ή BAC + 3), βασίζεται σε μια αυστηρή και καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο έχει ως στόχο να σχηματίσουν αλήθεια " διαχειριστές επιχειρηματίες».
Μαθήματα που οδηγούν σε γνήσια επαγγελματικά προσόντα και περιζήτητο από τις εταιρείες, οι περισσότερες «Finance» από ESLSCA Business School ιδίως απολαμβάνει μια ισχυρή φήμη (ESLSCA έχει το μεγαλύτερο αριθμό των αποφοίτων λογιστών και έχει πολλούς γέροντες στον οικονομικό κόσμο, των τραπεζών και των κινητών αξιών).

Διεθνή: το διπλό πρόγραμμα ΜΒΑ που δημιουργήθηκε το 1979, είναι το παλαιότερο μεταξύ της ΟΚΕ. Η διδασκαλία περιλαμβάνει ένα υποχρεωτικό παραμονής στο εξωτερικό (πρακτική άσκηση ή εξάμηνο σπουδών) και διάφορα μαθήματα στα αγγλικά. Περισσότερες από 50 εθνικότητες εκπροσωπούνται μεταξύ των φοιτητών ESLSCA Business School που είναι μέλος της AACSB, EFMD, CREPUQ και EDUNIVERSAL. Οι συνέργειες με άλλα προγράμματα ESLSCA Ομάδα: προγράμματα Αγγλικά Bachelor και ΜΒΑ, και 19 προγράμματα 3ου βαθμού μεταξύ των οποίων αρκετά κεφάλια για τη θέση τους (Εμπορική και Trading International, Χρηματοοικονομική Μηχανική, Διοίκηση Βιομηχανιών πολυτέλεια και η μόδα Πληροφοριών οικονομική). Η αναγνώριση των εταιρειών που υποστηρίζουν την εκπαιδευτική έργο του ESLSCA Business School, εκπρόσωπος των καθηγητών, παρέχουν πολλές πρακτική άσκηση και καλωσορίζουμε στην καλύτερη απόφοιτοι (αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τους μισθούς των νέων αποφοίτων περιοδικού ΕΠΕΚΤΑΣΗ ( Απρίλιος 2010) εξακολουθούν να είναι ευνοϊκές φέτος ESLSCA Business School, που βρίσκεται στην 28η θέση από τις 40 σχολές κατατάσσονται. Σημαντική έρευνα: ESLSCA Business School συμμετέχει ενεργά στην ερευνητική προσπάθεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την εκπαίδευση διαχείρισης τιμή. Οι εκπαιδευτικοί ερευνητές, υποψήφιοι διδάκτορες, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές διαχείρισης που επιτρέπεται να εποπτεύει την έρευνα (HDR) συμβάλλουν στη δημοσίευση ερευνητικών εργασιών, συμμετέχουν σε συνέδρια, δημοσιεύοντας άρθρα και βιβλία στους αντίστοιχους κλάδους τους, συμπεριλαμβανομένων των Business Intelligence και Οικονομικών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ΥΨΟΣ ανατέθηκε από τοESLSCA Business School αποδεικνύουν την επάρκεια του εκπαιδευτικού έργου της με επιχειρηματικές προσδοκίες: σημασία της άσκησης και της εναλλαγής, το επίπεδο του επαγγελματισμού του μαθήματος, ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα (δίγλωσσο) και το λογισμικό.

Εξειδικευμένες MBA

Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται στους αποφοίτους και στελέχη. Ο στόχος είναι να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες στέρεες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της διαχείρισης, ενισχύεται από την πορεία εφαρμογής.

Διεθνή Προγράμματα

Από το 1982, ESLSCA Business School καλωσορίζει τους ξένους φοιτητές για δύο ή τρία έτη σπουδών που οδηγούν στην ESLSCA πτυχίο MBA. Αρκετοί μαθητές τουESLSCA Business School ολοκληρώσει το τρίτο έτος τους στις ΗΠΑ μετά από την οποία παίρνουν από κοινού το πτυχίο MBA και δίπλωμα ESLSCA Business School. Από το 1996, εργάζεται στηνESLSCA Business School ένα πρόγραμμα MBA διάρκειας ενός έτους για τους ξένους φοιτητές (φυσικά).

Bachelors

Οι δύο εργένηδες από ESLSCA Business School BBA: Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (δημιουργήθηκε το 1998) και Bachelor in Finance πρόγραμμα είναι προσβάσιμα από το απολυτήριο.

Grande Ecole

Το μάθημα αυτό είναι για τους υποψηφίους που επιθυμούν να αφομοιώσει όλες τις τεχνικές διαχείρισης και της διαχείρισης, να αναπτύξουν τις προσωπικές τους ιδιότητες σε μια επαγγελματική διάσταση, να δημιουργήσει μια πραγματική επαγγελματική εμπειρία, διεθνή κλίμακα.

Executive εκπαίδευση

Η εκτελεστική εκπαίδευση σεESLSCA Business School προορίζονται για τα στελέχη όλων των λειτουργιών (πωλήσεις και το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση και τη νομική, την Ε & Α, κ.λπ.) και υπόβαθρα (βιομηχανία ή την υπηρεσία, συμβουλές, διοίκηση) ενδιαφερόμενο να κατανοήσουν καλύτερα τις επιχειρήσεις τους και να αναπτύξουν τις ατομικές τους επιδόσεις και των ομάδων τους .

Φυσικά επίπεδο διπλώματος, 3ος Κύκλος Professional εκτελεστικό μερικής απασχόλησης.

ΕΟΔ

Το Ecole de Guerre Economique λειτουργεί από το 1997 και είναι πρωτοπόρος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η EMT συμμετέχει στις συνεδριάσεις του IHEDN (Ινστιτούτο Ανώτατης Εθνικής Άμυνας Σπουδών) και οργάνωσε το σεμινάριο με θέμα Business Intelligence για την UNESCO το 1998. οESLSCA Business School έχει υπογράψει συμφωνίες με τα Πανεπιστήμια του Στρασβούργου, Μονπελιέ, Πουατιέ και Laval (Κεμπέκ) σχετικά με την Οικονομική Intelligence. Η EMT μεταδίδει αρκετές ερευνητικές εργασίες για την Οικονομική Intelligence.

IFAM

Ενώνουμε το πρόγραμμά μας είναι ικανοποίηση των μελλοντικών απαιτήσεων των διεθνών θεμάτων. Αυτή είναι η διαβεβαίωση για να κυριαρχήσει διάφορες καταστάσεις που θα πρέπει να απαντήσει. Είναι η αναζήτηση για την τελειότητα.

Η πρόσβαση είναι ανοικτή για τους υποψηφίους με το απολυτήριο, ένα δίπλωμα ισοδύναμο ή που επιθυμούν να ενσωματώσουν ένα 3ο κύκλο.

img-μαρκάρισμα

για

Σχετικά με ESLSCA Business School: η δύναμη 68 χρόνια εμπειρίας, διεκδικητική τη φήμη της για την Εταιρική Οικονομικών και Ελέγχου Αγοράς, ESLSCA Business School προσθέτει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η συμμετοχή International (συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των σχετικών κέντρων στο εξωτερικό), την εκπαιδευτική καινοτομία, την ποιότητα της έρευνας της σχολής του, το δίκτυο των διεθνών αποφοίτων ...

Ένα νέο χάρτη προστέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2003 με τη δημιουργία του Τμήματος Πληροφοριών στο πρόγραμμα Grande Ecole, το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας που αναπτύχθηκε από ESLSCA Business School από το 1997 με το τρίτο κύκλο του «Ecole de Guerre Economique«αναγνωρίζεται ως ηγέτης στο γαλλικό επίπεδο και Carayon αντιληπτές από τον βουλευτή στην έκθεσή του προς τον Πρωθυπουργό σχετικά με ΕΙ (Ιούνιος 2003).

Μια πολύ ζητήσει γενική εκπαίδευση

Μια έρευνα / IPSOS ESLSCA επιβεβαιωθεί. Οι εταιρείες θέλουν περισσότερο τους νέους professionalized και λειτουργικές. Ο φοιτητής πρέπει να έχει συμπληρώσει αρκετά πρακτική, γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή και να είναι τουλάχιστον δίγλωσσοι. Η εκπαίδευση είναι προσαρμοσμένη στην εφαρμογή. 30% των κατηγοριών είναι στα αγγλικά. Οι μαθητές πρέπει επίσης να ολοκληρώσει την αναστολή της υποχρεωτικής εξάμηνο στο εξωτερικό στο κολέγιο ή την επιχείρηση.

οESLSCA Business School έχει πολλά συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, με την οποία έχει και εκπαιδευτικές ανταλλαγές, εξ ου και η άφιξή τους στο σχολείο καθηγητές Αγγλικών. Τέλος, χάρη σε ένα ισχυρό δίκτυο των 12.000 αποφοίτων σε 110 χώρες και πολύ καλές σχέσεις με τους επιχειρηματικούς εταίρους, είναι αρκετά εύκολο να βρεθεί ένα οικοτροφείο στη Γαλλία ή στο εξωτερικό, μεταξύ των 3.000 ευκαιρίες που το σχολείο λαμβάνει ετησίως.

Κατά την άφιξη στο σχολείο, ο μαθητής είναι ένα εισαγωγικό σεμινάριο οργανισμών (CAE), παράλληλα με την εισαγωγή στη διαχείριση του υπολογιστή σεμινάριο. Κατά τη διάρκεια του CAE, αρκετές γέροντες τουESLSCA Business School, Εκπρόσωποι όλων των τομέων οικονομικής δραστηριότητας, μοιράζονται τα επαγγελματικά τους καθήκοντα και τις εμπειρίες τους. Τέλος, ο κάθε μαθητής ακολουθεί πρακτική άσκηση. 2 μήνες για το πρώτο έτος, 3 μήνες από το τέλος του δεύτερου έτους, και συχνά με μερική απασχόληση κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους της, πριν από την τελική πρακτική, μέχρι τον Απρίλιο μέχρι τον Δεκέμβριο, και η οποία οδήγησε στην υπεράσπιση των διατριβή. Εάν αυτές πρακτική άσκηση συχνά οδηγούν στην απασχόληση,ESLSCA Business School φιλοξενεί επίσης ένα ετήσιο συναντήσεις φόρουμ για μαθητές-επιχειρήσεις. Τέλος, ηESLSCA Business School 3ο προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα: Trading, Χρηματοοικονομική Μηχανική, Marketing, E.Business, Διαχείρισης πολυτέλεια, Πληροφοριών και MBA. Οι μαθητές στο δεύτερο κύκλο επίσης να επωφεληθούν από τα μαθήματα αυτά και τον κύκλο της έρευνας 3ο.

Ένα διαφορετικό πρόγραμμα σπουδών

Το λεγόμενο πρόγραμμα «κοινό πυρήνα» απλώνεται κατά τα τρία έτη σπουδών. Παράλληλα με αυτό το πρόγραμμα και το περασμένο έτος είναι επιπλέον μαθήματα από τις επιλογές. Τα δύο πρώτα χρόνια μελέτης και σχηματίζουν ένα πρώτο κύκλο των γενικών μελετών. Το τρίτο έτος είναι ένας δεύτερος κύκλος των μελετών, που αντιστοιχεί στην περίοδο της εξειδίκευσης μεταξύ 6 μεγάλων παρακάτω:

  1. Σημαντικές Μάρκετινγκ Διεθνές
  2. Σημαντικά Τεχνογνωσία Ελέγχου
  3. Οικονομικά μεγάλη αγορά
  4. Σημαντικές Corporate Finance
  5. Σημαντικές Οικονομικών Πληροφοριών
  6. Σημαντικές Οργανισμού, το διοικητικό συμβούλιο

Η επιχειρηματικότητα αποτελεί επίσης μέρος της διδασκαλίας


Για τις ομάδες από το 1ο έτος, οι μαθητές πρέπει να υποβάλλει επιχειρηματικό σχέδιο ή την ανάληψη μιας υπάρχουσας σύνδεσης στο σχολείο. Η BDE ESLSCA Business School είναι πραγματικά πολύ δραστήρια. Υπό την εποπτεία του καθηγητή κηδεμόνα, οι μαθητές πρέπει να συγκεντρώσει ένα επιχειρηματικό σχέδιο, σαφείς στόχους και αυτό το έργο κατά το δεύτερο έτος. Αυτή η μόνιμη μαθητές προπόνηση είναι δυνατόν από τη δομή του σχολείου που διατηρούμε μια ανθρώπινη κλίμακα.

πόροι υψηλής απόδοσης
Η σχολή του Business School ESLSCA αντανακλά την ποιότητα της διδασκαλίας και της έρευνας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Εκτός από αυτή την προηγμένη εκπαίδευση, ESLSCA Business School δίνει στους φοιτητές του τα μέσα για να κάνουν καλύτερη έρευνα τους μέσω του διαδικτύου και τα εκπαιδευτικά μέσα.

Όντας στο Παρίσι, ένα περιουσιακό στοιχείο
Οι μεγαλύτερες εταιρείες είναι στο Παρίσι και η πρωτεύουσα προσφέρει επίσης όλα τα μέσα για να βελτιώσει τη γενική γνώση τους. Αν ESLSCA Business School έχει πάνω από 50 διαφορετικές εθνικότητες μεταξύ των σπουδαστών του, το Παρίσι είναι ίσως επίσης ένας παράγοντας.

img-branding_
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • γαλλική γλώσσα
Location address
ESLSCA Business School
1, rue Bougainville

Paris, Île-de-France, 75007 FR
Social Media