Ferrieres Paris

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ferrières το Τμήμα Γαλλικής Αριστείας

Επιλέγοντας να σπουδάσουν σε Ferrières Σχολή εγκαινιάζει μια σταδιοδρομία σε έναν τομέα σε συνεχή ανάπτυξη και το οποίο προσφέρει αμέτρητες επαγγελματικές ευκαιρίες σε όλο τον κόσμο. Μόνο 15,5 μίλια μακριά από την καρδιά της πόλης των φώτων του Παρισιού, εξίσου κοντά σε μεγάλα διεθνή αεροδρόμια τόσο του Παρισιού (Orly και Roissy Charles de Gaulle), Ferrières είναι εύκολα προσβάσιμο από το κέντρο του Παρισιού με τη δημόσια συγκοινωνία. Στο Ferrières, πιστεύουμε ότι η επιτυχία έρχεται από στερεά θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε συνδυασμό με την προσωπική ανάπτυξη.

Οι στόχοι της Ferrières »είναι να αναπτύξει τους ηγέτες της αριστείας που είναι αρμόδιες, ευέλικτο και ικανό να κατέχουν ανώτερες διευθυντικές θέσεις και τον καθορισμό των μελλοντικών αναγκών της βιομηχανίας.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι δεξιότητες και την εμπειρία που διδάσκονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της Φιλοξενίας, Γαστρονομία και Πολυτελή βιομηχανίες, έχουμε αναπτύξει το πρόγραμμα με τη στενή συνεργασία του κύρους εταιρείες-εταίρους μας, καθώς και σύμβουλοι από κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.

MULTI-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ:

Καθοδηγείται από τις βασικές αξίες της παράδοσης και της καινοτομίας, την ταπεινότητα, την εργασία και ανοικτό όραμα, η αποστολή της Ferrières είναι τριπλός:

Εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, μέσω μιας σειράς προγραμμάτων, που ταιριάζει τις απαιτήσεις της βιομηχανίας στη Γαστρονομία, φιλοξενία και την πολυτέλεια: Bachelor, MSc και μαγειρική προγράμματα που πληροί τις προϋποθέσεις Να συμβάλει στην προώθηση των γνώσεων και πρακτικών κατά τις τρεις διαστάσεις: Πολιτισμός τροφίμων, της διαχείρισης φιλοξενίας, Πολυτέλεια και plannng Event. Ενισχύσει την επιρροή και την ελκυστικότητα της Γαλλίας σε αυτούς τους τομείς αριστείας.

Ferrieres HIGH-END ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ:

ολοκληρωμένο οικοσύστημα της Ferrières »παρέχει στους φοιτητές με μια εξαιρετική επαγγελματική εμπειρία και αμέσως να τους φέρνει αντιμέτωπους με" αριστεία ", χάρη σε μια σειρά από πολλά εστιατόρια, ένα τροφοδότης και ένα ξενοδοχείο 4 *. Τα ιδρύματα αυτά, τα οποία δεν εξαρτώνται από την εφαρμογή, αλλά επαγγελματικές μονάδες, διαχειρίζεται από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών φιλοξενία και Επιχειρηματιών, ορισμένες εκ των οποίων επιτυχόντων του «Meilleur Ouvrier de France» βραβείο. Προσφέρουν high-end κουζίνα και υπηρεσία παγκόσμιας κλάσης σε μια απαιτητική πελατεία.

Όπως αυξήσουν τις ικανότητες τους, οι μαθητές σταδιακά εγκαταστάθηκε σε διάφορες θέσεις σε κουζίνες, τραπεζαρία, την αγορά, το τμήμα sommelier, μπαρ, front office, σχέσεις πελατών, καθαριότητα, τις πωλήσεις, τις επιφυλάξεις, τη συντήρηση, το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, e-marketing και διοργάνωσης εκδηλώσεων. Αυτό το hands-on εμπειρία συναντά την ακαδημαϊκή μάθηση.

Τοποθεσίες

Ferrières-en-Brie

Paris Area

Address
Rue du Château - BP49
Ferrières-en-Brie

77164 Ferrières-en-Brie, Île-de-France, Γαλλία
Τηλέφωνο
01 81 16 77 77

Παρίσι

Address
Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη