Formasup Campus

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 2001, το ξενοδοχείο μας καλωσορίζει τους υποψηφίους για τις εξετάσεις της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο εμπόριο, ανακοίνωση, Τουρισμού, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, της μόδας και της μόδας Μάρκετινγκ. Περιλαμβάνει επίσης προπαρασκευαστικά μαθήματα για παραϊατρικό βοήθεια, την υγεία, την κοινωνική εργασία, σχολές μηχανικών, πολιτικών και διοικητικών επιστημών, όλο και πιο επιλεκτικές.

Το σχέδιό μας είναι σαφής και φιλόδοξος: να εκπαιδεύσει νέους ενήλικες και υπεύθυνοι πολίτες του κόσμου, για να τους δώσει την εμπιστοσύνη σε αυτές να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους μέσα από μια ισορροπία των τεχνικών και γενικών γνώσεων υψηλής ποιότητας.

διδασκαλία μας βασίζεται στην εμπειρία μιας ομάδας έμπειρων τους ενδιαφερόμενους φορείς και επαγγελματίες, με κίνητρα και είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη των μαθητών μας, να τους προετοιμάσουν καλύτερα για τους διαγωνισμούς και τις εξετάσεις, ενώ οι πραγματικότητες το μερίδιό τους επαγγέλματα για τα οποία προορίζονται.

Απόλυτα ενταγμένο στη ζωή Μπορντό, στην καρδιά του "Chartrons Campus", το ξενοδοχείο μας προσφέρει στους φοιτητές μας ένα εξαιρετικό, δυναμικό και φιλικό. περιφερειακή συσκευή αναπαραγωγής αναγνωρίζεται FORMASUP CAMPUS έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην ένωση και οικονομικό ιστό της περιοχής Aquitaine.

Η συμμετοχή των ομάδων μας, τα κίνητρα των υποψηφίων μας, ο δυναμισμός των παλαιών μαζί τους είναι επιτυχημένοι CAMPUS FORMASUP. Και αυτό είναι η επιτυχία μας!

Οι περισσότεροι από Formasup Campus

Προγράμματα πάνω από 5 χρόνια σημαδεύτηκαν από μια τίτλου επιπέδου Ι πιστοποιηθεί από το κράτος στο Marketing, Επικοινωνίας, Τουρισμού, Ανθρωπίνων Πόρων.

Αρκετοί αγώνες προγράμματα προετοιμασίας για την Grandes Ecoles.

Διαδραστική διδασκαλία με επικεφαλής τον έμπειρους επαγγελματίες στους τομείς των δραστηριοτήτων τους

Coaching και εκπαιδευτική παρακολούθηση προσαρμοστεί από έμπειρους καθηγητές αναφορές

Ένα λογισμικό σχολική ζωή απομακρυσμένη δυνατότητα αναζήτησης ανά πάσα στιγμή (Extranet)

Ένα χρόνο χαρακτηρίσθηκε από κινούμενα επαγγελματικά συνέδρια από αναγνωρισμένους επαγγελματίες.

Ένα στάδιο & Εναλλαγή υπηρεσία που υποστηρίζει την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων.

Ένα άνοιγμα στο Διεθνές προώθηση του διεθνούς εμπορίου: ταξίδια μελέτης, πρακτική άσκηση στο εξωτερικό, Leonardo υποτροφία ...

Τα επίπεδα γλώσσας / αξιολόγηση ανάπτυξη: TOEIC, DELE & EUBAT ...

Μια πλούσια και ζωντανή κοινότητα της ζωής: την ημέρα και το βράδυ Ολοκλήρωσης, Gala της Πρωτοχρονιάς, αποφοίτηση, γραφείο φοιτητής "BDE Let'Sup", "Chartrons Campus" φοιτητικούς συλλόγους "Sup Τουρισμός" "Sup HRM» και ο Σύλλογος Αποφοίτων "Αποφοίτων Formasup" ...

CPhI: Ανώτερο Ινστιτούτο της Παρασκευής Ανταγωνισμού

Η τεχνογνωσία του PECS, το πρώτο δίκτυο προπαρασκευαστικά μαθήματα Σπουδών Υγείας, με 18 σχολεία στη Γαλλία?

Διαφοροποιημένη διδασκαλία για κάθε συνοδεύουν πιο κοντά στα σχέδια της σταδιοδρομίας τους και τις ευκαιρίες?

Εξατομικευμένη παρακολούθηση της προόδου του κάθε (κάρτες έκθεση, συναντήσεις / δασκάλων γονέων, λάβετε συμβουλές για την επιλογή διαγωνισμούς και πύλες, τον έλεγχο μηνιαίες συναντήσεις)?

Η τακτική αξιολόγηση των κεκτημένων (1-2 φορές την εβδομάδα, σχολικοί PECS λευκό εθνικό δίκτυο ανταγωνισμού)?

Μια έμπειρη ομάδα διδασκαλίας και σπάσει το πιο επιλεκτικό ανταγωνισμό των υστέρων δίσκο?

Μια συνεχής ρολόι στον ανταγωνισμό (προγράμματα, δοκιμές λεπτομέρειες)?

Μια μικτή ομάδα διδασκαλίας, το οποίο συνδυάζει την ακαδημαϊκή τους εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες συμβούλους και καθηγητές?

Καινοτόμων εταιρικών σχέσεων με τις ενώσεις (αλληλεγγύη διδασκαλία ZUP CO)?

Ένα δίκτυο αποφοίτων, οι οποίες μαρτυρούν την εμπειρία τους από τον ανταγωνισμό?

Καλωσορίζοντας εγκαταστάσεις, στην καρδιά του φοιτητή περιοχή Chartrons του Μπορντό και εξυπηρετούνται από το (στάση της γραμμής Β "Chartrons") το τραμ.

Τοποθεσίες

Μπορντό

Formasup Campus

Address
89, quai des Chartrons
33300 Bordeaux

Μπορντό, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία
Τηλέφωνο
+33 5 56 34 01 73

Ask a Question

Άλλη