Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ONIRIS είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας του Υπουργείου Τροφίμων Γεωργίας και Αλιείας.

Ριζωμένη στην επικράτειά του και ανοιχτό στον ευρωπαϊκό χώρο, έχει ένα πολύ ευρύ θεματικό φάσμα, συμπεριλαμβανομένης της υγείας των ζώων και της δημόσιας υγείας, κλινικές, της βιοϊατρικής και της βιοτεχνολογίας για την υγεία, την επιστήμη των τροφίμων και μηχανική διαδικασία.

ONIRIS στοχεύει να δραστηριοποιούνται στους τομείς της υγείας ζώων και ανθρώπων, συμβάλλοντας ενεργά στην έννοια «ένα φάρμακο, ένα για την υγεία», και τα τρόφιμα. Σε αυτά τα δύο βασικά θέματα, καθώς και συμβολή σε μια εγκάρσια θέμα για το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη.

ONIRIS εκπαιδεύει περίπου 1.200 μαθητές, μεταξύ άλλων με την προσφορά που αντιστοιχεί σε εκπαίδευση: - για τα κτηνιατρικά επαγγέλματα (πτυχίο κτηνιατρικής γιατρό). Η ιδιαιτερότητα αυτού του παθολόγους κατάρτιση και τις ανώτερες βιολόγοι είναι να συνδυάσει τις δεξιότητες που αποκτώνται μέσω της κατάρτισης από την κλινική, ιδιαίτερα μέσα στο ευρωπαϊκό νοσοκομείο επίπεδο, εκείνων που προκύπτουν από την ερευνητική κατάρτιση - τα επαγγέλματα μηχανικού (πτυχίο μηχανικού) με δύο ειδικότητες: η ειδικότητα «τροφίμων / ζωοτροφών" ειδικότητα "Βιοτεχνολογία της υγείας".

Σε αμφότερες τις ειδικότητες, η εκπαίδευση των μηχανικών Oniris έχει μια πολύ ισχυρή παρουσία στο βιομηχανικό ιστό και πολύ συγκεκριμένα εργαλεία γίνουν επαγγελματικές και ερευνητικές και τεχνολογικές αίθουσες σχεδόν βιομηχανικές συνθήκες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

ID4FOOD

Η συνεργατική καινοτομία προσφέρει μια νέα απάντηση στα προβλήματα που ανακύπτουν κατά την εφαρμογή των στρατηγικών καινοτομίας ... [+]

Γιατί ένα πτυχίο Master στην καινοτομία των τροφίμων;

Ιστορικό:

Η συνεργατική καινοτομία προσφέρει μια νέα απάντηση στα προβλήματα που ανακύπτουν κατά την εφαρμογή των στρατηγικών καινοτομίας από την βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, η βιομηχανία τροφίμων χρειάζεται διεπιστημονικό στελέχη εκπαιδεύονται σε ανοικτή και συνεργατική καινοτομία και διαθέτει κλειδί για την ανάπτυξη στρατηγικών για την αντιμετώπιση των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων του κόσμου σήμερα και αύριο.... [-]

Γαλλία Nantes
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Id4food