Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιλέγοντας το IDRAC Business School επιλέγετε έναν μοναδικό τρόπο για να μάθετε και να κατανοείτε τις μελλοντικές προσωπικές και επαγγελματικές προκλήσεις.

Για να επιλέξετε την IDRAC Business School πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα της εταιρείας, με εκείνη των συναλλαγών που σας επιτρέπει να επικυρώσετε επαγγελματικές ικανότητες υψηλού επιπέδου και να αποκαλύψετε τις φιλοδοξίες σας.

Επιλέγοντας το IDRAC Business School επιλέγετε:

 • Ακαδημαϊκή αριστεία.
 • Μια συμβολή της έρευνάς μας για την "επανεξέταση του επιχειρηματικού μοντέλου".
 • Μια εκπαιδευτική καινοτομία συνεχίζεται.
 • Μια μεγάλη ποικιλία διεθνών μαθημάτων.
 • Μια ποιότητα ζωής στις πανεπιστημιουπόλεις μας.
 • Υποστήριξη για την απασχόληση και την προετοιμασία με την εναλλαγή.

Κάνουμε τους μαθητές μας, τις γυναίκες και τους άνδρες που παίρνουν το μέλλον τους στα χέρια τους, στηρίζοντάς τους στην εργασία μέσω μιας παιδαγωγικής ενθάρρυνσης εδώ είναι η δέσμευση των ομάδων της IDRAC Business School .

IDRAC Business School , μια τοπική σχολή επιχειρήσεων

IDRAC Business School προσφέρει μια εκπαιδευτική προσφορά που προβλέπει και ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομίας, της νεωτερικότητας και των γενεσιουργών αλλαγών.

Το εδαφικό δίκτυο επιτρέπει μόνιμες διασταυρώσεις μεταξύ του ακαδημαϊκού, του οικονομικού και του διεθνούς περιβάλλοντος.

IDRAC Business School διοργανώνεται σε μια πανεπιστημιούπολη ανθρώπινης κλίμακας. Είναι σπουδαία μέρη για να ζήσουν.

Σε κάθε πρόγραμμα του, σε κάθε καριέρα του

IDRAC Business School προσφέρει προγράμματα σχολών επιχειρήσεων από Bac σε Bac 5 (επίσης διαθέσιμα από το VAE): BTS, Bachelor, Πρόγραμμα Grande Ecole, MBA εξειδικευμένο, MSc.

Η IDRAC Business School φέρνει ένα πραγματικό σχολικό πνεύμα γύρω από τις ιδρυτικές της αξίες και θεωρεί την ατομική δράση ως μέρος της συλλογικής απόδοσης.

Αποστολές και αξίες

Δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά ελιτιστικά μοντέλα, το IDRAC Business School είναι μια σχολή επιχειρήσεων που βασίζεται σε μια βαθιά ανθρωπιστική πεποίθηση και επιδιώκει να εκτιμά πάντα τα δυνατά σημεία και τις προσωπικές ιδιότητες των μαθητών και των μαθητών της.

Ιδρύθηκε στην καρδιά των περιοχών της Γαλλίας και του IDRAC Business School , το IDRAC Business School περιλαμβάνει τοπικούς οικονομικούς παράγοντες στην παιδαγωγική και την έρευνα που τροφοδοτούν μια σειρά από προγράμματα κατάρτισης από το Post-Bac στο Bac 5 και τη συνεχή εκπαίδευση.

Έτσι, η IDRAC Business School ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων όσον αφορά τις επαγγελματικές και διαχειριστικές δεξιότητες και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη προβλέποντας τις τάσεις και τις εξελίξεις στο εμπόριο και τους ενδιαφερόμενους.

Οι αξίες της IDRAC Business School

Με την ακρόαση και την ανάπτυξη του αλτρουισμού, το IDRAC Business School συνοδεύει στην εξέλιξή τους. Μέσω της ανταλλαγής, οι σχολικές δομές και η συγκέντρωση της ανάληψης ευθυνών και δίνει νόημα στη δέσμευση του κοινού και των εργαζομένων της. Ιδρύθηκε στην καρδιά των εδαφών, στη Γαλλία και IDRAC Business School , το IDRAC Business School είναι ένα σχολείο πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων που περιλαμβάνει τους τοπικούς οικονομικούς παράγοντες στην παιδαγωγική και την έρευνα. Το σχολείο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων όσον αφορά τις επαγγελματικές και διαχειριστικές δεξιότητες και συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη προβλέποντας τις τάσεις και τις εξελίξεις στο διεθνές εμπόριο.

IDRAC Business School είναι να ανιχνεύει και να αποκαλύπτει ατομικό και συλλογικό δυναμικό.

Το σχολείο τοποθετεί το άτομο στην καρδιά της προσέγγισής του και προσπαθεί να τον κάνει να ξεπεράσει τον εαυτό του. Σέβεται την ποικιλομορφία και δίνει σε όλους την ευκαιρία να εκτιμήσουν την προσωπικότητά τους.

Οι εργαζόμενοι μοιράζονται ειλικρινείς ανθρώπινες αξίες και μια κοινή επιθυμία προώθησης της επιχειρηματικότητας και του επαγγελματισμού. Το σχολείο παρέχει ένα δομικό πλαίσιο για την ανάπτυξη καθενός από τους μαθητές του. Προετοιμάζει το κοινό του να αποκτήσει συμπεριφορικές ιδιότητες, πνεύμα πρωτοβουλίας, γούστο για κίνδυνο και ικανότητα δημιουργίας σχέσεων. IDRAC Business School επιτρέπει την απόκτηση άμεσων επιχειρησιακών δεξιοτήτων που επιτρέπουν στους μαθητές της να προσαρμοστούν σε περίπλοκα πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα και να αναπτύξουν την απασχολησιμότητά τους.

Η εκπαιδευτική προσέγγιση της IDRAC Business School επικεντρώνεται σε σενάρια πραγματικής ζωής. Ενισχύουν την ικανότητα πρόβλεψης και αυτοπεποίθησης. Το σχολείο πιστεύει ότι η μαθησιακή ευθύνη απαιτεί ποικίλες εμπειρίες και συμμετοχή στη δράση. Η εναλλαγή είναι μια παιδαγωγική δυναμική στην αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει το σχολείο από τη δημιουργία του.

Έρευνα στην IDRAC Business School

Η έρευνα που διεξάγεται από την IDRAC Business School συμβάλλει στην τόνωση των μαθητών της, καθιστώντας δυνατή τη δοκιμή των αποφάσεών τους σε συγκεκριμένα έργα. Είναι επίσης χρήσιμο για τις αποφάσεις των ηγετών των επιχειρήσεων και την απόδοσή τους. Οι δάσκαλοι-ερευνητές του συμβάλλουν στον προσδιορισμό της οικονομικής αξίας της καινοτομίας και της δημιουργικότητας μέσω της εμπορικής επικύρωσης και συμμετέχουν στην εμφάνιση μιας νέας διοίκησης που απαιτεί η εξέλιξη του κόσμου.

Αυτή η ισορροπία καθιστά την IDRAC Business School ισχυρή και αξιόπιστη.

113963_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Χαρακτηριστικά

IDRAC Business School ανησυχεί για τα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα του κόσμου μας και προσφέρει στους μαθητές ένα νέο τρόπο σκέψης και δράσης.

IDRAC Business School επικεντρώνεται στην απόκτηση επιχειρηματικών δεξιοτήτων, ανάπτυξης και κριτικής σκέψης κάθε μαθητή. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα IDRAC Business School επικεντρώνεται σε τέσσερις προκαταλήψεις:

 • την κυριαρχία των εννοιών.
 • ανάπτυξη δεξιοτήτων.
 • το άνοιγμα στην εταιρεία.
 • εξατομικευμένη υποστήριξη.

Διαφοροποιημένη κατάρτιση από την LAC στο BAC 5

IDRAC Business School προσφέρει προγράμματα αγκυροβολημένα στην πραγματικότητα του επιχειρηματικού κόσμου. Υποθέτοντας ότι κάθε μαθητής έχει μια μοναδική προσωπικότητα και έργο, τα μαθήματα είναι ποικίλα:

 • BTS "Διεθνές Εμπόριο", "Επιχειρησιακή Εμπορική Διαχείριση", "Διαπραγμάτευση και Ψηφιοποίηση Σχέσεων Πελατών", "Διαχείριση ΜΜΕ"
 • BACHELOR "Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Επιχειρήσεων", "Διευθυντής Επιχειρήσεων Πωλήσεων και Μάρκετινγκ", "Τεχνικές πωλήσεις"
 • Πρόγραμμα Grande École
 • Ειδικευμένα προγράμματα MBA
 • Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση

Μια παρουσία αναπτύχθηκε σε όλη τη Γαλλία

Διασπορά σε όλη τη γαλλική επικράτεια, οι πανεπιστημιακές σχολές του IDRAC Business School επιτρέπουν στους μαθητές να βρουν ένα σχολείο στα κύρια οικονομικά κέντρα του Hexagon.

Η εγγύτητα με τις εταιρείες

Με βάση τα 50 χρόνια των επιχειρηματικών σχέσεών της, η IDRAC Business School έχει αποκτήσει μια συγκεκριμένη αναγνώριση από εταιρείες και ιδρύματα με ευρεία εμβέλεια.

Με περίπου 6.000 νέους ανθρώπους ετησίως σε ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης ή σάντουιτς, αυτές είναι όλες οι εταιρείες που μπορούν, σε όλους τους τομείς της απασχόλησης, να μετρήσουν την επάρκεια μεταξύ της εκπαίδευσής μας και των δεξιοτήτων που αναμένονται στην εταιρεία.

Το σχολείο έχει 25.000 επαγγελματίες συνεργάτες.

Διεθνές στο IDRAC Business School

Οι 7 σχετικές πανεπιστημιουπόλεις

IDRAC Business School είναι παρούσα παντού στη Γαλλία. Με τα 7 συναφή πανεπιστήμια της Βαρκελώνης, του Μπρνο, του Κορκ, του Δουβλίνου, της Νέας Υόρκης, του Πεκίνου και του Σανταντέρ, το σχολείο προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να ακολουθήσουν πλήρη εμβύθιση ακολουθώντας ένα εντατικό πρόγραμμα σε ξένες γλώσσες.

100% Αγγλικά μαθήματα στη Γαλλία

Γνωρίζοντας ότι όλοι οι σπουδαστές δεν μπορούν να φύγουν για ένα χρόνο, το IDRAC Business School επιτρέπει σε όσους μένουν στη Γαλλία να παρακολουθήσουν ένα εξάμηνο με μαθήματα 100% στα Αγγλικά!

Η ακαδημαϊκή διαμονή στο εξωτερικό

IDRAC Business School είναι σήμερα εταίρος 100 πανεπιστημίων σε 40 χώρες σε 5 ηπείρους!

Κάθε πανεπιστημιούπολη έχει επιλεγεί προσεκτικά με βάση το ακαδημαϊκό επίπεδο, την πόλη και τη γλώσσα.

Εμπειρίες στο πεδίο

Οι σπουδαστές μπορούν να πάνε σε ένα διεθνές ταξίδι στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης. IDRAC Business School παρέχει παρακολούθηση καθ 'όλη τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

Αξέχαστες παραμονές να πιστέψουμε τις μαρτυρίες των μαθητών μας.

Μέλος της Εκπαίδευσης HEP

Η συλλογική εκπαίδευση HEP είναι μια εθελοντική συμμαχία 35 σχολείων και κέντρων κατάρτισης γύρω από 3 κοινές αξίες - Ανθρωπισμός, Επιχειρηματικότητα, Επαγγελματισμός - HEP

Η HEP EDUCATION πιστεύει σε μια παιδαγωγική ενθάρρυνσης και συνοδείας. Προασπίζεται ένα μαχητικό όραμα της εκπαίδευσης που στοχεύει να κάνει τους μαθητές μας, τις γυναίκες και τους άνδρες να πετύχουν και να πάρουν το μέλλον τους στα χέρια τους.

Η HEP EDUCATION προσφέρει μέσω των μελών της μια διδασκαλία και ένα πρόγραμμα δεσμεύσεων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις 3 αξίες - Ανθρωπισμός, Επιχειρηματικότητα, Επαγγελματισμός - HEP

Ξεκίνησε το χειμώνα του 2016, οι προσφορές και οι υπηρεσίες HEP EDUCATION υλοποιούνται σταδιακά από την αρχή του σχολικού έτους 2017.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

IDRAC Business School

Σήμερα, μέσω ψηφιακών μέσων (έξυπνο τηλέφωνο, tablet, υπολογιστής κ.λπ.), το ψηφιακό μάρκετινγκ προσφέρει στις επιχειρήσεις και τα εμπορικά σήματα τα μέσα για τη δημιουργ ... [+]

Μια παιδαγωγική με δράση στην υπηρεσία της απόκτησης των δεξιοτήτων σαςΤα μπλοκ δεξιοτήτων

Τα εξειδικευμένα προγράμματα MBA οργανώνονται γύρω από τα μπλοκ δεξιοτήτων που είναι αφιερωμένα στους βασικούς κλάδους της διοίκησης και των οικονομικών υποθέσεων.

Οι ενότητες των μαθημάτων οργανώνονται σύμφωνα με μια παιδαγωγική εξέλιξη που ορίζεται από τους στόχους των δεξιοτήτων που πρέπει να αποκτήσουν.... [-]

Γαλλία Λυών Ομορφη Μπορντό Montpellier Ναντ Γκρενόμπλ Παρίσι Τουλούζη Amiens  + 6 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IDRAC Business School

Ο στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει τους πωλητές που εργάζονται για τη διεθνή ανάπτυξη της εταιρείας: επιχειρηματίες, διευθυντές ζώνης εξαγωγής ή διευθυντές εξ ... [+]

Παιδαγωγική με δράση στην υπηρεσία της απόκτησης των δεξιοτήτων σαςΤα μπλοκ δεξιοτήτων

Τα εξειδικευμένα προγράμματα MBA οργανώνονται γύρω από τα μπλοκ δεξιοτήτων που είναι αφιερωμένα στους βασικούς κλάδους της διοίκησης και των οικονομικών υποθέσεων.

Οι ενότητες των μαθημάτων οργανώνονται σύμφωνα με μια παιδαγωγική εξέλιξη που ορίζεται από τους στόχους των δεξιοτήτων που πρέπει να αποκτήσουν.... [-]

Γαλλία Λυών Ομορφη Μπορντό Montpellier Ναντ Γκρενόμπλ Παρίσι Τουλούζη Amiens  + 6 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IDRAC Business School

Ο στόχος του προγράμματος είναι να είναι σε θέση να διαχειριστεί τους ανάντη πόρους της εταιρείας. Ανάπτυξη στρατηγικών προσαρμοσμένων στο διεθνές περιβάλλον επιχειρήσεων ... [+]

Μια παιδαγωγική με δράση στην υπηρεσία της απόκτησης των δεξιοτήτων σαςΤα μπλοκ δεξιοτήτων

Τα εξειδικευμένα προγράμματα MBA οργανώνονται γύρω από τα μπλοκ δεξιοτήτων που είναι αφιερωμένα στους βασικούς κλάδους της διοίκησης και των οικονομικών υποθέσεων.

Οι ενότητες των μαθημάτων οργανώνονται σύμφωνα με μια παιδαγωγική εξέλιξη που ορίζεται από τους στόχους των δεξιοτήτων που πρέπει να αποκτήσουν.... [-]

Γαλλία Λυών Ομορφη Μπορντό Montpellier Ναντ Γκρενόμπλ Παρίσι Τουλούζη Amiens  + 6 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IDRAC Business School

Στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσει την απαραίτητη τεχνογνωσία που θα εξασφαλίσει την εμπορική ανάπτυξη της εταιρείας και θα διαχειριστεί μια ισχυρή δύναμη πωλήσεω ... [+]

Παιδαγωγική μέσω δράσης στην υπηρεσία της απόκτησης των δεξιοτήτων σαςΤα μπλοκ δεξιοτήτων

Τα εξειδικευμένα προγράμματα MBA οργανώνονται γύρω από τα μπλοκ δεξιοτήτων που είναι αφιερωμένα στους βασικούς κλάδους της διοίκησης και των οικονομικών υποθέσεων.

Οι ενότητες των μαθημάτων οργανώνονται σύμφωνα με μια παιδαγωγική εξέλιξη που ορίζεται από τους στόχους των δεξιοτήτων που πρέπει να αποκτήσουν.... [-]

Γαλλία Λυών Ομορφη Μπορντό Montpellier Ναντ Γκρενόμπλ Παρίσι Τουλούζη Amiens  + 6 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IDRAC Business School

Μέσω μιας αποφασιστικής στρατηγικής προσέγγισης, το τέταρτο έτος δίνει τη δυνατότητα να τεθούν υπόψη οι σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να λάβει ένας διαχειριστής, ανάλογ ... [+]

Το πρόγραμμα Grande Ecole εκδίδει πτυχίο Visé BAC 5 με μεταπτυχιακό τίτλο.

Το υψηλότερο επίπεδο διάκρισης που απονέμεται από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Έρευνας, το Master Degree είναι η εγγύηση ενός πολύ υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Ποιος είναι ο βαθμός του πλοιάρχου;

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι αναγνωρισμένο σε ορισμένα μαθήματα στο Bac 5 από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Έρευνας σε σχολεία που πληρούν αρκετά κριτήρια αριστείας (ποιότητα κατάρτισης, διεθνές άνοιγμα κ.λπ.).... [-]

Γαλλία Λυών
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

50 ans et toujours remarquable !

30 secondes pour découvrir nos programmes | IDRAC Business School