IFA Paris

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

IFA Paris - Η Διεθνής Σχολή μόδας για το σχεδιασμό και τις επιχειρήσεις

Με 1200 μαθητές εγγεγραμμένους στα προγράμματα Bachelor and Master / MBA στις πανεπιστημιουπόλεις του στο Παρίσι, τη Σαγκάη και την Κωνσταντινούπολη, το IFA Paris μεταδίδει τη γαλλική κληρονομιά μόδας και πολυτέλειας, καθώς και την αίσθηση της καινοτομίας και την ικανότητα να εργάζεται ως ομάδα στο ένα διεθνές περιβάλλον.

Οι 3000 αποφοίτοι μας που εκπροσωπούν περισσότερες από 50 διαφορετικές εθνικότητες έχουν ενσωματωθεί επιτυχώς στον κόσμο της μόδας και της πολυτέλειας.

Το σύνθημά μας: ανθίστε τη δημιουργικότητά σας, μοιραστείτε το πάθος μας για την αριστεία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πανεπιστημιουπόλεις, τα προγράμματα και πολλά άλλα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ifaparis.com

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

IFA Paris ιδρύθηκε το 1982 για να συνδυάσει τη γαλλική κληρονομιά μόδας με τον σύγχρονο παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Ως το μοναδικό ινστιτούτο στο Παρίσι που προσφέρει όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά και τα γαλλικά, το IFA Paris εξυπηρετεί ένα εξαιρετικά διεθνές φοιτητικό σώμα από όλες τις γωνιές του κόσμου. Η Διεθνής Ακαδημία Μόδας, γνωστή ως IFA Paris , προσφέρει στους φοιτητές προπτυχιακά μαθήματα σχεδιασμού και μάρκετινγκ και μεταπτυχιακά μαθήματα σχεδιασμού, επιχειρήσεων, επικοινωνίας και πολυτέλειας σε ένα περιβάλλον διεπιστημονικής συνεργασίας. Με τις πανεπιστημιουπόλεις στο Παρίσι, τη Σαγκάη και την Κωνσταντινούπολη, η IFA Paris βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μόδας και της πολυτελούς εκπαίδευσης και προσφέρει μαθήματα που αντικατοπτρίζουν το εύρος των διαθέσιμων ευκαιριών σε αυτόν τον ζωντανό κλάδο.

Πρόσφατα μετεγκαταστάθηκε στο 18-24 Quai de la Marne, το IFA Paris έχει θέα στο φημισμένο κανάλι και βρίσκεται στην καρδιά του αναπτυσσόμενου 19ου διαμερίσματος. Η νέα τοποθεσία έχει τριπλασιάσει το μέγεθος των προηγούμενων ακαδημαϊκών εγκαταστάσεων και έχει προσθέσει εκτεταμένες νέες ανέσεις για να ωφελήσει τους μαθητές, όπως μεγαλύτερες αίθουσες διδασκαλίας, χώρο lounge φοιτητών και κέντρο πόρων και σπουδών. Το κτίριο θα φιλοξενήσει επίσης αρκετούς νέους χώρους εργαστηρίου μόδας για να φιλοξενήσει πρακτικά έργα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΝΓΧΑΙ

IFA Paris έχει γίνει η κορυφαία σχολή μόδας στην Κίνα και είναι μοναδική στην απόδειξη της αφοσίωσής της στην επιτυχία, φέρνοντας τους καλύτερους, κυρίως Γάλλους, επαγγελματίες εκπαιδευτές μόδας. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μηχανικών της Σαγκάης, η IFA Paris ίδρυσε το σχολείο της στη Σαγκάη το 2002, την πρώτη κινεζική κοινοπραξία μόδας που εγκρίθηκε από την κινεζική κυβέρνηση. Το σχολείο της IFA της Σαγκάης προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά μόδας και πολυτελείας στον κόσμο, ενώ λαμβάνουν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών υψηλής ποιότητας που διδάσκεται στα αγγλικά όπως στο Παρίσι. Η Σαγκάη είναι μια ανοιχτή και εξωστρεφής μητρόπολη και η άνοδος της στις τάξεις ως μόδα μόδας είναι αναμφίβολα ένα σοβαρό θέμα. Από τη μεταγενέστερη περίοδο του 19ου αιώνα, η Σαγκάη υπήρξε το κέντρο μόδας της Κίνας. Το στυλ της Σαγκάης ταξίδεψε τον κόσμο στη δεκαετία του '20 και του '30 και επανεμφανίστηκε στο παρόν με σχεδιαστές μόδας χρησιμοποιώντας ένα μείγμα παραδοσιακών και σύγχρονων ιδεών για να δημιουργήσει νέες τάσεις της μόδας. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι σημερινοί καταναλωτές της χώρας μεταμορφώνουν την Κίνα στη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο για πολυτελή και υψηλής ποιότητας προϊόντα μόδας. Η Σαγκάη είναι αναμφισβήτητα η Μέκκα της Κίνας για τη διεθνή μόδα και τη βιομηχανία πολυτελείας. Οι περισσότερες ξένες μάρκες μόδας και κοσμημάτων, από τις πολυτελείς έως τις μαζικές αγορές, βασίζονται σε περισσότερα από ένα κατάστημα στις πολυάριθμες περιοχές λιανικής πώλησης μόδας της πόλης και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα. Ενώ τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα ξενοδοχεία 5 αστέρων και τα εστιατόρια υψηλών προδιαγραφών είναι τακτικά αξιοθέατα στο κέντρο της πόλης, υπάρχει επίσης ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για κότερα και ιδιωτικά αεροπλάνα μεταξύ των πλουσιότερων στην Κίνα.

ΣΧΟΛΕΙΟ ISTANBUL

Αφού ιδρύθηκε στη Γαλλία και την Κίνα, η σχολή μόδας IFA Paris είναι επίσης παρούσα σε μια από τις πιο ζωντανές πόλεις που βρίσκονται στο σταυροδρόμι της Ευρώπης και της Ασίας: την Κωνσταντινούπολη.

IFA Paris είναι πολύ περήφανη που συνεργάζεται με ένα από τα πιο αξιόπιστα πανεπιστήμια της Κωνσταντινούπολης: το Πανεπιστήμιο Nisantasi. Βρίσκεται στο σύγχρονο συγκρότημα του Maslak 1453, το Πανεπιστήμιο Nistantasi προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία εγκαταστάσεων και ασφάλειας, όπως κατοικίες, καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Από την ίδρυση του πανεπιστημίου, έχει επεκταθεί σε μερικές άλλες πανεπιστημιουπόλεις, αλλά τώρα αυτή η νέα κύρια πανεπιστημιούπολη συνδυάζει κομψές προσόψεις, ηλιόλουστες αίθουσες με μεγάλους ευάερους εσωτερικούς χώρους με ποιοτικές εγκαταστάσεις εκπαίδευσης και έρευνας.

Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Nisantasi αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα στην εκπλήρωση της αποστολής του πανεπιστημίου για την οικοδόμηση ενός μέλλοντος από το παρελθόν της χώρας, τη δημιουργία ενός κόμβου στο επιχειρηματικό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, όπου ο πολιτισμός, η εκπαίδευση και η μάθηση συναντιούνται για την αντιμετώπιση των μεταβαλλόμενων αναγκών της Τουρκίας και κόσμος. IFA Paris πιστεύει ότι είναι προνόμιο, καθώς και πλεονέκτημα για τους μαθητές του να κάνουν ό, τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η τοποθεσία.

Η Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις πιο συναρπαστικές και δυναμικές πόλεις του κόσμου, και ένα διαφοροποιημένο μέρος γεμάτο μουσεία, γκαλερί, πάρκα και σύγχρονα κολέγια, και μπορεί να προσφέρει μια σκηνή για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και να ξεκινήσουν καριέρα στο επιχειρηματικό περιβάλλον της μόδας και της πολυτέλειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.ifaparis.com

Τοποθεσίες

Παρίσι

Address
18-24 Quai de la Marne
75019 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Σαγκάη

Address
350 Xianxia Road
200336 Σαγκάη, Σαγκάη, Κίνα

Κωνσταντινούπολη

Address
Maslak 1453 Neotech Kampüsü
34398 Κωνσταντινούπολη, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Ask a Question

Άλλη