IFA Paris

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

SCHOOL OF EXCELLENCE IN PARIS IFA Παρίσι ιδρύθηκε το 1982 για να ενσωματώσει την κληρονομιά της γαλλικής μόδας στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο του σήμερα. Είναι η μοναδική σχολή που προσφέρει προγράμματα διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα για το πρώτο και το δεύτερο κύκλο. IFA Παρίσι είναι ένα φοιτητικό πληθυσμό διεθνή προσανατολισμό με φοιτητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

IFA Παρίσι έχει εγγραφεί στην Ακαδημία του Παρισιού σύμφωνα με το Υπουργείο Νεότητας, Εθνικής Παιδείας και Έρευνας. Είναι, επίσης, συνδέεται με Campus Γαλλία, το γαλλικό εθνικό φορέα για την προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

IFA Παρίσι είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετεγκατάσταση του Παρισιού πανεπιστημιούπολη του. Το νέο κτίριο, που βρίσκεται στο 18-24 Quai de la Marne στο 19ο διαμέρισμα είναι τρεις φορές μεγαλύτερη από την παλιά πανεπιστημιούπολη? οι νέες εγκαταστάσεις προσφέρουν επιπλέον διευκολύνσεις και ανέσεις για τους μαθητές των οποίων οι περισσότερες θέσεις εργαστήρια για τη διευκόλυνση της πρακτικής εργασίας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται ακριβώς πάνω στην πλατφόρμα του Μάρνη, IFA Παρίσι έχει θέα στο διάσημο κανάλι στην καρδιά του 19ου περιοχή τώρα υπό ανάπτυξη. Αυτή η ζωντανή καλλιτεχνική περιοχή είναι κατ 'οίκον σε πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα, όπως οι κινηματογράφοι MK2, σημείο Άμεση χώρος για συναυλίες και μπαλέτα, καθώς και 104 χώρος πολλαπλών χρήσεων με εκτεταμένο πρόγραμμα της θεάματα, εκθέσεις και επιδείξεις υψηλής μόδας. Κύρους σχολές τέχνης έχουν, επίσης, τη διεύθυνσή τους στο 19ο, όπου θα βρείτε για παράδειγμα η Εθνική Σχολή Αρχιτεκτονικής του Παρισιού La Villette (ENSAPLV), το Εθνικό Ωδείο, και γύρω από το ξενοδοχείο, η Διεθνής Σχολή της οπτικοακουστικής δημιουργίας και παραγωγής (EICAR). Δημοφιλή με τους μαθητές, το 19 είναι μια από τις πιο ζωντανές περιοχές του Παρισιού, και το Παρίσι IFA είναι ενθουσιασμένος με την ιδέα σύντομα να λάβει μέρος στην περιπέτεια.

Παρίσι κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής και πολυτέλεια. Θεωρείται η γενέτειρα της μόδας, η γαλλική πρωτεύουσα έχει οδηγήσει στους δημιουργούς και τους πιο γνωστούς οίκους μόδας όπως οι Chanel, Yves Saint Laurent και Dior. Παρίσι παραμένει ο τόπος όπου σχεδιαστές, όπως ο Martin Margiela, Rick Owens και Alber Elbaz, επιλέγουν να ζήσουν και να εργαστούν. Η ιδιαιτερότητα της παρισινής μόδας εκτείνεται πολύ πέρα ​​από τα όρια της βιομηχανίας, είναι επίσης παρούσα στο σινεμά, γκαλερί, μουσεία, θέατρα και στην καθημερινή ζωή.

Το Παρίσι έχει σίγουρα μια μακρά ιστορία με τη μόδα και την πολυτέλεια, και το παρόν και το μέλλον του φαίνεται εξίσου ελπιδοφόρα. Παρίσι περήφανα εμφανίζεται ως η παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας και μπορεί να το αποδείξει μέσα από αναρίθμητες εκδηλώσεις της: το Fashion Week-λαμβάνουν χώρα δύο φορές το χρόνο, εμποροπανηγύρεις και εκθέσεις, αλλά και συναρπαστικό εννοιολογική καταστήματα, καθώς και τις τάσεις φορείς προβολείς. Μεγάλες ομάδες όπως πολυτελείας LVMH, PPR, Hermes, Cartier και Baccarat έχουν επιλέξει να εντοπίσει την έδρα τους στο Παρίσι. Πιο πρόσφατα, το Παρίσι έχει μετατραπεί μεγάλο μέρος της οικονομίας της, σε πολυτελή συμπεριλαμβανομένης της μόδας, κοσμημάτων, καλλυντικών και τροφίμων, κρασιού και του τουρισμού. Η Πόλη του Φωτός παραμένει ένας σημαντικός προορισμός για τους νέους επαγγελματίες στο χώρο της μόδας και της πολυτέλειας που θέλουν να κατανοήσουν την ιστορία της μόδας και των τάσεων.

Σαγκάη Campus ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ SHANGHAI

Ιδρύθηκε στη Σαγκάη το 2002 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης Μηχανικών Επιστήμης (μηνύει) IFA Παρίσι είναι η πρώτη σινο-γαλλική κοινή επιχείρηση στον τομέα της εκπαίδευσης μόδα. IFA Παρίσι είναι τώρα στην Κίνα, ο μεγαλύτερος σχολείο της μόδας στον τομέα της μόδας και της πολυτέλειας. Θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα σχολεία από την άποψη της διδασκαλίας και της δημιουργικότητας. καθηγητές του σχεδόν όλα προσληφθεί στο Παρίσι, είναι όλοι έμπειροι επαγγελματίες της μόδας.

IFA Παρίσι είναι επίσης το μόνο σχολείο στη Σαγκάη να προτείνει, κατά την επιλογή των καινοτόμων προσεγγίσεων και της εταιρικής σχέσης με τις μόδας και της πολυτέλειας βιομηχανίες, τα προγράμματα του πρώτου και του δεύτερου κύκλου διδάσκονται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα.

IFA Παρίσι είναι για την Κίνα για τους κινέζους και ξένους μαθητικού πληθυσμού με διεθνή προσανατολισμό, με στόχο για μια καριέρα στη δημιουργία, το στυλ, το σχεδιασμό, αλλά και στις πωλήσεις, μέσα μαζικής ενημέρωσης, επικεφαλής των επιχείρηση ή σε μεγάλες εταιρείες στον κόσμο της μόδας και της πολυτέλειας.

Σε ένα πολυπολιτισμικό και διεθνές περιβάλλον, η αποστολή είναι να αναδείξει τις δημιουργικές ταλέντα των μαθητών του, αλλά και να αναπτύξουν τεχνικές δεξιότητες, ηλεκτρονικών υπολογιστών και των ψηφιακών τους.

IFA Παρίσι Shanghai είναι μια ακαδημία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έχουν εγγραφεί στο Υπουργείο Παιδείας Κινέζους και αναγνωρίζεται από την κινεζική κυβέρνηση, καθώς και αυτό της Σαγκάης. Καταλαμβάνει μεγάλη χώρους ήταν οργανωμένη για να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για μια ισχυρή μετάδοση γνώσεων και πρακτικών γνώσεων.

Shanghai πανεπιστημιούπολη προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία από την άποψη της μάθησης μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών της αρχικής εκπαίδευσης και μαθήματα κατάρτισης πλήρους απασχόλησης συνεχίζεται πολύ λειτουργική για τους επαγγελματίες που έχουν ήδη εισέλθει στο εργατικό δυναμικό.

IFA Παρίσι Shanghai προσφέρει επίσης διεθνείς φοιτητές του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τεράστια ανάπτυξη της κινεζικής αγοράς για τη μόδα και την πολυτέλεια. Στόχος της είναι ότι οι μαθητές ανταποκρίνονται στις τοπικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, και, πέραν αυτών που ισχύουν σε διεθνές επίπεδο.

ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ Έχοντας επεκτείνει την επιρροή και τη φήμη της στη Γαλλία και την Κίνα, IFA Παρίσι είναι πλέον παρούσα σε ένα από τα πιο συναρπαστική πόλη, το σταυροδρόμι της Ευρώπης και της Ασίας, της Κωνσταντινούπολης.

IFA Παρίσι προσφέρει τα ακόλουθα προγράμματα στην Τουρκία:

Πτυχίο Σχέδιο Μόδας και Τεχνολογίας (από τον Σεπτέμβριο του 2016) MBA Διοίκηση Luxury Brand MBA Fashion Επιχειρήσεων Executive MBA Διοίκηση Luxury Brand Executive MBA Fashion Επιχειρήσεων

Για να ενισχύσει τη φήμη της στο τουρκικό έδαφος, IFA Παρίσι είναι πολύ περήφανη για τη συνεργασία της με το γνωστό Πανεπιστήμιο Kadir έχει. Ιδρύθηκε το 1997, Πανεπιστήμιο Kadir Has χτίστηκε στο ιστορικό γήπεδο Tekel Τζιμπαλί οποίων η κύρια δραστηριότητα το 1884 ήταν να φιλοξενήσει μία κατάθεση και ο καπνός του εργοστασίου ανήκουν στο κράτος. Μεταξύ 1998 και 2002 το εργοστάσιο τσιγάρων Tekel Τζιμπαλί μεταμορφώθηκε από την ίδρυση του Kadir πρέπει να αλλάξει εμφάνιση και τώρα να γίνει ένα χώρο εκπαίδευσης και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μετά από τέσσερα χρόνια η αποκατάσταση, η πανεπιστημιούπολη του Kadir Έχει ανοίξει επιτέλους το Τζιμπαλί 13 του Φεβρουαρίου του 2002. Χάρη σε αυτά τα απίστευτα το έργο της ανασυγκρότησης, η πανεπιστημιούπολη έχει κληρονομήσει κομψή προσόψεις, πολύ φωτεινό αίθουσες, με μεγάλους χώρους ευάερο που προσφέρουν ένα μέρος της ζωής και το βιοτικό τα πιο σύγχρονα ερευνητικά εργαλεία.

Η πανεπιστημιούπολη του Kadir Έχει Τζιμπαλί στο είναι η συγκεκριμένη αναπαράσταση της αποστολής του πανεπιστημίου που θέλει να χτίσει το μέλλον της Τουρκίας βασίζεται στην ισχυρή κληρονομιά. Το αποτέλεσμα είναι τέτοια ώστε αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης περιλαμβάνει μέσα του ένα μείγμα από τον πολιτισμό και ένα σύγχρονο και μοναδικό εκμάθησης που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της χώρας και του κόσμου. Στο εσωτερικό η πανεπιστημιούπολη καλύπτει Τζιμπαλί μόνη της έχει συνολικά 45,000m2 και προσφέρει πολλές αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια, βιβλιοθήκες και τα γραφεία του πρύτανη του Kadir έχει. IFA Παρίσι πιστεύει ότι αυτό είναι ένα προνόμιο και μια απίστευτη ευκαιρία να είναι παρόντες σε αυτή τη πανεπιστημιούπολη, που αναμφίβολα θα αποτελέσει ένα όμορφο μέρος για να ζήσουν και να σπουδάσουν για τους μαθητές μας.

Όντας μία από τις πιο συναρπαστικές και δυναμικές πόλεις στον κόσμο, με τα πολλά μουσεία, γκαλερί, ιδρύματα, εκθέσεις ..., Κωνσταντινούπολη ανοίγει νέους ορίζοντες σε όλους εκείνους που επιθυμούν να αναπτυχθούν προσωπικά και κυρίως για να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα της μόδα ή πολυτέλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.ifaparis.com/fr

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Παγκόσμια MBAs » Όψη Summer courses » Όψη Μαθήματα » Όψη Πτυχία » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Arts στο σύγχρονο Design μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 - 15 μήνες September 2018 Γαλλία Paris

Δάσκαλος μας of Arts στη σύγχρονη μόδα σχεδίασης σχεδιάστηκε ειδικά για να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές και απευθύνεται σε πτυχιούχους Μόδας που θέλουν να πάνε πέρα ​​από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του προϊόντος. [+]

IFA Paris Master of Arts διαπιστευμένο από το IDEL ως "Διεθνής Δάσκαλος"

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Πρόγραμμα 15 μηνών στα αγγλικά ΚΑΜΠΥΛΕΣ: Παρίσι, Φλωρεντία (Istituto Lorenzo de Medici) FORMAT: Παρίσι / Φλωρεντία / Παρίσι ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: Σεπτέμβριος 2017 ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ECTS: 120 ΤΕΛΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: € 150 ΧΡΕΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: € 12.800 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ: 20 μαθητές ανά τάξη

"Αναπτύξτε τη συλλογή σας στο ατελιέ μας σχεδιαστή"

ΕΙΣΑΓΩΓΗ... [-]


Βίντεο

IFA Paris Graduation Fashion Show 2017: Master of Arts Contemporary Fashion Design

Επικοινωνία
Ταχυδρομική διεύθυνση
18-24 Quai de la Marne
Paris, 75019 FR
Διεύθυνση τοποθεσίας
18-24 Quai de la Marne
Paris, Ile-de-France, 75019 FR
Ταχυδρομική διεύθυνση
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Διεύθυνση τοποθεσίας
350 Xianxia Road
Shanghai, 200336 CN
Ταχυδρομική διεύθυνση
Kadir Has Caddesi Cibali
Istanbul, 34083 TR
Διεύθυνση τοποθεσίας
Kadir Has Caddesi Cibali
İstanbul, 34083 TR