IFCAM

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Ομίλου

Ως ανοικτό πανεπιστήμιο, η IFCAM εκπαιδεύει όλους τους υπαλλήλους του Ομίλου και παρέχει πάνω από δύο εκατομμύρια ώρες εκπαίδευσης κάθε χρόνο. Από την παιδαγωγική σύλληψη έως την εμψύχωση των σχηματισμών, μέσω της ενσωμάτωσης νέων τρόπων μάθησης, το Πανεπιστήμιο δημιουργεί και διαχέει εμπλουτισμένες, βιωματικές, συνεργατικές και τοπικές συσκευές.

Οι αποστολές μας

Με γνώση των επιχειρηματικών IFCAM του Ομίλου και των απαιτούμενων δεξιοτήτων, η IFCAM είναι σημαντικός παράγοντας στη μετατροπή του Ομίλου. Υποστηρίζει σχέδια, σχεδιάζει και διαδίδει εκπαιδευτικά προγράμματα, αναμένει και μοιράζεται τις μελλοντικές εξελίξεις.

Οι πεποιθήσεις μας

Σκεφτείτε το ψηφιακό στην υπηρεσία του ανθρώπου στην κατάρτιση.

  • Βάλτε τους ανθρώπους πίσω σε συσκευές που μέχρι τώρα ήταν 100% αυτο-εκπαίδευση.
  • Συμπληρώστε τις δεξιότητες μάθησης και αναβάθμισης από απόσταση.
  • Ενεργοποιήστε και βελτιστοποιήστε την κατάρτιση πρόσωπο με πρόσωπο μέσω της χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας.
  • Δώστε την επιθυμία, προτείνετε ελκυστικές συσκευές στους εκπαιδευόμενους για να αναπτύξετε και να αγκυρώσετε τη μάθηση.

Κάντε μια συναρπαστική εμπειρία ζωντανά.

  • Εξατομίκευση των μαθημάτων.
  • Προσαρμογή της συνοδείας.
  • Κοινωνική και πολυτροπική προσέγγιση.
  • Συμπόνια!
  • Δυναμική ανοίγματος.

Οι πιστοποιήσεις μας

IFCAM κατέχει το πτυχίο OPQF (Επαγγελματικό Γραφείο Οργανισμών Επαγγελματικής Κατάρτισης) το οποίο πιστοποιεί τον επαγγελματισμό ενός οργανισμού κατάρτισης και εγγυάται την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών: δεξιότητες και πείρα των εκπαιδευτών, επάρκεια των πόρων στις υπηρεσίες, αναφορές και τον έλεγχο της ικανοποίησης των πελατών, τη βιωσιμότητα του οργανισμού κατάρτισης και τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Αυτό το προσόν καταδεικνύει ότι το Πανεπιστήμιο διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα για να εκπληρώσει τις αποστολές του στην υπηρεσία του Ομίλου και δεσμεύει τις ομάδες σε μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης.

Ως το πρώτο IFCAM πανεπιστήμιο στον τραπεζικό τομέα για την εσωτερίκευση της πολιτικής διπλωμάτων, η IFCAM , ως οργανισμός πιστοποίησης, εξουσιοδοτείται να παραδώσει τα πτυχιακά της προγράμματα (master και bachelor) στο τέλος των μαθημάτων κατάρτισης.

119541_pexels-photo-515166.jpegrawpixel.com / Pexels

Πανεπιστήμιο για όλους

IFCAM σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει ισχυρές εκπαιδευτικές συσκευές, σε εκπαιδευτικό μίγμα. Καλύπτουν όλες τις γνώσεις που απαιτούνται για την τραπεζική / ασφαλιστική δραστηριότητα και βοηθούν τους εργαζομένους στην ανάπτυξη δεξιοτήτων τους, ανεξάρτητα από το επίπεδο, τη δουλειά τους ή τη λειτουργία τους.

Η προσφορά καλύπτει έξι βασικούς τομείς τραπεζικής / ασφάλισης, εξασφαλίζοντας μια συνεπή και ολοκληρωμένη κατάρτιση των εργαζομένων σε τεχνικά, κανονιστικά, συμπεριφορικά και σχεσιακά θέματα καθώς και μια τέλεια ενσωμάτωση στην εταιρική κουλτούρα.

Φυσικές και Διαφορές

Το πανεπιστήμιο διαθέτει ένα πανεπιστημιούπολη σε δύο τοποθεσίες , το ένα βρίσκεται στη Ρουά La Boétie στο Παρίσι και το άλλο στην καρδιά των οντοτήτων του ομίλου, το Silvae στο Montrouge .

Οι τομείς εκπαίδευσης είναι επίσης απομακρυσμένοι: 3 πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης διαχειρίζεται η IFCAM στην οποία εκπαιδεύονται οι υπάλληλοι του Ομίλου. Η κατάρτιση και οι πόροι της καθίστανται πιο προσιτοί μέσω μιας ενιαίας Δικτυακής Πύλης , η οποία επιτρέπει στους υπαλλήλους να προβλέπουν και να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές δράσεις τους και να αποτελούν παράγοντα στην ανάπτυξή τους .

Τοποθεσίες

Montrouge

Address
58 Avenue Verdier
92120 Montrouge, Île-de-France, Γαλλία

Παρίσι

Address
16 Rue la Boétie,
75008 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη