ILERI

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Υπάρχουν δύο είδη σχολείων, εκείνοι που προετοιμάζονται για επαγγελματική σταδιοδρομία και όσοι φτιάχνουν τύπους. Το ινστιτούτο μελετών των διεθνών σχέσεων είναι ένας τόπος όπου αναδύονται όχι μόνο εξαιρετικές πορείες, είναι ιδιαίτερα ο τόπος όπου οι νέοι φθάνουν στην πορεία της ζωής τους: στο ILERI , επιλέγουν να να γίνει αφοσιωμένοι πολίτες του κόσμου.

Το ILERI είναι ένας τόπος όπου οι αξίες του ανθρωπισμού έχουν ανθεί από το 1948 και ως τέτοιο το Ινστιτούτο απολαμβάνει τους αποφοίτους του με το πιο πολύτιμο viticum: την εμμονή του σεβασμού προς τους άλλους και την επιθυμία να τους παρακολουθήσουν να συνδυάσουν μαζί τους, να κατανοήσουν τον πολιτισμό τους, να οικοδομήσουν μαζί τους, να οργανώσουν τον κόσμο, να δημιουργήσουν πλούτο, να νικήσουν το μίσος, τις μάχες και τους πολέμους. Και τότε, φυσικά, το ILERI πρέπει να έχει το καλύτερο ακαδημαϊκό επίπεδο για να παρέχει την πιο αξιόπιστη γνώση εκείνων που θα αποχωρήσουν και θα πάρουν το ρόλο τους, σε διεθνή ιδρύματα, σε εταιρείες, σε μη κυβερνητικές οργανώσεις , στην πορεία του κόσμου. Η αριστοκρατική σχολή είναι η αναμφισβήτητη εγγύηση για την ποιότητα της διδασκαλίας του σχολείου.

Στο τέλος της ημέρας, οι μαθητές του ILERI ελέγχουν γρήγορα μια ιδιαιτερότητα αυτού του σπιτιού: ποτέ δεν το αφήνουμε. Φοράται μόνη της καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του ως γυναίκα και άνδρας.115128_45956501_2135753859788656_7642633697501380608_n.jpg

18 βαθμοί για την αριστεία

Να γίνει φοιτητής στο ILERI είναι να αποκτήσει τις απαραίτητες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε διεθνείς κύκλους.

Από το 1948, η ILERI εκπαιδεύει φοιτητές στις λειτουργίες διεθνών οργανισμών, ΜΚΟ, διεθνών εταιρειών, ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, γαλλικών δημοσίων υπηρεσιών, διπλωματίας, τοπικών αρχών, think tank, δημοσιογραφίας, εταιρείες που ασχολούνται με την άσκηση πιέσεων, εταιρείες παροχής συμβουλών για τη χώρα και διεθνείς εταιρείες προσλήψεων.

Αυτό το ολοκληρωμένο, ισορροπημένο πρόγραμμα σπουδών παρέχει στους φοιτητές μια σταθερή και βιώσιμη εκπαίδευση.

Ένα μοναδικό σχολείο

Επιλογή στην είσοδο: Το ILERI είναι ένα σχολείο ανθρώπινου μεγέθους αποτελούμενο από σπουδαίους, περίεργους, παθιασμένους και αφοσιωμένους μαθητές, εποπτευόμενος από καθηγητή αναφοράς κάθε χρόνο.

Απαιτούμενο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα: Διεθνές Δίκαιο, Πολιτική Επιστήμη, Γεωπολιτική, Διεθνής Οικονομία, Τρεις Ξένες Γλώσσες. Μαθήματα στα γαλλικά και τα αγγλικά.

Σχολή: αποτελείται από ακαδημαϊκούς και αναγνωρισμένους επαγγελματίες, αφοσιωμένους και συνδεδεμένους με το ILERI .

Διακεκριμένα σχέδια εφαρμογής και γενικότερου πολιτισμού: ανάπτυξη του κριτικού πνεύματος, έμφαση στην έρευνα και τον πολιτισμό της συζήτησης, μέσω έργων ομάδων.

Εξαιρετικά πλούσια και δραστήρια κοινότητα με περισσότερους από δέκα συνεταιρισμούς: άμυνα, ανθρωπιστική βοήθεια, κλίμα, συζήτηση, προσομοίωση των Ηνωμένων Εθνών, UNICEF, Trust Africa, BDE, Ασία κλπ.

Γενική κουλτούρα: Προαιρετικά θεματικά σεμινάρια, εργαστήριο χαρτογράφησης, πολιτιστικές επισκέψεις.

Συνέδρια: εβδομαδιαία, ανοιχτά στο κοινό με ειδικούς IR και webcast.

Εναλλαγή στο Master 2: Συμβόλαιο μαθητείας, σύμβαση επαγγελματικής εξάσκησης ή εναλλασσόμενη πρακτική άσκηση.

Ίδρυμα αναγνωρισμένο από το κράτος: υποτροφίες Crous και υποτροφίες αξιολόγησης του ILERI .

Πρακτικές στη Γαλλία και στο εξωτερικό: προετοιμασία για την απασχόληση καθόλη τη διάρκεια της σχολικής φοίτησης ακολουθούμενη από σύμβουλο και υποστήριξη της υπηρεσίας πρακτικής άσκησης.

Χάρτης Erasmus: 30 διεθνείς ανταλλαγές που έχουν επιλεγεί σε διεθνές επίπεδο.

Δίκτυο 9000 παλαιών: τακτικές μαρτυρίες, αποκλειστική πρόσβαση πλατφόρμας, κατάλογος, πρακτική εξάσκηση, θέσεις εργασίας.

Κέντρο Πόρων: περισσότερα από 1600 βιβλία, εξειδικευμένα περιοδικά, πρόσβαση στην βάση δεδομένων ντοκιμαντέρ CAIRN σε μεταπτυχιακό τίτλο και υποστήριξη αποκλειστικών ντοκιμαντέρ.

Μια ιστορία και αξίες: διεκδίκησαν και πέρασαν μέσα από τις γενιές οι μαθητές του ILERI .

Τρεις υποχρεωτικές ξένες γλώσσες: από μια επιλογή από 11 γλώσσες που διδάσκονται και μια ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Μεγάλες συνεργασίες: MAE, DRM, DGSI, CESA, CESM, κλπ.

Διπλώματα μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών: διεθνής ασφάλεια και άμυνα, οικονομική νοημοσύνη ή επίπεδο τίτλου RNCP 1: διεθνής συνεργασία από το εξωτερικό.

Επαγγελματική ένταξη: 50% σε έξι μήνες, 80% σε ένα έτος, με πρώτο ετήσιο μέσο μισθό 30.000 ευρώ.

Τοποθεσίες

Puteaux

Address
Jardins Boieldieu,20bis
92071 Puteaux, Île-de-France, Γαλλία

Ask a Question

Άλλη