INEAD

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση: Remote Σχολή

Με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, να πάρετε τον έλεγχο της μάθησης σας για να ενεργοποιήσετε το σύστημα διεύθυνσης επιτυχία της σταδιοδρομίας σας. Στο ρυθμό σας. Η απόσταση μετασχηματίζει τις πληροφορίες σε γνώση!

Η απόκτηση γνώσης είναι πλέον δυνατή ανά πάσα στιγμή, με τον μεγαλύτερο αριθμό. μείζονα ρόλο μας είναι να σας βοηθήσει στον τρόπο σκέψης και την οικοδόμηση της γνώσης σας. Το μέλλον σας είναι στο επίκεντρο των ανησυχιών μας!

INEAD προσφέρει με την ομάδα του διπλασιασμού up των διδασκόντων και των προπονητών, των γνωστικών παιδαγωγική και πιστή στην Σωκρατική μέθοδο του Σωκράτη!

INEAD, Ειδικός E-learning Εκπαίδευση

Ειδικός σε απόσταση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το 2008, INEAD προσφέρει 52 μαθήματα σε προγράμματα e-learning σε 9:

Ανθρώπινο Δυναμικό

Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας, Εκδηλώσεις Banking, Χρηματοοικονομικά, Ασφάλειες Το περιβάλλον, την αειφορία Διοίκηση Διοίκηση και στις Επιχειρήσεις Εφοδιαστική Αλυσίδα Υπολογιστές, Web Design Τουρισμός, Ξενοδοχεία Κοινωνική, Ιατρική, Υγεία

Η διαφορά μας είναι η δική μας καθοδήγηση και προσωπική προπόνηση έχουμε εξασφαλίσει 1.200 μαθητές μας ετησίως. Επίσης, οι μαθητές μας μπορούν να μελετήσουν όταν θέλουν, όπου θέλουν και το δικό τους ρυθμό.

μέθοδος διδασκαλίας

Είστε στο επίκεντρο της μάθησης. tempo σας είναι δική μας, σεβόμαστε και να προσαρμοστούν σε αυτό. Προσφέρουμε ένα χωρίς χαρτί εκπαίδευση με την υποστήριξη των ομάδων μας. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας και τη διάρθρωση της αλληλεπίδρασης με τους δασκάλους και τους προπονητές.

μέθοδος διδασκαλίας μας βασίζεται σε τέσσερις άξονες:

Η εγγύτητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μας Η ανθρωπότητα σε απευθείας σύνδεση για να βελτιστοποιήσετε την εκπαίδευσή σας Τα κατάλληλα εργαλεία για να εξυπηρετήσει μαθητείας σας Η εκπαιδευτική πλατφόρμα

Η πολιτική ποιότητας ινστιτούτο

Η αποστολή της εκτονωτική Group, η οποία ανήκει INEAD, είναι να εργαστεί για το επαγγελματικό μέλλον των φοιτητών του. Περιλαμβάνει μια σειρά από γυμνάσια, κάθε ειδικεύεται σε έναν τομέα ή περισσότερους τομείς, αλλά με ένα κοινό νόμισμα: κατάρτιση - δουλειά - δουλειά.

INEAD είναι ένα πιλοτικό σχολείο ομάδα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση? έχει γίνει ένας σημαντικός παίκτης στη Γαλλία για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Ο στόχος αυτός απαιτεί, μεταξύ άλλων, την εφαρμογή μιας πολιτικής για την ποιότητα.

Επιπλέον, η άνοδος των τεχνολογιών της πληροφορίας και των επικοινωνιών στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, νέες προσδοκίες των πελατών, το μεταβαλλόμενο εκπαιδευτικό πλαίσιο ... απαραίτητες για την ενσωμάτωση και μερικές φορές πρόβλεψη αυτών των αλλαγών στις μεθόδους διδασκαλίας του Ινστιτούτου.

Στηριζόμενη σε μια ποιοτική προσέγγιση και, συνεπώς, αναδεικνύοντας ακρόαση και την ικανοποίηση του πελάτη, το Ινστιτούτο σκοπεύει να παραμείνει πιστή στις αξίες της.

Πολιτική ποιότητας, θελήσαμε να ξεκινήσει INEAD, έχει ως στόχο να παρέχουν ευκαιρίες στο προσωπικό της και τους πελάτες της. Καλύπτει τέσσερις τομείς:

Ενισχυμένη απασχολησιμότητας: Παροχή κατάρτισης, τα οποία, δίνεται μια δύσκολη πρόσβαση στην αγορά εργασίας των νέων, την προώθηση της επαγγελματικής ένταξης. Αειφόρος Απασχολησιμότητα: Παροχή κατάρτισης που προωθούν αναλυτικές ικανότητες, την κριτική σκέψη, αλλά και την αίσθηση των πολιτών, την προσωπική ανάπτυξη, το άνοιγμα προς την Ευρώπη και τον κόσμο ... για το μαθητή συγκεντρώνει κερδοφόρα στοιχεία ενεργητικού σε όλη την επαγγελματική του καριέρα. Μια παιδαγωγική της επιτυχίας: Χρήση εκπαιδευτικού σχεδιασμού και της τεχνολογίας για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων, με βάση ένα σύνολο του διδακτικού προσωπικού, την ανάπτυξη της ομαδικής εργασίας σε ατομική υποστήριξη των μαθητών σχετικά με τα εργαλεία διαλογικής πληροφόρησης και επικοινωνίας. Μια κουλτούρα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας: Ανάπτυξη μεταξύ του προσωπικού μιας συνεχούς προσέγγισης βελτίωση κατανοητό, κοινή και αποδεκτή από όλους.

της ποιότητας της κατάρτισης των εγγυήσεων

εκτονωτική GROUP : INEAD είναι μέλος του Ομίλου εκτονωτική, ομάδα διδασκαλία υψηλότερη εθνική κλίμακα αποτελείται από είκοσι σχολεία.

RNCP ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ : INEAD Αξιών απαλλαγή Ορκωτός στο Εθνικό Κατάλογος Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων (RNCP) υπό την ευθύνη της Εθνικής Επιτροπής Επαγγελματικής Πιστοποίησης, η οποία βρίσκεται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ :

INEAD υπόκειται στην διδακτικό και διοικητικό έλεγχο του υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με το άρθρο L. 442-2 του κώδικα Παιδείας.

Οικονομικού και διοικητικού ελέγχου ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ : INEAD έχει καταχωρηθεί ως εκπαιδευτικού οργανισμού με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εργασίας, Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (DRTEFP). Η ιδιοκτησία τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τα άρθρα L6361-1 και L6361-2 του εργατικού κώδικα.

Fede ΜΕΛΟΣ :

INEAD είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Σχολών (Fede). Ιδρύθηκε το 1963, Fede σήμερα αντιπροσωπεύει το 75 Ευρωπαϊκή Διπλώματα χορηγηθέντα από περισσότερους από 14.000 μαθητές σε πάνω από 350 σχολεία στη Γαλλία και Europe.Tous τα διπλώματα Fede βασίζονται στο ευρωπαϊκό σύστημα μεταφοράς ακαδημαϊκών μονάδων και των ευρωπαϊκών συσσώρευσης πιστωτικών Σύστημα μεταφοράς πιστωτικών Μονάδων (ECTS).

Διαπίστευση από Fede IACBE :

Η IACBE (Διεθνής Συνέλευση για Collegiate Business Εκπαίδευσης) πιστοποιεί τα προγράμματα κατάρτισης που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια απαίτηση. Πιστοποιημένης εκπαίδευσης πρέπει να στοχεύουν στην απόκτηση ειδικών επαγγελματικών δεξιοτήτων στο χώρο εργασίας. Όλα τα διπλώματα DEES Fede που εκδίδεται από το διαπιστευμένο IACBE.

Τοποθεσίες

Γαλλία Online

INEAD

Address
39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles
Γαλλία Online, Γαλλία
Ιστότοπος

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη