INSA Toulouse

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με την INSA Toulouse

Με 14.000 αποφοίτους παρόντες σε όλους τους οικονομικούς τομείς, το "Institut National des Sciences Appliquées" της Τουλούζης, μια διεθνής, πολυεπιστημονική, κρατική σχολή μηχανικών, αναγνωρίζεται για την αριστεία της πενταετούς εκπαίδευσης που προσελκύει σπουδαστές υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου και έχουν αποκτήσει εξαιρετικά αποτελέσματα στο Baccalaureat.

10 βασικά σημεία INSA

Μαθήματα σπουδών, ευρέως γνωστά και αναγνωρισμένα:

 • Ένα καλά καθιερωμένο δίκτυο αποφοίτων που εργάζονται σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο περισσότερα από το 10% των πτυχιούχων μηχανικών στη Γαλλία αποφοιτούν από τον Όμιλο INSA.

Διεθνής, πρωταρχική εστίαση:

 • Διεθνή προγράμματα, πολυπολιτισμικές πανεπιστημιουπόλεις, διπλά πτυχία, περισσότεροι από 3.600 διεθνείς φοιτητές και πάνω από 1.100 διεθνείς συμφωνίες κλπ.

Έρευνα, αιχμή:

 • Πάνω από 50 ερευνητικές μονάδες. Επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις για εφαρμογές στις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Αξίες, ενοποιώντας:

 • Με βάση την ισότητα, την ποικιλομορφία, την ένταξη και την αριστεία, αναπτύσσοντας κοινωνικά ευαισθητοποιημένους μηχανικούς.

Διδασκαλία, διαφορετικά:

 • Ευελιξία, επιχειρηματικότητα ... Μηχανικοί υψηλού επιπέδου με ανοιχτό μυαλό, εξαιρετική κουλτούρα και γούστο για τον αθλητισμό.

Πτυχίο ευκαιρίες, καινοτόμες:

 • Προσαρμοσμένη, εξατομικευμένη καθοδήγηση και θεματικά μαθήματα ... Καινοτόμα και «à la carte» έργα.

Φοιτητές υψηλής επίτευξης:

 • Η είσοδος είναι ανοικτή σε όλα τα επίπεδα, με βάση τα ακαδημαϊκά ρεκόρ, τους βαθμούς και τα κίνητρα.

Συνέταιροι:

 • Πρακτικές, φιλοξενούμενοι, ερευνητικές συμβάσεις, χρονολόγηση, εμπειρογνωμοσύνη κ.λπ.

Προοπτικές απασχόλησης, εξαιρετικές:

 • 1,5 μήνες για να βρείτε την πρώτη εργασία.

Campus, ζωντανή:

 • Αθλητισμός, πολιτισμός, τέχνες, κλαμπ κλπ.

Εκπαίδευση υποστηριζόμενη από έρευνα ανώτατου επιπέδου

Το INSA-Toulouse παρέχει μια σειρά από 8 ειδικότητες μηχανικής , συμπεριλαμβανομένων των επιστημών υπολογιστών, της πολιτικού μηχανικού, της μαθηματικής μηχανικής και της βιοχημικής μηχανικής. Τα μαθήματά του, τα οποία συνδέονται με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, υποστηρίζονται από τη δραστηριότητα των κορυφαίων ερευνητικών εργαστηρίων , υποστηριζόμενων από μεγάλους βιομηχανικούς ομίλους, για παράδειγμα στους τομείς των νέων υλικών αεροναυπηγικής, των τεχνικών προστασίας του περιβάλλοντος και των νανο-αντικειμένων.

Πρωτοποριακή παιδαγωγική για μακρόχρονη μάθηση

Καθ 'όλη τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα, σύνθετα έργα και προβλήματα στα οποία εργάζονται σε ομάδες, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών όταν τους ζητηθεί. Δεν υπάρχουν ερωτήσεις, διαλέξεις κλπ. Είναι η αρχή πίσω από αυτή την ενεργητική προσέγγιση μάθησης, που πειραματίστηκε από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια στην Αμερική και τη Βόρεια Ευρώπη και τώρα υποστηρίζεται από την UNESCO.

Οι μηχανικοί είναι ανοιχτοί στον κόσμο

Η διεθνής διάσταση αποτέλεσε προτεραιότητα για την INSA από τότε που άνοιξε και δημιουργήθηκαν σταδιακά διεθνή τμήματα . Στην πανεπιστημιούπολη, ένας στους πέντε φοιτητές είναι διεθνής φοιτητής.

Το INSA καλωσορίζει τους φοιτητές με ένα ευρύ φάσμα προφίλ: φοιτητές με ένα τεχνολογικό "Baccalaureat" , οι μαθητές επιλέγουν μια συνεταιριστική εκπαίδευση που εναλλάσσει περιόδους ακαδημαϊκής μελέτης και βιομηχανικής εμπειρίας και φοιτητές συνεχούς εκπαίδευσης.

Η ύπαρξη ανοιχτού κόσμου συνεπάγεται επίσης τη δέσμευση του φοιτητή στην κοινότητα, η οποία εκτιμάται ιδιαίτερα και δίνει τις μονάδες ECTS ως μέρος του μαθήματος.

Μερικά στοιχεία

 • Δημιουργία: 1963
 • 450 πτυχιούχοι μηχανικών MSc κάθε χρόνο και περίπου 2.900 φοιτητές που έχουν εγγραφεί
 • Το 70% των φοιτητών σε διαμονή στην πανεπιστημιούπολη
 • Πάνω από 450 μόνιμο προσωπικό
 • Ένα δίκτυο αποφοίτων με περισσότερους από 15.000 μηχανικούς (83.000 με τον όμιλο INSA).

Τοποθεσίες

Τουλούζη

Address
135 Avenue de Rangueil
31077 Τουλούζη, Occitanie, Γαλλία

Ask a Question

Άλλη