INSEEC Chambéry campus

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

INSEEC Σαμπερί Campus

Από την ίδρυσή της το 1968, INSEEC Σαμπερί Business School

  • Προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε INSEEC Σαμπερί Business School, EGC Savoie και στο CESNI (Business Studies Κέντρο Διεθνούς Επιπέδου Αθλητές)
  • Προγράμματα μερικής απασχόλησης στο Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

INSEEC Σαμπερί, μέρος του εθνικού δικτύου των αποφοίτων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στη Γαλλία, είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας να χορηγήσει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιχειρήσεων.

Με τον τρόπο ενός εκλεκτικού εθνικές εισαγωγικές εξετάσεις, INSEEC Σαμπερί Business School στρατολογεί φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει ένα δίπλωμα γυμνασίου συν τουλάχιστον δύο χρόνια της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

INSEEC Σαμπερί Business School είναι ένα από τα 34 μέλη του αγέρα (Σύνδεσμος των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Ρον-Αλπ), μια ένωση αναγνωρίζεται ως σημαντικός εκπρόσωπος των περιφερειακών και εθνικών δημόσιων φορέων. INSEEC Σαμπερί Business School συμμετέχει στις εργασίες των επιτροπών πολλών αγέρα, ιδίως την Επιτροπή σχετικά με τις διεθνείς υποθέσεις. (www.agera.asso.fr).

INSEEC Σαμπερί Business School, εγγυάται την ποιότητα της εκπαίδευσης με βάση την πρακτική της ενεργού έρευνας η οποία μας επιτρέπει να:

  • Βελτιώνουμε συνεχώς την ακαδημαϊκή ποιότητα των προγραμμάτων μας, μέσα από τα προσόντα του διδακτικού προσωπικού μας
  • Να αναπτυχθεί η εικόνα της Σαμπερί Business School του Ομίλου, ιδιαίτερα στο εξωτερικό
  • Συμβολή στην προώθηση της Διοικητικής Επιστήμης Έρευνας
  • Βοηθήσει τις εταιρείες να επιλύσει τα προβλήματα διαχείρισής τους.

Δεδομένου ότι η αποτελεσματική διαχείριση των δεξιοτήτων των εργαζομένων αρχίζει να αποκτά ολοένα σημαντικό πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις και την ανταγωνιστικότητα τους, INSEEC Σαμπερί Business School και προγράμματα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Κέντρο προσφορά της που πληρούν τις ακριβείς ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Μαθήματα επικεντρώνεται στην επίλυση των προβλημάτων
  • Εξατομικευμένη εκπαίδευση (-εταιρεία και μικτή ομάδα μαθημάτων, καθοδήγηση)
  • Πολλά προγράμματα που οδηγούν σε πτυχία και πιστοποιήσεις διαθέσιμα στους ανθρώπους

Καθ 'όλη τη σταδιοδρομία τους (συμπεριλαμβανομένου του Προγράμματος Διαχείρισης και INSEEC Σαμπερί Business School αναλυτικό πρόγραμμα ως μάθημα μερικής απασχόλησης).

Πρόγραμμα στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων βοηθά τους μαθητές να πάρετε μια καλή κατανόηση της ξένης περιβάλλον της αγοράς και τις τεχνικές των διεθνών επιχειρήσεων. Διευρύνει την προοπτική και την ικανότητα να κατανοούν διάφορες προκλήσεις των διεθνών επιχειρήσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τους.

Επικεντρώθηκε στην ανάλυση των συγκεκριμένων αγορών, δηλαδή αμερικανικά, ευρωπαϊκά, ιαπωνικά, κινέζικα, της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Αφρικής, το πρόγραμμα αυτό διδάσκει πώς να διαχειριστεί και το εμπόριο σε ένα διεθνές περιβάλλον σε διάφορους τομείς (πολιτικό, νομικό, οικονομικό και πολιτιστικό). Εξειδικευμένα μαθήματα και σε βάθος ανάλυση των μελετών περιπτώσεων και επιτρέπουν στους μαθητές να αναπτύξουν τις γνώσεις στον τομέα των επιχειρήσεων και καλύπτουν όλα τα θέματα που αφορούν το διεθνές εμπόριο, τη χρηματοδότηση του εξωτερικού εμπορίου, η νομοθεσία για εισαγωγές-εξαγωγές, η τελωνειακή νομοθεσία και τη διεθνή αγορά.

Καθώς ο κόσμος γίνεται μια παγκόσμια αγορά, η ανάγκη για το διεθνές εμπόριο αρμοδιότητα στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις δεν ήταν ποτέ πιο πιεστική. Ευκαιρίες απασχόλησης στη συνέχεια να κυμαίνεται από το να γίνει διεθνείς επιχειρηματίες στον τομέα της εισαγωγής και εξαγωγής ή το εμπόριο των ερευνητών και γιατί όχι ξένες επιχειρήσεις για την ανάπτυξη. Υπάρχουν επίσης διεθνείς ευκαιρίες σταδιοδρομίας στο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις, την αγορά, τη διανομή των αγαθών και το εμπόριο συμβούλων ή ως διευθυντής ξένου έργου. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες σε διεθνείς οργανισμούς όπως ο ΠΟΕ, ΟΟΣΑ και APEC. Η αποστολή της INSEEC Σαμπερί, που βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον στη Σαβοΐα, ανάμεσα σε λίμνες και βουνά, είναι να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες προσδοκίες τόσο των φοιτητών όσο και των εταιρειών. Μέσα από καινοτόμα προγράμματα και ανταλλαγές διδακτικού προσωπικού, επιδιώκουμε να παρέχουν στους φοιτητές μας με ένα διαρκώς όλο και πιο ελκυστική εκπαιδευτική εμπειρία.

Η συνεχής βελτίωση των ακαδημαϊκών τμημάτων μας είναι αποτέλεσμα της ενεργού έρευνας, συμπεριλαμβανομένων των εισφορών για την πρόοδο της έρευνας της επιστήμης της διαχείρισης και διαχειριστικές λύσεις σε προβλήματα και υψηλά ειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων-προσανατολισμένη ειδικότητες. Οι μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις και την παγκόσμια διευθυντικές του ικανότητες μέσω της πρακτικής άσκησης, οι διεθνείς εμπειρίες και τις περιόδους σπουδών με τα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Από την ίδρυσή της το 1968, INSEEC Σαμπερί, Graduate School of Business έχει προσαρμόζεται διαρκώς στην εξέλιξη της οικονομίας για να προσφέρουν την πλήρη και πολυποίκιλη πρόγραμμα σπουδών, τι σήμερα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων-προσανατολισμένη ειδικότητες. Το σχολείο μας είναι επίσης το σπίτι σε ένα επιχειρηματικό κέντρο για Αθλητές Διεθνούς επιπέδου και ενός Κέντρου Εκπαίδευσης Εκτελεστικός.

Η διεθνής διάσταση είναι αδιαμφισβήτητη και περιλαμβάνει εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό, ακαδημαϊκές ανταλλαγές με 75 πανεπιστημιακούς εταίρους μας, 30 διεθνείς επιλογές διπλό πτυχίο, 120 ξένους φοιτητές κάθε χρόνο, το ECTS και της Βόρειας Αμερικής πιστωτικό σύστημα και τη συνεργασία στον τομέα της έρευνας και της διδασκαλίας εμπειρία με ξένους εταίρους.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

MBA / MSc In Digital Marketing & διαχείριση της μάρκας M2 Οκτώβριο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Chambéry

Το MBA / MSc Digital Marketing & Brand Management Μ2 είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 357 ώρες της πρόσωπο-με-πρόσωπο κατάρτισης, τα οποία αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. [+]

Το MSc / MBA Digital Marketing & Brand Management Μ2 είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 371 ώρες της πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους διεθνείς σπουδαστές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν αποτελεσματικά σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που εστιάζονται στα εξής: Διαχείριση της μάρκας, Ψηφιακή Στρατηγική και κορυφαίες επιχειρήσεις και τις στρατηγικές της Εταιρείας, καθώς και σε βάθος γνώση της Διοίκησης και Μάρκετινγκ Mobile Marketing δεξιότητες για να αναπτύξουν τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη λειτουργία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας: διαχείριση πολυπολιτισμικές ομάδες σε διαφορετικούς τόπους, χρησιμοποιώντας αποτελεσματική λήψη αποφάσεων abilities.Community Διαχείρισης, Εκδοτική στρατηγική. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστούν σε Digital Marketing και Επικοινωνίας, η κοινοτική Διοίκηση, Μάρκετινγκ, Food and Wine Marketing, Διαχείρισης Brand και Συμπεριφορά Καταναλωτή. Προϋποθέσεις Εισαγωγής MSc: Ενδιαφέρον υποψήφιος με πτυχίο. ΕΤΟ. Πτυχίο (4 χρόνια των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένα ή 5 χρόνια για τους Κινέζους φοιτητές) με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στα αγγλικά. MBA: ενδιαφέρονται υποψήφιος με πτυχίο. Πτυχίο (3 έτη των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένο ή 4 έτη για τους Κινέζους φοιτητές) και τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε μια μεσαία θέση της διαχείρισης με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στην αγγλική γλώσσα. IELTS: 6,5 -7,0 (μαζί με τη μπάντα βαθμολογία όχι μικρότερη από... [-]

MSc / MBA στη διαχείριση της μάρκας πολυτελείας, τροφίμων & M2 κρασί Οκτώβριο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Chambéry

MBA / MSc in Luxury Brand Management, Food & Wine Μ2 είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά [+]

Το MBA / MSc. στη διαχείριση της μάρκας πολυτελείας, Food & Wine είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερή επιχειρήσεων, τη στρατηγική, το μάρκετινγκ και τη γνώση της επικοινωνίας σε συνδυασμό με την έκθεση σε πρακτικό επίπεδο, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και να παρατάσσουν-επισκέψεις. Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και την τεχνογνωσία για να εισέλθουν στον κλάδο των υπηρεσιών πολυτέλεια μέσα από ένα μίγμα των ακαδημαϊκών πυλώνες και πρακτικά μαθήματα σε διαφορετικά τμήματα της βιομηχανίας. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστούν σε Luxury Hospitality σε μια ποικιλία από υπηρεσίες, όπως Επιχειρήσεων, Διαχείρισης Brand, E-Merchandising, γαστρονομικός τουρισμός, γαστρονομία Διαχείριση & Wine, Τρόφιμα και Ποτά, το Event Management, Πωλήσεων ή επισκεπτών Υπηρεσία. Προϋποθέσεις Εισαγωγής MSc: Ενδιαφέρον υποψήφιος με πτυχίο. ΕΤΟ. Πτυχίο (4 χρόνια των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένα ή 5 χρόνια για τους Κινέζους φοιτητές) με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στα αγγλικά. MBA: ενδιαφέρονται υποψήφιος με πτυχίο. Πτυχίο (3 έτη των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένο ή 4 έτη για τους Κινέζους φοιτητές) και τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε μια μεσαία θέση της διαχείρισης με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στην αγγλική γλώσσα. IELTS: 6,5 -7,0 (μαζί με τη μπάντα βαθμολογία όχι μικρότερη από 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80... [-]

Πλοίαρχος στο μάρκετινγκ πολυτελείας (geneva, ελβετία)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 17 μήνες October 2017 Ελβετία Γενεύη

Το διεθνές Master in Luxury Marketing έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους φοιτητές μια σταθερή και ακριβή κατανόηση του πολυτελούς κόσμου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τους νέους κανόνες που συνδέονται στενά με την αντίληψη του νέου καταναλωτή, τις προκλήσεις για το λιανικό περιβάλλον καθώς και τις online υπηρεσίες και το CRM. [+]

Πλήρης κατανόηση της νέας δυναμικής που εφαρμόζεται στην πολυτέλεια Σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου τα πολυτελή σύνορα αμφισβητούνται και θολώνουν, το πρόγραμμα αυτό θα δώσει μια πλήρη κατανόηση της νέας δυναμικής που εφαρμόζεται στη Luxury. Το διεθνές Master in Luxury Marketing έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους φοιτητές μια σταθερή και ακριβή κατανόηση του πολυτελούς κόσμου, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τους νέους κανόνες που συνδέονται στενά με την αντίληψη του νέου καταναλωτή, τις προκλήσεις για το λιανικό περιβάλλον καθώς και τις online υπηρεσίες και το CRM. Η ανάλυση θα εκτείνεται από την σκληρή πολυτέλεια σε υπηρεσίες, που κυμαίνονται από το ταξίδι σε τρόφιμα και ποτά. πρόγραμμα μαθημάτων Branding & Εικόνα Ξεκινώντας από τις βασικές τεχνικές μάρκετινγκ στην εξέλιξη των νέων στρατηγικών πολυτελείας, η κύρια έμφαση θα δοθεί στους νέους κανόνες που εφαρμόζονται στις επιχειρήσεις, την επικοινωνία, τη χρηματοδότηση και την ηγεσία. Η ανάπτυξη θα είναι από μια γενική επισκόπηση στην αγορά πολυτελείας για την ανακάλυψη της εξειδικευμένης και των ειδικών αναγκών της. Η ανάλυση θα εφαρμοστεί σε διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα πολυτελείας και στις στρατηγικές τους καθώς και στις διαφορετικές γεωγραφικές. Πολιτισμός και Δημιουργία Η εκμάθηση της ιστορίας της πολυτέλειας, του πολιτισμού και της τέχνης θα δώσει μια κατανόηση της προέλευσης των αισθητικών κωδίκων και των εικονογραφιών και πώς αυτά τα σημειωτικά και τα οπτικά στοιχεία εφαρμόζονται στον πολυτελές κόσμο. Θέματα όπως η στυλιστική ταυτότητα και οι τάσεις θα καλυφθούν για να κατανοήσουν πώς οι δημιουργικοί διευθυντές εγκρίνουν την κληρονομιά μιας εταιρείας και σχεδιάζουν νέες συλλογές κάθε εποχή. Ιδιαίτερη προσοχή θα... [-]

Πλοίαρχος στο ψηφιακό μάρκετινγκ & επικοινωνία (Geneva, Ελβετία)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 17 μήνες October 2017 Ελβετία Γενεύη

Το Master's στο πρόγραμμα Digital Marketing & Communication βασίζεται σε πραγματικές περιπτώσεις που θα σας δώσουν τα εργαλεία για να κατανοήσετε και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες σε μια περιοχή που αλλάζει διαρκώς. Ο στόχος αυτού του Master είναι να επιτρέψει σε κάθε συμμετέχοντα να μάθει πώς να διαχειρίζεται ένα εμπορικό σήμα στο Διαδίκτυο. [+]

Η αγάπη δημιουργεί ιδέες και τους εκτελεί Το Master's στο πρόγραμμα Digital Marketing & Communication βασίζεται σε πραγματικές περιπτώσεις που θα σας δώσουν τα εργαλεία για να κατανοήσετε και να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες σε μια περιοχή που αλλάζει διαρκώς. Ο στόχος αυτού του Master είναι να επιτρέψει σε κάθε συμμετέχοντα να μάθει πώς να διαχειρίζεται ένα εμπορικό σήμα στο Διαδίκτυο. πρόγραμμα μαθημάτων Στρατηγική & Σχεδιασμός Μάρκετινγκ Οι κύριοι στόχοι αυτής της ενότητας είναι η ανάπτυξη μιας κριτικής ανάλυσης των επιχειρηματικών στόχων ενός εμπορικού σήματος σε σχέση με τους πελάτες-στόχους του και η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης κατανόησης της ψηφιακής στρατηγικής που είναι ολοκληρωμένη και άμεσα λειτουργική. Ψηφιακά κανάλια μάρκετινγκ Κατανοήστε το νέο τοπίο των μέσων ενημέρωσης και πώς να χρησιμοποιήσετε τις κύριες πλατφόρμες. Μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους δοκιμάζοντάς τους σε πραγματικές μελέτες περιπτώσεων. Προβλέψτε την εξέλιξη των κοινωνικών δικτύων και μάθετε πώς να εκμεταλλευτείτε τη δύναμή τους στην υπηρεσία του εμπορικού σήματος. μέσα ενημέρωσης Αποκτήστε μια πλήρη εικόνα των νέων πλατφορμών και δυνατοτήτων του AdTech. Μάθετε πώς και πού μπορείτε να βρείτε τους πελάτες σας μέσω δεδομένων και βελτιστοποιημένης στόχευσης στον ψηφιακό κόσμο. Μεθοδολογία Μελετήστε σε βάθος τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να εξελιχθείτε στην επαγγελματική σφαίρα με διασφάλιση και προσωπικές δεξιότητες. Περιεχόμενο σήματος Πέρα από τη στρατηγική και την τακτική, είναι απαραίτητο να έχετε έναν σαφή σκοπό που να ενημερώνει όλες τις αποφάσεις σας σχετικά με το περιεχόμενο. Αυτό το σκόπιμο στοιχείο αποτελεί βασική συνιστώσα κάθε αποτελεσματικής προσπάθειας περιεχομένου σήματος. Επιχειρηματικά μοντέλα και μετασχηματισμοί Από το λιανικό... [-]

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Master Of Science στη διεθνή διαχείριση M1 Οκτώβριο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Chambéry Ελβετία Γενεύη +2 περισσότερα

Η αποστολή της INSEEC Σαμπερί πανεπιστημιούπολη (Graduate School of Business) είναι να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες τόσο των φοιτητών όσο και των επιχειρήσεων για την παγκόσμια διαχειριστικές ικανότητες. Μέσω καινοτόμων και προκλητική προγράμματα, έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη [+]

Το Master of International Management Science είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 385 ώρες της πρόσωπο-με-πρόσωπο κατάρτισης, τα οποία αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους διεθνείς σπουδαστές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν αποτελεσματικά σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που εστιάζονται στα εξής: Διεθνές Εμπόριο, Στρατηγική διαχείρισης και Logistics, καθώς και σε βάθος γνώση της Λογιστικής και της εμπορίας Δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού να αναπτύξουν τις προσωπικές και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη λειτουργία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας: διαχείριση πολυπολιτισμικές ομάδες σε διαφορετικούς τόπους, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τις ικανότητες λήψης αποφάσεων. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστούν σε Import Export, International Sales, Marketing, Προμηθειών, Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Ενδιαφέρον υποψήφιος με πτυχίο. Πτυχίο (3 χρόνια πανεπιστημιακών σπουδών δεόντως συμπληρωμένα ή 4 χρόνια για τους Κινέζους φοιτητές), με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στα αγγλικά. TOEFL IBT: 80 - TOEFL PBT: 550 - TOEIC: 750 IELTS: 6,5 - 7,0 (με βαθμολογία μπάντα δεν είναι λιγότερο από 6,0) Γαλλική γλωσσομάθειας: καμία προϋπόθεση. Γαλλικά-as-a-διδασκαλία των ξένων γλωσσών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Υποβολή της αίτησης και των απαιτούμενων εγγράφων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: akpallattu@inseec.com. Υποψηφίους του κλειστού καταλόγου θα επικοινωνήσει 1 εβδομάδα μετά την αποστολή των αιτήσεων. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το σύνδεσμο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας: http: //masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-1/international/international.cfm για τις απαιτήσεις, τις προθεσμίες και... [-]

Master Of Science στην πολυτέλεια M1

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Chambéry Ελβετία Γενεύη +2 περισσότερα

Η αποστολή της INSEEC Σαμπερί πανεπιστημιούπολη (Graduate School of Business) είναι να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες τόσο των φοιτητών όσο και των επιχειρήσεων για την παγκόσμια διαχειριστικές ικανότητες. Μέσω καινοτόμων και προκλητική προγράμματα, έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη [+]

Το Master of Science Luxury είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους διεθνείς σπουδαστές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν αποτελεσματικά σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που εστιάζονται στα εξής: Luxury Brand στρατηγικές, Στάση πολυτέλεια και των υπηρεσιών διαχείρισης Ψηφιακή Στρατηγικές για μάρκες πολυτελείας Συμπεριφορά Καταναλωτή, Διαπραγμάτευση, Διοίκηση και Ηγεσία. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστούν σε Luxury Hospitality σε μια ποικιλία από υπηρεσίες, όπως Επιχειρήσεων, Τρόφιμα και Ποτά, το Event Management, Πωλήσεων ή επισκεπτών Υπηρεσία. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Ενδιαφέρον υποψήφιος με πτυχίο. Πτυχίο (3 χρόνια πανεπιστημιακών σπουδών δεόντως συμπληρωμένα ή 4 χρόνια για τους Κινέζους φοιτητές), με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στα αγγλικά. TOEFL IBT: 80 - TOEFL PBT: 550 - TOEIC: 750 IELTS: 6,5 - 7,0 (με βαθμολογία μπάντα δεν είναι λιγότερο από 6,0) Γαλλική γλωσσομάθειας: καμία προϋπόθεση. Γαλλικά-as-a-διδασκαλία των ξένων γλωσσών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Υποβολή της αίτησης και των απαιτούμενων εγγράφων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: akpallattu@inseec.com. Υποψηφίους του κλειστού καταλόγου θα επικοινωνήσει 1 εβδομάδα μετά την αποστολή των αιτήσεων. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το σύνδεσμο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας: http: //masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-1/international/international.cfm για τις απαιτήσεις, τις προθεσμίες και μια λίστα ελέγχου των υλικών. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ: 2 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου 1 φωτοτυπία του διαβατηρίου ή ταυτότητας 1 αντίγραφο των διπλωμάτων... [-]

Master Of Science στο διεθνές μάρκετινγκ M1

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Chambéry Ελβετία Γενεύη +2 περισσότερα

Η αποστολή της INSEEC Σαμπερί πανεπιστημιούπολη (Graduate School of Business) είναι να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες τόσο των φοιτητών όσο και των επιχειρήσεων για την παγκόσμια διαχειριστικές ικανότητες. Μέσω καινοτόμων και προκλητική προγράμματα, έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη [+]

Το Master of Science International Marketing είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 350 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους διεθνείς σπουδαστές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν αποτελεσματικά σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που εστιάζονται στα εξής: Διεθνή Αγορά & Supply Chain Logistics, Brand Στρατηγικής και Επιχειρηματικής Στρατηγικής, καθώς και σε βάθος γνώση των διαπραγματεύσεων και Μάρκετινγκ Digital Marketing & E-business, Διεθνές Επιχειρησιακό Δίκαιο, Διοίκηση και Ηγεσία. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστούν σε Import Export, International Sales, Marketing, Προμηθειών, Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διοίκησης. Προϋποθέσεις Εισαγωγής Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Ενδιαφέρον υποψήφιος με πτυχίο. Πτυχίο (3 χρόνια πανεπιστημιακών σπουδών δεόντως συμπληρωμένα ή 4 χρόνια για τους Κινέζους φοιτητές), με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στα αγγλικά. TOEFL IBT: 80 - TOEFL PBT: 550 - TOEIC: 750 IELTS: 6,5 - 7,0 (με βαθμολογία μπάντα δεν είναι λιγότερο από 6,0) Γαλλική γλωσσομάθειας: καμία προϋπόθεση. Γαλλικά-as-a-διδασκαλία των ξένων γλωσσών που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Υποβολή της αίτησης και των απαιτούμενων εγγράφων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: akpallattu@inseec.com. Υποψηφίους του κλειστού καταλόγου θα επικοινωνήσει 1 εβδομάδα μετά την αποστολή των αιτήσεων. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το σύνδεσμο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα μας: http: //masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-1/international/international.cfm για τις απαιτήσεις, τις προθεσμίες και μια λίστα ελέγχου των υλικών. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ: 2 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου 1 φωτοτυπία του διαβατηρίου ή ταυτότητας 1... [-]

MBA / MSc στη διεθνή διαχείριση των επιχειρήσεων M2 Απρίλιο και τον Οκτώβριο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Chambéry Ελβετία Γενεύη +2 περισσότερα

Το MBA / MSc στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων Μ2 είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 348 ώρες της πρόσωπο-με-πρόσωπο κατάρτισης, τα οποία αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. [+]

Το MSc / MBA International Business Management είναι ένα μάθημα τριών περίοδο με 348 ώρες πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 πιστώσεις ΗΠΑ. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους διεθνείς σπουδαστές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν αποτελεσματικά σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που εστιάζονται στα εξής: Διεθνές Εμπόριο, Στρατηγική διαχείρισης και Logistics, καθώς και σε βάθος γνώση της Λογιστικής και της εμπορίας Δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού να αναπτύξουν τις προσωπικές και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη λειτουργία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας: διαχείριση πολυπολιτισμικές ομάδες σε διαφορετικούς τόπους, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τις ικανότητες λήψης αποφάσεων. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστούν σε Import Export, International Sales, Marketing, Προμηθειών, Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Προϋποθέσεις Εισαγωγής MSc: Ενδιαφέρον υποψήφιος με πτυχίο. ΕΤΟ. Πτυχίο (4 χρόνια των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένα ή 5 χρόνια για τους Κινέζους φοιτητές) με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στα αγγλικά. MBA: ενδιαφέρονται υποψήφιος με πτυχίο. Πτυχίο (3 έτη των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένο ή 4 έτη για τους Κινέζους φοιτητές) και τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε μια μεσαία θέση της διαχείρισης με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στην αγγλική γλώσσα. IELTS: 6,5 -7,0 (μαζί με τη μπάντα βαθμολογία όχι μικρότερη από 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 γαλλικά Proficiency: καμία προϋπόθεση.... [-]

MSc/MBA in Luxury Brand Management, Fine Food & Tourism M2 April

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Chambéry Ελβετία Γενεύη +2 περισσότερα

[+]

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ: 2 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου 8 950 € - Πληρωμή σε ευρώ, με σύρμα ή με επιταγή. [-]

Msc / Mba σε αθλητισμό, μάρκετινγκ & διαχείριση M2 Απρίλιος και Οκτώβριος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 εξάμηνα October 2017 Γαλλία Chambéry Ελβετία Γενεύη +2 περισσότερα

Οι MSc / MBA Sports, Marketing & Management είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 333 ώρες της πρόσωπο-με-πρόσωπο κατάρτισης, τα οποία αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά [+]

Οι MSc / MBA Sports, Marketing & Management είναι μια περίοδος τριών πιάτων με 333 ώρες της πρόσωπο με πρόσωπο εκπαίδευση που αξίζει 60 μονάδες ECTS ή 26 US πιστώσεις. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους διεθνείς σπουδαστές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν αποτελεσματικά σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον που εστιάζονται στα εξής: Διεθνές Εμπόριο, Στρατηγική διαχείρισης και Logistics, καθώς και σε βάθος γνώση της Λογιστικής και της εμπορίας Δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού να αναπτύξουν τις προσωπικές και πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη λειτουργία σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας: διαχείριση πολυπολιτισμικές ομάδες σε διαφορετικούς τόπους, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά τις ικανότητες λήψης αποφάσεων. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Αυτό βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστούν σε Import Export, International Sales, Marketing, Προμηθειών, Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Προϋποθέσεις Εισαγωγής MSc: Ενδιαφέρον υποψήφιος με πτυχίο. ΕΤΟ. Πτυχίο (4 χρόνια των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένα ή 5 χρόνια για τους Κινέζους φοιτητές) με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στα αγγλικά. MBA: ενδιαφέρονται υποψήφιος με πτυχίο. Πτυχίο (3 έτη των σπουδών του Πανεπιστημίου δεόντως συμπληρωμένο ή 4 έτη για τους Κινέζους φοιτητές) και τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε μια μεσαία θέση της διαχείρισης με το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας που είναι απαραίτητες για τη μελέτη στην αγγλική γλώσσα. IELTS: 6,5 -7,0 (μαζί με τη μπάντα βαθμολογία όχι μικρότερη από 6,0) TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL IBT: 80 γαλλικά Proficiency:... [-]

Βίντεο

HAPPY we are from CHAMBERY

Επικοινωνία
Ταχυδρομική διεύθυνση
AnupKumar PALLATTUVASUDEVAPANICKER
Admission Officer
Groupe INSEEC – International Development Department
Chambéry Campus
Tél. +33 4 79 25 33 51
Postal address :
12, Avenue du Lac d’Annecy, Savoie Technolac, 73381 LE BOURGET DU LAC CEDEX, FRANCE
Email Id: akpallattu@inseec.com

Chambery, 73381 FR
Διεύθυνση τοποθεσίας
12, Avenue du Lac d’Annecy,
Savoie Technolac
LE BOURGET DU LAC CEDEX

Chambéry, 73381 FR
Διεύθυνση τοποθεσίας
CREA Genève
BAT 43 L | 43, route des Acacias
1227 Genève - Acacias

Geneva, CH
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)