Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η επιλογή του IRIS Sup 'είναι η εγγύηση μιας αναγνωρισμένης από το κράτος εκπαίδευσης, προσαρμοσμένης στις απαιτήσεις του κόσμου της εργασίας, που προορίζεται για όσους επιθυμούν να ασκήσουν ή να εξελιχθούν επαγγελματικά σε ένα διεθνές πλαίσιο.

IRIS Sup «το σχολείο ΙΡΙΣ

Δημιουργήθηκε από IRIS το 2002, IRIS Sup «είναι ένα ιδιωτικό τεχνικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που πρωτοκολλήθηκε στη Πρυτανείας του Παρισιού, που έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους φοιτητές και επαγγελματίες σε διάφορους τομείς σε ένα διεθνές πλαίσιο.

Παρέχει τίτλους Επίπεδο Έχω εγγραφεί κατά το εθνικό κατάλογο των επαγγελματικών πιστοποιήσεων (RNCP) με διάταξη της 23ης Φεβρουαρίου 2017 που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της 3 Μαρτίου 2017.

γεωπολιτική και επαγγελματική πρακτική

IRIS Sup κατάρτιση των σπουδαστών προσφοράς»:

  • η γνώση που απαιτείται για την κατανόηση των διεθνών ζητημάτων και να αναπτύξουν την ικανότητά τους για την ανάλυση και τις προτάσεις για να βοηθήσει την απόφαση στις οργανώσεις?
  • επαγγελματικά εργαλεία, με ένα μεγάλο μερίδιο δοθεί στη μάθηση μέσα από την προσομοίωση και θέση σε εργασιακή κατάσταση, από το 1ο έτος?
  • να ωριμάσουν και να αναπτυχθούν τα σχέδια της σταδιοδρομίας τους, μέσα σε ειδικά εργαστήρια.

ποικιλομορφία Πλούσια προσφορές

Στο IRIS Sup», δεν είναι κλώνοι. Φοιτητής ή επαγγελματική, γαλλικά ή αλλοδαπά, το καθένα έρχεται με το ταξίδι, την εμπειρία, τους στόχους της, και θα εμπλουτίζονται κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς οι διδασκαλίες της ποικιλίας προέλευσης των φοιτητών και των ενδιαφερόμενων μερών.

IRIS Sup «κάθε χρόνο περίπου το 20% των φοιτητών που εκπροσωπούν τριάντα εθνικότητες.

Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη σε κάθε διεθνή δραστηριότητα, είναι μερικά μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

56141_14608745_1108732885849348_3579966449716116051_o.jpg

Παρακολούθηση και εκπαιδευτική υποστήριξη

Με περισσότερους από 260 μαθητές στην τάξη, το IRIS Sup 'παραμένει μια δομή στην οποία η ανωνυμία δεν έχει θέση. Στην αρχή του έτους, κάθε μαθητής υπογράφει έναν εσωτερικό κανονισμό, ο οποίος θα διέπει τις σχέσεις του με τους δασκάλους και την παιδαγωγική ομάδα. Η παρουσία σε εξέλιξη είναι υποχρεωτική και η εργασία πρέπει να γίνει εντός των καθορισμένων προθεσμιών. Ο διάλογος με τη διοίκηση είναι σταθερός: εάν υπάρχει ένα διοικητικό ή παιδαγωγικό ζήτημα, κάθε μαθητής θα βρει πάντα έναν συνομιλητή.

Οι φοιτητές του IRIS Sup έχουν μια αίθουσα εργασίας όπου είναι διαθέσιμα τα πρωτοσέλιδα του γαλλικού και του διεθνούς τύπου, καθώς και 200 ηλεκτρονικά περιοδικά στην πύλη CAIRN. Αρκετοί σταθμοί υπολογιστών με σουίτα γραφείου, Internet και Wi-Fi, είναι ανοικτής πρόσβασης.

Ανοίξτε μαθήματα κατάρτισης σχετικά με τον επαγγελματικό κόσμο

- Ευνοϊκές οργάνωση σε εναλλασσόμενο μελέτη / πρακτική: πρακτική άσκηση ή της απασχόλησης 3 ημέρες την εβδομάδα, παράλληλα μαθήματα από τον Οκτώβριο έως το Μάιο και πλήρη απασχόληση από τον Ιούνιο έως το Δεκέμβριο.

- Επικοινωνία με τους επαγγελματίες: όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις, τις ενώσεις, τους διεθνείς οργανισμούς και την ανώτερη δημόσια διοίκηση. μαθήματά τους σμίξει και θεωρητικές συνεισφορές, πρακτικές εφαρμογές και τις εμπειρίες καθημερινές λειτουργίες σε ένα διεθνές περιβάλλον.

- δραστηριότητες Σύλλογος IRIS: παράλληλα με την πορεία τους, οι μαθητές IRIS Sup «μπορούν να παρακολουθήσουν συνέδρια και συνεργάζονται στις δραστηριότητες του IRIS.

- Το δίκτυο αποφοίτων: δημιουργήθηκε το 2008, ο σύλλογος αποφοίτων του IRIS στοχεύει να συγκεντρώσει ένα δίκτυο το οποίο έχει πλέον περισσότερους από 1.800 πτυχιούχους!

- Το Γραφείο Επαγγελματικών και Διεθνών Εμπειριών (EPI): ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για πρακτικές και εναλλασσόμενες συμβάσεις δημοσιεύει τις διαφημίσεις που προτείνονται στους φοιτητές, τις οποίες λαμβάνει επίσης για εξατομικευμένες συμβουλές. Οι φοιτητές του IRIS Sup 'εκτιμούνται σήμερα από εκατοντάδες ιδιωτικές εταιρείες και δημόσιους οργανισμούς. Ένας διευθυντής διεθνών σχέσεων αναπτύσσει προσφορές στο εξωτερικό, διεθνή κινητικότητα και ακολουθεί διεθνείς φοιτητές.

56145_IMG_4787.JPG

Επιλέξτε την αποφοίτηση

IRIS Sup «προσφέρει γεωπολιτική σχηματισμούς που εφαρμόζεται οδηγεί σε δύο τίτλους του επιπέδου 1 αναγνωρίζονται από το κράτος: Διεθνής Στρατηγική Αναλυτής (ASI) και την ανθρωπιστική Manager (ΜΟΕ). Προσβάσιμο με ένα δίσκο 3, τα μαθήματα διαρκούν δύο χρόνια. Οι κάτοχοι ενός δίσκου 4 μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα 2ο έτος.

Το 1ο έτος IRIS Sup' (Δίσκος 4)

Το ιδιωτικό βαθμό από τις θεμελιώδεις μελέτες στις Διεθνείς Σχέσεις (IR 1) κυρώσεις το 1ο έτος IRIS Sup. Ένα must για το δίσκο 3 χωρίς επαγγελματική εμπειρία, φέτος μπορεί επίσης να επιτρέπουν στους μαθητές με υψηλότερο επιστημονικό επίπεδο να αποκτήσουν μια σταθερή βάση στον πολιτικό, οικονομικό και διπλωματικό, πριν από την επιλογή μια περιοχή της εξειδίκευσης κατά το δεύτερο έτος.

Το μάθημα 2ου έτους (Δίσκος 5)

Διεθνής Στρατηγική Αναλυτής [UPS]

3 μαθήματα για να αναπτύξουν αναλυτικές δεξιότητες, τη δράση και τη λήψη υποστήριξή σας σε διεθνή περιβάλλοντα:

- Γεωπολιτική και προοπτική *

- Άμυνα, ασφάλεια και διαχείριση κρίσεων *

- ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΊΑ και διαχείριση κινδύνων

Διευθυντής ανθρωπιστικής βοήθειας [MH] *

Ένα πρόγραμμα σπουδών πυρήνα για την ανάπτυξη αναλυτικών ικανοτήτων τους πλαίσιο παρέμβασης στο έδαφος, τον έλεγχο της διαχείρισης του κύκλου του έργου (PCM) και τον προγραμματισμό, μαζί με τα τρία μαθήματα (στρατηγικά, επιχειρησιακά, την υπεράσπιση και την επικοινωνία των επιρροή). Οι δεξιότητες που έμαθε δουλεύοντας σε έργα σε συνεργασία με μη κυβερνητικές οργανώσεις ή ενώσεις.

* Τα μαθήματα προσφέρονται επίσης εξ αποστάσεως.

Τα κοινά σημεία σε όλη την εκπαίδευση

Η επιλογή (επιλεξιμότητα για τη συντήρηση του αρχείου κατά την εισαγωγή), ο ρυθμός μελέτες, η γεωπολιτική μίγμα και επαγγελματική πρακτική, επαγγελματική ομιλητές στους τομείς τους, είναι τα κοινά χαρακτηριστικά.

λεπτομέρειες επικύρωση της κατάρτισης προσαρμοσμένες σε κάθε μάθημα, είναι κοντά: τη συνεχή αξιολόγηση (συμμετοχή, παρουσιάσεις, σημειώσεις διαλέξεων, ασκήσεις, προσομοιώσεις, κλπ) εξετάσεις (Φεβρουάριος και τέλη Μαΐου)? ενσωμάτωση ενός μνήμης και από του στόματος? πρακτικής άσκησης έκθεση (Σεπτέμβριος).

Τα μαθήματα οδηγούν των τίτλων κατηγορίας 1 (BAC 5) που έχουν καταχωρηθεί στον εθνικό κατάλογο των επαγγελματικών πιστοποιήσεων *. Οι εταιρικές σχέσεις επιτρέπουν την επικύρωση των πλοιάρχων 2 παράλληλα.

56144_IMG_4730.JPG

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

IRIS Sup'

Μερικά επιπτώσεις, τις διαρθρωτικές αλλαγές και μετασχηματισμούς δεν μπορεί να συμβεί χωρίς τις στρατηγικές της υπεράσπισης και της επιρροής. Σε έναν κόσμο όπου ήπιας δύν ... [+]

IRIS Sup «προσφέρει γεωπολιτική σχηματισμούς που εφαρμόζεται οδηγεί σε δύο επίπεδα 1 προσόντων που αναγνωρίζονται από το κράτος (που καταγράφονται στο RNCP με διάταξη της 23ης Φεβρουαρίου 2017 που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της 3ης Μαρτίου 2017), του BAC 5:«Αναλυτής διεθνή στρατηγική «και» ανθρωπιστικές Manager».

Η εκπαίδευση που οδηγεί στον τίτλο της ανθρωπιστικής Manager (Δίσκος 5) συνδυάζει την εμπειρία με τη στρατηγική και γεωπολιτική ανάλυση της IRIS και την εμπειρία των ΜΚΟ και αναγνωρίζονται οι παίκτες της διεθνούς αλληλεγγύης. Ο σχηματισμός χαρακτηρίζεται από μια βασική ομαδοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων στο επίκεντρο των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων διευθυντή και τρία μαθήματα:... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IRIS Sup'

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στα γαλλικά ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα διδάσκεται στα γαλλικά

Διαβάστε την επίσημη γαλλική περιγραφή και εφαρμόστε εδώ: Diplôme de niveau Bac 4 en Relations Internationales

[-]
Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IRIS Sup'

Η ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΊΑ πορεία και διαχείρισης κινδύνων, το επίπεδο Μπιν 5, έχει διττό στόχο :. Να εκπαιδεύσει επαγγελματίες σε θέση να κατανοήσουν το διεθνές περιβάλλον οικονομικ ... [+]

Ο τίτλος «Διεθνής Στρατηγική Αναλυτής» στοχεύει στην ανάπτυξη αναλυτικών, δράση και υποστήριξη λήψης αποφάσεων σε διεθνές περιβάλλον.

Για να επικυρώσετε αυτόν τον τίτλο 3 μαθήματα είναι δυνατόν, που αντιστοιχούν σε ειδικότητες και διαφορετικούς κόσμους:

Άμυνα, Ασφάλεια και Διαχείριση ΚρίσεωνGéoconomie και διαχείριση των κινδύνωνΓεωπολιτική και υποψήφιους

Το μάθημα «ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΊΑ και διαχείριση κινδύνων» που παραδίδονται σε συνεργασία με Grenoble Ecole de Management και adit, επικεφαλής ευρωπαϊκών στρατηγικών πληροφοριών. Επίσης οποία βεβαιώνεται με πιστοποιητικό εκπαίδευσης στην ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΊΑ και κοινές στρατηγικές πληροφορίες IRIS / ESC Γκρενόμπλ.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IRIS Sup'

Οι Γεωπολιτική πορεία και προοπτική, BAC 5 στόχους. επιβεβαιώσει τις γνώσεις και την κατανόηση των προβλημάτων των διεθνών σχέσεων του μαθητή? . σε λειτουργική ικανότητά ... [+]

Ο τίτλος «Διεθνής Στρατηγική Αναλυτής» στοχεύει στην ανάπτυξη αναλυτικών, δράση και υποστήριξη λήψης αποφάσεων σε διεθνές περιβάλλον.

Για να επικυρώσετε αυτόν τον τίτλο 3 μαθήματα είναι δυνατόν, που αντιστοιχούν σε ειδικότητες και διαφορετικούς κόσμους:

Άμυνα, Ασφάλεια και Διαχείριση ΚρίσεωνGéoconomie και διαχείριση των κινδύνωνΓεωπολιτική και υποψήφιους

Το μάθημα «Γεωπολιτική και προοπτική» παραδίδεται σε συνεργασία με Grenoble Ecole de Management. Επίσης οποία βεβαιώνεται με πιστοποιητικό εκπαίδευσης στην Γεωπολιτική και τις προοπτικές κοινής IRIS / ESC Γκρενόμπλ.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IRIS Sup'

Το μάθημα της Άμυνας, Ασφάλειας και Κρίσεων, επίπεδο 5, έχει ως στόχο: Να παρέχει στους φοιτητές γνώσεις και κλειδιά για την κατανόηση του στρατηγικού περιβάλλοντος, των ... [+]

Ο τίτλος «Διεθνής Στρατηγική Αναλυτής» στοχεύει στην ανάπτυξη αναλυτικών, δράση και υποστήριξη λήψης αποφάσεων σε διεθνές περιβάλλον.

Για να επικυρώσετε αυτόν τον τίτλο 3 μαθήματα είναι δυνατόν, που αντιστοιχούν σε ειδικότητες και διαφορετικούς κόσμους:

Άμυνα, Ασφάλεια και Διαχείριση ΚρίσεωνGéoconomie και διαχείριση των κινδύνωνΓεωπολιτική και υποψήφιους

Το μάθημα «Άμυνα, Ασφάλεια και Διαχείριση Κρίσεων» παραδίδεται σε συνεργασία με Grenoble Ecole de Management. Εκπαίδευση τιμωρείται επίσης με ένα πιστοποιητικό σε Άμυνας, Ασφάλειας και κοινή διαχείριση κρίσεων IRIS / ESC Γκρενόμπλ.... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IRIS Sup'

Οι καταστάσεις κρίσης πολλαπλασιάζονται και εντοπίζονται, τοποθετώντας τους παράγοντες της έκτακτης ανάγκης και της αντίδρασης μετά την έκτακτη ανάγκη στη δοκιμή όσον αφο ... [+]

IRIS Sup «προσφέρει γεωπολιτική σχηματισμούς που εφαρμόζεται οδηγεί σε δύο επίπεδα 1 προσόντων που αναγνωρίζονται από το κράτος (που καταγράφονται στο RNCP με διάταξη της 23ης Φεβρουαρίου 2017 που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της 3ης Μαρτίου 2017), του BAC 5:«Αναλυτής διεθνή στρατηγική «και» ανθρωπιστικές Manager».

Η εκπαίδευση που οδηγεί στον τίτλο της ανθρωπιστικής Manager (Δίσκος 5) συνδυάζει την εμπειρία με τη στρατηγική και γεωπολιτική ανάλυση της IRIS και την εμπειρία των ΜΚΟ και αναγνωρίζονται οι παίκτες της διεθνούς αλληλεγγύης. Ο σχηματισμός χαρακτηρίζεται από μια βασική ομαδοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων στο επίκεντρο των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων διευθυντή και τρία μαθήματα:... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IRIS Sup'

Τα πλαίσια παρέμβασης γίνονται πιο περίπλοκες και εξελίσσονται ταχέως. Το μάθημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν αναλυτική και εννοιολογική ελαστικότ ... [+]

IRIS Sup «προσφέρει γεωπολιτική σχηματισμούς που εφαρμόζεται οδηγεί σε δύο επίπεδα 1 προσόντων που αναγνωρίζονται από το κράτος (που καταγράφονται στο RNCP με διάταξη της 23ης Φεβρουαρίου 2017 που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της 3ης Μαρτίου 2017), του BAC 5:«Αναλυτής διεθνή στρατηγική «και» ανθρωπιστικές Manager».

Η εκπαίδευση που οδηγεί στον τίτλο της ανθρωπιστικής Manager (Δίσκος 5) συνδυάζει την εμπειρία με τη στρατηγική και γεωπολιτική ανάλυση της IRIS και την εμπειρία των ΜΚΟ και αναγνωρίζονται οι παίκτες της διεθνούς αλληλεγγύης. Ο σχηματισμός χαρακτηρίζεται από μια βασική ομαδοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων στο επίκεντρο των ανθρωπιστικών επιχειρήσεων διευθυντή και τρία μαθήματα:... [-]

Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

[Diplôme bac+5] Géopolitique et prospective, reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+4] Relations internationales - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Géoéconomie et gestion des risques - Reconnu par l'Etat

[Diplôme bac+5] Titre Manager Humanitaire, reconnu par l'Etat

IRIS Sup' - L'école des relations internationales de l'Institut IRIS

IRIS Sup' - School of International Affairs

IRIS SUP'
Address
2 bis rue Mercoeur
75011 Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία
Ιστότοπος