Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

AACSB Accredited

ISC Paris School of Management

Ιδρύθηκε το 1963, το ISC Paris - Business School δεσμεύεται να παρέχει στους φοιτητές των επιχειρήσεων τις υψηλής ποιότητας διαχειριστικές δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργούν και να εκτελούνται σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον.

ISC Paris , αναγνωρισμένο από το AACSB, αποτελεί μέρος του εξαιρετικά επιλεκτικού γαλλικού συστήματος προσλήψεων "Grandes Ecoles", το οποίο συγκροτεί ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν εκτός της σφαίρας των Πανεπιστημίων. Στη Γαλλία, μόνο 50 σχολές διοίκησης έχουν το δικαίωμα να διοργανώσουν ένα πρόγραμμα "Grande Ecole" με Masters in Management, και μόνο 30 από αυτούς είναι, όπως το ISC Paris , μέλη του κύρους Conférence des Grandes Ecoles.

Τα περισσότερα από τα προγράμματά μας είναι δίγλωσσα - αγγλικά / γαλλικά. Προγράμματα που προσφέρονται στα αγγλικά:

  • Αγαμος,
  • Master Grande Ecole,
  • Μεταπτυχιακό Επιστημών,
  • MBA.

Βρίσκεται στο Παρίσι, όπου βασίζεται η πλειοψηφία των κορυφαίων γαλλικών πολυεθνικών εταιρειών, το σχολείο επωφελείται από τη φήμη της γαλλικής πρωτεύουσας, μια σημαντική θέση όπου διεξάγονται επαγγελματικά φόρουμ, συνέδρια και εμπορικές εκθέσεις. Συνεπώς, οι σπουδές στο ISC Paris μπορούν να ανοίξουν πόρτες πολλαπλών σταδιοδρομιών σε ποικίλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που ασχολούνται με τη μόδα, τη χρηματοδότηση, την υψηλή τεχνολογία, τη φιλοξενία, τα συστήματα πληροφοριών, το διεθνές εμπόριο, τα είδη πολυτελείας, τη λιανική διανομή, την τεχνολογία, .

Με το δίκτυο των περισσότερων από 140 πανεπιστημίων-εταίρων σε περισσότερες από 50 χώρες, όχι μόνο παρέχουμε απεριόριστες ευκαιρίες σταδιοδρομίας στους μαθητές μας, αλλά και τους ενθαρρύνουμε να ανακαλύψουν μια ποικιλία πολιτισμών για να αποκτήσουν μια ευρύτερη διεθνή προοπτική.

Είμαστε σίγουροι ότι αν είστε φιλόδοξοι για μια διεθνή καριέρα και θέλετε να σπουδάσετε σε μια από τις πιο συναρπαστικές και δυναμικές πόλεις του κόσμου, το ISC Paris - Business School είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


ISC Paris Business School

Ισχυρή διασφάλιση της ποιότητας της αναγνώρισης από το γαλλικό Υπουργείο Παιδείας Το ISC Paris αποτελεί μέρος του συστήματος «Grandes Ecoles», το οποίο είναι παράλληλο με ... [+]

Κύριος

Ισχυρή διασφάλιση της ποιότητας της αναγνώρισης από το γαλλικό Υπουργείο Παιδείας Το ISC Paris αποτελεί μέρος του συστήματος «Grandes Ecoles», το οποίο είναι παράλληλο με το κρατικό πανεπιστημιακό σύστημα και περιλαμβάνει όλες τις γαλλικές σχολές επιχειρήσεων.

Η ποιότητα του αναλυτικού προγράμματος σε όλα τα μεγάλα οικοσυστήματα, δημόσιες ή ιδιωτικές, εξασφαλίζεται από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας. ISC Paris είναι πλήρως διαπιστευμένο από το γαλλικό Υπουργείο που δίνει «visa de l'état» σε όλα τα διπλώματα ISC.... [-]

Γαλλία Paris
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

https://www.youtube.com/watch?v=2UVJ19pIsms

Address
ISC Paris Business School 22, Bd du Fort de Vaux
75017 Paris, Île-de-France, Γαλλία