Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Kedge Business School είναι μια γαλλική επιχειρηματική σχολή αναφοράς με 4 πανεπιστημιουπόλεις στη Γαλλία (Παρίσι, Μπορντό, Μασσαλία και Τουλόν), 2 στην Κίνα (Σαγκάη και Σούζου), 1 στο Ντακάρ της Σενεγάλης και 3 πανεπιστημιουπόλεις (Avignon, Bastia και Bayonne).

Kedge σε αριθμούς

Η κοινότητα KEDGE BS αποτελείται από 12.000 φοιτητές (25% από τους οποίους είναι διεθνείς φοιτητές), 196 μόνιμοι καθηγητές (44% από τους οποίους είναι διεθνείς), 300 διεθνείς ακαδημαϊκοί συνεργάτες και 54.000 απόφοιτοι σε όλο τον κόσμο.

Προγράμματα εκπαίδευσης

Η KEDGE BS προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο 31 προγραμμάτων διαχείρισης και σχεδιασμού για φοιτητές και επαγγελματίες του κλάδου. Παρέχει επίσης προσαρμοσμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για επιχειρήσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Προγράμματα κατάρτισης Kedge:

  • Γενικά προγράμματα διαχείρισης
  • Σχεδιαστικό πρόγραμμα
  • Προετοιμασία για το DCG (ισοδύναμο με προπτυχιακό) και DSCG (ισοδύναμο με το μεταπτυχιακό) στη λογιστική
  • Περιστροφικά προγράμματα εργασίας-μελέτης
  • Ειδικά προγράμματα: μαθήματα MSc και εξειδικευμένα μαθήματα
  • Προγράμματα ενδοεπιχειρησιακής και ενδοεταιρικής κατάρτισης
  • Ένα Executive MBA

Ερευνα

Οι δάσκαλοι-ερευνητές στο Kedge συμβάλλουν στην προώθηση της γνώσης στη διαχείριση μέσω βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας. Βρίσκονται πίσω από την παραγωγή δημοσιεύσεων, έργων, συνεδρίων και άλλων, οι οποίες τοποθετούν το σχολείο στη 2η θέση για έρευνα στις βαθμολογίες των Γαλλικών Επιχειρηματικών Σχολών.

Το σχολείο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τη διαχείριση της έρευνας που διεξάγει στους τομείς που καλύπτονται από τα κέντρα αριστείας και τις ειδικότητές του.

Κέντρα αριστείας

  • Εμπορία
  • CSR
  • Εφοδιαστική αλυσίδα

Εξειδίκευση

  • Κρασί
  • Διαχείριση Υγείας
  • Creative Industries
  • Καινοτομία
  • Τα οικονομικά επανεξετάστηκαν

Η έρευνα που αναδύεται από το σχολείο συμβάλλει στην ενίσχυση της ποιότητας της διδασκαλίας, των επιδόσεων των επιχειρήσεων και των δημόσιων φορέων και στην αύξηση της γνώσης μέσα στην ακαδημαϊκή κοινότητα διαχείρισης.

Accolades

Το Executive MBA που προσφέρεται από την Kedge Business School ήρθε στην 33η θέση στην κατάταξη των Financial Times στις Ευρωπαϊκές Επιχειρηματικές Σχολές και στο 22ο στον κόσμο. Kedge Business School είναι AACSB, EQUIS και AMBA διαπιστευμένο, αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο από τη γαλλική κυβέρνηση και μέλος του Conférence des Grandes Ecoles στη Γαλλία.

Πανεπιστημιούπολη

  • Μπορντό

Η νέα πανεπιστημιούπολη Bordeaux έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας χώρος διαβίωσης. Διαθέτει επιφάνεια άνω των 35.000 τ.μ., διαθέτει αίθουσες εργασίας και chat, χώρους αθλητισμού και χαλάρωσης.

  • Μασσαλία

Kedge Business School επενδύει συνεχώς σε σημαντικούς πόρους εφοδιαστικής, τόσο από πλευράς εκπαιδευτικών υποδομών όσο και τεχνολογιών αιχμής.

  • Παρίσι

Το 2015, ο όμιλος δημιούργησε μια νέα εγκατάσταση στο 9ο διαμέρισμα του Παρισιού, ένα ζωντανό κόμβο δραστηριότητας όπου οι σπουδαστές, το διδακτικό προσωπικό και οι επιχειρήσεις μπορούν να συναντηθούν, να ανταλλάξουν και να αλληλεπιδρούν.

  • Τουλόν

Επί του παρόντος υπό κατασκευή, η νέα πανεπιστημιούπολη του KEDGE BS Toulon θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους φοιτητές της την επόμενη πτώση.

  • Suzhou

Το άνοιγμα της πανεπιστημιούπολης Suzhou το 2010 ήταν μέρος μιας συνεχιζόμενης πολιτικής που ξεκίνησε το 2003 για την ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας στην Κίνα.

  • Σαγκάη

Η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στην περιοχή Xuhui της Σαγκάης και φιλοξενεί πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα κτήρια παρουσιάζουν ένα μείγμα αμερικανικών αρχιτεκτονικών επιρροών με κινέζικο στυλ.

  • Ντακάρ

Η KEDGE BS βρίσκεται στο Ντακάρ από το 2008. Οι σπουδαστές της πανεπιστημιούπολης Dakar επωφελούνται από την εκπαιδευτική καινοτομία και την εμπειρία της KEDGE BS.

Η δέσμευσή μας

Ολόκληρη η κοινότητα KEDGE BS: Το διδακτικό προσωπικό, οι διοικητικές ομάδες και οι φοιτητές υποστηρίζουν τις κατευθύνσεις που παίρνουν σε σχέση με τη δέσμευση της σχολικής κοινωνικής ευθύνης.

Αυτό που κάνει το KEDGE BS διακριτικό, αυτό που κάνει τη Σχολή έναν αναγνωρισμένο βασικό παράγοντα στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ΕΚΕ, είναι η ιογενής προσέγγιση που συνδυάζει την αριστεία με τη συνέπεια.

Δεν πρόκειται απλώς για την προσθήκη υποδειγματικών πρακτικών (μάστερ, ερευνητικού κέντρου), αλλά για την εφαρμογή συνεκτικών δράσεων στην έρευνα, τη διδασκαλία, την κοινωνική και περιβαλλοντική διαχείριση των πανεπιστημιουπόλεις και τη διακυβέρνησή του.

Μέσω των δεσμεύσεών της και του δικτύου εμπειρογνωμόνων της, η Σχολή συμβάλλει στην ανάπτυξη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσω του φακού της ΕΚΕ.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Kedge Business School

Το MIM είναι ένα διετές πρόγραμμα (Master 1 ... [+]

Μια εξατομικευμένη πορεία

"Το MIM είναι ένα διετές πρόγραμμα (Master 1

Χάρη στις τεράστιες επενδύσεις που ευνοούν τον πειραματισμό, την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της τεχνολογικής διαχείρισης, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την προσέλκυση στην τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα για το 100% των μαθητών μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε έμφαση στην ικανότητά μας να εκπαιδεύουμε διαχειριστές που είναι αφοσιωμένοι στο κοινό καλό και που έχουν απόλυτη συνείδηση των διαφόρων σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων που διακυβεύονται ".... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Kedge Business School

Οι αγορές χρησιμοποιούσαν την εξεύρεση των φθηνότερων τιμών. Αυτό δεν συμβαίνει πλέον. Σήμερα, η αγορά αφορά τη συνεργασία με στρατηγικούς προμηθευτές για να αξιοποιήσουν ... [+]

Η δέσμευση καινοτομίας είναι το κλειδί

Οι αγορές χρησιμοποιούσαν την εξεύρεση των φθηνότερων τιμών. Αυτό δεν συμβαίνει πλέον. Σήμερα, η αγορά αφορά τη συνεργασία με στρατηγικούς προμηθευτές για να αξιοποιήσουν την καινοτομία και να την εφαρμόσουν το συντομότερο δυνατόν.

Το επίκεντρο είναι τώρα η δέσμευση της καινοτομίας και η ταχύτητα στην αγορά και ο ρόλος της αγοράς έχει γίνει εξαιρετικά στρατηγικός. Οι βασικοί προμηθευτές έχουν πλέον γίνει μια πραγματική πρόταση. Αυτή η αλλαγή απαιτεί μια εντελώς διαφορετική φυλή επαγγελματιών αγορών.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

"Το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά αποτελούν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικοσύστημα, μια κατακερματισμένη βιομηχανία, μια πολύπλοκη αλλά συναρπαστική. Για να κατανοήσουμ ... [+]

"Το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά αποτελούν ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικοσύστημα, μια κατακερματισμένη βιομηχανία, μια πολύπλοκη αλλά συναρπαστική. Για να κατανοήσουμε το προϊόν και την αγορά είναι απαραίτητο να έχουμε στέρεες τεχνικές βάσεις αλλά και να αξιολογήσουμε τις οικονομικές, , την εμπορία και τα περιβαλλοντικά ζητήματα, τις τάσεις, τις ευκαιρίες και τους περιορισμούς.Για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις του αύριο, οι μαθητές πρέπει να έχουν δώσει τα κλειδιά, να καθοδηγούνται και στη συνέχεια να αναπτύξουν ένα παγκόσμιο όραμα.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Δημιουργήθηκε πριν από 20 χρόνια, το Διεθνές Αθλητικό ... [+]

Ένα κορυφαίο πρόγραμμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αφιερωμένο στην αθλητική βιομηχανία

Δημιουργήθηκε πριν από 20 χρόνια, το Διεθνές Αθλητικό

Η δύναμη του προγράμματος έγκειται στην ικανότητά του να εκπαιδεύει διαχειριστές σύμφωνα με τις απαιτήσεις αυτής της ιδιαίτερα συγκεκριμένης και απαιτητικής αγοράς, λόγω της μοναδικής εμπειρίας του στο σταυροδρόμι της εμπορικής εκδήλωσης και του αθλητικού δικαίου.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Το MSc in International Business είναι ένα διεθνές πρόγραμμα διαχείρισης επιχειρήσεων πρώτης κατηγορίας. Λαμβάνοντας μια πολύ πρακτική προσέγγιση, εκπαιδεύει τους μαθητές ... [+]

Το καλύτερο MSc για να ζήσετε τον κόσμο

Το MSc in International Business είναι ένα διεθνές πρόγραμμα διαχείρισης επιχειρήσεων πρώτης κατηγορίας. Λαμβάνοντας μια πολύ πρακτική προσέγγιση, εκπαιδεύει τους μαθητές να εντείνουν τις πολιτιστικές και γεωπολιτικές τους γνώσεις και να τις εφαρμόσουν στο πλαίσιο της διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η επιχειρηματική κοινότητα αναμένεται να αναλάβει συνεχώς αυξανόμενα επίπεδα παγκόσμιας ευθύνης, όσον αφορά τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς φορείς, τις κοινότητες και το περιβάλλον. Ο κόσμος των παγκόσμιων επιχειρήσεων εξελίσσεται συνεχώς και προκαλεί τρόπους σκέψης κοινής λογικής. Το πρόγραμμά μας διερευνά τους διάφορους πολιτιστικούς και γεωπολιτικούς παράγοντες που διαμορφώνουν το σύγχρονο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Αναπαράγει την πολυπλοκότητα αυτού του συνεχώς μεταβαλλόμενου παγκόσμιου πλαισίου για να βοηθήσει τους φοιτητές να επιτύχουν στη μελλοντική σταδιοδρομία τους.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Το κορυφαίο πρόγραμμα στην Ευρώπη για την ανάπτυξη αυτής της διπλής εμπειρογνωμοσύνης. ... [+]

Κάντε τη διαφορά με τη συμμετοχή στο νέο MSc στην εταιρία

Σήμερα, όλες οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες ενσωματώνουν νέες δεοντολογικές και κοινωνικές προκλήσεις στις στρατηγικές επενδύσεων και κατανομής περιουσιακών στοιχείων και αναζητούν κατάλληλα προφίλ.

Ο στόχος του MSc είναι να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες με την άριστη κατανόηση των χρηματοοικονομικών εργαλείων και τόσο η χρηματοοικονομική όσο και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία είναι καθοριστικής σημασίας καθώς η σταδιοδρομία στη χρηματοδότηση εξελίσσεται.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Τα προγράμματα ISLI ιδρύθηκαν το 1984 για να ικανοποιήσουν μια απαίτηση από διεθνείς επαγγελματικούς συλλόγους και έχουν καταστεί τα κορυφαία προγράμματα παγκοσμίου κύρου ... [+]

Αξία μέσω της καινοτομίας και της δημιουργικότητας

Τα προγράμματα ISLI ιδρύθηκαν το 1984 για να ικανοποιήσουν μια απαίτηση από διεθνείς επαγγελματικούς συλλόγους και έχουν καταστεί τα κορυφαία προγράμματα παγκοσμίου κύρους της Global Supply Chain Management. Η διεθνής φήμη τους βασίζεται στην επαγγελματική τους αναγνώριση, την ερευνητική ομάδα, τις δημοσιεύσεις και τη βιωματική παιδαγωγική. Είναι διαπιστευμένοι από το "The Chartered Institute of Purchasing... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος γαλλικός οργανισμός κατάρτισης στο διεθνές εμπόριο με μοναδική έμφαση στη ναυτιλιακή βιομηχανία, το MSc γιορτάζει 60 χρόνια εμπειρίας στους τ ... [+]

Ένα παγκόσμιο όραμα των μεταφορών

Αναγνωρίζεται ως ο κορυφαίος γαλλικός οργανισμός κατάρτισης στο διεθνές εμπόριο με μοναδική έμφαση στη ναυτιλιακή βιομηχανία, το MSc γιορτάζει 60 χρόνια εμπειρίας στους τομείς της εφοδιαστικής και της βελτιστοποίησης των επιχειρήσεων. Αναπτύσσει τη δύναμή της από βαθιούς δεσμούς με τον εταιρικό κόσμο, την ιστορία του και την ποιότητα της διδασκαλίας του. Η διεθνής διάσταση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτού του προγράμματος, το οποίο κατασκευάζεται σε συνεργασία με την AFTRAL, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να διαχειριστούν διεθνή και στρατηγικά ζητήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές, την εφοδιαστική αλυσίδα, την αποθήκευση, τα τελωνεία και την πληροφορική. Αυτό το MSc προσφέρει μια σφαιρική προσέγγιση που επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν βασικές δεξιότητες σε τρεις τομείς: Διεθνές Εμπόριο, Διεθνείς Μεταφορές και Logistics.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Οι δραστηριότητες μάρκετινγκ και οι δεξιότητες πρέπει να αλλάξουν σε συνάρτηση με τις βαθιές και συχνά αντιφατικές αλλαγές που διεξάγονται στο περιβάλλον μας, συμπεριλαμβ ... [+]

Οι δραστηριότητες μάρκετινγκ και οι δεξιότητες πρέπει να αλλάξουν σε συνάρτηση με τις βαθιές και συχνά αντιφατικές αλλαγές που διεξάγονται στο περιβάλλον μας, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής τεχνολογίας και την ανάπτυξη μιας συμμετοχικής κουλτούρας που μετατρέπει τους καταναλωτές σε δεοντολογικούς καταναλωτές, την αίσθηση ότι ανήκουν σε πολλές κοινότητες μέσω συγγενών ή συναισθηματικών δεσμών, η εμφάνιση τάσης προς μια περισσότερο υπεύθυνη μορφή εμπορίας και νέων μορφών ανταγωνισμού που βασίζονται στη δημιουργία ανοικτών οικοσυστημάτων με τη συμμετοχή «επιχειρηματικών εταίρων».... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Ένας πραγματικός επιχειρηματίας, οι μηχανικοί των επιχειρήσεων είναι εξειδικευμένοι σε περιβάλλοντα Business-to-Business και διαπραγματεύονται πολύπλοκες λύσεις, προϊόντα ... [+]

Διπλή εμπειρία στον τομέα της τεχνολογίας και της διαχείρισης για την επιτάχυνση της καριέρας σας

Ένας πραγματικός επιχειρηματίας, οι μηχανικοί των επιχειρήσεων είναι εξειδικευμένοι σε περιβάλλοντα Business-to-Business και διαπραγματεύονται πολύπλοκες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού κέρδους. Όχι μόνο διαχειρίζονται το επιχειρηματικό τους χαρτοφυλάκιο, αλλά προτείνουν επίσης παγκόσμιες ολοκληρωμένες λύσεις στις εταιρείες πελατών τους.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κοινωνία στο σύνολό της, ξεπερνώντας τις καθιερωμένες πρακτικές των εταιρειών, των κρατικών φορέων και των χρηστών. Δημ ... [+]

Εκπαίδευση Agile Digital Marketers

Το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κοινωνία στο σύνολό της, ξεπερνώντας τις καθιερωμένες πρακτικές των εταιρειών, των κρατικών φορέων και των χρηστών. Δημιουργήθηκαν νέα επαγγέλματα και νέες πρακτικές, με αποτέλεσμα ένα χάσμα δεξιοτήτων στην αγορά και μια επείγουσα ανάγκη για νέα κατάρτιση διαχείρισης σε αυτούς τους τομείς.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον όπου οι δεξιότητες αναπτύσσονται ταχύτατα και οι δεξιότητες γίνονται όλο και περισσότερο εξειδικευμένες, οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι πιο ευκίνητες από ποτέ για να αντιμετωπίσουν τις σημερινές προκλήσεις.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Η κατάρτιση μάρκετινγκ δεδομένων Kedge εκπαιδεύει ευέλικτους εμπειρογνώμονες που θα εξελιχθούν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Συνδυάζοντας τα δεδομένα με τη γνώ ... [+]

Η κατάρτιση μάρκετινγκ δεδομένων Kedge εκπαιδεύει ευέλικτους εμπειρογνώμονες που θα εξελιχθούν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Συνδυάζοντας τα δεδομένα με τη γνώση των τεχνικών ψηφιακού μάρκετινγκ, ο Master ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της αγοράς λόγω της έλλειψης διαχειριστικής τεχνογνωσίας σε αυτούς τους τομείς.

Οι στόχοι αυτής της κατάρτισης στη Διαχείριση Δεδομένων... [-]
γαλλική γλώσσα
Μερική παρακολούθηση
13 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Kedge Business School

Από το 2004, χάρη στην τεχνογνωσία της Creative Industries ... [+]

Από το 2004, χάρη στην τεχνογνωσία της Creative Industries

Η Γαλλία είναι μοναδική στον πλούτο της πολιτιστικής κληρονομιάς και στον ζωηρό δημιουργικό τομέα της. Αυτή η χώρα που φημίζεται για την "πολιτισμική εξαίρεση" της υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία παραγωγών. Η Γαλλία αναγνωρίζει μια μοναδική έννοια των καλλιτεχνικών, πολιτιστικών και δημιουργικών αγαθών που τις διακρίνει σε όλο τον κόσμο. Καλλιτέχνες και δημιουργοί θα κληθούν να μιλήσουν στους μαθητές για να τους δείξουν την ποικιλομορφία του τομέα και να τους ενθαρρύνουν να εμπνευστούν από το όραμά τους.... [-]

Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Kedge Business School
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Γαλλία
Address
Kedge Business School
Marseille, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Γαλλία
Address
Kedge Business School
Paris, Île-de-France, Γαλλία
Address
Kedge Business School
Toulon, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Γαλλία
Address
Kedge Business School
Suzhou, Jiangsu, Κίνα
Address
Kedge Business School
Shanghai, Shanghai, Κίνα
Address
Kedge Business School
Dakar, Dakar Region, Σενεγάλη